5 Aralık 2023 Salı

KOZMİK GÜNCELLEME: BABEL KULESİ ÇÖKÜYOR! SOLOMON



 (Süleyman)Büyüsünün SONU

Değerli arkadaşımız Ramonadan alıntı
Düşmanlarımız, tüm yapay sistemler ve korkuya dayalı sahte Matrix gerçeklikleriyle birlikte, Gerçek Ebedi Otantik Benliğiyle birleşenler için düşerken, negatif enerjiler artık bizi en büyük, en çılgın hayallerimizi dolu dolu yaşamamızı ve erişmemizi etkileyemez.
Yeni İlahi Organik Creatrix Alanı tamamen çevrimiçi olduğundan ve yeni çok boyutlu holografik gerçekliklerimiz, bizim ve dünyanın Elmas Güneş Tanrısı ve Gökkuşağı Plazma Işık Bedeniyle birlikte açılmaya hazır olduğundan, birlikte artık gerçekten durdurulamaz hale geliyoruz!
BİR olarak birlikte attığımız son adım.
Tedavimizin son kısmı.

BİR OLARAK DÜŞtüğümüz Gibi, BİR OLARAK İYİLEŞİYORUZ!
Şimdi, ŞİMDİ BİZİM İÇİN MEVCUT SONSUZ OLASILIKLARA KUANTUM Sıçrayışı yaparken yeni bir Kozmik anlatı yazacağız!
Geriye kalan tüm engellerle birlikte yapay katmanlar, teknolojiler, KORKU arası kalıplar ve bloklar 22/23 ile tamamen kaldırıldı.
Artık HAYAL GÜCÜMÜZ TEK SINIRLIĞIMIZDIR!
Biz konuşurken, YENİ YÜKSELİŞ DÜNYA GERÇEKLİĞİMİZİN varoluşunu düşünün ve hissedin! Biz o Frekansa/Bilince uyumlandıkça, algımızı ve bakış açımızı değiştirdikçe, artık gerçekliklerimiz de önümüzde şekil değiştirmeye başlıyor! Dileğimizin zaten gerçekleşmiş olduğu hissine kapıldıkça, en büyük, en çılgın hayallerimizi zaten dolu dolu yaşıyoruz.
Eski Planlar ve Şablonlar tamamen temizlendiğinden ve Kozmik Kryst'in yeni Kryst-all-in-e İşletim Sistemi devraldığından, olmak istediğimiz kişiyle tamamen birleşmek için Varsayım Yasasını kullanıyoruz!
Tanrı'nın yönetimi eline almasıyla, KAYNAKLARA TAMAMEN TESLİM OLUYORUZ!
KALPLERİMİZ TAMAMEN AÇIK PATLARKEN ŞİMDİ HERŞEYİ TAMAMEN İYİLEŞTİRMEK İÇİN!
Artık Süper Kahramanlar olarak yükseliyoruz ve Dreamfield'ı Kozmik Süper Kahraman filmine dönüştürmek için Kuantum Alanını artık önümüze sonuna kadar kullanıyoruz!
Yeni Cennetimize, evimize, Kozmik GPS'imiz olan kalbimizin ve ruhumuzun çağrısını takip ederken, kendi yeni hikayelerimizin kahramanları oluyoruz!
En son KOZMİK GÜNCELLEME'mde daha fazlasını paylaşıyorum: BABEL KULESİ DÜŞÜYOR!
Sonsuz Aşk,
Ramona

0 comments:

Yorum Gönder