8 Eylül 2023 Cuma

Yanıtlar

 Söz verdiğimiz gibi işte sorularınızın 20 yanıtı.

Benim gibi mülk sahibi olmayanlar için İlk Temas nasıl gerçekleşecek?

Mülk sahibi olmayan kişiler için İlk Temas, o araziyi toplu Temas için vermeye gönüllü olan kişilerin özel arazisinde gerçekleşecektir.

Bu Gezegenin zalimlerinden kurtulmak için meditasyon dışında tek bir kişi ne katkıda bulunabilir? Yani daha aktif bir şekilde.

Bilgiyi yayın, Cintamanis ekin, nazik ve sevgi dolu olun.

Serbestleşme süreci neden bu kadar yavaş? Galaktik Federasyon güçleri neden karanlık güçlere karşı herhangi bir fiziksel eylemde bulunmuyor? Tek bir cevap var, o da insanın tercih hakkı... Işık güçlerinin müdahalesi irademize aykırıyken hangimiz özgürlüğü, refahı ve sevgiyi istemez ki?


Kurtuluş süreci çok yavaş çünkü karanlık matrisin parçalanması gereken çok sayıda katmanı var. Yüzeydeki Işıkişçilerinin iradesi açıkça müdahaleden yanadır ve müdahale yeterince güvenli olur olmaz gerçekleşecektir.

Cobra'ya sorabilir miyim, etkinlik sırasında yönlendirilmiş enerji silahları sökülecek mi? 8 yıl boyunca yönlendirilmiş enerjinin hedefi oldum.

Evet.

Son zamanlarda yaşanan sözde "doğal afetler" ve Cabal'ın diğer iğrenç eylemleri gibi olumsuz ve duygusal açıdan rahatsız edici haberlere dikkat etmenin, empati sıklığının azalmasına neden olduğu söyleniyor. Karanlığın farkına varırken frekansımızı nasıl yüksek tutabiliriz?

Kendinizi bilgilendirin, ancak bunu yapmak için günde 20 dakikadan fazla zaman ayırmayın.

Temizlenmelerin yaklaşık yüzdesi hakkında bir güncelleme verebilir misiniz? (Örn: Anomali, sürüngen ruhları, Chimera, Archonlar, yeraltı üsleri/tünelleri ne kadar temizlendi?). Son zamanlarda işler çok daha hafif, karanlık saldırılar ise çok daha az. Bu blogdaki tüm görüşler ve bilgiler için teşekkür ederiz!

Anormallik temizlenme sürecinde, Reptilianların neredeyse tamamı eterik ve astral düzlemlerden gitti, Kimera neredeyse tamamen mağlup edildi, Archonlar/siyah soylular güçlerinin çoğunu hâlâ elinde tutuyor, derin yer altı üslerinin tamamı temizlendi, bazı sığ yer altı üsleri ve tüneller hala mevcut.

Işık Güçleri (çeşitli ırk ve örgütlerle birlikte) ve Direniş Hareketi'nin yüzeydeki insan nüfusu hakkındaki duyguları neler? Soruyu detaylandırmak gerekirse: Bizden nefret mi ediyorlar, bizi seviyorlar mı? Bizden hayal kırıklığına mı uğradılar, durumumuza mı üzülüyorlar, bizi önemsiyorlar mı? Bizim ve durumumuz hakkında tarafsız mı yoksa kafaları mı karışık? Kaç tanesinin bizi önemsediğinin ve kaç tanesinin sadece karanlığı defetmeyi umursadığının yaklaşık oranı nedir? Bizimle tanışmaktan heyecan mı duyuyorlar yoksa korkuyorlar mı? Sabırsızlıkla beklediğimiz tüm o fiziksel ve duygusal iyileştirme teknolojilerini piyasaya sürmekten heyecan duyuyorlar mı?

Yüzey popülasyonunu önemsiyorlar ama henüz doğrudan müdahale edemedikleri için acı çekiyorlar. Kuantum altı anomalinin gücünden korkuyorlar. Yüzey popülasyonu hakkında pek çok şeyi anlamıyorlar. Şifa teknolojilerini piyasaya sürmekten heyecan duyuyorlar, insanlarla etkileşimi sabırsızlıkla bekliyorlar ama aynı zamanda bundan korkuyorlar.

 


 

Tahliyeden sonra yüzey nüfusunun çoğu Pleiades gezegeninde yaşayacak. Orada zaten evler, ürünler, teknoloji, hükümetten oluşan bir yapı hazır olacak mı... yoksa her şeye ormanın ortasında sıfırdan mı başlamak zorunda kalacağız?

Tüm altyapı zaten oradadır, oradaki insanlara Işık güçleri tarafından yardım, teknoloji, şifa ve rehberlik verilmektedir.

Tahliye sırasında evcil hayvanlarımız da bizimle gelecek mi?

Evet

İnsanlığın biriktirdiği edebiyat, şiir, müzik, sanat gibi birçok kaynakla Hadise'den sonra ne olacak? Bunların çoğu dijital ortama aktarıldı ve internette yer alıyor. Dünya yüzeyinde sadece fiziksel olarak bir şey var... Büyük bir tsunami olursa ve gezegendeki çoğu şey suyla yıkanırsa, ne korunacak? Örneğin YouTube Music gibi İnternet kaynaklarına ve insanlığın birikmiş kültürel başarılarını içeren diğer kaynaklara ne olacak?

En iyi sanat eserlerinin çoğu zaten gezegenin yüzeyinden kurtarıldı ve kutup değişimine zarar vermeden hayatta kalacakları yüzeyden uzakta güvenli yerlerde saklandı. Yüzey popülasyonunun tüm çevrimiçi kaynakları da kopyalanır ve güvenli yerlerde saklanır.

Dünya çapında eşzamanlı meditasyon söylentisine ilişkin
Uzman bir meditasyoncu olmadığınız sürece katılmanın tehlikeli veya etkisiz olduğu doğru mu?
Kişisel olarak kendimi güvende ve etkili hissediyorum çünkü meditasyon prosedürü koruyucu bir süreç içeriyor ve katılmaya devam edeceğim, ancak yukarıdaki teori hala sıklıkla iddia ediliyor.

Toplu meditasyonlara katılmak güvenlidir.

Kabal bu sonbahar/kış döneminde yeni bir salgın/tecrit olayını zorlayacak ve bunu bir sonraki yıla (seçimlere) uzatacak mı?

Deneyebilirler ama başarısız olacaklar.

Delta Seçeneği hâlâ hafif güçlerin değerlendirdiği bir olasılık mı?

Bu mümkün, ancak pek olası değil.

Merhaba Cobra, Tüm fiziksel Kimera Örümcekleri temizlendi mi ?

Evet.

Birinin ruh eşiyle tanışıp onu tanımaması mümkün mü?

Evet ve bu sıklıkla olur.

AN'ın Beyaz Ateşini çağırmak kuantum altı anomaliyi açık hale getirir mi?

Evet, yardımcı oluyor.

Bir süre önce ışık güçlerinin kendilerini çok hızlı bir şekilde göstermelerini istedim ve sorduktan bir veya 2 dakika sonra 2 adet çok hızlı altın ışık parıltısı gördüm. Yani kendilerini çok kısa bir süre gösterdikleri için, henüz tam olarak gösteremeyeceklerini anlasam bile bu, kendilerini kısa süreliğine göstermelerinin onlar için biraz daha güvenli olduğu anlamına mı geliyor?

Kesinlikle.

Hawaii'deki yangınlar Karanlık güçlerin saldırısı mıydı?

Evet.

Tsunami sırasında neden ışık şehirlerine ihtiyaç duyulacak?

Yükseliş süreci boyunca gezegene rehberlik etmek için enerji ağını istikrara kavuşturmak.

Sevgili Kobra, Hadiseden hemen sonra insanlar özgür medyadan ışık işçilerinin misyonunun önemini öğrenecekler mi?

Evet.

http://2012portal.blogspot.com/

1 comments:

Adsız dedi ki...

Şu Cobra'nın bugüne kadar söylediklerinin hangileri gerçekleşti çok merak ediyorum, yıllarca izleyip sonra bırakmıştım, çünkü söyledikleri olmuyordu.

Yorum Gönder