19 Nisan 2024 Cuma

Durum Güncellemesi

 Işık Kuvvetleri, plana göre karanlık Atlantis ağını ortadan kaldırıyor. Afrika İlluminati ve IBC ağları temizlendikten sonra Afrika'da gözle görülür bir rahatlama yaşandı:

https://thecradle.co/articles/the-sahels-axis-of-resistance

Artık biraz daha fazla bilgi güvenli bir şekilde serbest bırakılabilir. Aralık 2023'te, karanlık Atlantis ağı, 1996'da olana benzer şekilde, ancak çok daha az derecede, bu Güneş sistemi ile diğer Evrenler arasında karanlık portallar açmayı başardı. Bunu Kuiper kuşağındaki fiziksel ve eterik nükleer bombaları patlatarak yaptılar.

Bu karanlık portallar, diğer Evrenlerden birçok Sürüngen varlığının Güneş sistemine akışına izin verdi ve bunlar, Güneş sistemine girer girmez hemen temizlendi:


https://www.livescience.com/62558-parallel-universe-aliens-survive-dark-energy.html

Sürüngen varlıkların girişine izin veren karanlık portallar, 3 Nisan'da

Işık güçleri tarafından tamamen kapatıldı ve o andan itibaren herhangi bir karanlık varlığın Güneş sistemine herhangi bir yerden girişi artık mümkün değil. Güneş sistemimiz ile diğer Evrenler arasında hala aktif olan tek karanlık portallar, Güneş sistemine belirli bir derecede kuantum altı anormallik akışına izin veriyor. Bu portallar da yakında kapatılacak.

Tüm bu operasyon, karanlık güçlerin büyük bir stratejik hatasıydı, çünkü Işık güçleri karanlık portalları kapatmayı başardıktan sonra, aynı konumlarda Işık portallarını açabilirler ve bu, bu Güneş sistemi ile diğerlerinin Işık güçleri arasındaki iletişimi geliştirir. Evrenler büyük ölçüde. Pek çok Işık takviyesi halihazırda diğer Evrenlerden geliyor ve onlar şimdi heliopozda ana gemilerinde konumlanıyorlar.

Bu Işık varlıklarının çoğu, Lurker'la ilgilenen yeni ileri teknolojiler ve Evrenler arasında daha hızlı ve daha rahat seyahate izin veren yeni, daha hızlı hiperboyutsal solucan delikleri getirdi.

3 Nisan'da , gerçek Işığın onlarca yıl sonra nihayet Sedona'daki fiziksel düzlemde yaklaşık 20 dakika boyunca demirlenmesine yetecek kadar anomali temizlendi. Tam olarak aynı anda New York'taki Özgürlük heykeline yıldırım düştü; Işığın zaferinin çok açık bir işareti:

 


https://petapixel.com/2024/04/04/photographer-captures-statue-of-liberty-getting-zapped-by-lightning/

https://nypost.com/2024/04/04/us-news/crazy-photos-show-boat-sinking-lightning-striking-statue-of-liberty-during-wild-ny-storm/

Sedona ve Rochester'daki her iki çalıştay da başarılıydı; notları buradan okuyabilirsiniz:

https://votl628.blogspot.com/2024/04/personal-notes-from-new-atlantis.html

https://votl628.blogspot.com/2024/04/personal-notes-from-rochesters-new.html

Tutulma, Rochester yakınlarında bulutların kırılmasına rağmen anlık olarak görülebildi, böylece bu fotoğrafı çekebildim:

 



8 Nisan'daki

tutulma anında Amerika Birleşik Devletleri'nden yaklaşık 20.000 kişi toplu meditasyona katılıyordu . Kritik kitleye ulaşılmasa da meditasyonun hâlâ faydalı bir etkisi oldu ve ABD daha olumlu bir zaman çizelgesine doğru sürükleniyor:

https://amgreatness.com/2024/03/20/our-perilous-magnificent-perilous-future/

Bunların hepsi büyük bir ilerleme olmasına rağmen, henüz o noktada değiliz. Orta Doğu'daki durum yeniden tırmandı. Işık güçleri mümkün olduğu kadar çok insandan her 4 saatte bir İran ile İsrail arasında barış meditasyonuna katılmalarını istiyor:

https://www.welovemassmeditation.com/2024/04/urgent-meditation-for-peace-between-iran-and-israel-every-4-hours.html

Ayrıca Kolombiya'da, tercihen Bogota'da belirli bir görev için bir gönüllüye ihtiyaç duyulmaktadır. Orada yaşıyorsanız ve işbirliği yapmak istiyorsanız lütfen cobraresistance@gmail.com ile iletişime geçin.

Işığın Zaferi!

https://2012portal.blogspot.com/

0 comments:

Yorum Gönder