7 Temmuz 2014 Pazartesi

BU ZAMANDA YARATIM YASALARI – Başmelek Rafael ve Başmelek Metatron

0d71d8e3cc3fe16f3f8d336c3727e5a0

BU ZAMANDA YARATIM YASALARI

Natalie Glasson kanalıyla
2 Temmuz 2014
www.omna.org
Kutsamalar ve sevgiyle biz, Başmelek Rafael ve Başmelek Metatron Dünyadaki ve içsel planlardaki bu heyecan verici evrim periyodunda sizleri selamlamak için geliyoruz. Bu, fiziksel bedenin, duygusal bedenin ve zihinsel bedenin evrim zamanıdır, ruhsal bedeniniz, ruhunuz ve Yaratıcı ile daha derin birlik içinde var olmak için, özellikle bu üç bedenin dönüşüm ve aktivasyon spiraline harekete geçirilmesinden dolayı, böylece bunların hepsinin aktive edilmesi varlığınızın tüm veçhelerinde tam olarak mevcut olmak üzere varlığınızın özünde olur. Artık insan kendi varlığının ışığından ve gerçeğinden kendini geri çekemez, gerçek benliğinizin en yüksek titreşimlerini ve bilincini tamamıyla kucaklamanın zamanıdır.


Duygusal, zihinsel ve fiziksel bedenlerinizde derin sürekli bir temizliği fark etmiş olabilirsiniz, bu gerçekten sizin dileğiniz ve Yaratıcının sevgisinin kabullenilmesiyle aktive oldu, şimdi tüm varlığınız Yaratıcının evrenin en özünde gerçekleşmekte olan dönüşüm ve değişim sürecini yansıtıyor. Her şeyin sevginin bol ve çeşitli titreşimleri ile armonize olmasını sağlamak için, çok fazla şey uzaklaşıp gidiyor, yerine daha saf bilinç, var oluş ve algı geçiyor. Siz olan şey şimdi değişiyor, varlığınızdaki dönüşüm ve değişimden korkmayın, her sabah uykunuzdan değişmiş olarak uyandığınızı anlayarak gözleriniz tamamen açık olarak gerçek ile yüzleşmek önemlidir. Duygusal, zihinsel ve fiziksel bedenlerinizin arınmasıyla, sanki derin bir uyku haline her girdiğinizde, bu üç beden hızlandırılmış bir dönüşüm ve iyileşme sürecine giriyor ki bu da bir yenilenme süreci olarak görünebilir. Uyanınca enerji titreşiminiz değişmiş olur, bazı algılar değişmiş olabilir ve daha derin bir huzur ve sevginin birliğine daha derin bir bağlantı deneyimlenebilir. Uyku haliniz sırasında gerçekleşmiş olan dönüşüm için her sabah bunu fark etmenize ve minnettar olmanıza izin verin, çünkü bu deneyiminizi binlerce kat büyütür ve güçlendirir. Geçmiş çağların programlamasını ve perspektiflerini salıvermek ve varlığınızda ruhun ve ruhsal grubun varlığını daha tam olarak kucaklamak üzere yer sağlamak için duygusal, zihinsel ve fiziksel bedenlerimiz ruhsal bedeniniz ile daha derin bir şekilde uyumlanıyor.
Sabahları paylaşmak isteyebilirsiniz:
‘Sevgiyle Başmelek Rafael ve Başmelek Metatron’u şimdi benimle olmaları için çağırıyorum. Uyurken tüm varlığımdaki dönüşüm süreci için derin bilişimi ve minnettarlığımı ifade ediyorum ve onaylıyorum. Duygusal, zihinsel ve fiziksel bedenlerimin arınması için, ayrıca bunların ruhsal bedenim, ruh grubum ve Yaratıcı ile ilahi mükemmellikte sentezlenmeleri için minnettarlığımı ifade ediyorum ve onaylıyorum. Yenileniyorum, dönüşüyorum, arınıyorum ve Yaratıcının sevgisi olarak deneyimliyorum ve tezahür ediyorum. Lütfen şimdi iyileşme ve uyumlanma sürecimi destekleyin. Teşekkür ederim.’
Tüm varlığınızla arınma ve haline girmenizle ve aynı şeyin Yaratıcının evreninin özünde gerçekleşmesiyle, bu yalnızca kargaşa periyotları yaratmayabilir, aynı zamanda daha önemlisi muazzam huzur periyotları yaratabilir. Sanki Yaratıcı şu anda içinde bulunduğunuz beden vasıtasıyla ne yaratmak ve tezahür ettirmek istediğinizi sorarak size bir spot ışığı yöneltiyormuş gibi, dışsal etkiler ve kendi zihninizin geçmiş yaratımları ve insanlığın genel bilinci uzaklaşmaya başlıyor. Yaratıcı neyi tezahür ettirmeyi dilediğinizi zaten önceden biliyor, çünkü fikir ve enerji zaten Yaratıcıdan doğdu, ama Yaratıcı gerçekliğinizin her anında neyi yaratmayı dilediğinizi kavramanızı ve keşfetmenizi, böylece kendinin (Yaratıcı) keşfinin sürekli yolculuğunu aktive etmenizi istiyor.
Dünya üzerinde Sevgi Çağı yükselirken, yeni yaratım yasaları herkesin kullanması için var oluyor. Öncelikle Yaratıcı deneyimlemeyi dilediğiniz şeyi, istediğiniz ve arzu ettiğiniz şeyi tezahür ettirmeniz için öncesinden çok daha fazla size bakıyor, ama gerekli bilgiyi edinmek için ruhunuza, ilahi varlığınıza ve kalbinize bağlanmanızı istiyor, böylece egonun veçhelerini çözmenizi ve zihinsel, duygusal ve fiziksel bedeninizi ilahi uyumda hizalamanızı istiyor.
İkinci olarak Yaratıcı bu Sevgi Çağının, bu yeni zamanın ve hepimizin içinde bulunduğumuz çağın alışmaya gereksinim duyacağımız muazzam değişim olacağını işaret eden yeni bir başlangıç olduğunu kavramamızı istiyor. Değişim varlığınızın ve gerçekliğinizin bir çok seviyesinde gerçekleşebilir, süptil veya apaçık olabilir, ama değişimde varlığınızda daha derin bir huzur halini keşfedebildiğinizi anlama gereksinimi vardır. Değişim eskinin çöküp gitmesini sağlar ve ilahi olarak gerçekten ihtiyaç duyulan şeylerin Yaratıcıdan varlığınıza yönlendirilmesiyle yerine konulmasını sağlar. Değişim dalgasına binmeyi öğrenmek, sizi nereye götürürse götürsün onun titreşimleriyle akmayı öğrenmek önemlidir. Bu süreçte kendini ayırma sürecini ve Yaratıcının varlığına güvenmeyi anlıyoruz.
Üçüncü olarak bu şimdiki çağda sizi yaratmaktan geri tutacak hiç bir şey olmadığını kavrama ve onaylama gereksinimi vardır. Dışsal etkilerin gerçekliğiniz üzerinde az etkisi vardır, uzak geçmişten gelen karmanın varlığı şimdi Dünya üzerinde o kadar küçük ki, neredeyse yoktur ve sanki yaratım tohumlarınızı yeni toprağa ekiyormuşsunuz gibi enerjilerinizi temizleyen derin bir arınma süreci gerçekleşiyor. Yaratmanız için şimdi her şey üretken, çünkü Yaratıcının ulaşmanızı istediği şey bu, kalbinizden ve gerçeğin saf yerinden yarattığınız zaman, Dünyada Sevgi Çağını yaratırsınız.
Dördüncüsü eğer Yaratıcının ilahi iradesi ile uyumlu ise, her şeyin şimdi mümkün olduğu perspektifini kavrama ve varlığınıza topraklama gereksinimi vardır. Eğer şifaya gereksiniminiz varsa, bu şimdi mümkündür, zaman ve süreç size bağlıdır. Bolluğa gereksiniminiz varsa, şimdi mümkündür, zaman ve süreç size bağlıdır. Sizi ruhunuzun yolunda götürdükçe hiç bir şey erişiminizin dışında değildir, ama ruhunuzun yolundan çıkmış olsanız bile bunun hiç de dilediğiniz şey olmadığını ve bağlılık, stres veya kaos olmadan onu salıverebildiğinizi keşfederek onu tezahür ettirebildiğinizi görebilirsiniz. Bu içinizde benimsemeniz için güçlü bir perspektiftir, çünkü gerçekliğinizde sınırlamalar olmadığını belirtir. İnsanlık  gerçekten sınırlamalar olmadığı bilincini kabul etmeye başladığı zaman, içinde bulunduğunuz dünyanın sınırlamaları çözünür ve var olmaya son verir.
Yaratıcının ilahi iradesi olan sadece tek bir sınırlama olduğunu söyleyebiliriz. Yaratıcının ilahi iradesi gerçekliğinizde engelleyebildiğiniz ve arzuladığınız şeye ulaşmanızı ve tezahür ettirmenizi engelleyen tek titreşimdir, ama Yaratıcının ilahi iradesi sizi tamamıyla ve kesin olarak tanır, ruhunuzun neyi deneyimlemeyi dilediğini ve size en derin vecit hislerini neyin getireceğini tam olarak anlar. Bu nedenle eğer bir şeyler tezahür etmiyorsa, bunun nedeni Yaratıcının ilahi iradesi değildir, istediğiniz şeyin hiç mutluluk getirmeyebileceğini fark etmek değerli olabilir.  Aynı zamanda ilahi zamanlama olduğunu kavrama gereksinimi vardır, yani zamanlama uygun olmadığından bazı tezahürlerin fiziksel gerçekliğinize girmesi dilediğinizden veya beklediğinizden uzun sürebilir. Bu genellikle belirli enerjilerin, durumların veya insanların doğru yerde olmamaları şeklinde yorumlanır, ama gerçekte onu varlığınıza ve gerçekliğinize tamamıyla kabul etmeye henüz hazır olmadığınızı belirtir.
Beşinci kavrayış, kabullenmenin güçlü bir sözcük olduğu ve bu yükseliş zamanı ve yaratım sürecinde güçlü bir deneyim olduğudur. Tezahürlerinizi deneyimlemek için gereksinim duyduğunuz her leye ulaşabilirsiniz, ama eğer tezahürleri varlığınızda ve gerçekliğinizde bütünüyle kabullenmeye henüz hazır değilseniz, o fiziksel hale geçmeyebilir. Eğer kabullenemiyorsanız, bu öncelikle salıvermenizi gerektiren başka bir şeylere tutunmakta olduğunuzdur. Örneğin, tam bir sağlık yaşamıyorsanız, belki de kendinizi sağlıklı bir varlık olarak kabul etmeye henüz hazır değilsiniz, bunun yerine belki sağlıklı olamayacak kadar değersiz hissetme gibi başka bir enerjiye tutunuyorsunuzdur. Bu nedenle değersiz olma hissi tutunduğunuz ve tezahür ettirdiğiniz şeydir, bu enerjiyi salıverdiğiniz ve değerli olduğunuzu yaratmanıza ve inanmanıza izin verdiğiniz zaman, tezahür ettirmeyi dilediğiniz sağlık doğal olarak kolaylıkla ve mükemmellikle tezahür eder.
Kendinize sorun: Tezahür ettirmeye odaklandığım şeyi kabullenmeye hazır mıyım? Değilsem, o zaman fark edilmesi ve silinmesi gereken neye tutunuyorum veya onu kendi yerinde kabul ediyorum?
İçinizdeki yaratım süreci ve sizi desteklemek için gelen enerjiler Dünya üzerinde şimdi önce olduğundan çok daha güçlü, Dünya üzerinde Sevgi Çağını yaratan bir yaratım varlığı olmanın zamanı.
Melek Kutsamaları ile,
Başmelek Rafael ve Başmelek Metatron
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder