2 Eylül 2014 Salı

BM MİKAİL – EYLÜL 2014 MESAJI; Celia Fenn

1-10603381_10202702876909053_5538714432981988662_n

DEĞİŞİM ZAMANINDA DÜNYA FISILDIYOR

Elmas Dünya Toplulukları eskinin kaosunun ortasında oluşmaya başlıyor…

Başmelek Mikail ~  Celia Fenn kanalıyla

Sevgili Işık Ailesi, bu gerçekten büyük Değişim ve Dönüşüm zamanıdır. Bu yılın Şubat ayında size söylediğimiz gibi, bu 2014 yılında toplumunuzdaki değişimler yoğun olacak. Ve sizler bu değişimleri görürken, bazen kaos ve “gürültü”nün boğucu olabileceğini biliyoruz. Olmanın eski şekli parçalanırken, bu huzurlu bir süreç değildir ve birçoğunuz Dünya sizi, ilk Elmas Dünya Topluluklarını oluşturacak olanları bir araya çağırırken, onun nazik fısıltılarını işitmiyor olabilirsiniz. 
 
İşitebilen ve dinleyebilenler kendilerini bir başka Dünyanın, Berraklık, Sevgi ve Şefkatin Elmas Dünyasının rüyasına çekilirken bulacaklar. Doğa ve İnsanların para ve güçten çok  daha önemli olduğu Yeni Dünya. Bu, sizi yeni ve güzel bir şeyin parçası olmaya davet eden, rüyalarınıza ve meditasyonlarınıza girecek olan bir fısıltıdır. Ve eğer Dünyanın bu çağrısını işitirseniz ve eğer buna kalbinizde yanıt verirseniz, o yerlere ve Elmas Dünya Topluluğunun parçası olacak olan insanlara yönlendirilirsiniz. 
Sevgili Işık Ailesi, ruhunuzda derinden gelen yanıtı hissedeceksiniz ve Güzellik ve Sevginin Kristal Bahçesine geri dönmeye başlarken, “evet” diyeceksiniz. “Bu Kristal Bahçe nedir?” diye sorabilirsiniz ve bunun sadece Elmas Işığın tüm canlı varlıklarda parıldadığı ve Dünyada İlahi Neşenin ifadesini yarattığı Yüksek Bilincin enerjisi veya frekansı olduğunu söyleyeceğiz. Başlangıçtan bu yana, İlahi Işık Dünyada parlak olduğu zaman, Mu ve Lemurya’dan bu yana hatırladığınız budur. Ve bu nedenle Elmas Işık Dünyada Yüksek Formda Topluluk için çalışanların kalplerinde ve ruhlarında demirlenirken, bu tekrar olacak.
Bu nedenle, Sevgililer, eski çöküp giderken bu kaos ve gürültü zamanında, dikkatiniz dağılmasın veya cesaretiniz kırılmasın, sadece kalbiniz ile dinleyin ve Dünya’da Sevgi ve Barışın Kristal Bahçelerini yaratmak için onunla birlikte çalışacak olanları çağırırken, Dünyanın fısıltılarını işitmenize izin verin.
Elmas Işığa  ve Yüksek Frekansa Açılın
Elmas Işık, Mesih Bilincinin Altın Işığı ve Platin Işın ile birlikte bugün Dünyada mevcut olan En Yüksek Frekanslardan biridir. Elmas Işık Dünyanın, İlahi Yaratıcı Zeka vasıtasıyla ifade edildiği gibi İlahi Amaca uyumlanmak için gereksinim duyduğu Galaktik Frekansları ve Işık Kodlarını taşır. Aslında, Elmas Işığın eylemdeki İlahi Yaratıcı Zeka olduğunu ve bu nedenle kendinizi bu gelmekte olan yüksek frekanslı ışığa uyumlamanızın çok faydalı olduğunu söyleyebiliriz. Yaratma ve tezahür süreçlerinde size yardımcı olabilir ve siz Elmas Işıkta mavikopyaya uygun yeni bir toplumun yaratılmasına başlamak için çalışırken yardımcı olur.
Elmas Işık Yüksek Çakralarınız (Galaktik, Solar ve Ruh Yıldızı çakraları) vasıtasıyla alınır ve Taç Çakraya aktarılır. Oradan Işık Bedene ve Epifiz Bezine yayılır. Epifiz Bezinde yoğun etkisi vardır ve bu sinir sistemini, DNA’ya kadar hücresel sistemi canlandırır. Bu tüm varlığınızın gelen Elmas Enerjiye uyumlanmasını sağlar.
Sonra Kalp Çakrasına aktarılır ve o zaman bu Işığı son zamanlarda yeniden aktive olan ve yeniden yapılandırılan Yüksek Kalp ve Boğaz Çakra vorteksleri aracılığı ile başkalarına aktarabilirsiniz. Aynı zamanda bu Işık Kök Çakrasına ve Dünya Yıldızı Çakrasına ve sonra sizi Dünyanın merkezindeki Elmas Kristalde tutulan Dünya Mavikopya Hologramına bağlamak için Dünyanın merkezine yönlendirilir.
Bu güçlü enerjinin fiziksel varlığınızda etkileri olabilir ve birçoğunuz son bir kaç haftadır yoğun bir şekilde bedeninizde akan bu enerjinin farkındasınız. Sevgililer, Elmas Işığın bu aktarımlarının, Dünya Kollektifinin frekansını ve bilincini yükseltmeye ve Elmas Dünya Toplulukları yaratmaya başlamaya yardımcı olabilmeniz için, kişisel frekansınızı ve bilincinizi yükseltmeye yardımcı olduğunu bilin.
Elmas Işığı kabullenir ve bütünleştirirken, bu çalışmada sizlere “Elmas Çocuklar” adını vereceğimiz güzel ve parlak Elmas Ruhların gelmekte olan dalgası tarafından yardım edildiğini bilin.
Elmas Çocuklar ve Elmas Dünya Toplulukları
Elmas Çocuklar, Kristal Çocuklardan sonra gelenlerdir. Onlar Uzay ve Zaman Üstatlarıdır ve Dünyaya yeni bir hayat ve yaratım perspektifi ile gelirler. Işık Bedenlerinde tam aktive olan Elmas Işık ve Elmas Kodlar ile doğarlar.
Onlar gezegene 2013′ün başlarında gelmeye başladılar, ama tam şu anda onların enkarne olan bir “dalgası” var. İndigo ve Kristal Çocukların kendi özel enerjilerini ifade etmek ve dönüşüm sürecine katkıda bulunmak için dalgalar halinde gelmiş olmaları gibi, Elmas Çocuklar da şimdi Elmas Dünya Topluluklarının demirlenmesine yardımcı olmak için “ilk dalga”da geliyorlar.
Söylediğimiz gibi Elmas Çocuklar Zaman ve Uzay Üstatlarıdır. Zaman ve Uzayın yanılsamalar veya yaratımlar olduğunu biliyorlar ve güçlerini alıp görmeyi diledikleri türde Dünyayı yaratmaktan korkmazlar. Prizmalara benzerler ve Elmas Işığı saf Işık yaratımlarına nasıl odaklayacaklarını bilirler ve bize bu süreçte yardımcı oluyorlar.
Sevgililer, İndigo ve Kristal çocukların 1970 lerde ve ötesinde frekanslarınızı yükseltmeye yardımcı oldukları gibi, Elmas Işık Çocuklar başkalarının da Zaman ve Uzayın Üstatları ve Yeni Gerçekliğin yaratıcıları olabilmeleri için herkesin frekanslarını yükseltmesine yardımcı oluyorlar.
Bu zamanda bebek doğuranlarınızın çoğu, güçlü varlıkların bu yeni nesli Dünyaya “inerken” ve enerjilerini aktive etmeye başlarken, bu gelen enerjinin gücünü hissediyor olacaksınız. Yakında Dünya hakkında büyük perspektif ve anlayış değişiklikleri bekleyebilirsiniz. Bu enerjinin gücü toplumun tüm seviyelerinde büyük değişiklikler için ekstra “zorlama” sağlayacak. Dünyanın Elmas Dünya için çalışma çağrısını işitenler de, Elmas Çocuklar kendi varlıklarını Dünyada hissedilir kılmaya başlarken, bu çocukların güçlü “yükseltmesini” hissedecekler. 
Sizler bu çocuklar ile çalışırken ve onlar büyürken, onları tamamıyla berrak ve saf bulacaksınız. Onlar manipülasyon ve yalanları tolere etmeyecekler ve bunları oldukları gibi görecekler. Direkt, açık ve dürüst olacaklar ve başkalarının da aynı şekilde olmasını bekleyecekler. Eğer başkaları yalan söylerse veya manipüle ederse, anında bunun farkında olacaklar ve sadece net ve yüksek frekanstan olmayan her şeye katılmayı reddederek bu çabaları bloke edecekler. Ve siz de bu şekilde olacaksınız. Neyin gerçek olduğunu neyin olmadığını kalbinizde ve ruhunuzda hissedeceksiniz ve kendi gerçeğinizi net ve açık bir şekilde yaşamınıza yardımcı olmayan bir şeyin parçası olmayı reddedeceksiniz.

Elmas Dünya Topluluğu

Gezegende enerji yükselirken ve olaylar daha da kaotik hale gelirken, Elmas Kalbinize odaklanmanız ve içinizde yaşayan İlahi Aleve bağlanmanız önemlidir. Bu size kuvvet, cesaret ve sabır verir. Her Şeyin İlahi Düzende olduğunu ve herkesin Yeni Dünyanın ve Yeni Toplumun ortaya çıkışını görmeye başlayacağı bir nokta olduğunu biliyorsunuz.
Buna “Elmas Dünya Topluluğu” adını veriyoruz. Dünya Elmas Işığın frekansına girerken, gezegen bu Işığı kendi yaşamlarında ifade eden insan topluluğunu tezahür ettirmeye başlayacak. Onlar kendi gerçeklerini yaşayacaklar ve bu gerçekte yürüyecekler, kalplerinden Elmas Işık yayacaklar ve Dünyanın tezahür ettirdiği gelecek ile uyum içinde yaşamayı arayacaklar. Bu, Dünya ile ve birbiriniz ile uyum içinde yaşamayı, doğaya saygı göstermeyi ve kendi Kalplerinde ve Ruhlarında Huzurun uzantısı olarak tüm canlı varlıklar ile Barış içinde olmanın yollarını aramayı kapsayacak.
Onlar hayatı para ve güç ile belirleyen “ekonomik ızgaranın” ötesinde yaşamayı arayacaklar, hayatlarını Dünyanın Büyükleri ve Şamanları tarafından öğretilen bilgeliğin kadim yolları ile uyuma getirmenin yollarını bulacaklar ve bugün Dünyada bunu kendi hayatları ile ilişkili ve anlamlı yapmanın yollarını arayacaklar. Bu şekilde, Galaktik Işığın demirleme noktaları olarak davranacaklar ve fiziksel formdaki Galaktik Elmas İnsanlar olarak bu Işığı ifade edecekler.
Rezonans ve çekim vasıtasıyla topluluklar oluşturmaya başlayacaklar. Elmas Işığın yoğunluğu İnsanlara Dünyada yeni bir yola Adanma ve Tutkuyu getirecek ve bu tutku benzer Tutkusu ve Adanması olan başkalarını çekecek. Yavaşça, Elmas Dünya Ailenizi, kendi yaşamlarında ve Dünyada Kristal Bahçeyi tezahür ettirmek için çalışanları bulmaya ve çekmeye başlayacak.

Eylül’de Frekans Değişimleri

İlk büyük değişim 9/9′da, 9 Eylül’de hissedilecek. Bu, Dünyadakilerin Bilgelik ve Işığın başka bir seviyesine doğru adım atabilecekleri anahtar bir andır. Bu, Temmuz ayındaki Gezegensel Yeni Yıldan bu yana aylardır Gezegeni yıkayan Işık Kodlarının tüm dalgalarını bütünleştirebileceğiniz bir nokta olacak. Bu aynı zamanda birçokları için, hayatta bulunduğunuz yeri artık yansıtmayan ilişkilerin ve partnerliklerin salıverilmek zorunda olacağı “kırılma noktası” da olabilir. Küresel ölçekte, bu aynı zamanda doğrudur ve 9/9 haftasında ciddi Küresel gerilim bekleyebilirsiniz. Sevgililer, öz gücünüzde kalmanızı ve Elmas Kalbinize uyumlanmanızı ve Kalbinize ve Dünyaya sadece Huzur ve Uyumu demirlemeyi aramanızı teşvik ediyoruz.
Eylül Ekinoksu 22/23 Eylül’e denk gelecek. Bu Güneyde Bahar Ekinoksu, Kuzeyde Sonbahar Ekinoksu olacak. 9/9 ve Ekinoks arasındaki periyot da zor ve kaotik olabilir, ama Elmas Kalbinizde o dengeyi taşımak gereklidir. Ekinoks sonunda hem içinizde hem de Küresel anlamda Denge ve Uyum enerjisine bağlanmak için iyi bir an olacaktır. Terazi burcundaki Yeni Ay 24 Eylül’de, bu sizler Kasım 11/11′de ve Aralık ayındaki Gündönümünde zirveye ulaşacak olan yeni enerjileri demirleyecek olan Ekim Tutulmalarına doğru giderken, yeni döngü için uyum ve denge tohumlarını ekmek için iyi bir zaman olacaktır.
Önünüzdeki aylarda sizlere Elmas Işığın maceralarını diliyoruz!
******************
Elmas Işık, Elmas Kodlar ve Elmas Dünya Topluluğu ile ilgili daha fazla bilgi öğrenmek isterseniz, “Elmas Kodlar: Yeni Gerçeklik İçin Işık Bilgisi” kitabını okumaya veya Eylül webinar serileri “Elmas Dünya Toplulukları: Kristal Bahçeye Geri Dönüş”e katılmaya davet ediyoruz.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder