27 Mart 2024 Çarşamba

Hazar Mafyası 8 Nisan'da bir soykırım planlıyor; durdurulacaklar

 Hazar mafyası, 8 Nisan'da ABD'nin Hıristiyanların kalbinde bir soykırım veya toplu katliam olayı planlıyor. 8 Nisan'daki güneş tutulması olayının tamamı adli olarak Chabad ölüm tarikatına (insanlığın %90'ını öldür ve geri kalanını köleleştir) kadar takip edildi.

https://www.chabad.org/calendar/view/day.asp?tdate=4/8

Ayrıca sahte General Mike Flynn ve politikacı Ron Paul gibi kişiler aracılığıyla bir “siyah kuğu olayı” telgrafı çekiyorlar. 

Video oynatıcı
00:00
00:17
Video oynatıcı
00:00
00:18

Ayrıca, Kanada'nın Calgary kentinde kurulan bu acil durum hastanesinde de görülebileceği üzere, kitlesel ölümlere yönelik yaygın bir hazırlık yapılıyor.


Tamamen açık olalım, güneş tutulmaları ayın güneşi bloke ettiği zamandır ve hiçbir zaman kitlesel kayıplarla ilişkilendirilmemiştir. Bu da planlananın güneş tutulması olmadığı anlamına geliyor.

ABD Uzay Kuvvetleri kaynaklarımız bize KM'nin Moloch'a, yani Şeytan'a yakılmış bir adak olarak mümkün olduğu kadar çok insanı öldürmek için Reagan dönemi Yıldız Savaşları uydu tabanlı silahlar, lazer ateşlemeli uçaklar ve diğer yöntemleri kullanmayı planladığını söylüyor. Moloch tarikatının kullandığı işaret, Ukrayna'daki Şeytani Nazi hükümetinin resmi amblemidir.

Bu Mesih fanatik suçluları, bu olayı, Moloch'a planlı bir kırmızı düve kurbanı için bir ön hazırlık olarak gerçekleştirmek istiyorlar.

Bunu üçüncü tapınağın inşası takip edecek. Musa'nın zamanından beri sadece dokuz kırmızı düve kurban edilmiştir. Şimdi, İsrail'de onuncu kırmızı düve kurbanı için "devasa bir sunak" inşa edildi ve bunun yakın zamanda gerçekleşebileceğine dair muazzam miktarda spekülasyon var... 2023'te "arınma töreninin bir tatbikat çalışması" vardı. Ancak bir yetkili Düveler böyle bir kurban için kullanılamayacak kadar yaşlanmadan tören yapılmalı... Temple Enstitüsü hahamlarına göre töreni [22 Nisan] Fısıh 2024'ten önce gerçekleştirmeyi umuyorlar.

http://endoftheamericandream.com/a-massive-altar-for-the-red-heifer-sacrifice-has-been-constructed-in-israel/

Bu kurban için planlanan soykırım DURDURULACAKTIR. ABD Uzay Kuvvetleri ve beyaz şapkalı ordu, konuşlandırılmaları halinde bu uyduları ve diğer silahları vuracak.

Ayrıca ABD Uzay Kuvvetleri kaynakları, ABD'nin merkezinde toplu katliam gerçekleştirmeleri halinde Kudüs, Cenevre, Kiev ve Norveç Antarktika üssünün kıtalararası nükleer füzeler tarafından yok edileceğine söz veriyor.

KM'nin toplu katliam gerçekleştirme konusunda umutsuz olmasının nedeni, güçlerini kaybetmeleri ve bu gerçekleştiğinde savaş suçları mahkemeleri ve ölüm cezasıyla karşı karşıya kalacaklarını bilmeleridir.

İngiliz Kraliyet ailesini çevreleyen olaylar, bu yaklaşan çöküşün bir işaretidir. Kral Charles, eşi Camilla, Prens Andrew, Prens Edward, Veliaht Prens William ve eşi Kate Middleton kamuoyunun gözünden kayboldu. MI6 kaynaklarımız bize, Kate Middleton'u Şeytan'a kurban ettikten sonra hepsinin beyaz şapkalılar tarafından öldürüldüğünü söylüyor.

Bunun doğru olup olmadığına bakılmaksızın, kraliyet ailesini çevreleyen halka açık olaylar oldukça sıra dışı bir şeyin olduğunu gösteriyor. Siyah kumaşla kaplı bir bayrak ve üzerinde kral olmayan beyaz bir atın bulunduğu kraliyet muhafızlarının geçit töreni vardı. Bu, kralın öldüğüne dair geleneksel bir işarettir. Ayrıca Kate Middleton, "karın ameliyatı" sonrasında tekrar ortaya çıkamadı.

Bundan sonra her şeyin normalmiş gibi görünmesi için beceriksiz girişimler oldu. Kate'in kraliyet ailesi tarafından yayınlanan bir fotoğrafının sahte olduğu kısa sürede ortaya çıktı. Daha sonra Prens William'la birlikte olduğu iddia edilen bir video yayınlandı.

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-13211807/Kate-Middletons-body-language-pictured-Prince-William-visit-farm-shop.html

BBC muhabiri Sonja McLaughlan, diğerlerinin yanı sıra, Prens William'la fotoğraflanan ve videoda görülen kadının "açıkça Prenses Kate olmadığını" söyledi.

https://www.gbnews.com/royal/kate-middleton-news-bbc-reporter-prince-william-windsor-video

Daha sonra videodaki kişinin profesyonel Middleton taklitçisi Heidi Agan olduğunu duyduk.

https://www.businessinsider.com/professional-kate-middleton-lookalike-heidi-agan-2017-5

Bu dramın bir sonraki bölümünde BBC, insanlara Kraliyet Ailesi'nden büyük bir duyuru beklemelerini söyledi. İngiltere'deki hükümet binalarında bayrakların yarıya indirilmesi, Kral Charles'ın ölümünün açıklanacağı yönünde spekülasyonlara yol açtı.

Bütün bunlar, birçok kişinin Prens William'ın gerçek babası olduğunu iddia ettiği (kendi MI6 kaynaklarımız, babasının İspanya Kralı olduğunu söylüyor) Jacob Rothschild'in (Roth=Kırmızı, Schild=Şeytanın Kalkanı) ölümünün kamuoyuna duyurulmasından sonra gerçekleşti.

https://www.businessinsider.com/professional-kate-middleton-lookalike-heidi-agan-2017-5

MI6 kaynakları gerçekte olanın Birleşik Krallık hükümetinin tepesindeki Satanistlere karşı büyük bir beyaz şapka operasyonu olduğunu söylüyor. Şeytan'ın kırmızı kalkanı olay yerinden kaldırılırken, Kate Middleton'un Şeytani bir kurban töreninde öldürüldüğü ve olaya karışan kraliyet ailesinin idam edildiğine dair kamuya duyuru yapılacaktı.

Kaynaklar, bayrakların bu nedenle yarıya indirildiğini ve önemli bir duyurunun yapılmak üzere olduğunu söylüyor.

Ancak bu gerçekleşmeden önce, Şeytanın Gök Gürültüsü Barack Obama ortaya çıkıyor (Luka, 10. bölüm, 18. ayette İsa'nın şöyle dediğini yazıyor: “  Şeytan'ın 'şimşek gibi düştüğünü' gördüm. İbranice tercümesi “baraq o bamah.”dır.) İngiltere Başbakanlarının konutunda.

Video oynatıcı
00:00
00:24

Bunun ardından BBC tarafından Kate Middleton'un kanser olduğunu söylediği yeni bir video yayınlandı.

Video oynatıcı
00:00
02:20

Ayrıca Kral Charles'ın hala hayatta olduğunu gösteren bir fotoğraf da yayınladılar.

Sorun şu ki, yayınlanan Kate Middleton videosu tamamen sahteydi. Bunu anlayabiliyorsunuz çünkü elindeki yüzük kayboluyor ve sonra yeniden ortaya çıkıyor. Ayrıca eğer kemoterapi görüyorsa neden saçı dolu?

https://rumble.com/embed/v4ip0pe/?pub=4

 

Kanadalı istihbarat teşkilatı kaynaklarından Charles'ın fotoğrafına ilişkin şu yorumu yapıyor: “Asker üniformasının üzerindeki ismi uzaydaki uydudan okuyabiliyorlar ama yol kenarından net bir fotoğraf çekemiyorlar. Sirk devam ediyor." 

Gerçek şu ki, Kate Middleton'un Şeytan'a kurban edildiğinin kamuya açıklanması, Batı'da KM egemenliğinin tamamen çökmesine yol açacaktır, bu yüzden bunu örtbas etmek için bu kadar çabalıyorlar.

Rothschild'leri ve İngiliz Kraliyetlerini çevreleyen sorunlar, NSA Ajanı Robert David Steele'in öldürülmesiyle bağlantılı. MI6 başkanı bize Steele'in öldürüldüğünü çünkü keşfettiğini söyledi.


https://benjaminfulford.net/the-khazarian-mafia-is-planning-a-holocaust-for-april-8th-they-will-be-stopped/

0 comments:

Yorum Gönder