14 Ağustos 2014 Perşembe

KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN – VARIYORUZ!

garden_of_alverdine_by_whisperingcrows-d4iek5o
The Star Elders (Yıldız Büyükleri)
Aluna Joy
6 Ağustos 2014
Onun geldiğini hissedebildiğinizi biliyoruz. Büyük bir şey değişmek üzere. Kalpleriniz yeni ritimle çarpıyor. Gelmekte olan şey deneyimlediğiniz herhangi bir şeye benzemeyecek… ama dilemekte olduğunuz bir şeydir. Bu, çok uzun zamandır yapmakta olduğunuz tüm zor işin büyük onaylamasıdır.
Uzun bir kuluçka döneminde (Aralık 2012 den bu yana) bulunduktan sonra bir toptan ateşlenmiş gibi hissediyor olabileceğinizi söylüyoruz. Yaratım şimdi çok hızla ilerlemeye başlayacak. Bu nedenle lütfen kemerlerinizi bağlayın! Bu herhangi olağan bilinen kaynaklara (güneş patlamaları, depremler, küresel olaylar vs) bağlı olmadığı görünen kozmik adrenalin patlamalarının gelişigüzel nabız atışları gibi hissettirebilir. Bunun nedeni, şu anda sizde titreşen şeyin eski dünyadan olmaması, henüz göremediğiniz yeni dünyadan gelmesidir.
 
Etrafınızda zaman güncellenirken ve uzay biçim değiştirirken bir çok tuhaf ve çılgın yalpalamalar olacak. Derin algı ve vizyon diğer yeni ve garip semptomların çokluğu ile birlikte güvenilmez olacak. Teknoloji de düzenli aralarla sorun çıkaracak. Sabırlı olun. Düşündüğünüz her şeyin modası geçmiş olduğunu hissedebilirsiniz; bunun bir kısmı doğrudur. Geleceğinizi desteklemeyen şeyleri şimdi hızla çöpe atın. Birlikte ilerlemek istediğiniz ilişkilerinizi iyileştirin. Fiziksel bedeninizi temizlemek ve kalbinizi de temizlemek için daha fazla zaman harcama çağrısı aldığınızı hissediyor olabilirsiniz. Eski fiziksel/maddi dünya anılar ve tarihi ile ortadan kaybolurken, onunla uyumsuz olduğunuzu hissedebilirsiniz. Etrafınıza karşı dikkatli olun. Eyleme geçmeden önce net olun. Hazır oluncaya kadar sıçramayın.
Hayatlarınızda uzun zamandır özlenen, eşzamanlı olayların geri dönüşüyle birlikte, ani temizlikler ve iyileşmeler görmeye başlayacaksınız. İstediğiniz her şey enerji alanında (duygusal hissiniz) tezahür etmeye başlayacak. Hala bencil, sevgisiz ve affetmez perspektiflerden yaşayan ve hareket edenler için dua edin. Bu onlar için ekstra meydan okuma olacak. “Başkalarını bağışladığımız gibi, bizi bağışla.” Yaşamlarınız sevgi ve bağışlama halinde yaşanmalı. Siz geçmişi bırakmadıkça bağışlama gerçekleşemez. Bu şimdi geçmişiniz çözünürken özellikle gereklidir. 
Eski bükülmüş ve sadece anlamsız karmik bağların ve programların çok büyük bolluğuna bağlı ve onu çevreleyen drama içeriye patlıyor. Bunlar çağlardır travma, drama ve savaşlar yaratan işlevsiz kordonlar ve yanlış nitelendirilmiş yaratıcı güçtür. Bunların ailelerde, ülkelerde ve dünyalarda işlediğini görüyoruz. Siz ya bu karmik bağları iyileştireceksiniz ya da ilahi şekilde onlardan ayrılacaksınız. 
Gelecek dediğiniz bilinmeyene sıçramaya hazırlanın. Bu cesur yeni bir kalbe sahip olmanızı gerektirir. Bu zaman bu yeni kalbi doğurmak ve tekrar başlamak için acil çağrıyı haber veriyor. Bu “iki kez doğmak” adı verilen şeydir. Kalplerinizi olmuş olduğunuz şeye değil, olacağınız şeye şekillendirmelisiniz. Olacağınız şey otantik ve ilahi benliğinizdir. Bu, ilahi varlık ve holistik üstatlık halinde yaşamaktır.
Aynen son yolculuklarına girenlerin kalplerini tartan kadim Tanrıça Maat gibi, kalpleriniz şimdi fiziksel yaşamlarınızın sonlanması olmadan ölçülüyor. Bu tam beden/ruh yeniden başlatılmasıdır. Kalp ne kadar hafif olursa, amacınıza o kadar yakın olursunuz. Hafiflemenin, geçmişe sünger çekmenin ve toksik durumları salıvermenin zamanıdır.
Yazın sonuna kadar ve sonbaharın başında dünya çok farklı görünecek ve hissedilecek. Kendinizi netlik ve içgörüler elde ederken bulabilirsiniz. Ruhunuz içinde olduğunuzu bilmediğiniz zindandan sizi özgürleştirecek. Bir çok mücadeleler çözülecek. Bir çok niyetler gerçekleşecek. İnsanlık küresel ve kollektif dersleri öğrenirken, dünyanın meydan okuyucu sorunları durulmaya başlayacak. Tüm insanlığın bir olduğunu sadece bilmeyeceksiniz, aynı zamanda HİSSEDECEKSİNİZ. Şu anda sonuçla ilgili kaygı hissettiğinizi biliyoruz, ama tam şu anda geleceğin vizyonunun anlık yoksunluğuna rağmen, iş başında olan ilahi bir plan var ve bu plan tam vaktindedir… ve SİZ de öyle!
Kalplerinizde sevgi ve bağışlama olsun ve başladığınız tüm güçlü zemin çalışmalarında inancınız olsun. Bu, ömürlerin ürün vermesidir. Bu yeni bir bahçe tezahür ettirecek ve bu bahçe fışkırmaya hazır!
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder