4 Ağustos 2020 Salı

2. DALGA COVİT VE SONBAHAR DA SON HASAT !

ALEV CEDİMAĞAR’dan
2. DALGA COVİT VE SONBAHAR DA SON HASAT !
2.Dalga Covit ve Sonbahar da son hasat !
Bu yazımda size görünenin ötesindeki görünmeyen olaylardan bahsetmek istiyorum.
Bunlara, ruhsal bilgi, paranormal ya da saçmalık diyebilirsiniz. Seçim sizin.
Hep tekrarladığım gibi "Ben yazdıklarımdan sorumluyum siz de anladiklarinizdan" 😉
Daha önceki yazılarımda Corona dönemini, 2020 yılının önemini yaşadığımız değişimi ve bu senenin "Ruh göçü" olduğunu detaylı yazmıştım (blog sayfamda okuyabilirsiniz)
Ruh göçü olmasının sebebi ise bu dönüşüm sürecini geçiremeyen yani uyumlanamayan ruhlar olduğunu ve yeni enerjinin içine gelip tekrar doğmak için gittiklerini de biliyorsunuz. Ayrıca hiçbir ölümün kazayla, yanlışlıkla olmadığını, her ruhun gitme zamanı ve şeklini kendi seçtiğini de biliyoruz. Her ruh dünya dan ayrılışıyla hem yakın çevresine hem de toplumsal olarak mesajlar bırakarak gider. Burada amaç yine öğretmek ve yaşanılandan edinilen dersi alıp birlik olmak, etik değerlere sahip çıkmak ve herkesin kendisini sorgulayarak kolektif bilincin frekansını yükselmektir.
Kolektif bilinç frekans olarak yükselince Dünya boyut olarak yükselir ve bireysel ruhsal yükselişler hızlanır.Tabii bu yükselişlerin IŞIK ile pozitif olması gerekir.
2020 yılında başta Covit olmak üzere kadınlara taciz ve zenci bir adamın öldürülmesiyle devam eden pek çok olumsuz olayın gerçekleşmesi de bu yüzdendir.
Ne demiştik? 2020 yılı SEVGİ sınavlarıyla dolu..
-Eğer BİRLİK olmazsak çökeriz.
-Cinsiyet farketmeksizin birbirimizin varlığını İnsan olarak kabul etmezsek ve sevmezsek çökeriz.
-Cinsiyet değil ruhun varlığını kabul etmezsek yine çökeriz.
***Zaten karanlık güçlerin de istediği budur.***
İleri aşamada bilgiye sahip olanlar ve araştıranlar pizza Gates skandalını, yer altı tünellerini ve buradan açığa çıkan karanlik farklı varlıklari biliyor. (biz onlara kısaca "sürüngenler" diyoruz) ayrıca 51. Bölge de yapılan "Grey" yani "Gri" denilen (sürüngenlerin akrabası diyelim) dünya dışı varlıklarla yapılan anlaşma sonucu onlar ABD'ye (NASA) teknolojik bilgi verirken, karşılığında "insan" aldıklarını da biliyoruz. Bu kadar kaçırılma vakaları niye özellikle orada oluyor hiç düşündünüz mü?
Peki ya şu an ABD'nin Covid19 dan en çok sarsılan yer olması neden?
Mars keşfedildi diye düzmece haberlerle insanların kandırıldığını da biliyoruz. Dünyanın en zengin aileleri oraya koloni kurmak için taşınmaya başladı bile. Neden kaçıyorlar? Bence YARATMAYI BECEREMEDİKLERİ KARANLIGIN KENDİ SONLARI OLACAĞINI BİLDİKLERİ İÇİN!
(Tabii bir de bu sürüngenlerle çok çiftleştikleri için (!) artık dünya ve ışık onları boğuyordur)
Gelelim Dünya tarafına yani şimdiye..
Uzun süredir devam eden karanlık ve IŞIK savaşında her zaman olduğu gibi yine IŞIK kazanmaya devam ediyor. Karanlık (sürüngenler) dağıldı. Lakin dağılırken de şu an son hamlelerini Yapmaya çalışıyorlar.
Peki nedir bu son hamle?
2. Dalga virüs ile insanların Kafalarını karıştırmak, korkutarak titreşimlerini düşürmek ve "avlamak". !!
Bu av şekli ruhsal rahatsızlıklar yani takıntılar - Obsesif Kompulsif Bozukluklar_ boyutsal çakışmalar- şizofren-, delilik denen bilinç ve ruhsal düşüşler ile titreşimlerini zayıflaması yani ruhsal bedenin çökerek savunma alanının
(bilinç-idrak-ruh) ele geçirilmesidir.
2012 yılından beri ruhsal rahatsızlıkların Çok arttığını her yazımda ve seminerinde hatırlatıyorum. Bu sene dikkat edilmezse yani "herkes Işığına sahip çıkıp çevresine yansıtmazsa, sapla samanı karıştırıp her Işık,Sevgi diyenin peşinden koşarsa bu tavan yapabilir."
Önce KENDİ IŞIĞINIZI ÖĞRENİN, KENDİNİZE GÜVENİN, KENDİNİZİ TAKİP EDİN sonra sapla samanı kolay ayırırsınız bilgiyi alır ya da siler geçersiniz.
Her halukarda Tabiri caizse Biz de "Dünya da sahipsiz değil" Her şekilde yardım alıyoruz (ozon tabakasının onarılması gibi) lakin tekamülümüze karışmazlar. Kendimizi nasıl korumamız gerektiği bilgisi verilir ve seçim herkesin özgür irade ve bilinç düzeyine bırakılır.
İşte tam burada karanlık da sinsi oyunlarına devam eder. Ne tarafa inanıp ne yapacağın ise senin seçimindir. Lakin İNANDIĞIN TARAFI BESLEDİĞİNİ HATIRLA!
Senin Bireysel seçimin ve inancin tüm dünya insanlarını etkiliyor ve seçimlerle birlikte önce kendimizin sonra da Dünya'nın kaderi değişiyor.
***Şimdi seçim zamanı***
***Ya Karanlığı besleyip onların istediği gibi 2. Dalga virüsü "yaratacak" ya da IŞIĞI besleyip buna inanmayarak kuvvetlenecek ve Dünya'yı kuvvetlendireceksin! ***
Bunu İlk Corona çıktığından beri yazıyorum şimdi yine tabiri caizse zurnanın zırt dediği yerdeyiz!
Karanlık bu 2.dalga da çok insan avlayarak kaçmayı hedefliyor. Avladiklari insanları da (ruhen) hapsederek ve kendi amaçları doğrultusunda kullanacaklar. Bu yüzden 2. Dalgayı inandırmak, korkutmak ilk hedefleri! Yem olmayın!
Karanlık, pozitif enerjiye dayanamıyor. Cesur duran inanmayan titreşimi yüksek insanlara yaklasamiyorlar.
Onların çoğalmasını istemiyorlar. Moral bozmak için de insanlar arasında ele geçirdiklerini piyon olarak kullanıyorlar. Bu insanların profilini kitabımda detaylı anlattım kısaca Sen kralsın, peygambersin, mesihsin, prenses, mevlanasin vs diyerek önce egolarını şişirirler sonra ele geçirirler ve onlar aracılığı ile insanlara çengel atarlar. Bir de zayıf titreşimli insanları bularak katliam yapmalarını teşvik ederler (aniden cinnet geçirip cinayet işleyenler, Irk, din nefreti, sanal dünyada ki nefret dolu öfkeli yorumlar gibi) Amaç insanların moralini bozarak korku ve öfke yaymaktir. Korku ruhsal titreşimi zayıflatır ve istedikleri olur.
Tabii olamıyor çok şükür. Yüksek bilinçli, neyin neden olduğunun farkında ya da öğrendiğini uygulayıp silkelenen ve çevresini de silkeleyen çok insan var çok şükür. İşte bu yüzden hep IŞIK kazanıyor lakin sayımızın artması gerek. IŞIK zinciri büyümeli.
Şu an yani yeni dönem de titresiminizi yüksek tutmanız çok önemli.
Ne yapmalı?
Kendinize hayrı olan şekilde yaşayın. öncelikle ruhunuzu özgür bırakın doya doya yaşayın. Oyun oynayın, gülün eğlenin, geleceğe dair keyifli planlar yapın, elalemi bırakın ne hali varsa görsün 😉 Sizde başkası için elalem olmayın karışmayın herkesin seçimine yaşamına saygı duyun kendi hayatınıza odaklanın. İçinde korku olan her türlü mesajdan haberden uzak durun. Korkmak insanı bir duygudur lakin bu duyguya teslim olmayın akıl ve mantıkla duyguyu çözün ve bırakın gitsin. Onun yerine çözüm, tedbir, bilgi koyun rahatlayın.
Corona ile ilgili korku haberlerini Işığa alın. İnançla, Yüce Yaradanın Işığına teslim Şifada olduğunuzu yüksek sesle söyleyin. Bu konuşmalara katılmayın hatta mümkünse izin vermeyin anlatın öğretin.
İlk yapmaniz gereken dönüşümlerden biri de şu olmalıdır :
Kendinizi değersiz hissediyorsanız (Bu titresiminizi düşüren en kuvvetli duygudur )
Bu duygu sizin halen kendi başarılarınızın, güzelliğinizin, kişiliğinizin farkında olmamanizdan kaynaklanır. Zaten bu Dünya da "insan" olabilmek bile özeldir (o yüzden peşimizdeler 😜) Belki de bunları gösteremiyor fazla tevazudan kendinizi yok ediyorsunuzdur (Denge'nin bozulduğu nokta) Ya da sınavınız sürekli birilerinden takdir ve onay "beklememek" olduğu için çevrenizde özellikle bu tarz insanlar vardır ve beklediğiniz onay ve takdir gelmiyordur ve bunu anlamak kendinize güvenmek yerine daha da aşağıya çekiliyorsunuzdur. Bu da ruhunuzun özgürlük sınavı. Kendinize ve kendi doğrularınıza güvenin kendinizi tebrik etmeyi öğrendiğiniz, yaptığınız bir işte kendinizi beğendiğinizde zaten başkasının onayı önemli olmaz. Hem belki de "onlar" zayıf ve başarısız, değersiz olduğu için seni takdir edemiyorlardır? Belki kıskanıyorlardir? Belki yaşam enerjileri düşmüştür hiç bir şeyin farkında olmadan zombi gibi yaşıyorlardır ? Başkasını boşver kendine bak, kendinden emin ol 😉 Eğer herşeye rağmen kendinizi sevmiyor ve değersiz hissediyorsanız bu da yine özgür iradenizle yaptığınız bir seçimdir. Aynen hersey de olduğu gibi 😉
Geçen hafta enerjilerin Işıl Işıl beyaz aktığını yazmıştım. Halen devam ediyor. 🙏 Bu beyaz akış hep en kuvvetli geçişden önce araya girer ve sonra uyumlanma enerjileri hızla devam eder. Bu yüzden ben bu ani ortaya çıkan beyaz akışları öncekini hazmetmek ve sonrakine hazırlanmak için mola akışları olarak yorumlarım ve öyle olur.
3 Ağustos p.tesi malum dolunay. Bence bu da Bitişler ve YENİ BAŞLANGIÇLAR için güzel bir işaret..
Zaten yaşadığımız sürece bu döngüler kuvvetlenerek hep devam edecek. Tabiri caizse 1 ton taşımaya alıştık farkında değiliz. Çünkü her dönüşüm yeni halimiz oluyor ve 2 ton taşımaya başladığımızda yine bize normal gelecek.. İşte buna değişim ve dönüşüm diyoruz.
Tam bu dönemde Kurban Bayramını da güzel bir işaret olarak alabiliriz.
Bu Bayram itibariyle kendinize değişim ve dönüşüm için "otokontrollü" yani kendinizi takipte bir söz verin ve artık size hizmet etmeyen tüm eski enerjileri, sizi mutlu etmeyen herşeyi değiştirin (kurban edin 😉 ) ve cesur adımlar atın. Tam zamanı!
Tabii yine anlayanlar için...
Şimdi gelelim fiziki ve ruhsal etkilere:
-kulak çınlaması artabilir. Bu çınlama mekanik olabilir (Bunun nedeni Dünya çevresindeki yoğun UFO ziyaretlerinin manyetik etkisi ve Dünya'nın değişen manyetik alanlarından kaynaklı olabilir)
-Göğüs ağrısı, bunalma, panik duygusu olabilir. (sertleşen savaşın ruhsal etkisi. Işıkta kalın, dışarı çıkın yürüyüş yapın, renklerle ilgili bir hobiye başlayın, yoga, meditasyon yapın, doğa ile başbaşa kalın, ağaçlarla konuşun 🥰, komik bir film seyredin, akıl ve mantığınla bu yazıyı hatırlayarak "olabilirmiş normal bir süreç paniğe gerek yok" diye kendinize hatırlatıp sakinleşin 😘
-rüya mı gerçek mi dediğiniz anlık zaman ve mekan kaybı olabilir (hızlanan enerji ve boyutsal geçiş sürecine adaptasyon)
-El ve ayaklardan ateş çıkıyormuş gibi hissetmek (enerjinin uyumlanma süreci) böyle durumlarda duş alarak (üzüm sirkeli) veya toprağa / yere basarak toprakların.
-Gözünüzün önünden birsey geçmiş gibi hissetmek/görmek (3. Gözünüz aktiflesmeye başlamıştır önemli değil. Rahat olun. Sadece Pozitif ve sevgi dolu iletişimi kabul ediyorum diyerek koruma alanı yaratın. Işık olduğuna inanan zaten korunma ihtiyacı duymaz. Lakin bu da bir pratik olsun.
-Başınızda karıncalanma, yine 3. Göz bölgesinden başlayan ağrı olabilir. (şifa olsun diyerek şifalandırın ve ışıkta olduğunuzu hayal edin. Işığın da 3. Göz bölgesine aktığını)
*** Fiziki etkiler dayanilmayacak gibiyse veya kronik bir rahatsızlığınız varsa mutlaka Doktora gidip tetkilerinizi yaptırın.
Bu dönem kendinizi ve tüm yeryüzünü sifalandirmaya önem verin (dua, olumlama veya her nasıl istiyorsanız)
Tum dünyayı ışıkta hayal edin. Aynen öyle oluyor🙏
Bu dönem dünya ya gelen ve bu büyük değişimleri geçirmek için burada kalan cesur, güçlü ve özel ruhlar olduğumuzuda kendinize daima hatirlatin😉
Bir de RUHSAL PLANDA YAPTIĞIM DÜNYA BİLİNCİYLE ARTIK BANA HİZMET ETMEYEN BENİ MUTSUZ EDEN TÜM ANLASMALARIMI İPTAL ETTİM
diyerek yeni bir BEN Olma yolunda, IŞIĞA DOĞRU keyifle, sevgiyle kendinize güvenerek, özgür, cesur, güçlü, farkında yürümeye devam edin..
Hayat çok güzel..
Çemberinizi kırıp özgürce keyfini çıkarın.. Tabii kendinizin ve Bütünün en yüksek hayrına hakkaniyetli, vicdanlı adil yani zarar vermeden 🙏
Bu arada konuşmayı yani artık "çözülüp" kendinizi de ifade edip temizlenerek..
Son olarak
Hepimiz birer IŞIĞIN SAVAŞÇISIYIZ
Ve
IŞIK DAİMA KAZANIR!
Ve de öyle OLdu çok şükür

0 comments:

Yorum Gönder