28 Ağustos 2014 Perşembe

SİRİUS YÜKSEK KONSEYİ – İnsani İlişkilerin Durumu – Güncelleme!

IMG_97607919681261
Anna Merkaba
22 Ağustos 2014
Bilinen dünyanızın birleşmesi bilinçaltınızda hızla gelişiyor. Dışarıdan gelen direnç yavaşça yükseltiliyor, hepinizin şu andaki gerçekliğinizde tanık olduğunuz direnç; kollektif farkındalığınızın yeni oluşan galaktik bilincine, yeni gerçeklik yapısından hoşlanmayanlar tarafından direnç gösteriliyor. Direnç yükseliyor ve dünyasal gerçekliğinizin bundan sonraki üç ayı boyunca yukarı doğru spiraline devam edecek.    
 
Sonraki 6 hafta boyunca, dünyanızda şiddet olarak anladığınız şeyde artış olduğuna tanık olacaksınız. Enerjiler sizi, galaktik kardeşlerimizi etkiliyor, aslında GAIA’da bulunan herkesi etkiliyor.
Hepinize kalp kodu vasıtasıyla aktarılmakta olan gerçekliğin yeni anlayışı bir çok dünyalıda çok fazla dirence neden oluyor, çünkü çoğu enerjisel değişimler aslında onların zaman ve uzay bedenlerinde gerçekleşiyor. Ve bu nedenle, onların kalplerinin içsel bilişi varlıklarının dışsal gerçekliği ile çatışıyor, içsel mücadeleye veya “ruhun karanlık gecesine” neden oluyor.
İçerdeki çatışma, içerdeki Armageddon bu ruhları kendi benliklerinin dışına çıkıp kollektifliğe katılmalarına sevk ediyor. Kendi varlıklarının yakınındaki kollektiflik.
Size söylemeye çalıştığımız şey, gezegeninizde hızla ortaya çıkan gördüğünüz şiddetin, yalnızca içeriden ve dışarıdan gelen kuvvetlerin içsel çatışması olduğudur. Zaman ve uzay bedenlerinde içsel çatışmayla üretilmekte olan enerji bir yanardağ gibi salıverilmeyi arıyor. Ve bu nedenle, patlama gerçekleştiğinde, bedenlerinden salıverilen enerji atmosferinize yerleşir. Bu birçoğunuzun eyleme geçmenize yol açacaktır, çünkü dünyanın atmosferini bu patlamanın “kirliliğinden” tamamen temizlemek için SİZİN eyleminize gereksinim duyulacaktır.  IŞIĞINIZ ve ENERJİLERİNİZ tam aktivasyona geçecektir, bu, bilinen dünyanızın ortamını yeniden ayarlamak için Kaynağın altın parçacıklarını ve mor alevi kullanmanızı sağlar, yolu açar ve insanlığı barış ve uyumun yeni anlayışına uyumlar.
Ve böylece, zamanınızın medyasında tanık olduğunuz çatışmaların yükselmesiyle, gezegeninizde hızla ortaya çıkan insan perspektifinden algıladığınız enerjiler sadece önünüzde bulunan değişimlerin temizlik ve yeniden ayarlama etkisinden başka bir şey değildir. Derine gömülmüş enerjilerin üste sürülmesi için bir kez daha “patlamalar” gerçekleşmelidir, bu onların ışığa, sevgiye, huzura, uyuma ve anlayışa dönüştürülmelerini sağlar. Eski paradigmalar henüz zaman ve uzay dünyasal bedenlerinizi terk etmediği için bu tür bildirimleri kavramanın bazılarınız için zor olduğunu biliyoruz, bu nedenle tekrarlayalım ve açıklayalım.
İçsel ve dışsal iki kutbun hizalanmasıyla üretilen enerji, çatışmanın volkanik patlamasıyla infilak eden enerjisel gümlemede gerçekleşmekte. Bu enerji atmosfere saçılır, bu sayede temizlenir ve arıtılır ve kendi saf enerji haline geri döndürülür, birliğe geri döndürülür, kendi nötr varlık haline geri döndürülür.
Söylemeye çalıştığımız şey, kaosta düzenin gerçekleştiğini görürsünüz ve düzende kaosun gerçekleştiğini görürsünüz; düzen kaos olurken ve kaos düzen olurken, enerjiler sabitleninceye ve gerçekliğinizin şu andaki anlayışına ait olmayan her şeyi salıverinceye kadar kaosta düzen olur ve düzende kaos olur. Bu şimdiki anda dünyalıların görünürde sonsuz kaotik halinde denge anına kadar.
Işığınızı ve sevginizi yaymanızı istiyoruz, bu zamanda bedenlerinize yönlendirilmekte olan ışık enerjilerinizin hepsini toplamanızı istiyoruz ve zaman sürekliliğinin dünyasal halinizin üç ayı boyunca gezegeninizde tekrar hızla patlayacak ve ortaya çıkacak olan değişimlerin gelen akışına hazırlanmanızı istiyoruz.  
Ve bu nedenle, savaş ve şiddetin ortasında çeşitli barış bağlantılarının, barış görüşmelerinin gerçekleşeceğini görmeye başlayacaksınız. Kendilerini şu andaki gerçekliğinize bütünleştiren olaylar demirlenmekte ve geçmişin büyük tarihi olayları zamanın yeni şimdi anı ile yeniden hizalanmakta.
Ve bu nedenle, arınma ve temizlik aşaması daha ileri bildirime kadar etkili olmaya devam ediyor. Bir kez daha sözlerimizi önemsemenizi ve gelen tüm enerjileri kendi yararınıza kullanmanızı istiyoruz. Enerjiler bedenlerinizde saklanmalıyken, sizi gezegeninizde hızla ortaya çıkan yaratıcı benliklerinizin sabitleyici faktörlerinin olaylarına hazırlar.
Şimdilik sizin için sahip olduğumuz budur. Sizi seviyoruz. Sizinleyiz. Şimdilik hoşçakalın.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder