30 Ağustos 2023 Çarşamba

Arcturian grubundan mesaj Marilyn Raffaele aracılığıyla 28 Ağustos 2023



 Mesajımıza hoş geldiniz sevgili okurlarımız. Hepiniz dünyadaki birçok şeyin artık eskiden olduğu gibi ahenkli bir şekilde akmadığının farkındasınız, kişisel ve küresel düzeyde. Ülkeler ve insanlar bir şeyleri "normalliğe" geri döndürme çabasında her zaman kabul edilen kuralları, yönetmelikleri, fikirleri ve inançları korumak için mücadele ediyorlar.

Şu anki zamanlar kafa karıştırıcı ve genellikle korkutucu hale geldi çünkü birçok şey değişiyor ve çoğu zaman görünüşe göre daha iyi değil. Dünya'nın yükseliş sürecinden haberdar olmayanlar eski şekillerin iyi çalıştığı için eski halini geri getirmeye çalışıyorlar ama bunun nedeni kolektifle uyumlu olmalarıydı. Ancak bu şeylerden çoğu hata ve yanlış inançlardan doğduğu için her şey eskisi gibi olamaz çünkü bilinç gelişiyor ve kolektif bilinç değişiyor. Bırakın kendinizi canlarım.


Her şeyi her zaman bildiğiniz gibi sürdürmek için yorucu çabaları bir kenara bırakın: aile gelenekleri, kurallar, uygulamalar ve hatta yemeniz gerektiğini düşündüğünüz yiyecekleri. Her şeyi her zaman olduğu gibi tutma çabası ayrılığın, iyiliğinden ayrılmanın göstergesidir. Her zaman işe yarayan gelenek ve uygulamalardan saparsan kötü bir şey olabilir korkusu. Hayatınızda artık işe yaramıyor gibi görünen şeyleri "düzeltmeye" çalışmak cazip çünkü yaşıyorsunuz, deneyimliyorsunuz ve üç boyutlu bir dünyanın işleyişine ve çözümlerine alışıyorsunuz.

Dünya üzerinde deneyimlediğiniz maddi dünyanın bireyler uyandıkça çözünen enerjilerden yaratılmış bir yanılsama kavramı olduğunu unutmayın. Dünya, statükoyu korumak isteyenlerin görünüşlerine ve çabalarına rağmen gerçek İlahi doğasına daha çok benzeyen frekanslara yükseliyor. Her anlaşmazlığın önemli kaynağı iki gücün ortak farkındalığıdır. İnsanlık, gerçeğin cehaletiyle neredeyse her şeye güç verdi: gıda, hava, vitamin, istihdam, hayvanlar, para, ilişkiler, insanlar vs. Şunu bil: tek bir güç vardır: Tanrı/tanrı bilinç, o da bir güç değildir. Her şey hakkında, ancak bu sadece var olan tek güç çünkü o her şeye kadir ve her şeyi bilen.

UNO'nun gerçeği birçok ruhani öğretmen tarafından ortaya çıktı: Buda, İsa ve diğerleri takipçilerine Tanrı'nın var olduğunu ve dolayısıyla kendi gerçek doğaları olduğunu söylemeye çalıştılar, ancak çoğu "BENİM" fikrini kişisel olarak yorumladılar. öğretmen ve bunu kendi BİRLİĞinin gerçeği olarak kabul etmek yerine ibadet etmeye başladılar ve hala bugün mesaj yerine elçiye. Bu putperestliği geride bırakmaya hazırsın.

Hiçbir insan, öğretmen, vaiz, rahip, "kutsal" veya kutsal insan, suçlu olarak kabul edilenler veya kötü insanlar dahil olmak üzere diğerlerinden daha tanrı değildir. Üç boyutlu inanç sistemi ona güç verdi ve yeryüzünde gerçekleşen "kötü"lerin büyük bir kısmını Şeytan, kötülük veya şeytandan gelen bir şey olarak atfediyor. Şunu bil ki; onların olduğuna inanmadığın sürece şeytan ya da şeytan yoktur ve sonra bir yaratıcı olarak kendin için bir tane yarat ve bunu korku ya da sevgi ile sürdür. Tanrı her şeyde varsa bir iblis nereden gelebilir?

Şeytana dair birçok inanç, bu inançların öğretildiği ve genel bilgi olarak sürdürüldüğü geçmiş yaşamlardan gelir. Birçok kişi hala bu enerjiyi enerji alanında taşıyor, bir kişi belirli filmleri izlediğinde, bazı kitaplar veya makaleler okuduğunda, diğer inananlarla konuştuğunda veya şeytanın gerçek olduğunu ve direnmesi gerektiğini öğreten bir kiliseye katıldığında. Sana zarar verebilecek, yok edebilecek, öldürebilecek veya etkileyebilecek dışardan bir varlığın inancına dayanarak kalan tüm enerjiyi temizleme niyetini bilinçli olarak beyan et.

Kötülüğün ve şeytanın gücüne o kadar güçlü inananlar var ki, "şeytan" ile olan bağlantılarının onlara güç vereceğine ve istedikleri her şeyi deneyimlemelerini sağlayacağına inanarak ibadet törenleri yaratırlar. Bu seremonilerin gerçekte yaptığı şey diğer taraftan düşük rezonanslı gelişmemiş varlıkları çekmektir ve onlara enerji veren her şeye katılmaktan daha mutlu olan ve şeytana tapanlar bile yaratıcı oldukları için, bunu Şeytan. Açıklanmamış bir bilinç yoktur. Üç boyutlu inanç sistemi kötü görünümlere güç verir (hastalıklar, uyuşturucular, alkolizm vb. ) ve iyi görünüşlere (para, şöhret, ilişkiler, maddi şeyler) bu şeylerin hayatlarını kontrol edebileceğine veya etkileyebileceğine inanıyor.

Tanrı'dan başka bir şeye güç vermek ona sadece enerji verir. Herhangi bir hastalık ya da konu hakkında ilan edilen her savaş onu ortadan kaldırmak yerine arttırmaya hizmet eder. Sen ona güç vermediğin sürece hiçbir şeyin senin üzerinde gücü yoktur. Patronun sensin. Tanrı (gerçek kimliğin) seni yöneten tek güç, kanun, gerçeklik ve sebep ve etkidir. Sadece BİR güç, her şeye kadir ve her şeyi bilen bir gerçeklik vardır ve iki güce inanç insanlığın Tanrı'dan ve diğerlerinden ayrılık anlamında sonuçlanmıştır: iyi ve kötü, hasta ve sağlıklı, zengin ve zengin Fakirler. Herkes evrimsel yolculuğunda bir noktada, kendinin/OL dışındaki her şeye güç vermeyi bırakmalı, her şeyin Tanrı'nın yaşamının, Tanrı'nın zekasının, Tanrının doluluk ve doluluğunun bir ifadesi olduğunu fark ederek; İlahi bilinç ikilik inançları, ayrılık ve iki güç ile koşullanmış zihinler aracılığıyla yanlış yorumlanır. Her insan kendi Tanrı bilincini seçtiği her inançla doldurmakta özgürdür, ancak gösteriler için başkalarını suçlamamalıdır.

Onlara kasırganın ortasında dışarı çıkmanızı, karanlık ve tehlikeli sokaklarda yürümenizi veya istedikleri kadar abur cubur ve işlenmiş yiyecekleri yiyin ve dünyaya "Tanrı her şeydir" diye ilan ederken vücutlarına hiçbir şey olmayacağını söylemiyoruz. Bir gücün bilinci bilinmeli, tanınmalı, kabul edilmeli ve sonrasında onun bilinç hali olana kadar uygulanmalıdır. İsa fırtınayı dindirdi. Nasıl? Vicdanının Tanrı dışında güç inancı yoktu ve bu yüzden fırtınanın kendi gücü olmadığını biliyordu. Yaptığın her şeyle bu prensipleri uygula ve yavaş yavaş bilinç durumun haline gelecektir. Bu tüm gerçeklerle işliyor. Sağlığınız ve eviniz hakkında ne hissediyorsanız onu yapın ama bunu doğrunun bilinciyle yapın, aslında hiçbir şeyin iyi ya da kötü üzerinde gücü yoktur.

Gerçekten kurban yok, sadece Tanrısal doğasının gerçekliğinde uyuyanlar var. Tanrısal Bilinç'in doluluğu ve doluluğu asla kimseyi terk etmedi ve bırakamaz çünkü sen busun. İnsanlık durumu yoksulluk içinde yaşayan ve parayla dolu bir banka hesabı olduğundan tamamen habersiz bir insan gibidir. Sana rehberlik ederken kendine ve başkalarına yardım et. Her bilinç seviyesinde yardım mevcuttur, ancak her zaman kendinizin ve başkalarının doğuştan İlahi doğanın farkındalığı ile hareket edin, koşullar ne olursa olsun. Her görünüşe rağmen sadece Tanrı'nın var olduğunu bilin.

0 comments:

Yorum Gönder