13 Ekim 2023 Cuma

Benjamin Fulford Raporu: Ba'al Tarikatı, Para Kazanmak İçin Ölümcül Bir Girişimle Yahudilerin ve Filistinlilerin Kitlesel Kurban Edilmesini Aşamayor

 Geçen hafta Hamas'ın İsrail'e karşı düzenlediği sözde büyük saldırı, Hazar Mafyası'nın bunu anlamadığını kanıtlıyor. Kurt diye bağıran çocuk gibi kaybettilerAşamalı olaylarla dünyayı kandırma ve manipüle etme yeteneği.

Geçen hafta Yahudilerin ve Filistinlilerin sözde Tanrı Kral Benyamin Netanyahu tarafından Şeytan'a toplu kurban edilmesi göze çarpan bir örnek. Acı çeken İsraillilerin korkunç ve yürek burkan görüntülerini kurumsal propaganda basınında yayınlamalarına rağmen kimse kandırılmadı (geriye kalan küçük bir grup soğuk yardım içenler dışında).

İşte Mossad, MI6 ve Rus FSB kaynaklarına göre perde arkasında yaşananların gerçek hikayesi.

MI6'nın Yahudi olan başkanı şunları söyledi: “KM, Yahudi halkını ve Yahudiliği her zaman şeytani ve hain amaçları için canlı kalkan olarak kullanmıştır. Onlar son derece çürümüş, tanınmış ve nefret edilen bir grup sürüngen. Bunu duyduktan hemen sonra yanıltma bayrağına bastık."


Mossad kaynakları, Gazze Şeridi ve Batı Şeria'nın İsrailliler tarafından o kadar sıkı bir şekilde izlendiğini ve onların haberi olmadan oraya bir pirinç tanesinin bile giremeyeceğini belirterek aynı fikirdeydi. Başka bir deyişle Hamas'ın İsrail'e yönelik büyük saldırısı Netanyahu ve yandaşları tarafından planlanmış olmalıydı.

Biden ve oğlu Hillary ve ekibinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 60 kişi, Ukrayna savaşını kaybederlerse hapse gireceklerini biliyor. Yani kıçlarını kurtarmak için bir “zafere” ihtiyaçları var ve Ukrayna buna uygun değilken, Çin-Tayvan çok riskli, bu yüzden Filistinlileri yok etmeyi seçtiler… Hamas, İsrail'i Ukrayna topraklarına taşıma planının bir parçası. Temelde İsrail ve Ukrayna'daki savaş birdir. Siyonistler, İran'dan ve diğer Müslüman ülkelerden uzakta daha büyük topraklara sahip olmak istiyorlar, bu nedenle İsrail'in yıkılmasından sonra Yahudilerin buraya yerleştirilmesi için Ukrayna toprakları seçildi… Geçtiğimiz 18 ayda yaklaşık yarım milyon Ukraynalı öldü. Savaşta 3,5 milyon Ukraynalı Avrupa'ya, 2,5 milyonu da Rusya'ya göç etti. Yani toplamda nüfus 6,5 milyon azaldı. İsrail'in nüfusu 9,3 milyon, dolayısıyla Ukrayna'daki savaş 2025'te 3 milyon kişinin daha ölmesiyle sona erecek. Sonra dökülen kanların üzerine yeni Hazarya inşa edilecek.

Bunun olmasına izin verilmeyecektir. BM Güvenlik Konseyi saldırıyla ilgili acil toplantı yaptı ve açıklama yapmasa da İsrail'in savaş nedeni olmadığı konusunda mutabakata vardı.

Saldırının bu dönemde gerçekleştirilmesinin nedeni, KM'nin Ukrayna üzerinden kara para aklamasının durdurulmuş olmasıdır. MI6 kaynakları, KM'nin bu Gazze gösterisini, bir tür korkunç vahşet sahnelemeyi planladıkları 2025 yılına kadar zaman kazanmak için sempati parası elde etmek amacıyla kullanmayı umduklarını söylüyor.

Netanyahu'nun saldırıyı aceleye getirmesinin bir diğer nedeni de İran istihbaratının büyük bir darbe yapmasıydı. İranlı istihbarat kaynakları bize "Netanyahu'nun ofisinin gizli bilgileri İranlıların elinde" bilgisini verdi. İstihbarat yığınlarının bir parçası olarak "Netanyahu'nun yanında tuttuğu, Ehud Barak da dahil olmak üzere rakiplerinin kişisel bilgilerinin ve fotoğraflarının yer aldığı bir liste" elde ettiler  . Kaynaklar, Benny Gantz ve Ehud Olmert" dedi. “Netanyahu'nun ofisinden rüşvet alan yabancı gazetecilerin listesinden de özel bilgiler aldık; Bu listede Avrupalı, Amerikalı ve İsrailli gazeteciler yer almakta olup, onların aldıkları tüm özel bilgiler ve miktarlar da burada belirtilmektedir. Tüm kişisel resimler ve gizli dosyalar Netanyahu'nun ofisinden elektronik hafıza yoluyla kaldırıldı ve şu anda İran'ın güvenlik kurumlarında bulunuyor ve yayınlanacak” diye ekliyorlar.

Yani başka bir deyişle Netanyahu'nun, bu utanç verici bilgi sızıntısı geniş çapta bilinmeden önce kendisini İsrail'in Tanrı kralı olarak meshetmesi için acil durum numarası yapması gerekiyordu.

Elbette asıl soru, kitlesel katil Netanyahu'nun ait olduğu yer olan hapishane ya da cehennem yerine neden İsrail'in başında olduğudur.

Utanç verici bir başka bilgi de Hamas'ın İsrail'e saldırıda kullandıkları silahları (ABD destekli) Ukrayna'nın kendilerine sattığını iddia etmesi.

Sonra bir sebepten dolayı İran'a giden ve daha sonra İsrail'deki saldırıları finanse etmek için kullanılan 6 milyar dolarla ilgili bir hikaye ortaya atıyorlar. Yevgeny Prigozhin'in Rusya'daki sahte darbesi de 6 milyar dolarlık bir gösteri olduğundan, yakın gelecekte KM'nin çok sevdiği Şeytani 666 sayısını tamamlamak için 6 milyar dolarlık bir gösterinin daha olacağını tahmin etmek iyi bir bahis olur.

Ne olursa olsun, Hamas'ın büyük performansı başarısızlıkla sonuçlandığı için İsrailliler tarafından pek çok geri adım atıldı. Mesela bu haber yayınlanmak üzereyken, bir saldırının film gibi sahnelenen videosu bize gönderildi.

Ayrıca, Demir Kubbe füze savunma savunmasının tamamının sahtekarlık olduğunu söyleyen İsrailli bir ihbarcı da bizimle temasa geçti. İsrailli bilim adamı ve ödüllü güvenlik uzmanı Dr. Motty Scheffer, "Bugün diğer füzeleri veya roket güdümlü el bombalarını engelleyebilecek bir füze yok ve Demir Kubbe, İsrail kamuoyunun ve tabii ki kendisinin de görüşünü engelleyen bir ışıklı ses sistemidir" diyor. . Aslında atmosferde gördüğümüz patlamaların tümü kendi kendini yok ediyor. Demir Kubbe, Gazze'den atılan en az bir füzeyi durdurabilecek herhangi bir roket fırlatmadı."  

Yani İsrailliler bunların hepsinin sahte olduğunu söylemeye çalışıyorlar. Ne yazık ki geçmiş performansları tiyatronun yanı sıra gerçek anlamda toplu katliam da yaptıklarını gösteriyor.

Daha sonra Batı'daki kurumsal propaganda basını, iki devletli çözüm çağrılarıyla birlikte timsah gözyaşından oluşan "Filistin hikayeleri için üzülün" çağrılarını yayınlamaya başladı.

Sürekli küçülen Filistin topraklarını gösteren aşağıdaki harita, bunun her zaman zaman kazanma amaçlı sahte bir hizmet olduğunu gösteriyor.

Bu çağrının asıl amacı, Suudi Arabistan gibi Körfez monarşilerinin koruma karşılığında ABD ordusunu finanse etmek için yaptıkları anlaşmayı bozmaya çalışmaktır. Bu anlaşma, İsrail'in Filistinlileri İsrail devletinin bünyesine katmasını içeriyor. Bunu yapmak, KM'nin yıllardır kullandığı "Filistin'e yardım" şeklindeki büyük para akışını kesecektir.

Kara para aklama konusunda konuşan Ukraynalı yetkililer artık ABD'li yetkililerin Ukrayna yardımı karşılığında aldıkları rüşvetlerin tam rakamlarını açıklamaya başlıyor. Liste aşağıdadır:

Eski Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy'nin 42 milyon dolar aldığı iddia ediliyor. Bu, neden Cumhuriyetçi arkadaşlarına ihanet ettiğini ve Washington DC sirkinin 45 gün daha kendini finanse etmesine izin verdiğini açıklıyor. Sanırım DC palyaçoları, Hamas gösterisinin dünyayı kandırarak bu saçmalığın daha da uzun sürmesine izin vereceğini umuyorlardı.

Ortaya çıkmaya başlayan bir başka Ukrayna açısı daha var: kokain. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, FSB'nin (Federal Güvenlik Servisi), üst düzey Wagner komutanlarının ölümüne yol açan bir uçak kazasıyla ilgili soruşturma sırasında 5 kilogram kokain ile 10 milyar ruble bulduğunu söyledi.

https://tass.com/russia/1685645

Wagner Şefi Prigozhins'in Chabad ölüm tarikatı ortağı Vladimir Zelensky'nin kokain kullanımıyla ünlü olduğunu hatırlayın. O zaman, Ukrayna soykırımının bir başka destekçisi olan Kanadalı Justin Castrudeau'nun da yakın zamanda Hindistan'da yapılan bir G20 toplantısında uçağında büyük miktarda kokain bulunduğunu hatırlayın.

Güney Amerika'dan gelen kokain, İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinden bu yana Nazilerin ana gelir kaynaklarından biri olmuştur. MI6'nın eski başkanı bize KM Nazilerinin, Kuzey Yarımküre'yi topyekun bir nükleer savaşla yok ettikten sonra saklanmayı planladıkları Patagonya'da 1000 millik kıyı şeridi satın aldığını söyledi. Pek çok kaynak bu savaşın artık 2025 yılı için planlandığını kabul ediyor.

Bu nedenle Ukrayna üzerinden kara para aklamanın durdurulması ve ABD şirketinin bundan önce kapatılması çok önemli.

Ukrayna'nın bağlantısı kesin olarak kesildi. ABD Kongresi Ukrayna'ya yönelik tüm yeni fonları sonlandırdı.

https://apnews.com/article/ukraine-russia-war-congress-funding-13727f76561a80d2f00267a13667c33a

Ardından İngiltere hükümeti Zelensky rejimine artık ne silah ne de para göndermeyeceğini duyurdu.

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/10/02/britain-run-out-of-arms-send-to-ukraine-says-military-chief/

Sırada Polonya geldi ve hükümetleri Ukrayna'nın cani devletine her türlü desteği kesti.

Bir diğer Ukraynalı komşusu Slovakya da, Ukrayna'ya silah göndermeyi durdurma sözü veren Rusya yanlısı Başbakan Robert Fico'nun popülist partisini tekrar iktidara getirerek kulübe katıldı.

https://edition.cnn.com/2023/10/04/politics/ukraine-aid-impact-mccarthy-ouster-intl/index.html

Sonunda Nazi AB'si de Ukrayna'daki suç rejimini artık destekleyemeyeceğini kabul etmek zorunda kaldı.

https://tass.com/politics/1684303

Bu, Putin'in Ukrayna'nın dış yardım olmadan "sadece bir hafta dayanacağını" açıklamasına yol açtı.

Toplu katliam suçlusu Zelensky'yi destekleyecek son yer, toplu katliamcı arkadaşı Kanadalı Justin Castrudeau'dur.

Onun da uzun süre dayanması beklenmiyor. Adam o kadar nefret ediliyor ki saldırıya uğramadan Kanada'da halkın arasına çıkamıyor.

Yolsuzluklarını da dile getiriyor. Ne kadar sürüngen olduğunu görmek için Kanada Parlamentosu'ndaki yeni konuşmacıya el sallamasına bakın.

Putin'in Castrudeau'ya aptal ya da alçak demesine şaşmamalı.

Onun rejimindeki kadınlar bile bunu daha iyi biliyor gibi görünüyor. Aşağıdaki videoda Nazi idarecisi Christia Freeland ve Zelensky'nin karısı Olena'nın yüzlerine bakın.

Bir Mossad kaynağı, "Masum insanların katledilmesi, masum çocukların kaçırılması ve kocasının diğer canavarlıklara bulaştığını tam olarak biliyor... bunun sona ereceğini ve en büyük bedeli ödeyeceklerini biliyor" dedi.

Bu arada, Polonya istihbaratına göre Olena yakın zamanda Cartier'e yaptığı tek bir alışveriş gezisine 1,1 milyon dolar harcadı. Görünüşe göre yardım parasının en azından bir kısmı oraya gitti. Kaynaklar, bu bilginin bir Cartier çalışanını "kötü tutumu" nedeniyle işten çıkardıktan sonra sızdırıldığını söyledi.

“Zelensky için oyun çoktan bitti. Nereye gidip saklanacak? Kaza geçirme ihtimali %98'dir. Zaten otobüsün altına atıldı” dedi Mossad kaynağı.

ABD şirketinin kendisinin de otobüsün altına atılma ihtimali de aynı şekilde yüksek. Rakamlar kendileri için konuşuyor.

Aşağıdaki grafik, ABD'nin toplam borcunun tek bir günde 275 milyar dolar artışla 33.442 trilyon dolarlık rekor seviyeye ulaştığını gösteriyor.

Finansal kurumlar da matematiksel olarak mahkumdur. 10 ve 30 yıl vadeli ABD Hazine tahvilleri Mart 2020'den bu yana sırasıyla yüzde 46 ve yüzde 53 düştü.

Bu tür kayıplar neden sadece dört bankanın (JPMorgan Chase Bank, Bank of America, Wells Fargo ve Citigroup'un Citibank'ı) 4.185 trilyon dolarlık sigortasız mevduata sahip olduğunu açıklıyor; bu da 4.645 federal sigortalı kurumun tamamındaki sigortasız mevduatların yüzde 59'una tekabül ediyor.

2008 yılında ABD tarihindeki en büyük kurtarma paketini alan Citibank'ın şu anda 1,34 trilyon dolarlık sigortasız mevduatı var.

https://www.blacklistednews.com/article/85411/after-getting-the-largest-bailout-in-us-history-in-2008-855-percent-of-the-134-trillion-in-deposits. HTML

Bu bankaların mülkiyeti Federal Rezerv Kurulu ve ABD Hazine Bakanlığı'na ait olduğundan, bu, genel merkezlerinin neden artık beyaz plastikle kaplandığını açıklayabilir.

Mali kriz Ana Cadde'yi de etkiliyor. ABD'deki iflas başvurularına ilişkin veri sağlayan Epiq Bankruptcy'nin verilerine göre, Bölüm 11 iflasları 2023'ün ilk dokuz ayında %61 arttı.

https://www.retaildive.com/news/chapter-11-bankruptcy-filings-soar/695590/

Aşağıdaki konuşmadan da görebileceğiniz gibi, sahte Joe Biden'ın artık başkanmış gibi davranmamasına şaşmamalı:

Gazeteci: “Temsilciler Meclisi'nin bir sonraki Başkanına tavsiyeniz nedir?”

Joe Biden: "Bu benim maaş notumun üstünde."

Sana söylemeden sana aktör olduğunu söylüyor.

Gözlerine ve maskenin çizgisine dikkat edin.

Tabii ki iflas, ABD şirketinin sahibi ailelerin en az endişe ettiği konu. Asıl endişeleri asılmaktır.

Örneğin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e göre Klaus Schwab Rothschild, insanlığı rehin tutan "küreselci bir teröristtir". Soçi'de yaptığı bir konuşmada bu seçkinlerin günlerinin sayılı olduğu konusunda uyardı.

ABD'de Senatör Rand Paul, Anthony Fauci'nin hain olarak hapse atılması gerektiğini söylüyor.

Bu fazla arkadaşça. New York Hawthorne'da, Dr. Anthony Fauci tarafından yasadışı tıbbi deneylerde öldürülen binlerce çocuğun cesedi bulundu ve eski NIH yöneticisini insanlığa karşı suçlar ve çocuklara karşı suçlarla suçladı.

Detayları aşağıda bağlantısı verilen videoda görebilirsiniz.

https://rumble.com/v3ng5fm-mass-graves-of-thousands-of-children-killed-by-fauci-in-illegal-experiments.html

Sadece Fauci değil.

Bir Rus hükümet sözcüsü, Coca-Cola şirketinin Ukrayna'dan çocuk satın alma işine karıştığını söyledi. Ayrıca burada büyük çapta karaborsa organ toplama olayının yaşandığını da iddia ediyor.

Derin devletin tüm yardakçıları kamuoyuna açıklanacak ve yargılanacak. Aşı yoluyla toplu katliam, büyük olasılıkla onları idam edecek suç olacaktır. İşte buna dair kanıtların bir kısmı.

Kanada Hükümeti tarafından yayınlanan resmi veriler, üç kez aşılanan Kanadalıların %74'ünün artık aşıyla edinilmiş bağışıklık yetersizliği sendromuna (VAIDS) sahip olduğunu gösteriyor. Evet, bu aşının neden olduğu AIDS'tir.

Aşılanmamış nüfusun doğal bağışıklık sistemiyle karşılaştırıldığında veriler, Kanada genelinde çift aşılı nüfusun artık bağışıklık sistemi kapasitesinin ortalama %73'ünü kaybettiğini gösteriyor.

Kanada genelinde üç kez aşılanan nüfus artık bağışıklıklarının ortalama %74'ünü kaybetti.

The Exposé'nin raporuna göre, hasar artık o kadar büyük ki, çift aşılanan nüfusun, aşılanmamış nüfusa kıyasla, ortalama olarak Kovid-19'a yakalanma olasılığı 3,8 kat, Kovid-19'dan ölme olasılığı ise 3,3 kat daha fazla.

https://newsaddicts.com/74-triple-vaxxed-canadians-have-vaids-government-data-shows/

Hükümet verilerine göre, Birleşik Krallık'ta 2022'de Kovid-19'dan ölenlerin %92'si üçlü aşı yapılanlar arasındaydı.

https://www.cda.pl/video/15594982cf

https://slaynews.com/news/92-covid-deaths-2022-were-triple-vaxxed/

Veriler ONS web sitesinde mevcuttur

Rusya da işin içinde. Test edilen maddeden farklı bir madde içeren Sputnik V aşıları Slovakya'ya teslim edildi: "Rus fonu, Slovakların aşıyı Avrupa Birliği'nin resmi kurumlarının parçası olmayan laboratuvarlarda test etme hakkına sahip olmadığına inanıyor."

https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C848524%2Cna-slowacje-trafily-prezentionki-sputnik-vz-substancja-inna-niz-przebadana

Artık elitlerin herkese dayattıkları aşıyı kendilerinin yaptırmadığı ortaya çıktı. Bu Yeni Zelanda'da ve başka yerlerde kanıtlanmıştır.

Burada, aşıyı yaptırmadığını söyleyen DSÖ terör şefi Tedros'un, mRNA teknolojisi ile Kovid-19'a karşı "güvenli ve etkili" enjeksiyonları mümkün kılan Nobel Ödülü sahiplerini tebrik etmesini izleyebilirsiniz.

Bu sözlerinden pişman olacak ve toplu katliamı ödüllendirmekten Nobel Komitesi sorumlu tutulacak.

Birçoğu zaten sorumluluktan kaçmaya çalışıyor.

“Biden yönetimi Kovid tarihini yeniden yazıyor. Bugün OSHA'nın başkanı, Yüksek Mahkeme tarafından iptal edilen 84 milyon Amerikalı için aşı talimatına rağmen 'Kimsenin kovulmasını istemedik' dedi."

Şu anda o kadar çok geriye gidiş var ki. Onlar kendilerini bekleyen tuzaktan kurtulmaya çalışan kaygan yılan balıklarıdır. BUNU UNUTMAYACAĞIZ

https://www.zerohedge.com/political/will-make-your-blood-boil-biden-admin-goes-full-orwell-denying-vaxx-mandates-ever

KM'nin adaletten kaçmak için daha acımasız hareketler deneyeceğinden emin olabilirsiniz. Bir numaranın Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'ya kaçırdıkları askerlik çağındaki tüm erkekleri etkileyeceği kesindir.

Aşağıdaki videoda bir Uber sürücüsü, orta yaşlı bir erkek göçmenin kendisine maaşı BM tarafından ödenen bir asker olduğunu söylediğini söylüyor. Kendisine bir kredi kartı ve kimlik verildi ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşaması ve daha fazla talimat beklemesi söylendi.

Sonra, son zamanlarda Avrupa'da bulunan tüm işgalcilere bakın. Hepsinin kıyafetleri aynı, ayakkabıları aynı. Hiçbiri Avrupa'ya yaptıkları “tekne gezisinin” parasını ödemedi. Her şey doğrudan Birleşmiş Milletler tarafından STK'lar aracılığıyla finanse ediliyor.

Bu adamların BM'den "ileri talimatlar" alınmadan önce toplanıp gözaltına alınması gerekiyor.

KM'nin yaptığı bir diğer şey ise hava ve deprem silahlarıyla dünyayı tehdit etmektir.

Antarktika'daki yüksek enerjili bir nötrino cihazının 6 ve 7 Ekim 2023'te üç büyük depreme neden olduğu bilgisini aldık.

https://www.newagebd.net/article/214367/15-killed-as-earthquakes-hit-third-continents

Belki birisinin KM'ye nükleer silahların Antarktika'ya ulaşabileceğini hatırlatması gerekir.

Henüz rapor edemediğimiz çok şey var, ancak kamuya açık tutuklamalara ve yüksek profilli isimlerin istifalarına dikkat edin. Bill Gates ve Klaus Schwab gibi insanların kameralar önünde kelepçeli olarak teşhir edildiğini gördüğünüzde, adaletin nihayet yerini bulduğunu anlarsınız.

** Kaynak

0 comments:

Yorum Gönder