27 Mart 2024 Çarşamba

“Kurallara Dayalı Dünya Düzeni” grubu teslim oldu 18 Mart 2024

 


15 Mart için öngörülen mega siyah kuğu olayı, önümüzdeki günler ve aylarda giderek daha da belirginleşeceği üzere gerçekte gerçekleşti. Asian Secret Society ve White Dragon kaynaklarına göre, Hazar Mafyası'nın sözde “Kurallara Dayalı Dünya Düzeni” teslim oldu. Dünya gezegeninin kontrolü için en azından 11 Eylül 2001'den bu yana şiddetlenen hibrit savaş böylece sona eriyor.

Bu, Beyaz Ejder Cemiyeti temsilcisinin Japon hükümetine karşı savaş ilanını elden teslim etmesiyle geldi. Bildiride, hükümetin 400.000'den fazla Japon vatandaşını aşılarla öldüren yabancı gangsterler tarafından kontrol edildiği belirtildi. Talepler arasında sahte ABD Büyükelçisi Rahm Emanuel'in ve tüm yabancı "Japon idarecilerin" sınır dışı edilmesi de yer alıyor. Japon kraliyet ailesi altında bir acil durum hükümetinin kurulması çağrısında bulunuyor. Aynı zamanda Japonya Bankası'nın kamulaştırılması, bir jübile, Ekonomik Planlama Ajansı'nın eski durumuna getirilmesi ve daha fazlası için çağrıda bulunuyor.


Japonya'da yaklaşan hamle, Çinli yetkililerin geçen yıl 726.000 kişiyi tutuklamasının ardından geldi; bu, bir önceki yıla göre %47,1'lik bir artış… "düşman yabancı güçlerle" bağlantılı suçlara yönelik baskıların ortasında.

https://www.rfa.org/english/news/china/china-arrests-hostile-foreign-forces-03112024204531.html

Hazar Mafyası'nın teslim olduğunu halka açık bir şekilde ilan eden "Papa Francis", Ukrayna'nın Rusya'ya ve gezegensel kurtuluş ittifakına teslim olmanın "beyaz bayrağını" dalgalandırma cesaretine sahip olması gerektiğini söyledi.

https://www.reuters.com/world/europe/pope-says-ukraine-should-have-courage-white-flag-negotiations-2024-03-09/

AB'nin Dışişleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell de blogunda şunları yazarak KM'nin teslim olduğunu doğruladı:

“Mevcut küresel jeopolitik gerilimler 'Batı'nın geri kalanına karşı' yönünde gelişmeye devam etmesi durumunda, Avrupa'nın geleceğinin kasvetli olma riski var. Batı hakimiyeti dönemi gerçekten de kesin olarak sona erdi.”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, KM kontrolündeki ABD rejiminin sona erdiğinin bir başka işareti olarak, Washington'un dünyanın geri kalanının alay konusu haline geldiğini söyledi. “Amerikan siyasi sisteminin kelimenin tam anlamıyla demokratik olduğunu iddia edemeyeceği ve giderek “giderek medeniyetsizleştiği  ” herkes için açık sanırım  .

https://www.rt.com/news/594400-putin-us-elections-democracy/

Fukushima terör saldırısının yıldönümü olan 11 Mart'ta Federal Rezerv Kurulu bankaları kurtarmayı bıraktığında bir başka işaret daha geldi .

Bu, büyük Batılı bankaların çoğunun artık fiilen iflas ettiği anlamına geliyor.

Bu nedenle birçok yorumcu "Bütün Büyük CEO'lar hisselerini satıyor" görüşüne katılıyor.

Video oynatıcı
00:00
01:44

Hata, Warren Buffet bile çöküşten önce çıkmak istiyor:  ProPublica'ya göre IRS verileri Buffett'ın kişisel hesabında Berkshire hisselerini alıp sattığını gösteriyor

Warren Buffett'ın kendi kişisel hesabında kendi holdingi Berkshire Hathaway'in alıp sattığı hisse senetlerini ön planda tuttuğu veya ticaretini yaptığı iddia edildi. Perşembe günü ProPublica'ya göre bu, kendisinin geçmişte çıkar çatışması olarak gördüğü bir uygulama. Daha da fazlası, yasa dışıdır.

https://www.cnbc.com/2023/11/09/irs-data-reportedly-shows-buffett-traded-berkshire-stocks-in-personal-account-according-to-propublica.html

Tüm bunlar oluyor çünkü Asya'daki gizli toplum kaynaklarına göre, perde arkasında 15 Mart'ta Asyalı bir kraliyet üyesi resmi olarak yeni M1 veya finansal sistemin kontrolörü olarak belirlendi. Christine Lagarde'ın yeni M1'den emir almayı kabul etmesi nedeniyle Avrupa Merkez Bankası Başkanı olduğunu da ekliyorlar.

Kaynaklar, değişikliğin onayının Goldman Sachs'ın 15 Nisan'da Japonya'dan ayrılacağını duyurmasıyla geleceğini söylüyor.

Bu, birçok nedenden dolayı mega bir siyah kuğu olayıdır. Finansal sistemin kontrolünde bir değişiklik, insanlığın gelecekte ne yapacağına karar verme sürecinin kontrolünde bir değişikliktir.

Öncelikle bu, tektanrıcılığı kontrol eden ailelerin kendi soylarından bir tanrı kralı tüm gezegene dayatma yönündeki bin yıllık projesinin sonuna işaret ediyor. Daha kısa bir zaman diliminde bu, Çin'e boyun eğdirmenin başlangıcı olarak Rusya'yı yok etmek amacıyla 1717'de başlatılan Mason projesinin sonunu işaret ediyor.

Video oynatıcı
00:00
01:12

Bu aynı zamanda İkinci Dünya Savaşı sonrası Batı hakimiyetindeki uluslararası sistemin 80 yıllık sonunu da işaret ediyor. Daha yakından bakıldığında bu, ABD'nin 1991'de Sovyetler Birliği'nin çöküşünden bu yana sahip olduğu tek kutuplu dünya hakimiyetinin sonunu işaret ediyor.

Gnostik İlluminati kaynakları, olup bitenlerin İncil'in ötesinde olduğunu söylüyor çünkü bu, düşmüş meleklere karşı 26.000 yıldır süren bir savaşın sonu anlamına geliyor.

Ancak burada ve şimdi düzeyinde değişim daha yavaş görünecektir çünkü en az onlarca yıldır yürürlükte olan bir planın tersine çevrilmesi bir gecede yapılabilecek bir şey değildir.

Örneğin 2020-2023 dolandırıcılığının planlaması, Dünya Bankası'nın 1975 tarihli raporlarında da görülebileceği gibi 45 yıl önce başlamıştı. Elitlerin şimdi yaratmaya çalıştığı açlık krizinin de geçmişi en azından o kadar eskiye dayanıyor. Bu, onlarca yıldır süren yasaların, şirketlerin hazırlıklarının ve seçkin hizmetkarların beyinlerinin yıkanmasının ele alınması gerektiği anlamına geliyor.

Ancak trilyonlarca doların insanlığın ve gezegendeki diğer canlıların yararına nasıl harcanacağı konusunda toplantılar yapılıyor.

WDS'nin temsilcileri, Asyalı Kraliyet ailesi ve büyük bir uluslararası bankanın CEO'su, bu hafta en az bir trilyon doların piyasaya sürülmesi planlarını görüşmek üzere bir araya geliyor.

 

https://benjaminfulford.net/the-rules-based-world-order-faction-has-surrendered/

0 comments:

Yorum Gönder