10 Ekim 2023 Salı

GALAKTİK IŞIK FEDERASYONU via Inger Noren.



 Merhaba Inger, seninleyiz ve cevaplamak istediğin önemli sorular var ve bunları sana sunmaktan memnuniyet duyacağız.

İnsanların dünyada neler olduğunu bilmesi gerekiyor çünkü her şey haberlerde gösterilmiyor. Sadece her şey halka gösterilmemeli çünkü bu karanlıkların bir vahiyiydi.
İsrail'de durum çok gergin ve bu guе гга'da İsrail ve Filistin dışında daha fazla ülke arasında bir guе гга patladı.
Yüzlerce yıl süren bir savaş ve nedeni inanç ve dinin farklılığıdır, bu da İslam inancında daha fazla ülkenin Filistin'e katıldığı anlamına gelir.
İsa geri dönmeden önce İsrail için son savaş ama uzun sürebilir. Birçok insan İsa'nın kasabaya geri dönmesini sabırsızlıkla bekliyor ve bu sadece herkes beşinci boyutta ve başka bir dünyaya ait olduğunda gerçekleşecek. Üçüncü boyut dünyasına geri dönmeyecek.

İtalya'nın depremler ve volkanik patlamalar açısından durumu fark ettiğiniz bir şey ve volkanlardan biri çok aktif, ancak aynı zamanda Sicilya sahilinin hemen açıklarında denizin altında olan ve bu volkan da var Birkaç deprem.
Bu volkanın patlamasına eşlik eden büyük tsunamiye yakalanmamak için birçok insan tahliye edilecek.
Dünya'nın artık zenginleştirici olmayan şeyleri temizlemesinin bir yolu ve birçok insan bu patlamada ağın diğer tarafına geçiyor. İtalya'da aşağı yukarı aktif olan birçok volkan var ve birkaç bin yıl önce Pompei'yi gömen Vezüv de dahil olmak üzere bu volkanların birkaçından daha fazla patlama olacak. İtalya halkı için dua edin çünkü önümüzdeki yıllarda çok büyük zorluklar yaşayabilir.
Uс га пιа'daki guе гга sona yaklaşıyor. Lider, паzιların Dünya nüfusuna biyolojik temelleri olduğunu belirtti. Bu birçok ülkenin bilgi aldığı ve Uс га пιа'ya daha az yardım için çevrilen bir şey. Uс га пιа'nın lideri insanlığa karşı işlediği suçlardan dolayı а ггеstir.
Dünya şu anda çok endişeli ve birçok ülke bunun sonucunda guе гга ile diğer ülkeleri işgal etmek ve yok etmek istiyor ancak nükleer savaşlara izin verilmeyecek çünkü evrende bu patlamalardan dolayı masumca zarar görebilecek medeniyetler olacak.
Dünyadaki hava koşulları, sel ve şiddetli rüzgardan etkilenen birçok kişi için zordu, bu da nerede yaşarlarsa yaşasınlar tüm dünya nüfusunu etkiledi.
Bu olması gereken bir şey çünkü her şeyin yüzeye çıkması gerekiyor ki herkesin bilmesi için, ağır hava koşulları bile her zaman doğanın değil, insanların kendilerinden kaynaklanıyor.
Aynı zamanda insanlığın gezegenlerini geri almasını istemeyenlerin yapay teknoloji ile neler başarabileceğinin bir açıklaması.
Ancak şu anda dünyada olan şey ilahi doğada. Her şey kontrol altında, ağın diğer ucundaki birçok insanın ölümünü etkilese bile, bu insanların Dünya'da vücut bulmadan önce karar verdikleri bir şey.
Yeryüzündeki tüm insanlar için daha yüksek bir boyuta yumuşak bir geçiş için dua etmek, şu anda affedilme ve lütuf zamanının geldiği büyük önem taşıyor.
Babamız sadece kendi güvenliği için değil tüm nüfusun iyiliği için dualara çok açıktır. Dualar, kendinize ve yeryüzündeki başkalarına karşı güçlü bir sevgi niyeti ifade ettiğinde her şey önemlidir.
Babamız çocuklarına bakar ve sevgisi tüm çocuklarına sonsuzdur. Önemli olan ve sonsuza kadar süren tek şey sevgidir, özellikle koşulsuz sevgidir.
Galaktik Işık Federasyonu

0 comments:

Yorum Gönder