23 Eylül 2014 Salı

KRYON: HIZLI YOL SİSTEMLERİ

1489207_588940317862323_735941765_n

KRYON MESAJI
“HIZLI – YOL SİSTEMLERİ”

Bu canlı kanallık Shasta Dağı, Kaliforniya’da verildi

14 Haziran 2014
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Kanallık adı verilen işlemde, partnerim bir kenara çekilir ve gerçek zamanda epifiz portalı dediğiniz şey saf bir sezgi akımı olur. Bu, kanallık olarak tanımladığınız şekilde aktarılır ve süreçte partnerimin filtrelerinin de bir kenara çekilmesi önemlidir.
Filtreler doğruluğun, yargılamanın ve İnsan deneyiminin İnsan filtreleridir – bunun gibi bir mesaja önyargı ile davranabilecek her şey. Partnerimin 25 yıldır uyguladığı şey budur, çok az düşünce önyargısı olan bir dereceye kadar açık olabildiği bir noktaya ulaştı. Başka deyişle, İnsanlığını bir kenara koymak ve saf mesajların, bu mesajların ne anlama gelebileceğini düşündüğü şeylerden bunları değiştirmeden akmasına izin vermek zorunda. Bunlar [konferans salonunda] bunu ayırt edebilen bu toplulukta olanlardır ve mesajların gerçek olduğunu bilenlerdir. Bu – bunun gibi bir yerde – beklediğimiz bir şeydir, farkı bilen ve partnerim vasıtasıyla aktardığım mesajlarımın doğruluğunun ve saflığının bütünlüğünü hissedebilen Işıkişçileri vardır. Bunlar tek bir istisna – burada gerçekleşmekte olan şeyin kutlamalarının neşesi – hiç bir gündem olmadığını görenlerdir.
 
Bu sabah sizlere alın yazısı diye bir şey olmadığını anlattık. İnsan Varlığının seçime tamamen açık olduğunu anlattık ve bugün boyunca araştırma biliminin sunumları ve ortaya çıkan dünya olayları tam da bu şeyi yansıtıyor. İnsanlar birbirlerini fethetme, tarihi nefret eski paradigmasından çıkıp İnsan Doğasıadını verdiğiniz şeye değişmeleri için seçime sahip olabilirler mi? Bu başından beri vaat edildi ve şimdi bunu bugün [konferansta] kanal olmayan, bilim adamı olan başkalarından işittiniz. Beden bu tür görünmez kuvvetleri elde edilebilir kılmanızı bekliyor olabilir mi? Buna inanıyor musunuz? Bu soruyu ilk kez sormadık. Bunu genişletmek istiyorum.
Son üç haftada, sizlere aydınlanmanın hızlı yolu adını verdiğim bir sistem hakkında bilgi vermeye başladım, aydınlanmanın hızlı yolu size bugün İnsan alanı içinde var olan potansiyeller ve olasılıklar hakkında öğretilmekte olan şeyin hatlarını izler. Bunların bazılarını daha önce işitmiş olabilirsiniz, ama şimdi bunu direkt olarak işitebilmeniz için, bunları Shasta dağının gölgesi altında tek paket olarak topluyorum.
Sevgili İnsan Varlığı, bunu kısa ve öz bir şekilde vermek için, sizlere şimdi sizin için elde edilebilir olan ve yeni olan bir yardım sistemi adını vereceğim şeyin dört özelliğini vereceğim. 2012′de büyük bir işaretleyici zamanı geçtiniz ve şu anda diğer gezegenlerin diğer uygarlıklarının geçmekte başarısız oldukları karar noktalarının ilk bir kaç yılında oturuyorsunuz. Bunu dikkatle inceliyorsun ve tam şu anda buna bakıyorsun yaşlı ruh. Size potansiyelin kartopunun yuvarlanmakta olduğunu anlattık ve öyledir. Bu Dünyadaki yüksek bilincin kartopudur. Bu potansiyelleri sizin görebildiğinizden daha büyük resmi görüş noktasından görebiliyoruz. Bu herhangi birinizin bireysel olarak görebildiğinizden çok daha fazladır ve sonra neler olabileceğinin kehanetlerini size aktarmamızı sağlar.
Size hızlı yol sistemini sunuyorum. İnancınız bugün daha önce olduğundan daha güçlü olabilir mi? Zihniniz adını verdiğiniz şeyden yaratılmış olan bu görünmez kuvvet, çevreyi, bedeni ve daha fazlasını değiştirerek etrafınızda çok büyük olan şeyleri tetikleyebilir mi? Bazı tartışmalar için bekleyin. Bildiğinizi düşündüğünüz her şeyi fırlatıp atmanızı ve dinlemenizi istiyorum. Yapacağımız ilk şey özden gelen hakkında konuşmak.
Özden Gelen
Özden Gelen sezgisel düşünceye dayanan zeki beden sistemidir. özden gelen beden zekası beyin sinapsından gelmez ve bunu daha önce söyledik. Bununla ilgili tüm bir kanallık vardır ve dilerseniz bunları gözden geçirebilirsiniz. İnsan beyni yaptığı şeyde iyidir. Beyin bilgiyi depolayan ve sonra teşvik edildiğinde hayatta kalmak için size onu geri veren usta bir kimyasal bilgisayardır. beyin kaydedilmiş olan geçmiş verilere dayanarak sonra ne yapmaya karar vermenize yardım eder. Bu sezgi değildir. Bu hesaplamadır.
Sezgisel düşünce sinaptik beyin fonksiyonu gibi hissetmez. o kadar hızlı gelir ve gider ki siz onun orda olduğundan bile emin değilsinizdir. Bu kendi içinde size bir şey anlatır – başka türde bir iletişimin sürmekte olduğunu ve bu kendisini beyin düşüncesinden tamamıyla farklı sunar, epifiz portalı adını vereceğimiz şey vasıtasıyla. Buna dahil olan bundan daha fazlası vardır, ama şimdilik bunu sadece hücresel zeka – bedenin özden gelen sistemi olarak etiketleyeceğiz.
Özden Gelen kendisini İnsan algısında çok daha fazla göstermenin başlangıcında. Bu sizin için hızlı bir yoldur ve daha iyi sezgisel düşünce yaratır. Özden Gelen sizin için daha önce olduğundan çok daha büyük bir kaynak olmaya başlayan bir şeyi çekiyor – bu, İnsan Varlığının Akaşik kaydıdır. Bunu daha önce anlattık. İnsanlar ortalarda oldukları son zamanı ve bundan önceki zamanı [geçmiş yaşamları] hatırlamaya başlayacaklar. Doğduğunuz her seferinde sıfırdan başlamak zorunda olmamanız mümkün müdür? Diğer memeliler için mümkün değil, ama siz sıfırdan başlamazsınız! Uyanmanız ve daha hızlı öğrenmenize yardımcı olacak türde şeyleri hatırlamanız mümkün müdür? Dünyada yüzlerce yıl yaşamakla topladığınız bilgeliği hatırlayabilmeniz anlam ifade etmiyor mu?
Sonraki ömürde uyandığınız ve bu yaşamın hatalarından geçmek zorunda olmadığınız hızlı yol sistemini hayal edin. Bunu hayal edin! Uyandığınızı ve hatırladığınızı hayal edin, “Tekrar buradayım! Evet, bu gerçek. Daha önce yaşadım.” Hayal edin! Özden Gelen, bedenin inancın geçmiş bilgeliğini dinleyen parçasıdır. O Akaşı çeker ve size ihtiyacınız olan bilgiyi vermeye başlar, çünkü buna inandığınızı bilir ve şimdi kendisini gösteren sahip olduğunuz eski ruhun bilincidir. Bu, yeni algılara ve temel hayat yapınızda değişime yeni bir hızlı yol sistemidir. Bu dört sistemin yalnızca bir tanesidir.
Epifiz
İkinci sistem spiritüel epifiz sistemidir ve bu perdenin diğer tarafı ile iletişimi temsil eder. Epifiz Yüksek Benliğinize açılan portaldır ve sizinle konuşmak için sezgiyi – özden geleni- kullanır. epifiz temasta olduğunuzu bilmenize yardım eder. Şimdi, bir dakika dinleyin: Kaçınız temasta olduğunuzu biliyorsunuz? Çoğu zaman yanıt şudur, “Pekala Kryon, bazen Ruh ile temasta hissediyorum, bazen hissetmiyorum. Bazen keyifsiz olurum ve temastaymış gibi olmam.” Her zaman 24/7 bağlantılı olmak neye benzerdi? O zaman keyifsiz olduğunuzda, beynin ele geçirmesi ve kalbin belirsizlik ve korkuyla çarpması yerine, “ahenkli” düşünceye sahip olursunuz ve iletişim sonuna kadar açık kalır. Üstatların stres ile nasıl başa çıktıklarını düşünüyorsunuz? Aynı şekilde başa çıkmak ister miydiniz? Size söylemek istediğim şey, DNA’nın daha iyi çalışmasını sağlamak için hazır olan İnsan bedeninin epifizi vasıtasıyla bir hızlı – yol sistemi bulunduğudur ve bu süreçte sizin için daha fazla istikrar olduğudur. Buna kendini – dengeleme faktörü adını vereceğiz. Durum ne olursa olsun, İnsan Varlığı anında kendini dengeleyebilecek. Onlar analiz edebilecek ve merkezlenmiş kalabilecekler. Bu evrimdir. Bu spiritüel bir sistemdir, sevgililer, çünkü Tanrı dediğiniz görünmez kuvvet inancınızı görür ve ona verdiğiniz şeye dayanarak  şeyleri değiştirmeye başlar. Bu, günün teması gibi görünüyor mu? O doğanın her bir parçasındadır. Bu ikinci numaraydı.
Galakside Başka Hayatlar
Şimdi, bu sizin için daha tuhaf olmaya başlayabilir. Bu fikirler tartışmalıdır, bu nedenle dikkatle dinleyin ve partnerimin yavaş gitmesini istiyorum. Bunu doğru şekilde ve dikkatle sunmasını istiyorum ki burada korku olmasın.
Kozmosu ziyaret etseydiniz ve gezegeninizdeki yaşamdan önce milyonlarca yıldır olmakta olduğu gibi orada olan zeki hayat ile konuşsaydınız, bu size düşünülecek bazı farklı kavramlar verirdi. Farklı gezegensel sistemler arasında zaman nasıl ölçülür? Sizin zamanınız güneşinize bağlıdır ve “yılları” kullanırsınız. Bu onlar için işlemez. Hepiniz için anlamlı bir zaman referansı yaratmak için, hepinizin ortak sahip olduğunuz bir şeye, hepinizin paylaştığı bir ahenge gereksiniminiz var ve aslında bir tane var.
Tüm yıldızlar ve güneş sistemleri galaksinin merkezi etrafında dönerken, hepsinin hızında bir ahenk vardır. Merkezi çevreleyen diskin neresinde olurlarsa olsunlar, hepsi tek bir tam hızda hareket eder. Bu galaktik standarttır. Çünkü bu ahenkli bir hızdır ve tüm yıldızlar bunu deneyimler, bu hepinizin anladığı bir zaman referansı olarak kullanılabilir. Bir yıldız sistemi bir diğer sistem ile konuştuğu zaman, sizin kozmik yıl adını verdiğiniz şey ile ilişki kurarlar. Ama yılsözcüğü onların sözlüğünde olmadığı için, buna devir adını verirler, merkezin etrafındaki dönüş. Bu, güneş sisteminizin spiral galaksinizin merkezi etrafında tek bir devir yapması için ne kadar süre gerektiğinin uygun zaman ölçümüdür. Tüm güneş sistemleri ortak olarak buna sahiptir. Sevgili İnsan Varlığı, insanlığın kaç tane devir (dönüş) gördüğünü düşünüyorsunuz? Yanıt şudur: Tek bir tane bile görmediniz! Dünyanın bir devir dolaşması yaklaşık 230 milyon Dünya yılı alır!
Bunu neden söylüyorum: Çünkü bu, Dünyadaki İnsan Varlıkları olarak, daha önce hiç karşılaşmadığınız uzay bölgeleri olduğu anlamına gelir. Bir kez bile tam dönüş yapmadığınız için, güneş sisteminizin tam “yolu” henüz sizin tarafınızdan keşfedilmedi, buna uzaydaki beklemediğiniz özellikler de dahil. Şimdi çok özel bir “bölgeye” girmeye başladığınızı ve deneyimleyecek olduğunuz şeyin başından beri önceden düzenlendiğini söyleseydim ne olurdu? Bu yazgı değil, sevgililer, ama siz İnsan ırkı olarak bunu yapmanız durumunda her zaman oradaydı. Bu uygun ve mükemmel şekilde zamanlandı ve bu sizin içindir.
Tüm güneş sisteminizin içine girdiği uzayın bu yeni bölgesinde, bilim adamlarının yeni olan radyasyon türü olarak gördükleri şey tarafından temsil edilen farklı bir fizik türü vardır. Güneş sisteminiz şimdi buna giriyor. (Bunun asıl gerçekleri, sizin çağlardır birlikte olduğunuz “bulut” türünden dışarı çıktığınız ve şimdi hayatı onsuz deneyimlemek üzere olduğunuzdur).
Bunun ilk duygusu veya tepkisi korku olabilir, çünkü bu radyasyon önce heliosfer (Güneşin manyetik alanı) ile kesişmeye başlayacak. Güneşin heliosferi, Dünya gezegeninin manyetik alanının kesiştiği şeydir. Manyetik alanınız sizin için bir çok şey yapar. Sizi güneşin gönderdiği zararlı olabilen şeylerden korur. Ama ilave olarak, bu DNAnız ile iletişim işlemidir be heliosferin kuantum veçhelerini, kollektif DNA’nızdaki alan aracılığıyla İnsan bedenine aktarır.
Yirmi beş yıl önce, manyetik alanın Dünyadaki hayatınız için gerekli olduğunu anlattık ve şimdi bu bilimsel bir gerçek haline geliyor. DNA molekülü kuantum bir parçacık değildir, sevgililer, ama kuantum özelliklere sahiptir. (Kuantum alanda elektronların dönüşünü etkileyen bir alana sahiptir.) Bu bilimsel gerçek sizlere bu çok özel sistemin içinde nelerin saklanıyor olabileceği ile ilgili biraz daha fazla şey anlatabilir. Bedeninizde, yüzlerce trilyon DNA molekülleriniz olan dolaşık DNA alanı diyebileceğimiz şey vardır. Bu alan Merkabah olarak adlandırılır.
Güneş sisteminizin yaklaşmakta olduğu bu yeni radyasyon DNA’nızı güçlendirmek için tasarlanmıştır. Bu, İnsan uygarlığınız için hızlı -  yol sistemidir; tüm Kadim insanların sözünü ettiği ve hatta dini doktrinlerinizin bile zor veya “bitiş zamanı” olarak refere ettiği bir kurgu. Bunların hepsinin amacı vardır ve savaş olmayan bir dünyaya daha hızlı ve çabuk evrimleşebilme potansiyelini yaratacak. Yeni icatları, 3B’de şu anda sahip olduğunuz çözülmez problemleri çözme yeteneğini ve daha fazlasını sağlayacak. Bu üçüncüsü. Bundan korkmayın, sevgililer! Bunu, olduğu şekilde görecek olan bazı bilimadamları olacak ve alarma geçecek olan başkaları olacak. Bunu gördüğünüz zaman bunu ayırt etmenizi ve burada bundan söz ettiğimi hatırlamanızı istiyorum. Korku ihtişamınızı zayıflatır!
Dağ
Sonuncusu yanınızdaki dağın (Shasta Dağı) rolüdür. DNA’nızın buradan olmaması mümkün müdür? Mümkün değilse, o zaman nereden? DNA’nızın yaklaşık 200,000 yıl önceden başlayarak değiştirildiği ve bunun sizin spiritüel yaradılış hikayeniz olduğu Kryon’dan tekrarlanan bir temadır. Bunun Pleiadesliler tarafından spiritüel niyet ile yapıldığını ve doğru zamanda dünyanın tasarlandığı şeyi hatırlatacağının beklendiğini anlattık. Bu, Büyük Merkezi Güneşten gelir ve sevgiyle yapılmıştır.
Yedi kız kardeş, tohum ebeveynleriniz bir uyanış ve hızlı yol sistemi sağladı. Tüm gezegene zaman kapsülleri yerleştirdiler, 12 çift halinde 24 adet. Shasta dağı bir çiftin bir yarısıdır. Bu zaman kapsülleri geçmişten uzaklaştırılmış olan şeylerin saklı kapsülleri değildir, doğru zamanda açılacak ve bilgelik dağıtacak zaman kapılarıdır. Kapsüllerin açılışının zamanlaması saat değildir, sevgililer. Dinliyor musunuz? Bunun yerine, bu İnsan inancına ve spiritüel gelişmesine dayanır.
Bu bir tema gibi görünüyor mu? Bu, 25 yıldır size anlatmakta olduğumuz şeydir. Bununla ne yapacaksınız? Zamanlama şimdidir ve yaşlı ruhların uyanma, görünmez inanç alanı üretme ve sezgi iletişimi ve Akaşadan bilgi çekme zamanıdır. Herhangi birinin size söylediğinden çok daha büyük olduğunuzu kavramaya başlayacaksınız; kirli doğmadınız, ihtişamla doğdunuz! Durumların kurbanı da değilsiniz, şimdi hayat gemisinde ne yapmak isterseniz kavrayabileceğiniz ve idare edebileceğiniz dümene sahipsiniz. Bu gerçekten sizin için yeni bir enerjidir!
Bu, zaman kapsüllerinin açılmasını kollektif olarak sevk edecek olan inançtır. Açıldıkları zaman ve zaman doğru olduğunda, size daha önce anlattığımız şeyleri verecekler – fiziğin kayıp yasaları, size ebediyen su ve elektrik sağlayacak icatlar ve kuantum mercekler. Kuantum mercekler kryoplazmatik bir işlem kullanacak ve sonunda bunda ustalaştığınız ve bunu minyatürleştirdiğiniz zaman (daha önce söylediğimiz gibi), bilimin belirleyebileceği ilk şey İnsan Varlığının kuantum alana sahip olduğudur! İnsan Merkabah’ı ifşa edilecek. Mercekleri hayvanlara, kayalara, ağaçlara döndürecekler ve kuantum yaşamı her yerde görecekler, hatta havada bile. Hayatın yeni bir kavramı gezegene açılacak ve bu nedenle bilim biyolojinin tüm kurallarını yeniden yazmak zorunda kalacak. Bilginin köşesini döneceksiniz, hafife alınmayacak bir sayfayı çevireceksiniz, sizi şu anda deneyimlediğinizden çok daha canlı ve sağlıklı tutacak olan bilimsel gelişim türlerine hızlı bir yola gireceksiniz. Yavaşça 3B’den çıkıp yüksek bilinç ve farkındalık haline gireceksiniz ve bu farkındalık bir çok problemi çözecek.
Dağ çağlardır gizemli olarak görülmektedir ve hatta orada yaşayan Kadim insanlar bile bunu hissettiler. Bu nedenle burada olmak istiyorsunuz, öyle değil mi? Dağ konuşuyor ve burada bu zaman için beklenmekte olanlardan gelen enerji var! Bu sizin için hızlı – yol sistemidir.
En sonunda gelecek olan şey sizlere cihazlar veya yeni teknoloji olarak verilen icatlarla sınırlı olmayacak, çünkü bu bundan çok daha büyüktür. Aslında, gelen şey sağlıklı gıda, taze su ve elektriğin sınırsız büyümesi için teknolojidir, ama “gerçek” gelecek, Benliğin yeni farkındalığına sahip olmanız için sizlere DNAnıza giren ve onu genişleten şeye izin veren anlayışı getirecek. İnsanlar kutunun dışında düşünmeye, Dünyanın problemlerini birer birer çözmeye başlayacaklar ve hayatta kalma modundan, fethetme modundan çıkmaya ve diğer İnsan varlıklarını farklı şekilde görmeye başlayacaklar. Gecenin mesajı budur.
Özet
Bu şeyleri anlamanızı istiyorum, sevgililer. Ne kadar tuhaf veya garip görünürse görünsün bunlara inanmanızı istiyorum. Burada bir sistem var. Siz farkındalığı ve hücresel yapısı olan biyolojik bir sistemden fazlasısınız. Tüm sistem belki garip ve tuhaf olduğunu düşündüğünüz şeyleri kapsar, ama bu evrimleşmiş düşüncenin parçasıdır – görünmeyen, belki şaşırtıcı şeyleri göz önüne almak.
Son zamanlarda şeylerin asla normale geri dönmeyeceği, çünkü normalin değiştiği ifadesinde bulundum. Mikrop kavramı sunulduğunda tıp biliminin ne düşündüğünü sanıyorsunuz? Sadece düşünün – gerçekten sizi öldürebilecek görünmez minik yaratıklar! Ne kadar tuhaf, ne kadar ezoterik! Ne kadar komik! Onlar güldüler ve buna “saçma kurgu” adını verdiler. Sonra mikroskopların icadıyla, bu onaylandı ve bugün bu yaygın bilgidir. Burada hayırsever bir sistemin parçası olan, yardım ve destek yaratmak için burada olan görünmez şeyler olduğunu söylemek istiyorum. Ama bunları aktive etme kavramı inancın bilincidir. Yine, bu “saçma kurgu” sonra gelecek olan şey tarafından doğrulanacak.
Daha da fazla İnsan Varlığı kendi bilinçlerine “Bana anlatılandan daha fazlası var mı?” diye soruyor. Sonra dinlemeye başlıyorlar, bir sesi değil, sezgisel olan ve özden gelen bilgiyi. Tüyleri diken diken oluyor, doğrulamalar alıyorlar ve ilerliyorlar. Siz ve hücresel yapınız arasında, keşfetmek üzere olduğunuz çok fazla iletişim var. Özden gelen bunu sağlayacak. Sola dönmenizi, sağa dönmenizi ve neyin doğru olduğunu neyin doğru olmadığını bilmenize yardımcı olacak. Perdenin diğer tarafından kanallık yapan sandalyedeki adamın mesajının bütünlüğünü doğrulamaya yardım edecek.
Bunun için sözlerime güvenmeyin. Hangi şekilde yapabiliyorsanız yapın, kendiniz için bunu doğrulamanızı istiyorum ve sadece hazır olduğunuz zaman. Gezegende fark yaratacak olan sizin bireysel inancınızdır, kollektif inanç değil. Tüm gezegende şu anda uyanmakta olan ve bu türde “farkındalık” kararları alan sizin gibi milyonlarca insan var. Bu, merkezi kontrolü, doktrini, peygamberi, fonu ve ibadet kuralları olmayan bir kollektiftir. Bu, içindeki şamanı sezgisel olarak tanıyan yeni İnsandır.
Büyük yaratıcı kaynaktan gelen enerji her bir İnsan Varlığının içindedir ve aynıdır. Bazıları buna Ruh der, bazıları Tanrı diye çağırır. Yerküre tek Tanrıyı kutlayan tektanrıcı bir gezegendir. Sonunda her şeyin tek bir kaynaktan geldiğini, içimizdeki kaynaktan ve bunun güzel olduğunu ve herkes için olduğunu görmenin zamanıdır. Farklılıkları bırakmanın ve ilerlemenin zamanıdır.
Ben insanlığı seven, sizinle bu akşam kutsallığınızın tohumlarını içeren dağın gölgesinde konuşan Kryon’um.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder