30 Ağustos 2014 Cumartesi

Çok Boyutlu Lider Olmak- Suzanne Lie aracılığıyla Arkturuslular

 the arcturians
Arkadaşlar, bazı okurlarım soruyor, “Peki, biz neye hazırlanıyoruz? Neden değişiyoruz? Neden arınmalıyız?” Bu soruların cevaplarını pek çok yazı ve çeviri mesajla verdim ama Arkturusluların aşağıdaki mesajı şimdiye kadar yayınlamış olduğum en net açıklamalardan biri olacak. Sevgili Mor Alev Dostu bu uzun mesajı titizlikle Türkçeye çevirdi ve çok anlaşılır kıldı ancak yine de sizlere karmaşık gelebilecek yönleri olabilir. Ne de olsa onların enerjilerini insan kelimelerine dökmek  oldukça zor bir iş. Kısaca bu yazının ana hatlarını açıklamaya çalışırsam, Arkturuslular bize şunları iletiyorlar:

Yükseliş süreci sadece bizim yaşadığımız bir durum değil, bütün evren de bizimle birlikte bir üst boyuta yükseliyor. Ancak önemli olan şey şu, ÖNCE biz yükseleceğiz, bunu diğer varlıklar takip edecek.
Yükseliş demek her birimizin kendi yüksek benliğimizle birleşmek üzere ilerlemesi demek. Bu birleşme sonucunda çok boyutlu birer varlık olacağız.



Dünya’da 3 boyutlu deneyin sonuna gelindi.
Bu evrende ilk defa olacak şey ise bizlerin fiziksel vücudunu terk etmeden yükselişi deneyimlememiz olacak. Bunun için sürekli ve yoğun bir arınma ve temizlik döneminden geçiyoruz.
“Ne zaman?” diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Zaman sadece bizim beynimizin ihtiyaç duyduğu bir kavram. Çizgisel zaman diye bir şey gerçekte olmadığı için 3 boyutlu insan kavramlarıyla buna cevap vermek zor. “Enerjimizi yükselttiğimiz zaman” sanırım en doğru cevap. Buna Arkturuslular “ŞİMDİ” diye cevap vereceklerdir.
Bu platformda sık sık dalgınlık, de ja vu, unutkanlık, kısa süreli hafıza kaybı, günlük şeyleri hatırlama zorluğu gibi semptomlardan bahsediyoruz. Eğer fiziksel bir rahatsızlığınız yoksa, bunlar aslında bizim şimdiden anlık boyutlar arası seyahatler deneyimlediğimizi gösteriyor.


Meditasyon şu anda 5. boyuttaki gerçekliğinizi deneyimlemenin en kolay ve yumuşak yoludur. Arktusurlular bizi düzenli meditasyon yapmaya çağırıyorlar.
Umarım bu açıklamalar yardımcı olur. Şimdi aşağıdaki mesajı kalp gözünüzle okumanız ve Arkturusluların muhteşem enerjilerini özümsemeniz için sizi yalnız bırakıyorum.

Arkturuslular, Suzanne Lie ve Mor Alev Dostuna çok teşekkürler. Orijinal İngilizce mesaja buradan ulaşabilirsiniz.

Bu Çabalarınızın Ödülü Olarak, Çok Boyutlu Birer “Lider” Olacaksınız…

Bizler, gerçekliğimizi değiştirme sürecindeyiz. “Biz” derken, daha üst frekanslara yükselen, tüm boyutlardan, gerçekliklerden ve dünyalardan bahsediyoruz. En küçüğünden, en büyüğüne kadar.

Üçüncü/dördüncü Boyut kendisini, üçüncü Boyut yanılsamasının prangasından kurtarıp, kozmik gerçeklik Işığının beşinci Boyutuna yükseltmesinden dolayı,  tüm beşinci ve üzeri Boyutlar da bir sonraki yüksek Boyuta yükseliyorlar.

Bu geçişi yaparken, Benliğimizin daha önceki baskın olan ifade şeklini bırakmak ve salıvermek zorundayız. Örneğin, biz Arkturus’lular, sekizinci ila onuncu Boyut arasındaki temel frekansımızı, on birinci ve on ikinci frekansa genişletiyoruz (yükseltiyoruz).

Aynı şekilde insanlığın temel frekansı da, üçüncü/dördüncü Boyuttan, bir zamanlar Benliğinizin yüksek ifadesi olan beşinci Boyuta yükseliyor. Yeryüzündeki üçüncü / dördüncü Boyutlar ise, gitgide daha az yaşanası hale geliyor.

Beşinci Boyutu bilinçli olarak bir kere deneyimledikten sonra, aynı bilinçle üçüncü /dördüncü Boyutu deneyimlemenin, giderek daha zorlaştığını göreceksiniz. Hatta şimdi bile bilinciniz, trans benzeri bir duruma geçiyormuş gibi olabilir. Bu trans benzeri durumu o kadar doğal bulacaksınız ki, bırakmak istemeyeceksiniz.

Ayrıca bu değişim, bilincinizi sürekli yükselttiği için, fiziksel dünyanızda da yeni bir bakış açısı kazanacaksınız. Bu yükselmiş bakış açısı üçüncü Boyutu, “içinde takılı kalınan” bir Boyut olarak değil de, “yukarıdan bakılacak” bir Boyut olarak algılamanızı sağlayacak. Bir başka deyişle (üçüncü Boyuttaki) EGO’nuzu, Yüksek Benliğinizden gözlemleyebileceksiniz.

Çok boyutlu Benliğinizin sorumluluğunu üstlenir üstlenmez, “KENDİNİZİ yaşamınızın yaratıcısı” yapan bazı önemli kararları alabileceksiniz. Ayrıca yüksek Boyutlu, dönüşümlü veya paralel gerçekliğinizin de farkına varacaksınız.

Sizler üçüncü Boyutun illüzyonunda süzülürken, sadece etrafınızdaki şeyleri görüyorsunuz. Gerçi yaşamınıza karşı daha yüksek bir bakış açısı kazandığınızda, birçok öncelikleriniz de değişecektir. O zaman EGO’nuz size, “Meditasyon yapmayı ve yaratıcı özelliğini bırak da, (dünyevi) yaşamının meşgalelerine geri dön” demeyecektir.

Oysa dümende ki Yüksek Benliğiniz ile “sadece hayal” olarak algıladığınız dünyanın, aslında sizin gerçek hayatınız olduğunu fark edeceksiniz. Sonra yavaş yavaş, ya da hızlı bir şekilde, düşük frekansın angaryalarını, sorumluluklarını ve uğraşlarını “bırakmak” isteyeceksiniz.

Bu sayede, beşinci Boyutun koşulsuz Işık ve Sevgi ortamında çok daha kolay kalabileceksiniz. Tabii ki hala daha “üçüncü Boyut meseleleri” ile ilgileniyor olacaksınız. Ancak bilinciniz Yüksek Boyutlara genişledikçe, öncelikleriniz de büyük ölçüde değiştirecektir.

Belki de kendi kendinize şöyle düşüneceksiniz: “Kendi hayal ettiğim dünyanın, aslında benim gerçek dünyam olduğuna inanmaya cesaret edebilir miyim?  Şayet bu seçimi yaparsam ve önceliklerimi beşinci Boyutun duygularına göre değiştirirsem, bu benim fiziksel olarak ölmem anlamına mı gelecek?

Meditasyon yaparken, istediğiniz anda meditasyonunuzu sonlandıramıyor musunuz? Veya rüyanızda, yüksek bir frekans gerçekliğinde olduğunuzu gördüğünüzde, rüyanızdan uyanmıyor musunuz? Tabii ki fiziksel gerçekliğiniz, uykunuzda ya da meditasyon yaparken yok olmuyor. Birincil kimliğiniz olan şu anki “üçüncü Boyut fiziksel bedeniniz” de, “beşinci Boyut ışıksal bedene” dönüşünce, bir yere kaybolmuyor.

Hatta üçüncü Boyutta fiziken “ölen” bir kişi bile, Benliğinin düşük titreşimli ifadesini (bedenini) bırakmak için hazır olana kadar, hem yüksek Boyutlu dünyalarını hem de üçüncü Boyuttaki dünyasını çoğunlukla deneyimleyebiliyor. Aynı şekilde Işık işçilerimiz de “Hangi gerçeklik, gerçek Dünya?” sorusuyla ve seçimiyle karşı karşıya kalmışlardır.

Ancak beşinci Boyut bilincine yükselince, bu soru muhtemelen; “Benliğimin birincil ifadesi olarak, hangi çok Boyutsal gerçekliği seçmeliyim?” şekline dönüşecektir.

Dünya’ya gelmeye gönüllü olduğunuzda, fiziksel dünyanız, Benliğinizin birincil ifadesi olur. Böylece bu Dünya’da yaşarken, sadece tek bir birincil ifade seçiminiz olduğuna inanmaya meyillisinizdir. Hem üçüncü Boyut dünyanızda yaşayıp, hem de çok Boyutlu bilincinizi deneyimlemeyi sürdürürken, ikisinin arasında “birincil” bir gerçekliği seçmeniz gerektiğine inanıyor olabilirsiniz. Bu inanç, çok Boyutsal deneyime sahip olsanız bile, hala daha üçüncü Boyut anlayışıyla düşündüğünüzden dolayı oluşur.

Beşinci Boyut bilincinize yaptığınız ziyaretler fazlalaştıkça, o zaman siz de çok boyutlu düşünmeye başlayacaksınız. Böylece, üçüncü Boyut dünyanızda baskın olan “ ya şu / ya da bu” seçeneği, “her ikisini birden seçebilme imkânı” ile yer değiştirecek. İşte o zaman çok Boyutsal gerçeklik kavramını, yüksek bir bakış açısından anlamaya başlayacaksınız.

Çok boyutlu Benliğinizin gelişmiş farkındalığından dolayı, artık seçim yapmak zorunda olmadığınızı hatırlayacaksınız. Beşinci Boyut benliğinizin bakış açısından baktığınızda, aynı anda sayısız Boyutları ve gerçekleri deneyimleyebilen Benliğinizin, sayısız ifadeleri olduğunu bileceksiniz.

Tüm bunlara uyumlanma konusunda beşinci Boyut Benliğinizin en çok zorlanacağı husus, zaman ve mekân yanılsamalarını “salıvermesi” için, üçüncü Boyut Benliğinizi ikna etmek olacaktır. Çünkü üçüncü Boyuta enkarne olduğunuz çoğu yaşamlarınızda, “salıvermek” eyleminin “ölmek” anlamına geldiğini bilinçsizce hatırladığınız için, üçüncü Boyut Benliğiniz bu yanılsamayı serbest bırakmaktan korkacaktır.

Üçüncü Boyut telkinlerini yıkmak çok zordur. Örneğin; “İnsan Dünya’ya bir kere gelir” ya da “Bu hayattan başka bir hayat yoktur.”  Veya  “İyi birisi olarak yaşarsanız cennete, kötü birisi olarak yaşarsanız cehenneme gidersiniz” gibi belirleyici kurallar bulunmaktadır. “İyi/kötü karşıtlığı” bu iki kavramın üçüncü Boyut telkinlerine göre farklı tanımlanmasından kaynaklanır.

Hem birçok insana uygulanan bu “programlanma” nedeniyle, hem de Gaia’nın insanlarından çoğunun, hayatta kalma mücadelesi verdikleri gerçeği dolayısıyla, Bilincin üst frekanslara yükselme sürecinin yükü, uyanmış Işık İşçilerinin omuzlarına yüklenmiştir.

Büyük bir cesaret ve dayanıklılık gösterdiğinizden dolayı, siz Sevgili Işık işçilerine teşekkür etmek istiyoruz. Ve çok boyutlu Benliğiniz ile bütünleşen sizlere, “ŞİMDİ birbirinizle birleşme zamanıdır” diyebilmek için farkındalığınıza gelmiş bulunuyoruz.

Galaktik ve Göksel Âlemlerin tüm üyeleri, sizinle birlikte çalışıyor. Üçüncü Boyutun sayısız yanılsamalarını ve sınırlamalarını salıvermeye hazır olan siz, Dünya’ya bağımlı suretlerimize,  Gaia ve onun tüm canlılarıyla birleşmenin ŞİMDİ tam zamanı olduğunu, hatırlatmak istiyoruz.

Üçüncü Boyutsal ifadenizle sınırlı olduğunuza dair her türlü İNANÇ, sizi yanılsama tuzağında hapseder. Neyse ki çok Boyutlu olduğunuzu bir kez idrak ettikten sonra, bir gerçekliği deneyimlemek için, bir başka gerçeklikten vazgeçmeniz gerekmediğinin, farkına varmaya başlayacaksınız.

Aslında çok Boyutlu Bilincinizin ŞİMDİ denilen Anında, üçüncü, dördüncü ve beşinci Boyutsal gerçeklikleri deneyimleme yeteneğiniz var. Birliğin Anına uyumlandığınızda, yeni keşfettiğiniz yüksek bakış açısından düşüncelerinizi, duygularınızı ve eylemlerinizi gözlemleyerek, bilinç durumunuzun dürüst bir değerlendirmesini yapabilirsiniz.

Çok boyutlu Benliğinizin tamamen farkında olmayı istiyorsanız, o zaman yaşamınızı BİLİNÇLİ bir şekilde gözlemlemeniz gerekir. Kendinizi değiştirmeden önce, kendinizin ne olduğunu bilmelisiniz.

Kendinizi net bir şekilde gözlemledikten sonra, hayatınızda ve kendinizde yapmanız gereken her türlü değişikliği fark edeceksiniz. Bu gözlemleme çalışması, kendinize şu telkinleri söyleyerek başlar.

“Tam şu Anda, bilinç durumumu gözlemlemek için, Yüksek Benliğime ulaşıyorum. Bu yüksek bakış açısıyla, düşüncelerimi, duygularımı ve davranışlarımı dürüstçe gözlemleyebiliyorum.”

“Tam şu Anda, düşüncelerimin ve duygularımın Bilinç durumumu nasıl etkilediğini gözlemliyorum. Ayrıca, Bilincimi aşağı çeken tüm faaliyetlerin ve/veya görevlerin farkındayım”

 “Tam şu Anda, beşinci Boyuta yükselmeye hazırım. Bilincimi aşağı çeken tüm düşünce, duygu, davranış veya alışkanlıklarımı, bilinçli bir şekilde dönüştürmeyi seçiyorum.”

Gaia’ya yardımcı olmak için hem yeryüzünde hem de yüksek Boyutlarda konumlandırılmış, siz Sevgili Gönüllüler; Çok boyutlu Benliğinizin tamamen farkında olmanız için, hayatınızın BİLİNÇLİ birer gözlemcisi olmanız gerekmektedir.

Yüksek Benliğiniz ile etkileşim devamlılığını yeniden kazanırken, bu “Yüksek Rehberliğin” aslında kendi çok Boyutlu yüksek Benliğinizin bir sureti olduğunu hatırlayacaksınız.

Benliğiniz ile olan iletişim sayesinde, yeryüzüne gelmeden önce kabul etmeye karar verdiğiniz “görevinizi” anımsayacaksınız. En önemlisi de, çok boyutlu Benliğinizin yüksek ifadesi ile bütünleşmenize ve sizi yönlendirmesine izin verdikçe,  başkalarını yönlendiren çok boyutlu bir “lider” olmak için hazırlanıyor olacaksınız.

Belki önce tek bir kişi ile başlayacaksınız. Ancak içinizdeki çoğunluk (suretleriniz) ile bütünleştikçe, kendi görevlerini hatırlamaya başlayan diğer birçok kişi ile de birleşmeniz mümkün olacaktır. Böylece 1 kişi derken 2 kişi olacak. 2 derken 4, 8, 16, 32, 64… olarak sonsuza dek devam edecektir.

Sizler, hem çok Boyutlu Benliğinize, hem de üçüncü Boyutlu yeryüzüne gelmeyi seçme nedeninize uyanıyorsunuz. Sizlere hüzün veren büyük yalnızlığınızı ve sanki eksik olan “bir şeye” ya da “bir kimseye” duyduğunuz derin özleminizi, gayet iyi biliyoruz.

O özlediğiniz “bir şey”, tamamlamak üzere sizin seçmiş olduğunuz göreviniz ve özlediğiniz “bir kimse” ise, siz KENDİNİZSİNİZ. Yani, çok boyutlu Benliğiniz. Her Biriniz, Gaia’nın Gezegensel yükselişinde önemli bir bileşensiniz. Her Biriniz,  Gaia’nın yükselişine yardımcı olmak için, gönüllü oldunuz.

Bu çabalarınızın ödülü olarak, çok Boyutlu birer “Lider” olacaksınız. Ve fiziksel gerçekliğini, çok Boyutlu Işığın ve koşulsuz Sevgi’nin çok Boyutlu dünyasına dönüştüren Gaia’ya katılacaksınız.



Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder