13 Aralık 2023 Çarşamba

Etkinlik Durumu Güncellemesi


Nihayet, Kaynak, Birincil Lurker'ı doğrudan kaldırmaya başladı Kaynağın bir tahminde bulunduğu zamanın başlangıcında yaratıldı kendi kıvılcımını birincil anomaliye dönüştürdü. Kaynak artık kuantumsaldır evreni Lurker'dan ayırmak. Kritik bir kütle olduğunda Pusuda kalan gidecek, Kaynak onu çözmeye başlayacak doğrudan insanlık yüzeyinden ve bu çözülme belli bir kritik kütleye ulaştığında Olay gerçekleşebilir.

Sonra Etkinlik, Kaynak tüm Lurker kalıntılarını insanlıktan ayıracak ve bu süreç Solar Flash'ta tamamlanacak ve şu anda en muhtemel olan karşılık gelen tsunami sonraki güneş maksimumları ya 2037 civarında ya da 2049 civarında. tahmin hala Etkinliğin zamanlamasını 2025 olarak gösteriyor, ancak kimse gerçek zamanlamanın ne zaman olacağını bilir. Etkinlik arasındaki zaman dilimi ve Solar Flash insanlık için büyük bir şifa zamanı olacak:

  


Değin o zaman yüzeydeki insanlık Lurker'ın ortadan kaldırılmasını hızlandırabilir. ilişki travmalarını ve cinsellik travmalarını iyileştirmek, çünkü Burası Lurker'ın saklanma eğiliminde olduğu en derin yer.

İyi haber şu ki, sonraki kozmik dönemde yaratılan tüm Pusuya yatanlar ilkinden sonraki döngüler zaten kaldırılmıştır, yalnızca birincil olan kaldı.

Astrolojik Gezegenin yüzeyinin rezonans modelleri oldukça olumlu şu andan itibaren, bu da pozitif zaman çizelgesinin artık stabil olduğu ve devam edeceği anlamına geliyor istikrarlı kal, bu da burada ayrıntılı olarak açıklanmıştır:

https://libraspacegirl.blogspot.com/2023/10/about-stabilzed-positive-timeline.html

Aştar Komuta bu Güneş sistemine Neptün Plüton zamanında girdi 18 Temmuz 1952'de altmışlık:

 


 


 

Giriş ve Ashtar Komutanlığı ana gemilerinin Kuiper'de yeniden konumlandırılması kemer 19 Temmuz 1952'de Palomar Dağı gözlemevinde kaydedildi:

https://www.sciencealert.com/third-stars-vanished-from-the-sky-in-1952-we-still-cant-find-them

Neptün Plüton altmışlığı 2025'te tekrar geliyor.

O Neptün Plüton rezonansı şimdiden İfşaat için baskı yapıyor:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12796167/CIA-secret-office-UFO-retrieval-missions-whistleblowers.html

Bazı insanlar 2027'de tam bir Açıklama bekliyorlar, yani Neptün Plüton altmışlığı, ancak büyük olasılıkla bundan çok daha erken:

https://www.the-express.com/news/us-news/108317/aliens-reveal-themselves-ex-CIA-agent

Aldebaranlar gerçekleşmesi beklenen çok önemli bir planı hayata geçirmeye başladık. 2024’te tamamlanacak. Çok sayıda askeri üs kuracaklar okyanus tabanlarında ve bu gezegenin yüzeyindeki uzak bölgelerde. Bu askeri üsler gizlenecek ve tespit edilemeyecek. yüzey nüfusunun askeri teknolojisi.

Bunlar askeri üsler Etkinlik operasyonlarının başlayacağı platform olacak zamanı geldiğinde. Etkinlik operasyonları hem Aldebaran'ı içerecek ve gezegenin yüzeyindeki Direniş personeli. Direnç halihazırda yüzeyde bazı hazırlık operasyonları yapıyoruz, esas olarak Doom33 karanlık ajanlarını devre dışı bırakmak ve etkinliğini test etmek Şu anda yaklaşık %90 oranında etkili olan Stardust teknolojisi.

Aldebaranlar halihazırda Tsiolkovskiy kraterinin içinde bir askeri üs inşa ediyorlar Ay'ın uzak tarafı, buradan sonraki operasyonların yapıldığı yer Dünya gezegeninin yüzeyi yakında başlayacak:

https://en.wikipedia.org/wiki/Tsiolkovskiy_(krater)

Aldebaranlar özellikle Andromedalılarla, ama aynı zamanda Siriuslularla da işbirliği var, Pleiadesliler ve Arkturuslular bu büyük operasyonda. Ayrıca yardım ediyorlar kabul eden eski Gizli Uzay Programlarının birçok üyesi Işık ve şu anda Galaktik Konfederasyon ile çalışıyorlar. Arasında Vril kızlarıyla birlikte Maria Orsic'ten bahsetmeye değer. Bir diğer ilginç bir örnek, savaşa katılan bazı Alman generallerdir. Almanya'daki Nazi savaş makinesi daha sonra Neuschwabenland'a, ardından Karanlık Filo'ya ve sonunda Aldebaranlar tarafından ele geçirildi. Sonra manipüle edildiklerini anladılar Nazi ideolojisine dönüştüler, Işığı tamamen kabul ettiler ve şu anda çalışıyorlar Galaktik Konfederasyon için.

Ne zaman Aldebaran askeri üslerinden oluşan bu ağ tamamen faaliyete geçecek, belirli anahtarlarla iletişime geçerek kendilerini ifşa etmeye başlayacaklar dünya politikacıları ve sonra gerçek eğlence başlıyor, uzun erişime sahip jeopolitik ve dış politik çıkarımlar.

Bu Temaslar ilk etapta gizli tutulacak ve bu askeri üsler hizmet verecek. bir dünya savaşını ateşlemeye çalışan Kabal'a karşı caydırıcı olarak ve Aldebaran sualtı yıldız gemileri kendilerini görünür kılacak balistik füze denizaltıları:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ballistic_missile_submarine

Ayrıca, Bu Aldebaran askeri ağı yeni sistemin omurgası görevi görecek Kuantum finans sistemi, ABD askeri üsleriyle aynı şekilde Dünya çapında artık petrodolar destekleniyor.

OGA ve AFOSI'ye bu planın reddedilemez bir kanıtı verildi. Aldebarans gerçek ve bu gerçekleşecek. Belirli üyeleri Kabal artık çok korkuyor.

Pleiadesliler bundan sonra Işıkişçileri ile iletişim kurmaya ve onlarla çalışmaya odaklanacağım Pleiadeslilere karşı doğal bir yakınlığı olan ve gerçek güveni oluşturmak için yavaş yavaş onlarla birlikte çalışmak, böylece gerçek olduğunda fiziksel temas olursa sorunsuz geçecektir. Tüm o insanlar Pleiadeslilere yakınlığı var ve hala katılmak istiyor Pleiadeslilerin Temas Çanağı projesi ve Pleiadeslilerin kendi bünyelerinde olmasını diliyorum 12:21 yardım ekipleri bu talebi yerine getirecek. Pleiadesliler Takyon odalarıyla da tam bir özveriyle çalışmaya devam edeceğiz ve gezegensel eterik Işık ağıyla, gezegensel şifa ley hatları ve meridyenler.

Şimdi yüzeyinden belirli bir miktarda anormallik giderildi gezegen ve ilahi eril enerjilerin aktivasyonu nihayet başlamak. Bu, gelen Aldebaran alanı tarafından büyük ölçüde desteklenecek takımlar.

Bir Bu ilahi eril aktivasyonun odak noktası Dragon'un aktivasyonudur. Ley Hatları. Bu Dragon ley hatları çoğunlukla ana dağ sıralarını takip ediyor gezegen ve bir Takyon odaları ağı, bir Cintamani ağı taşlar ve Galaktik Cintamani taşlarından oluşan bir ağ etkinleştirilecek Orası. Bitki ekimi için yönergeler arayanlar için taşlar, buradalar:

https://cosmic-seedsofhope.com/cintamani-grid-guidelines

Galaktik Eski Atlantis boyunca Cintamani taşları da etkinleştirilecek ekvator. Bu Galaktik Cintamanilerin amacı iyileşmek olacak kuantum altı anormalliği ve tanrıça Iona'nın enerjisini getirir.

Tüm bu, tarafından başlatılan Yeni Atlantis projesinin bir parçasıdır. Yıllar önce Saint Germain.

Mjolnir teknoloji şu anda yaklaşık %7 kapasitededir ve yoğunluğu önümüzdeki aylarda büyük oranda artacak. Bu Mjolnir'in bir yönü Bu destek, aralarında Cintamanilerin de bulunduğu çeşitli tektitlerin etkinleştirilmesiyle sağlanacak. Galaktik Cintamaniler, Moldavitler ve Tibet tektitleri.

Orada bilim camiasında çok fazla yanlış bilgi mevcut Tektitlerin kökeni hakkında, karasal kökenlerini varsayarak, hatta o güzel kozmik taşlardan bazıları bozuluyor psödotektitlere doğru.

Tektitler gerçekten de yıldızlararası uzaydan geliyorlar:

http://earthsci.org/space/space/tektites/tektites.html

Onlar meleksi varlıkların denediği çeşitli yıldız sistemlerinde oluşmuşlardı bir gezegeni eterik düzlemden fiziksel düzleme tezahür ettirmek ve tezahür süreci sırasında gezegen kuantum anomalisiyle karşılaştı ve patladı. Patlamanın parçaları etrafa saçıldı talimatlar verdi ve bunlardan bazıları Dünya'ya tektit olarak geldi:

 


 

Onlar tektitlerde yıldız ırklarından gelen yüksek titreşimli kodlar bulunur. kaynaklandıkları yıldız sistemleri: Sirius'tan Cintamaniler, Moldavites Pleiades'ten, Galaktik Cintamanis'ten yakın bir güneş sisteminden Galaktik merkez…

Gibi Daha önce de belirtildiği gibi, çok nadir Tibet tektitleri de vardır. Aldebaran ve Andromeda'dan biraz daha yaygın olan Tibet tektitleri, çoğunlukla opak olan Tibet'in Ali (Ngari) bölgesinde bulunur bazen menekşe rengi vardır. Ayrıca ultra süper nadir Tibetliler de var Himalaya sıradağlarının Tibet tarafında bulunan tektitler önümüzdeki yıllarda çok özel bir işleve sahip olacak gizli kalması gerekiyor. Tektitlerin büyük çoğunluğu Halka açık olarak satılan "Tibet tektitleri" gerçekte nereden geliyor? Vietnam. Orijinal Tibet tektitlerini bulmak çok zordur.

Gibi 2023 sona eriyor, eskide yine çatlaklar var finansal sistem:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/reports-ubs-group-failed-to-deliver-bonds-due-nov-22-dtcc-deleted-those-bond-cusip- eylül ayından bu yana-sayı-saniye-gizleme-veri-sunulması-başarısızlığı 

Bunlar Borca dayalı ekonomi aşıldıkça çatlaklar genişleyecek ve büyüyecek dönüş noktası:

https://www.zerohedge.com/markets/endgame-interest-us-debt-skyrockets-above-1-trillion-first-time-ever

Çarpışma muhteşem olacak:

https://www.theburningplatform.com/2023/11/22/the-crash-will-be-spectacular/

Ve o zaman yeni bir dünya doğacak.

Zafer Işığın!

0 comments:

Yorum Gönder