13 Şubat 2022 Pazar

Yükseliş Planı Güncellemesi

 

Bu gezegen için Yükseliş planının bir sonraki bölümünü yayınlamanın zamanı geldi.

Yükseliş planıyla ilgili bazı bilgiler, önceki bir güncellemede zaten yayınlandı:

http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html

O zamandan beri Plan gelişti ve Işık Kuvvetleri tarafından yeni bilgiler verildi.

En önemlisi, Işık güçleri 1975-2025 Yükseliş penceresinin 2025'te KAPANMAYACAĞINI, ancak KALICI OLARAK AÇIK kalacağını bildirdiler. Bu, enerjilerin artmaya devam edeceği ve 2025'ten beri, Yükseliş enerjilerinin Galaktik Merkezi Güneş'ten Güneş Sistemimiz aracılığıyla gezegen yüzeyine doğru sonsuza kadar kalıcı olarak akacağı anlamına gelir.

 

Işık güçleri, Olay'ın zamanlaması için pratikte bunun ne anlama geldiği konusunda yorum yapmayı reddetti. Sahip olduğum istihbarata dayanarak, eğitimli bir tahminde bulunabilir ve iki olası senaryo için spekülasyon yapabilirim. İlk senaryo, Olayı şu andan itibaren 3-15 aylık bir zaman diliminde ve ardından 2025'teki Galaktik Nabız'a kadar yüzey insan toplumunun hızlı bir dönüşümünü öngörüyor. İkinci senaryo, 2025'teki Olayı ve Galaktik Nabzı birkaç yıl sonra, ancak daha önce öngörüyor. 2030'dan. Bu tarihlerin sadece spekülasyon olduğunun ve Işık güçleri tarafından doğrudan doğrulanmadıkları için yanlış olabileceğinin farkında olun.

Ayrıca çok önemli olarak, Proje 501 2019 yazında çöktüğünde Yükseliş planında önemli bir değişiklik oldu. Daha sonra Işık güçleri için yüzeydeki insanlığın doğrudan fiziksel müdahale olmaksızın şifa ve kurtuluştan geçemeyeceği kesinlikle açık hale geldi ve Yüzey toplumu, karanlık güçler gezegeni yok etmeden doğrudan müdahale güvenli bir şekilde uygulanana kadar yavaş bir çöküşten geçmek zorunda kalacak. Bu nedenle, Olay ve Galaktik Süperdalga arasındaki üç Yükseliş dalgasını içeren orijinal plan çok iddialıydı ve revize edilmesi gerekiyordu. İşte revize edilmiş Yükseliş planı.

İlk olarak, Galaktik Merkezi Güneş'ten gelen artan enerji, gezegen ve ötesinde kalan tüm kuantum ve alt-kuantum anomalilerini arındırmaya devam edecek ve Işık kuvvetleri, fiziksel olmayan tüm negatif varlıkları ortadan kaldırmaya devam edecek. Birincil anomalinin çeşitli yönlerinin ortadan kaldırılmasıyla ilgili oldukça güvenilir bazı ipuçları burada bulunabilir:

https://ascendlibration.blogspot.com/2022/01/current-anomaly-questions-assistance.html

İkincisi, güneş döngüsü 25'in güneş maksimumuna yaklaştıkça güneş aktivitesi artmaya devam edecek. İlk tahminler bu döngünün Temmuz 2025'te zirve yapacağını tahmin ediyordu, ancak şimdi bilim adamları 2024'ün sonlarında güneş maksimumunu bekliyorlar:

 


Alexander Tchijevsky'nin ilk araştırması, tüm sosyal huzursuzlukların %60'ının her bir güneş enerjisi maksimumunun bir buçuk yılı içinde gerçekleştiğini göstermiştir:

http://time-price-research-astrofin.blogspot.com/2012/03/alexander-tchijevskys-physical-factors.html

http://www.gorbanev.com/Chizhevsky.htm

Bu nedenle, 2023'ün başları ile 2026'nın başları arasında, yani mevcut güneş enerjisi döngüsü 25'in bir buçuk yılı arasında devasa toplumsal değişiklikler bekleyebiliriz:
 

 


Bu, Portal 2025 ile mükemmel bir şekilde örtüşmektedir:

http://2012portal.blogspot.com/2020/05/portal-2025.html

Ve Beinsa Douno'nun kehaneti ile:

https://mauihawaiitheworld.wordpress.com/2015/08/03/the-prohecy-of-christian-mystic-master-beinsa-douno/

Tüm olumsuz zaman çizelgeleri çökecek ve tüm zaman çizelgeleri Etkinlikte birleşecek:

https://humansbefree.com/2021/11/project-look-glass-insider-mankind-eventually-wins.html

Toplumsal huzursuzluğun zirve yaptığı ve yeterince anomalinin ortadan kalktığı bir zamanda, Işık güçleri gezegenin yüzeyindeki mevcut olağanüstü durumu sıkıyönetim yasasına yükseltecek.

Bu pratik olarak, tüm yüzey nüfusunun toplu tutuklamaların gerçekleşeceği kısa bir (3-7 gün) askeri kilitlenme geçireceği anlamına gelir. Askeri operasyonların güvenliğinin teminatlı hasar olmadan sağlanması için insanlara kesinlikle evde kalmaları talimatı verilecek. Pozitif güçler, Negatif ordunun silahlarını engellemek ve Pozitif ordunun emirlerine uymayı reddedecek asker ve sivilleri dondurmak için kuantum darbe silahları kullanacak.

Etkinlik planının hala sınıflandırılması gereken ve neredeyse herkes için büyük bir sürpriz olacak büyük bir yönü var.

Olaydan sonra, yüzey toplumu birkaç yıl sürecek şiddetli bir dönüşüm geçirecek.

Genel yüzey nüfusu, kitle iletişim araçları aracılığıyla yayınlanacak olan Maruz Kalma ve İfşaat hakkındaki bilgileri entegre etmeye devam edecek ve karanlık geçmişten gelen derin psikolojik yaralarını iyileştirmeye başlayacaktır.

En uç psikopatlar ve sosyopatlar Etkinlikte ve kısa bir süre sonra gezegenin yüzeyinden silinecek olsa da, birçok gizli sosyopat Galaktik Süper Dalga'ya kadar toplumda kalacak ve herhangi bir zararlı eylemin olduğunu bilerek herhangi bir zarara neden olmadan düşük bir profilde kalacaktır. hızlı bir şekilde kaldırılmasını tetikleyecektir.

Bir sistemi tamamen temizlemek oldukça uzun zaman alır:

https://www.rt.com/news/540662-nazis-germany-prosecutor-office-inquiry/

Olaydan sonra, Işıkişçilerinin büyük çoğunluğu, pozitif enerjilerin, meleklerin ve Işık güçlerinin çok yardımı ile büyük bir iyileşme sürecinden geçecek. Yapılması gereken çok sayıda kendi kendini iyileştirme çalışması var ve birkaç yıl sonra Galaktik Nabız geldiğinde, Galaktik ile aynı zamana denk gelecek olan Yükselişin ilk dalgasında yaklaşık 2000 kişinin Yükselmeye hazır olması bekleniyor. Süper Dalga ve Gezegensel Tahliye:

https://www.youtube.com/channel/UCh3JFQND70lnAPhb4c8VppQ/videos

https://www.youtube.com/watch?v=iHa042rtWn4

https://www.youtube.com/watch?v=nK6k585w784

İlk dalgada Yükselmeye hazırlananlar, Olaydan kısa bir süre sonra oluşmaya başlayacak olan Işık Adalarında yaşıyor olacaklar.

Birçoğu ana gemide olan ikiz ruhlarıyla bağlantı kuracaklar:

https://intergalacticmatch.com/

https://www.youtube.com/watch?v=GxqVuuhZzZM

Ufuklarını geçmiş programlamanın ötesine genişletecekler ve Ruh ilişkileri oluşturmaya başlayacaklar:

https://www.welovefirstcontact.com/2022/01/pleiadian-energetic-clarification-of.html

Tahliye sırasında, Ashtar Komutanlığı ve Galaktik Konfederasyonun gemileri, yüzey insanlığını Galaktik Tsunami'den kurtaracak:

https://archive.org/details/TheAdamAndEveStory_201904/page/n187/mode/2up

https://www.luisprada.com/galactic_federation_fleets/

 


Tahliyeden sonra ve Dünya dönüşümden geçtikten sonra, yalnızca Işık ile tam olarak hizalanmış varlıkların (tahmini birkaç milyon Işıkişçisi) geri dönmesine ve Dünya'yı Işık Adalarında yeniden yaşamasına ve Yükselişin ikinci ve üçüncü dalgasına hazırlanmalarına izin verilecektir. nispeten kısa bir süre sonra gerçekleşecektir.

İnsanlığın kitlesi, Galaktik Nabız'dan hemen önce fiziksel bedenlerinde tahliye edilecek ve 1999'da Dünya gezegeninin astral planından tahliye edilen yaklaşık 70 milyar insanın yaşadığı Ülker yıldız sisteminde gezegene taşınacaktır.

 


1996-1999 döneminde Dünya'ya gelen ve o zamandan beri yüzeyde insan klonlarında yaşayan çoğu sosyopat ve psikopat ve çoğu Dracos ve Sürüngenlerden oluşan yaklaşık 500 milyon yüzey tahliyesi, minimum evrim kriterlerini yerine getiremeyecek. ve yeniden yapılanma için Merkezi Güneş'e götürülecek.

Bu, fiilen tüm evren için karanlığın ve ıstırabın sonu ve “yeni bir aydınlık döngüsü başlayabilir” anlamına gelir.

Işığın Zaferi!

 http://2012portal.blogspot.com/

0 comments:

Yorum Gönder