22 Mart 2024 Cuma

Işık, Karanlık ve Olay 22 Şubat 2024

 

https://ascendliberation.blogspot.com/2024/02/cobra-common-sense-handicap-discernment.html


Işık Izgarası ve Kuvvetler 

  • Neler olup bittiğini açığa çıkarmak yeterli değil, insanlar yorgun oldukları için gerçeklere tepki vermiyorlar, gerçekliğimizde gerçek özgürlüğü destekleyecek yeterli miktarda pozitif, serbest akan enerji yok. Denklemin bu yarısını hariç tutan hakikatçiler için bu, birçok insanın algısında iç kavgalara, yanlış fikirlere ve temelsiz korkulara yol açan belirli boşluklara neden olur çünkü onlar yalnızca bir sonraki kabal faaliyetinin/gündeminin farkındadırlar ve nihai nihai hedefi (Olay) dışlarlar. ) bu hedefe doğru çalışan ışık grupları ile birlikte. Böylece, geleceğe yönelik bir öngörü veya durumu dengeleyecek bir ışık olmadan, tüm olaylara ilişkin bitmek bilmeyen tartışmaların içinde kayboluyorlar, bu hopium veya kurtarıcılara güç vermekle ilgili değil, tam spektrumlu bir anlayışa sahip olmakla ilgili. Durumun ilgili tüm düzeylerde değerlendirilmesi.

çapa-ışığına-anahtar-meditasyonlar

Tanrıça-tüm gönderiler.

merkezi-güneş-direkleri

takyonlar

direnç hareketinin ifşa edilmesi

manevi rehberlik


 


Matris ve Kabal 

  • Bu, Kabal'ın matrisin koruyucuları olması nedeniyle Yükselişi önlemek için yaratılmıştır, bu nedenle kurtuluş, diğer adıyla Olay ilk önce gelir ve tüm insanların gerçeğe dayalı çabalarının ve hafif çalışmasının nihai nihai hedefi/geleceğe dayalı nedenidir.
  • Matrix'in 2 Temel Dinamosu, ET gerçeğinin ve Çocukların bastırılmasıdır.
  • Bu dünya "komplo" cephesinden devasa bir suç mahallidir ve gerçek bir soruşturma 5 W'ye ihtiyaç duyar; WHO EN ÖNEMLİDİR çünkü diğer tüm W'leri çözebilirsiniz ancak suçlu olmadan başka bir ne-ne zaman yaratabilirler - Bu nedenle, eğer herkes Orisini, Pallavicini, Torlonia, Massimo, Colonna, Aldobrandin vb. insanlar Rothschild'leri, Rockefeller'ları, Masonları ve Soros'u örnek olarak biliyorlar, o zaman bu gezegen şimdiye kadar özgürleşmiş olurdu, o yüzden bu tavsiyeye kulak verin ve sonunuzun bu adam gibi olmasını istemiyorsanız stratejinizi ayarlayın.

siyah-asil-archon-aileleri


arrow.fandom.com/wiki/The_List  --- Ses

Yolumda   @Mach5


 Etkinlik (Gezegensel Kurtuluş)

olayın ötesinde

etkinlik-yayınları

> Aşağıdaki Etkinlik İlkeleri bir kez anlaşıldığında sizi dinlediğiniz herkesten çok daha fazla bilgilendirir ve  böylece bunun daha erken ve daha sorunsuz gerçekleşmesine katkıda bulunmak için stratejinizde/çabalarınızda gerçekten hazırlıklı olmanıza ve buna göre plan yapmanıza olanak tanır:
 
  • Kabal'ı mali kaynaklarından kesmeden tutuklayamazsınız, bu nedenle +Sıfırlama'nın her zaman aynı operasyonda tek olması planlandı ve gezegensel olacak ve hepsinin bir anda toplanması gerekiyor.
  • Bu tutuklama/sıfırlama, komplonun karşı plan yapmasını engellemek için bir sürpriz olmalıdır ve olacaktır; bu nedenle, kim veya kaç kişi size yalvarırsa/yemin ederse etsin, gerçekleşmeden önce yayınlanmayacağı tarih iddialarını görmezden gelin. Bu yazıda belirtilen diğer noktalarla aynı şekilde başka bir yöne gidin.
  • Kabal hala mevcutken sistemi sıfırlayamazsınız çünkü onlar Sisteme tekrar sızacaklar, sonuçta onların sıfırlama versiyonu, kaçınılmaz tutuklanmalarından önce kontrolü ele geçirmek için umutsuz bir girişimdir, o zamandan önce mümkün olduğu kadar çok gücü birleştirmeyi umarak, bunu yapmayacaklar. başarılı olacaklar ve yapsalar bile tutuklama planını durdurmayacaklar ve yalnızca zamanlamasını hızlandıracaklar.
  • Yeni bir pozitif finansal sistemin nedeni, kabalın şu anda boğucu olduğu çeşitli ileri teknolojileri toplu olarak üretmenin ve ardından dünya çapında dağıtmanın zaman almasıdır . Bu arada (olay sonrası) insanlık eğitici öğrenme sürecinden geçecek. Tüm bunların gerçekliğinin eğrisi. Kitleler için bu hassas yenilik döneminde toplumda tanıdık bir şeye ihtiyaç duyulacak, dolayısıyla insan gruplarının ötesinde, iyileşmeye ihtiyaç duyacak ve potansiyel olarak kendilerinin de içine düşebilecek ışık güçleri tarafından yönetilen yeni adil altın destekli sistem. açgözlülük/çarpıklıklar her ihtimale karşı. En çok ihtiyaç duyan ülkeler bunları ilk önce alacak. Dünyanın kopyalayıcılara, bedava enerjiye, ilaçlara vb. erişebilmesi için birkaç aydan bir yıla kadar beklenen süre, ihtiyacı hep birlikte çözecek. Bir finansal sistem için.
  • Kısmi ifşa kavramı elbette medyayı kontrol ettikleri ve iktidarda kaldıkları sürece güncel gerçekliktir, yani sağduyudur. Aynı zamanda sağduyulu olan şey, medyadaki entrikayı da içeren tutuklama başladığında, yani Tam Açıklama aynı operasyonun bir parçası olacak, eğer entrika hapisteyse kim kısmi bir açıklama yapacak?..Aldığımız her bir açıklama. Bu, ışık güçlerinin bu arada ellerinden geleni kamusal alana sıkıştırmasından kaynaklanıyor, Kabal mevcut olduğu için evet çeşitli taktiklerini kullanıyorlar, aklınızda bulundurun, eğer bu Kabal'e kalsaydı sırf kendi çıkarlarını kullanmak için bunu asla dışarı çıkarmazlardı. suları bulandırmaya çalışmak için kendi çabalarınız/enerjiniz - bu, ifşaatların nihayet ortaya çıktığının/kar topu gibi yağdığının kanıtıdır çünkü bu ışık kökenlidir ve kabalın güç kaybetmesinin bir yansımasıdır, dolayısıyla işlerin nasıl olduğu ve devam edeceğine dair algınızı değiştirmeniz gerekir. Sonuç olarak, takipçileri olan pek çok uyanmış insan, kurtuluş sürecinin doğası hakkında yanlış bir anlayışa sahip olmuş ve uzun yıllar boyunca süreci uzatan ve bilginin serbest bırakılmasından yararlanma konusunda etkili bir stratejiden yoksun olan yanlış bir paradigma ile yönetilmiştir.
  • Hadise'nin ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmayan birçok insan, bu zaten onların başına gelmiş gibi saçma sapan ifadeler kullanıyor...Gezegenin kurtuluşu geçmişte nasıl bir tek kişinin başına geldi?
  • Kabal gerçekten ortadan kaldırıldığında bunun gerçekleştiğine dair hiçbir fikrinizin olmaması için Hellen Keller olmanız gerekir, bu nedenle nerede veya kim olursanız olun kurtuluş son derece açık olacaktır, bu dünyaların bölünmesi veya insanlık ve dünyanın bir olduğu zaman çizgileri değildir. -1 kozaya giren 1 tırtıl, 1 kelebeğe dönüşüyor, bunları unutmayın-şaşıracaksınız...
  • Bu matrisin koruyucuları gidene kadar, matrisin gidişatını değiştirecek ciddi HİÇBİR ŞEY kamuoyuna açıklanmayacak... bu, Olay'a kadar hiçbir refah fonu, sağlık yatağı, kitlesel temas vb. olmayacağı anlamına geliyor, bu siz bunu henüz yeni fark etmiş olsanız da, bu her zaman böyle olmuştur. Kabal, yeterince güç kaybedene ve temizlenene kadar bunun olmasına asla izin vermez, insanlar sığ matris konularına çok fazla odaklanmışlardır ve gerçek engellerin ne olduğunu anlayamamışlardır. dikkatimizi gerektiren engeller - onları ayakta tutan kaldıraç olan engeller, hedefin üzerinde değilsiniz, aksi takdirde burada bu konuşmayı yapıyor olmazdık, bu makalenin üst kısmında verilen bağlantıyla büyük resmi daha fazla araştırabilirsiniz. iyi bir başlangıç.

bitchute.com/video/7QXDESad4bfV/

https://ascendliberation.blogspot.com/2024/02/the-light-dark-event.html

0 comments:

Yorum Gönder