31 Ağustos 2020 Pazartesi

ENERJİ GÜNCELLEMESİ(Energy Update)

 
31.08.2020
Çeviri:Recep Tamer Çifter
Uyanış kodları Gezegenimizi temizlemeye devam ederken, küresel enerjilerin hafta sonu yoğunlaşmaya devam ediyor.
Bunun nedenlerinden biri, güçlü yıldızlararası radyasyon ve frekanslarıyla Güneşimizi hala etkileyen 4 derecede Başak Kraliyet Yıldızı Regulus'un etkisidir. Ayın ortasına doğru Antares yıldızı, önümüzdeki Akrep Kapısı'nın ve 11/11 Kasım 11'de 2020 Portal'ın rehberi olarak devralırken Regulus ' un etkisi azalıyor.
Ama ondan önce 2 Eylül'de Dolunay var. Bu Dolunay, Neptün'ün güçlü ve rüya gibi enerjisiyle Balık burcunda olacak, bu yüzden önümüzdeki haftanın başlarında topraklanmış kalmak için gerçekten çalışmamız gerekecek.
"Leydi ve Aslan" ın enerjisi burada çok güçlüdür. Leydi ve Aslan, Tanrıça'nın Evi Başak'taki Regulus'un simgesidir. Bu sembol ayrıca, önümüzdeki hafta akacak olan kaotik ve güçlü enerjileri "ehlileştirmek" için İlahi Dişil'in enerjisini ve derin sezgilerimizi bu enerjide kullanmamız gerektiğini gösteriyor.
Her şey yolunda, çünkü büyük ışık akışı derinlemesine temizliğini yapıyor. Uyanış ve Yeni Dünya için itici güç sağlıyor.
Dünyaya akan Elmas Işık Kodlarının Dalgaları, Güçlendirilmiş ve Bedenlenmiş Ruhlar olarak İlahi Egemenliğimizden kaynaklanan doğuştan gelen hakkımıza yeniden bağlanmak için bizi tam olarak uyandırmaya yardım ediyor.
Giderek daha fazla insan kim olduklarını ve Dünya'da yaşamın nasıl olması gerektiğini hatırlıyor.
Böylece ... Gerçekten de önümüzdeki haftanın Dolunayını geçip 22 Eylül'de Ekinoks'a doğru ilerlerken enerjilerin yoğun geçmesini bekliyorum.
Eylül Ekinoks enerjilerinin bu yıl çok önemli olmasını bekleyebiliriz.
Bu zamanda kendini göstermesi gereken Denge enerjisi, Işık Kodlarının güçlü akışlarına ve yeni enerjilere güçlü bir uyum noktası sağlayacaktır.
Herkese harika bir Pazar günü geçirmelerini diliyorum. Önümüzdeki haftaya hazır olun!
Başaktaki Regulus ve Kraliçe / Kralın Enerjisi hakkında daha fazla bilgi almak isteyen varsa... bu harika bir makale.

 

0 comments:

Yorum Gönder