30 Ağustos 2023 Çarşamba

LYRA KARDEŞLERİNDEN MESAJ

 


Selamlar!

Bizler Lyra takımyıldızı, ana yıldız Vega'dan LİRYALILARIZ.
Size kim olduğumuzdan, geleneklerimizden birazını sunmak ve ayrıca şu anda bilmeniz gereken önemli bilgileri aktarmak için buradayız.
Bizler her zaman en kötü durumlar için iyi çözümler arayan barışçıl bir insanlarız.
Savaş ve öfke duygusunun içimizi yavaş yavaş aşındırabileceğini uzun zamandır anladığımızdan beri aramızda sürtüşmeler yaratmak istemiyoruz.

Bir gecede değişmenin bizim için kolay olmadığını anlayın. Ancak bilgelik, anlayış, kardeşlik ve sevgiyle iyileştik ve toplumumuzda adım adım yeni ve daha iyi kurallar koyduk.
Galaksileri için gelişmenin ve yenilenmenin ne kadar önemli olacağını bildiğimiz için şu anda gezegenlerinde yıldız kardeşlerimizle beraberiz.
Onların İsa dedikleri sevgiyi anlıyoruz tıpkı sizin gibi.
Biz de onu yeterince seviyoruz ve bir gün harika olacağınızı söylediğinde onun sözüne inanıyoruz.
Öğretmenler, büyük geçiş zamanı geldiğini anlayın!
Birçoğunuz bizden mesajları sürekli olarak yönlendirdiniz, çünkü insanlık eşsiz bir zamandan geçiyor, daha önce hiç görülmemiş
Sizler yakında gezegeninizde açılacak olan yeni portalın anahtarlarısınız.
Şu anki şehrinizde ne kadar sorun gördüğünüzü düşünün ve bununla şöyle düşünün: "Bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar gelişeceğiz?" "
Ama zamanın sadece bir ölçü ve tamamen görecelidir.
Bulunduğumuz yerden her şeyi net bir şekilde görüyoruz ve siz üç boyutluluğa kapalı olduğunuz için detayları kaybediyorsunuz, tam olarak ne olduğuna ve olanların gerçek olduğuna inanıyorsunuz.
Ama değil öğretmenler! Her şey harika bir hızla değişiyor, çünkü bu sefer doğru yapma fırsatı verildi ve hala gerçekleşecek çok şey var, bu yüzden zamanlarının saatten daha hızlı geçtiğini hissettiler.
Uzay programındalar, insanlıklarında büyük bir değişime hazırlar, ama bunun gerçekleşmesi için, üzerlerine düşeni yapmalılar.
Binlerce yıldır ona karşı yapılan tüm barbarlıkların acısını çeken anneleri Gaia için barışı ve ışığı daha yoğun bir şekilde titretmeleri gerekiyor.
Ama eşsiz bir cennet sevgisi ile sizi kucaklıyor ve size güveniyor böylece herkes de onu kucaklayabilir.
Bu yüzden gezegeninize dikkat edin.
Doğaya saygı gösterin.
Sizinle yaşadığınız hayatlara saygı gösterin.
Çünkü sadece Dünya'nın büyük aşkı için buradasınız, bunun için minnettar olun.
Evlerinizi temiz tutmuyor musunuz, aşkım? O zaman! Aynı şeyi gezegeniniz için de yapın, şu anda, geçmişte ve gelecekte en büyük mesken.
Ormanları bozma.
Bitkilerin ve ormanların hissetmediğini ve düşünmediğini düşünmekle hata yapmayın çünkü bu doğru değil!
Her şeyi hisset! Ve ayrıca büyük bir sevgiyle, ilaç ve gıda amaçları için kullanılmasını kabul ediyorlar, ancak büyük yeryüzündeki hükümetler tarafından acımasızca yok edilmelerini değil.
Dünyevi evini sev!
Gaia'yı sev!
Gezegenlerinde zaten bir kuantum sıçraması gerçekleşiyor ve zaten reenkarne olmuş ve giderek daha fazla reenkarne olacak birçok ruh Büyük Anne'ye bu büyük bağlılık sahibi olacak, ona saygı duyacak ve sevgiyle.
Bize yardım edenleri sevmeyi ve teşekkür etmeyi öğrendiğimizde kendimizi daha iyi ve daha yüce varlıklar olarak görürüz.
Onlara teşekkür ediyor ve neşe ve sevgi dolu selamlarımızı bırakıyoruz!
Angel Ricco'yu sevgiyle paylaşıyorum.
https://www.facebook.com/groups/165980030147145/

0 comments:

Yorum Gönder