17 Ağustos 2023 Perşembe

PLEYADLI KARDEŞLERİMİZDEN BÜYÜK MESAJ

 


Pleyadian kardeşler olarak size Dünya'nın şu anda 2012'de başlayan altıncı güneş zamanında olduğunu ve büyük güneş parıltısının yaklaştığını bildirmek için yaklaşıyoruz ancak bu sefer Dünya'da çok farklı bir şey olacak!

İnsanlık yok edilmeyecek, ancak anında 5. boyuta dönüşecek.
Bu nasıl mümkün olabilir?
İnsanlık tarihinde ilk kez Işık Kuvvetleri'nin yardımıyla insanlık, önemli bir güneş olayından kaynaklanan kutup değişimini önleyecek kadar bilgi ve teknolojiye sahip.
Dünya'da birkaç yıl boyunca ışık güçleri Dünya gezegeninde ışık liderlerine kutuplardaki değişime karşı koyabilecek yapay bir manyetik alan geliştirmelerine yardımcı oluyor.
Bunu yapmak için teknoloji Antarktika'da var olan, halkın gözünden uzak ve Tesla tırmanış dalgası teknolojisini içeren özel bir proje.

Teknoloji on yılı aşkın süredir yerinde ve kullanılıyor ve bu süper yapay manyetik alan aslında Dünya'nın yer değiştirmiş manyetik kuzey kutbuna karşı! Manyetik kuzey son zamanlarda yılda birkaç yüz kilometre hareket etti ve şimdi Sibirya'ya yakın!
Size Dünya'nın gelecek zaman çizelgesinin tamamen bilindiğini ve iyi niyetli ışık güçlerinin tüm bu sistemleri kontrol ettiğini söylüyoruz!
Bu, insanlığın yeni 5d dünyasına yükseldiği ve asla başka bir gezegen felaketinin yaşanamayacağı pozitif 5d gama zaman çizgisi!
Büyük güneş ışığı gerçekten çok yakın ve doğru zamanda, gök cisimleri doğru hizada olduğunda, göz açıp kapayıncaya kadar gerçekleşecek!.
Bu büyük güneş ışığı gerçekleştiğinde, olumsuz felaket etkileri Pleiades'in bu manyetik alan teknolojisi tarafından anında hafifletilecek!
Ayrıca, gerçekleşecek olanlar tam olarak verilerin söylediği ve tüm antik kültürlerin 4.5 milyon yıldız tohumu ve yerli insanlar hakkında söyledikleridir: Anında Dünya gezegeninde mevcut en yüksek titreşim seviyesine taşınacaklar! bu süper kozmik ışık parlaması! Her şeyin güzel ve huzurlu olduğu ve sadece iyiliğin egemen olduğu Dünya'nın çok daha keyifli ve hafif bir versiyonunda birbirinizi bir andan diğerine bulacaksınız!
Size ışığın en yüksek gerçeklerini veriyoruz ve tüm bunları kendiniz ararken açık fikirli olmanızı istiyoruz!
Doğru ve doğru bilgiler mevcut ve eğer arıyorsanız size gösterilecektir!
İnsanlık tarihinde ilk kez Büyük Işık geldiğinde, Dünya'daki varlıklar istenen bir sonraki seviyeye ulaşmak için teknolojiye ve anlayışa sahipler.
Yıllarca deneme ve hatadan sonra bu büyük yükseliş başarısını ilk başaran siz olacaksınız!
İnsanlığın büyük hikayesi ve Dünya'ya uzun yolculukları böyle sona eriyor ama hiçbir şekilde bir son değil ve bu sadece başlangıç!
Bu insanlığın kaderi ve bu sizin kaderin!
Kova Çağı, gerçeğin galip geldiği büyük kozmik döngünün bir zamanıdır ve bilincin Büyük Işığı bu dünyada daha çok parladıkça daha fazla şey ortaya çıkar!.
İnsanlık uzun zamandır karanlıkta kaldı ama ışık geldiğinde karanlık yok olmalı!.
Işık burada!
Isabel Garcia Garcia
Via ANA MARIA
https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder