1 Ağustos 2014 Cuma

BM MİKAİL: İÇERİYE, ÇEKİRDEK GÜCE DÖNMEK: GEÇİŞTEKİ GEZEGEN VE NÜFUS

1512793_679886555381008_1083715673713348706_n

Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla : Yeni Yıl Temmuz/Ağustos 2014

Bir kez daha gezegeninizin “Yeni Yılına” eriştiniz. Zorluklarla dolu çalkantılı bir ay olan Temmuz 2014′ün sonuna yaklaşırken, şimdi eşiği geçmeye ve Işığın, Zamanın ve Deneyimin Yeni Yılına girmeye hazırsınız. Gelen yılda yükselen ışık ile yeni deneyim seviyelerine ilerlemeyi mi seçeceksiniz yoksa sadece aynı deneyimleri tekrar tekrar yinelemeye mi devam edeceksiniz?
Bu geçerli bir sorudur, çünkü Gezegensel enerjiler yükselirken ve yoğunluğu artarken, Gezegenin enerjileri ile ve Büyük Kozmik Kalp ve Zihinden gelen Işık Sinyalleri şeklinde Büyük Merkezi Güneş ve Galaktik Merkezden aktarılan gelmekte olan Işık Kodları ile uyum içinde, Gezegendeki her canlı varlığa kişisel büyüme ve deneyimin yeni bir seviyesini başlatma fırsatı veriliyor.
Bu sizler için kolay bir zaman değil, Kollektif Kalp ve Zihnin mavikopyalarına ve rüyalarına uygun olarak, Gezegen eski 2012 – öncesi sistem ve düzenden kendi Yeni Dünya tezahür ve formuna Geçiş periyodunda ilerliyor. Bu böyle görünmeyebilir, çünkü Gezegendeki karışıklık, şiddet ve kaos seviyesi yoğun. Yine de bunun gelecek yıllarda Dünya Gezegeninde yaşamı sürdürecek yeni bir şeyi meydana getirmek için, eski enerjilerin çekilmesinin tezahürü olduğunu görüyoruz.
 
Kişisel seviyede her biriniz yaşamınızı ve değerlerinizi sorgulamaya ve yaşamınızda gerçeği taşıdığınız şey ile daha yakın uyumlayan yeni bir yolu seçmeye yönlendirileceksiniz.
Aynı zamanda “salıvermeniz” istenirken, bıraktığınız şeyin yerini hemen almak için hiç bir şeyin ortaya çıkmayabileceğini görebilirsiniz. Hiç bir şey olmadan boşluğa adım atmanızın, rehberlik edileceğinize ve korunacağınıza güvenmenizin istenmesi korkutucu bir manzara olabilir. Ama gerçekte Sevgililer, yıllardır bu ana hazırlanmaktasınız.
Evet, bu gerçekten Işık Üstatları, Uzay Zaman Üstatları olarak ileri adım attığınız ve Çekirdek Gücünüzü sahiplendiğiniz andır.

Çekirdek Güç ve onun Sizi Geçişte Nasıl Güçlü Tuttuğu ve Rehberlik Yaptığı

Sözünü ettiğimiz Çekirdek Gücün ne olduğunu sorabilirsiniz. O uyanış ve dönüşüm sürecinize başladığınızdan bu yana geliştirmekte olduğunuz çok derin içsel bir güç ve biliştir.
Uyandığınız zaman, İnsan Yaşamının İlahi Kalıbı veya Mavikopyası ile uyum içinde Işık Bedeninizi aktive etme ve DNAnızı aktive etme sürecine başladınız. Hazır olduğunuz zaman, Altın Mesih Işığıyla Mesih Bilincini aktive eden Işık Kodlarını ve Galaktik Bilincinizi aktive eden ve gelen Galaktik Işık Kodlarına tam olarak uyumlanmanızı sağlayan Elmas Kodları alabildiniz.
Aktive olmuş bir Işık Beden ve Işıkla Aktive Olmuş DNA’nın birleşimi, her bir uyanmış ve bilinçli bireyde “Çekirdek Güç” adını vereceğimiz şeyi yaratmak için Kalp ve Yüksek Çakralara yönlendirilebilen güçlü bir enerji akışı yaratır.
Bu, zihninizin ve basit zihinsel düşüncelerinizin ve yargılarınızın ötesine geçen bir güce ve etkiye sahip olduğunuz anlamına gelir. Kozmik Kalbe uyumlu olan bir enerji akışına sahipsiniz ve bloke olmuş, meydan okunmuş veya Zihinsel seviyede odaksız ve yönsüz olduğunuzu hissettiğiniz zamanlarda bu gücü kullanabilirsiniz. 
Çekirdek Güç Kalpte merkezlenmiştir ve onu düşünmek yerine hissedilmeli ve deneyimlenmelidir. Varlığın zihinsel ve duygusal yanlarından daha yüksektir ve başlıca his, tutku, sezgi ve güven olarak ifade edilir. 
Beden/Işık Bedende bu his ve tutku seviyesi aktive edildiğinde, Varlığın Zihinsel, Duygusal ve Fiziksel veçhelerine yönlendirilebilir, bu çözümlerin ve fırsatların kolay ve doğal bir şekilde tezahür etmesini sağlar. 
Çekirdek Güç ile çalışmaya başladığınız zaman, iki şeyin gerçekleştiğini fark edersiniz. Öncelikle bir çok seviyelerde meydan okuma yaşarsınız, ikincisi salıvermeyi ve gücün akmasına ve yaşamınızda çözümler yaratmasına izin vermeyi öğrenirsiniz.
Meydan okuma Çekirdek Gücün yönetimi eline almasına ve hayatınızda rehberlik yapan kuvvet olmasına izin vermekten gelir. Zihniniz ve duygularınız sizin üzerinizde kontrollerinin olduğunu göstermek ister. Yaşamınızın çoğunluğunda kontrol onlardaydı ve kontrol illüzyonlarını bırakmaya istekli olmazlar. Bu nedenle ya Çekirdek Gücünüzü kullanacağınız ya da zihninizi ve duygularınızı izleyeceğiniz veya bir Üstat olarak bunların uyum ve denge içinde çalışmalarına izin vereceğiniz bir seçim ile karşı karşıya kalırsınız. Enerjinin “doğal” akışı Çekirdek Gücü kullanmak ve sonra “gerçek” dünyada zihinsel, duygusal ve fiziksel enerjiler şeklinde ifade edilebilmeleri için bu gücü taşımaktır.

Değişim ve Geçişin Gelen Yeni Döngüsünde Çekirdek Gücün Kullanılması

Sevgililer, Yeni Yılda ve Aslan Kapısı portalında başlatılacak olan Zaman ve Uzayın bu yeni döngüsünde, Çekirdek Gücünüzü kullanacağınız bir çok fırsat bulacaksınız. Aslında, bu Çekirdek Gücü kullanmadıkça kaybolmuş ve hala kendi güçlerine ve çekirdek güçlerine uyanmakta olan etrafınızdakilerin karmaşıklığına ve kaosuna yakalanmış hissedebileceğinizi söyleyebiliriz.
Ayrıca, Sevgili Aile, Gezegeninizde bu Geçiş periyodunun muhtemelen gelecek yılda ve 2016′da devam edeceğini söyleyeceğiz, bu nedenle Üstatlığınızı ve Çekirdek Gücünüzü kucaklamanız ve ilerlerken bu enerjiden çalışmanız gerçekten önemlidir.
Çekirdek Gücün dengeli bir şekilde kullanılması gerektiğini söyleyeceğiz. Aslında, bildiğiniz gibi, geçmiş yıllarda İlahi Dişil enerji Gezegende olağanüstü bir şekilde demirlendi ve Çekirdek Gücün İlahi Dişil enerji veçhesinin kullanılmasına izin vermek önemlidir. Bu, Yaşamın Akışına izin vermek ve Sevgi, Güven ve Kabullenmeye yakından bağlantılı olmak anlamına gelir. Yaşamın akışının size gerekli fırsatları ve seçimleri getirmesine ne zaman izin vereceğinizi bilin, ama doğru zamanda ileri adım atıp o fırsatları yakalamaya ve o seçimleri yapmaya hazır olun. Hayatınızı Güzellik ve Uyum şeklinde tezahür edecek olan şekilleri, formları, renkleri ve tonları bilinçli olarak seçtiğiniz bir sanat çalışması olarak görmeye istekli olun.
Ama aynı zamanda, sorumluluk, bütünlük ve taahhüt ile Çekirdek Gücünüzün İlahi Eril veçhelerini kullanmaya istekli olun. Seçimlerinizi yaparken, kişisel bütünlük ve sorumluluk içinde yürümek, kusursuz olmak ve dürüstlük ve gerçeğin ışığında yürümek için güçlendirilirsiniz. Bu, yaptığınız seçimler için kendinizi ve başkalarını suçlamamayı, yaşamın akışı forma tezahür ederken yaşamın akışına izin vermeyi kapsar. Eril enerjinizde, tezahür eden her formun Çekirdek Enerjinin tezahür gücünün bir parçası olduğunu ve yaşamınızda Zaman Çizginizin veya Zaman Spirallerinizin ortaya çıkan hikayesinde oynayacak rolü olduğunu bilirsiniz.
Ve sonra, seçimlerinizi yaptığınızda, yolunuzu ve Zaman Çizginizdeki kaderinizi Tutku, Yaratıcılık ve Neşe ile izlemeyi hatırlayın!
Sevgili Aile, şimdi kesinlikle Işık Üstadı ve Üstat Ruh olarak eğitilmekte olduğunuzu hatırlamanın zamanıdır. Çekirdek Güce erişiminiz var ve asla yalnız değilsiniz. Sizler Çekirdek Gücünüzü kullanmayı ve Dünya Planında bir İnsan Melek ve Işık, Sevgi ve Gücün Dünyasal bir Varlığı olarak var olmayı öğrenirken, her zaman, size yardım etmek ve rehberlik yapmak için mevcut Yüksek Enerjiler ve Melek Güçleri var.
Kim Olduğunuzu Hatırlarken ve Ne Olmakta Olduğunuza odaklanırken, Gezegeninizdeki bu harika Geçiş periyodundan geçmenin ve eskinin salıverilmesinin ve Yeninin gelmesinin bir parçası olan bitişler ve değişimler ile başa çıkmanın daha kolay olduğunu görürsünüz.
Sonraki döngünün yeni enerjileri ve frekansları Gezegene sel gibi akarken, Temmuzun sonu ve Ağustosun başlangıcındaki bu periyotta bu özellikle yoğun olacak.
Aynı zamanda bu Geçişin Dünyada yeni Elmas Kristal Izgaralara geçişi kapsadığını hatırlayın, bu ızgaralarda Doğaya ve Dünyadaki yeni Şamanlar ve Rüya Yürüyücüleri olmak için eğitimde olanlar tarafından çağırılır çağırılmaz yeni ve sürdürülebilir bir Dünyayı tezahür ettirmeye hazırlanan yeni Işık Kodlarına yeniden bağlanırsınız. Sonraki iki yılda, birçokları Yeni Dünya Şamanının yolunu izlemeye ve Rüya, Seremoniler ve Güç Çemberleri ile Gezegende Yeni Dünyayı tezahüre getirmekte doğa ve Elemental enerjiler ile çalışmaya çağırılacak.

Gezegensel Yeni Yıl ve Yeni Zaman Döngüsü

Mayalar ve Dünyadaki diğer ileri ırklar tarafından tutulan Galaktik Takvimlere göre, Gezegenin “doğal” Yeni Yılı 26 Temmuzdur. Daha geleneksel takvimler Galaktik döngüler ile senkronizasyonda doğru zamanı tutmadığı için, 25 Temmuz Dünyanın Yükselişin ve Yaradılışın Yeni Döngüsüne hazırlıkta Galaktik zaman ile yeniden hizalandığı “Zamanın dışındaki Gün” olarak tasarlanır. Bu, Yeni Enerji doğurulurken Neşe, Yaratıcılık ve Sihir ile dolu sihirli bir gündür.
26 Temmuz Yeni Yılın kendisini işaret eder, Yeni Işık Kodlarının tam olarak toplandığı ve yaradılışın yeni döngüsünün başlayabildiği anı işaret eder. Bu döngü her zaman şeylerin doğal düzeninde bilincin yüksek seviyesinde deneyimlenir, bilinç her zaman yukarı Işığa doğru giden bir spiralde evrimleşir. Ancak, eski enerji matriksinizde, bir çok insan yukarı doğru ilerlemeyi seçmedi, aynı eski enerjilerde dolanıp durmayı ve aynı eski seçimleri yapmayı seçti. Bu zamanda da, gücü elinde tutanlar Dünya Kollektifinin “doğal olarak” yukarı çıkmaması, korku ve şiddet seviyelerinde çakılıp kalması için, sıklıkla drama yaratarak ve dikkati başka yöne çekerek kitlesel bilinci korku ve öfke seviyesinde tutmaya çalışıyor. Bu nedenle, Sevgili Işık Ailesi, bu zamanda kitle duygularına çekilmenize izin vermemeniz, Dünyadaki var oluşunuzda “doğal” olan evrim enerjisinin yukarı doğru akışına girmenize izin vermeniz gereklidir.
Siz bireysel olarak bu seçimi yaparken ve Çekirdek Gücünüzü kullanırken, başkalarının da bu seçimi yapmaya başlamasını sağlarsınız. Evrimleşme seçimi yapanların rezonans alanı İlahi Işık ile güçlü bir uyumlanma sağlar ve Gezegenin İlahi Işığa daha kolay uyumlanmaya başlamasını sağlar. Tam şu anda seçimleriniz güçlü ve Kollektif olarak Yüksek Bilince yolculuğunda Gezegene yardımcı olabilir.
Bu gelen Ağustos ayında, bu enerjiler yeni enerjilerin ve ışık kodlarının bütünleşmesinin ve topraklanmasının güçlü anı olan 8/8 Aslan Kapısında zirveye ulaşacak ve 12 Ağustosa kadar gelmekte olan döngü için hem kişisel seviyede hem de Gezegensel seviyede yeni yönünüz oluşturulacak.
Sevgili Işık Ailesi, Bilinçli Yaratıcı Enerjinizi kullanırken ve Galaktik Elmas Işık ile çalışırken size çok fazla Neşe diliyoruz. Dünya Gezegeninde Zamanın Yeni Döngüsünü yaratırken, Kalbin, Ruhun ve Zihnin Berraklığına girmenizi dileriz.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder