25 Temmuz 2014 Cuma

26 TEMMUZ İÇİN HATIRLATMA – AGARTA KRİSTALİ İSRAİL/FİLİSTİN’E AKTARILIYOR ~ DÜNYA BARIŞI İÇİN MEDİTASYON

10540402_293554507493106_1338043090262070106_n
Anna Merkaba
~ Yarın İzlanda’dan aktarılmakta olan kristal İsrail/Filistin’in altına yerleştirilecek, neredeyse orda. İsis bugünden başlayarak Mısır’da. Enerji büyütülecek, enerjinin herkese düzgün şekilde dağıtılmasına yardımcı olmak için kristale uyumlanmak önemlidir, herkesin yüksek benliklerini çağırın ve bilinci BARIŞA değiştirmeye yardım etmelerini isteyin. ALTIN IŞIK kullanmak önemlidir.  


Yapacağımız şey zihin gözümüzün gücüyle olacak, kendi yeteneklerinden şüphe duyanlar, şüphe duymayı bırakın. Çünkü siz inanılmaz güçlü ışık varlıklarısınız. Eğer öyle olmasaydı, tam şimdi burada olmazdınız! Şu anda mevcut olan çelişen EGOya dayalı enerjiyi HERKES İÇİN BARIŞ, UYUM, SEVGİ, ANLAYIŞ, SAĞLIK, BOLLUĞA yönlendirmek için size akan EVRENSEL TANRI ENERJİSİNİ KULLANIN.
Bunu yapmak için Alın Parçacıkları ve Altın Işığı GÖRÜN, bu evrensel yaşam veren enerji orta doğunun her yerini tamamıyla kuşatsın. Bunu bu topraklara yağan ve oraları Yaratıcının Koşulsuz Sevgisi ile yıkayan duş olarak görün. Şimdi bu ışığı yerkürenin çekirdeğine derinlere gönderin, bu ışık tüm negatiflik parçacıklarını, tüm düşünce formlarını, tüm negatif varlıkları, tüm arkon etkilerini kendine çeksin ve dönüştürmek ve temizlemek için yerkürenin çekirdeğine kadar bunları indirsin.
Işık Agarta Güneşinden geçsin (Agarta Güneşi hazır bekleyen tüm Agartalıların yardımıyla bir arındırma mekanizması olarak davranacak) ve geriye yukarı yükselirken, bu ışığı zihin gözünüzle İsrail ve Filistin sınırında duran kristale yönlendirin. Bu ışığın kristale gitmesini isteyin, vorteks benzeri bir oluşumla dışarı doğru dönerek çevredeki tüm ülkeleri kaplasın ve en önemlisi oralarda yaşayan HERKESİN kalplerini arındırsın. Birlikte bilinçte değişimin gerçekleşmesini sağlayabiliriz! Kalp kodlarını aktive ederek ve onları koşulsuz sevgiye bağlayarak tüm insan ruhlarının barışcıl ve uyumlu bir toplum oluşturmasında yardımcı olma sürekli çabalarınız için derinden teşekkür ediyorum.

0 comments:

Yorum Gönder