17 Ağustos 2023 Perşembe

Pleiades konseyi



 İnsanlık, 350.000 yıldır(Atlantis,Mu dönemide dahil) düşük titreşimli,frekanslı üçüncü boyut matrixine haps edildi. Reptilyan(iblis) dediğimiz varlıklar tarafından manipüle edildi, kandırıldı,öz varlığı unutturuldu.Ancak son zamanlarda galaktik çekirdekten gelen güçlü gama ışığı dalgaları, Dünya'daki insanlar arasında bilincin kitlesel genişlemesini tetikliyor. Büyük güneş patlaması AR3234, 36 Dünya saati ile önce bir X sınıfına yakın kaydedilen aşırı yüksek bir ultraviyole flaş ışınlandı. Güneş rüzgarları yükseliyor ve bu son patlamadan gelen egzotik parçacıklar


Dünya atmosferine girdiğinde güçlü jeomanyetik fırtınalar oluşuyor. Jeomanyetik fırtına yer altı üsslerinin çatişmasina sebibiyet veriyor artık devre sonuna yaklaştigimiz için bu çatişma hız kazandı. Önümüzdeki saatlerde daha güçlü işaret fişekleri beklendiğinden, şu anda ılımlı bir uzay havası ve tektonik levha nöbeti yürürlükte. Ayrıca, insanlığın 3B'den 5B'ye geçişine yardımcı olmak için büyük bir görevle buraya gelen, şu anda yer yüzünde konuşlanmış Yıldız Tohumu, görevli özel ruhlar var. Yıldız tohumları ve özel ruhlar fiziksel bedenlerinde yüksek titreşimli ışığı tutmak ve onu Dünya Gezegeninin kristal ızgarasına demirlemek için buradalar.

2023 Dünya yılında daha fazla yer yüzü varlığı uyandıkça, eski kontrol paradigması parçalanıyor, yer altındaki negatif üssler ve 3B matris hızla çöküyor. Dünyanın varlıkları artık bir sonraki en yüksek seviye olan 5. Boyuta tekamül etmeye hazırlanıyor. 5. Boyuta evrimsel yolculuk, geçişi, 4. boyuta göre yükselmek için çok fazla içsel çalışmayı içerir. Kişinin beşinci boyut realitesine geçmesi için, 5B ile rezonans içinde olmaları için varlıklarının titreşim hızını arttırmaları yeterlidir. 5D, 40+100 Hertz frekans aralığında rezonansa giren Gama bilinç durumudur ve onun dışsal tezahürü cennet, nirvana ve mutluluk olarak adlandırılmıştır.

Yani 5B Dünyayı tezahür ettirdiğimizi söylediğimizde, “yeryüzündeki cenneti” kastediyoruz. 5D barış, sevgi, bolluk, mükemmel sağlık, neşe ve özgürlük alanıdır. 5D sadece bir ütopya rüyası değil, Dünya'nın her gelişmiş kültürünün bahsettiği Dünya Gezegeninin evrimsel kaderidir.

0 comments:

Yorum Gönder