13 Şubat 2022 Pazar

Christian Mystic Beinsa Douno'nun Kehaneti

 Petar-Danov

Usta Beinsa Douno (Peter Deunov doğumlu) Bulgaristan'da yaşayan etkili bir Hıristiyan mistikti. 1886'da doğdu ve 1944'te vefat etti. Hollanda'daki bir Dünya Teosofi Kongresi'nde Krishnamurti, Lord Maitreya'nın 20. yüzyıldaki enkarnasyonu ilan edilmeyi reddetti ve katılımcılara şunları söyledi: “O zaten fiziksel bir bedende yeryüzünde. Dünya Öğretmeni Bulgaristan'da ve adı Peter Deunov."

Yunanistan'ı ziyaret ederken Yogananda'ya Bulgaristan'da bir aşram kurma konusundaki niyetleri sorulduğunda, “Bu kadar ileri gidebilirim, Gerçeğin Ruhu orada aktif” dedi.

Beinsa Douno, trans yoluyla elde ettiği bir kehaneti bıraktı. Kehanet, Aralık 1944'te ölümünden birkaç gün önceydi.

 

“İnsanların düşünce, duygu ve eylemlerinde zaten kademeli bir iyileşme oluyor, ancak herkes yakında onları arındıracak ve Yeni Çağ'a hazırlayacak ilahi Ateşe boyun eğdirilecek. Böylece insan, kendisini Yeni Hayata girişi için vazgeçilmez olan üstün bir bilince yükseltecektir. Kişinin 'Yükseliş'ten anladığı budur.

Dünyaya yeni bir ahlak getirerek dünyayı değiştirecek olan bu Ateşin gelmesinden önce birkaç on yıl geçecek. Bu muazzam dalga kozmik uzaydan geliyor ve tüm dünyayı sular altında bırakacak. Buna karşı çıkmak isteyenlerin hepsi götürülecek ve başka bir yere nakledilecek. Bu gezegenin sakinleri kendilerini aynı evrim derecesinde bulmasalar da, yeni dalga her birimiz tarafından hissedilecektir. Ve bu dönüşüm sadece Dünya'ya değil, tüm Kozmos'un bütününe de dokunacak. İnsanın şimdi yapabileceği en iyi ve tek şey, Allah'a yönelip şuurlu olarak kendini geliştirmek, titreşim seviyesini yükseltmek, kısa süre sonra kendisini içine çekecek olan güçlü dalga ile uyum içinde olmaktır.

Gezegenimize sunulan yeni koşullara eşlik eden bahsettiğim Ateş, her şeyi gençleştirecek, arındıracak, yeniden inşa edecek: madde arıtılacak, kalpleriniz ıstıraptan, sıkıntıdan, belirsizlikten kurtulacak ve aydınlanacak; her şey iyileştirilecek, yükseltilecek; düşünceler, duygular ve olumsuz eylemler tüketilecek ve yok edilecektir. Etrafınızdaki her şey yakında çökecek ve kaybolacak. Bu medeniyetten de, sapıklığından da hiçbir şey kalmayacak; tüm dünya sarsılacak ve insanı cehalet boyunduruğu altına sokan bu yanlış kültürden eser kalmayacaktır.

Depremler sadece mekanik bir olay değil, aynı zamanda insanın aklını ve kalbini uyandırmak, hatalarından ve aptallıklarından kurtulmak ve evrende sadece kendilerinin olmadığını anlamalarını sağlamaktır. Güneş sistemimiz şimdi, yok edilen bir takımyıldızın izini, tozunu bıraktığı Kozmosun bir bölgesinden geçiyor. Kirlenmiş bir alanı bu şekilde geçmek, yalnızca dünyanın sakinleri için değil, galaksimizin diğer gezegenlerinin tüm sakinleri için bir zehirlenme kaynağıdır.

Bu düşmanca ortamın etkisinden sadece güneşler etkilenmez. Bu bölgeye “onüçüncü bölge” denir; buna “çelişkiler bölgesi” de denir. Gezegenimiz binlerce yıldır bu bölgede kapalıydı ama sonunda bu karanlık uzayın çıkışına yaklaşıyoruz ve daha gelişmiş varlıkların yaşadığı daha ruhsal bir bölgeye ulaşma noktasındayız.

Dünya şimdi yükselen bir hareket izliyor ve herkes yükselişin akımlarıyla uyum sağlamak için kendini zorlamalı. Bu yönelime boyun eğmeyi reddedenler, gelecekte kendilerini yükseltmek için sunulan iyi koşulların avantajını kaybedeceklerdir. Evrimde geride kalacaklar ve yeni bir yükselen dalganın gelişi için on milyonlarca yıl beklemek zorunda kalacaklar. Dünya, güneş sistemi, evren, hepsi Sevginin dürtüsü altında yeni bir yöne yönlendiriliyor. Aşk tüm güçlerin en büyüğüdür! Para ve güç, hayatınızın gidişatı buna bağlıymış gibi saygı görmeye devam ediyor. Gelecekte, herkes Sevgiye boyun eğdirilecek ve herkes ona hizmet edecek. Ama insanın bilinci acı ve zorluklarla uyanacaktır.

Her şeyi silip süpürecek seller, kasırgalar, devasa yangınlar ve depremler olacak. Kan bol bol akacak. Devrimler olacak; korkunç patlamalar dünyanın birçok bölgesinde yankılanacak. Toprağın olduğu yere su gelecek ve suyun olduğu yere toprak gelecek. Tanrı aşktır; yine de burada bir ceza ile karşı karşıyayız, doğanın annesine karşı zamanın gecesinden beri işlediği suçlara karşı bir yanıt; Dünya.

Bu acılardan sonra kurtulacak olanlar, seçkinler, Altın Çağı, uyumu ve sınırsız güzelliği tanıyacaklardır. Böylece ıstırap ve dehşet zamanı geldiğinde sükûnetinizi ve inancınızı koruyun, çünkü adaletlilerin başından tek bir saçın bile düşmeyeceği yazılıdır. Cesaretiniz kırılmasın, sadece kişisel mükemmellik çalışmanızı takip edin. Sizi bekleyen görkemli gelecek hakkında hiçbir fikriniz yok. Yeni Dünya yakında gün görecek. Birkaç on yıl içinde iş daha az zahmetli olacak ve her birinin ruhsal, entelektüel ve sanatsal faaliyetleri kutsamak için zamanı olacak.

Erkek ve kadın arasındaki uyum sorunu nihayet uyum içinde çözülecektir; her biri kendi özlemlerini takip etme olanağına sahip. Çiftlerin ilişkileri karşılıklı saygı ve saygı üzerine kurulacaktır. İnsanlar farklı uzay düzlemlerinde yolculuk edecek ve galaksiler arası uzayda çığır açacak. Onların işleyişini inceleyecekler ve Evrenin Başı ile kaynaşmak için İlahi Dünyayı hızla tanıyabilecekler.

Yeni Çağ, altıncı ırkınkidir. Senin kaderin buna kendini hazırlamak, onu hoş karşılamak ve onu yaşamaktır. Altıncı ırk kendini Kardeşlik fikri etrafında inşa edecek. Artık kişisel çıkar çatışmaları olmayacak; her birinin tek arzusu Sevgi Yasasına uymak olacaktır. Altıncı yarış Aşk yarışı olacak. Bunun için yeni bir kıta oluşturulacak. Pasifik'ten çıkacak, böylece En Yüce Olan nihayet bu gezegende Kendi yerini kurabilecek.

Yeni bir kültür gün ışığına çıkacak, üç temel temele oturacaktır: kadının yükselmesi, uysal ve alçakgönüllülüğün yükselmesi ve erkek haklarının korunması. Işık, iyilik ve adalet galip gelecek; bu sadece bir zaman meselesi. Dinler arındırılmalıdır. Her biri, Işık Üstatlarının Öğretisinin bir parçacığını içerir, ancak insan sapmasının kesintisiz kaynağı tarafından gizlenmiştir. Tüm inananlar birleşmeli ve kendilerini tek bir ilkeyle, ne olursa olsun tüm inançların temeli olarak Sevgiyi yerleştirme ilkesiyle anlaşmaya koymalıdırlar. Ortak temel olan Sevgi ve Kardeşlik! Dünya yakında olağanüstü hızlı Kozmik Elektrik dalgaları tarafından süpürülecek.

Bundan birkaç on yıl sonra, kötü olan ve başkalarını yoldan çıkaran varlıklar, onların yoğunluğunu destekleyemeyecek. Böylece, sahip oldukları kötüyü tüketecek olan Kozmik Ateş tarafından emileceklerdir. O zaman tövbe edecekler, çünkü “her beden Tanrı’yı yüceltecek” diye yazılmıştır. Annemiz, toprak, Yeni Hayatı kabul etmeyen erkeklerden kurtulacak. Onları hasarlı meyveler gibi reddedecek. Yakında bu gezegende reenkarne olamayacaklar; suçlular dahil. Sadece içlerinde Sevgiye sahip olanlar kalacaktır. Yeryüzünde insan veya hayvan kanıyla kirlenmeyen hiçbir yer yoktur; bu nedenle bir arınmaya boyun eğmek zorundadır. Ve bunun için bazı kıtalar sular altında kalacak, diğerleri ise yüzeye çıkacak. Erkekler kendilerini tehdit eden tehlikelerden şüphelenmezler. Boş hedefler peşinde koşmaya ve zevk aramaya devam ederler.

Aksine, altıncı ırktan olanlar, rollerinin saygınlığının bilincinde olacak ve her birinin özgürlüğüne saygılı olacaklardır. Kendilerini sadece bitkisel alemin ürünlerinden besleyecekler. Fikirleri, günümüzün havası ve ışığı gibi özgürce dolaşabilme gücüne sahip olacaktır. Yerin altında olağanüstü bir şey kendini hazırlıyor. Görkemli ve tamamen akıl almaz bir devrim, yakında doğada kendini gösterecek. Tanrı dünyayı düzeltmeye karar verdi ve bunu yapacak! Bir çağın sonudur; eskinin yerini yeni bir düzen alacak, sevginin yeryüzünde hüküm süreceği bir düzen.”

David Lorimer'in Beinsa Douno hakkındaki “ Prophet for Our Times ” adlı kitabı , Wayne Dyer'ın önsözüyle Hay House tarafından Eylül 2015'te yeniden yayınlanacak.

 https://mauihawaiitheworld.wordpress.com/2015/08/03/the-prophecy-of-christian-mystic-master-beinsa-douno/

0 comments:

Yorum Gönder