28 Nisan 2024 Pazar

Kısa Durum Güncellemesi

 Işık Kuvvetleri, plana göre karanlık Atlantis ağını ortadan kaldırıyor. Perde arkasında çok hassas ve riskli operasyonların içindeler, bu konuda şu anda başka bir şey söylemek mümkün değil.

Başka evrenlerin varlığı bana açıklandığında şaşırdım. Işık Kuvvetleri bana yaklaşık 25 yıl önce diğer tüm Evrenlerin buna entegre olduğu bilgisini verdi. Bu arada yeni Evrenlerin varlığı keşfedildi ve yakın zamanda benim de bundan haberim oldu.

Işık Kuvvetleri, bilgiyi yavaş yavaş, ancak yeterince hızlı işlenemeyecek ve sorunlara neden olabilecek çok fazla anormalliğe yol açmadan güvenli bir şekilde entegre edilebildiği kadar hızlı bir şekilde yayınlamaları gerektiğini bildirdi.


Diğer Evrenlerdeki karanlığın varlığı minimum düzeydedir ve şu anda bu gezegende olduğundan çok daha azdır. Diğer Evrenler arasında en sorunlu olanın ana kalesi Sürüngen gezegeni, yakın zamanda her iki tarafta da çok sayıda zayiatın verildiği son derece ağır savaşlarda kurtarıldı. Bu Evrenlerde kalan tüm karanlığın yakında temizlenmesi bekleniyor.

Diğer Evrenlerde bulunan karanlık varlıkların hiçbiri artık bu Evrene seyahat edemez. Diğer Evrenlerden seyahat eden tek varlıklar, nihai kurtuluş için takviye getiren Işık Kuvvetleridir.

Bu Evren ile diğer Evrenler arasındaki negatif kuantum solucan delikleri hâlâ mevcut, ancak kısa sürede temizlenecekler.

Geçmiş güncellemelerimden birinde kısaca bahsettiğim muazzam bir Yükseliş portalı, diğer Evrenlerde de varlığını hissettirmeye başladı. Daha doğrusu bu, Çoklu Evren'de sahte boşluktan gerçek boşluğa geçişin bir parçası olarak kabarcık çekirdeklenme sürecinin başlangıcıdır:

https://en.wikipedia.org/wiki/False_vacuum

Gezegenimiz, Çoklu evrendeki karanlığın ana kalesi ve çözülmesi gereken temel sorun olmaya devam ediyor. Umarım, belirli durumlar çözüldükten sonra birkaç hafta içinde gezegendeki durum hakkında daha somut bilgiler yayınlayabileceğim.

Bu arada Bogota, Kolombiya'daki Yeni Atlantis atölyemize katılmanızdan memnuniyet duyarız:

 

Orada, Zümrüt tabletlerin gerçek anlamını ve zümrütlerin Agartha'ya açılan kapılar olarak kullanımını ilk kez açığa çıkarabileceğim.

Işığın Zaferi!

https://2012portal.blogspot.com/

0 comments:

Yorum Gönder