3 Eylül 2014 Çarşamba

PLEİADES YÜKSEK KONSEYİ ~ AMİGDALA – BEREKET – BOLLUK PORTALI 3 – 9 EYLÜL

amygdalaportal
Anna Merkaba
3 Eylül 2014
İnsanlık için çok büyük potansiyel önümüzde uzanıyor. Her şeye kapıları açan çok büyük potansiyel ve fırsat kapıları. Benliğin bilgisini artırma fırsatları. Sıradan olanın üzerine yükselme fırsatları, yükselişe yardımcı olma fırsatları, ama daha önemlisi çağlar öncesinden gelen psişede kökleşmiş her şeyi yeniden organize etme ve yeniden ele alma fırsatları. Bu zaman verilen anda insanoğluna açılacak olan portal, tüm eski enerjileri bilinçli olarak temizleme ve yeniden dengeleme ve sevgi, ışık, sonsuz potansiyelin enerjilerine yer açma muazzam fırsatını getirmek içindir.
GAIA’yı yükselten yeni enerjilerin verimli başlangıcına tanıklık edecek herkese kapılarını açan fırsat kapısından samimiyetle konuşacağız.
 
Varoluş planlarında çok fazla şey gerçekleşti, bu muhteşem ışık portalı için hazırlıkta çok fazla şey değişti. Bir kez daha bedenlerinizi açmanızı ve sizi sevgi ve ışığın ebedi anlayışında yıkamak üzere olan enerjileri karşılamanızı istiyoruz. Anlayışın uyuyan katmanlarını açın ve enerjilere tamamıyla teslim olun. Çünkü dünyasal enkarnasyonlarınızın son günlerinde mevcut gerçekliğinizde çok fazla şeyin değiştiğini anlıyorsunuz. Bir çok değişiklik kendisiyle birlikte olmanın yeni anlayışını getirdi.
Bedenleriniz son bir kaç yıldır bombardımana uğrası. Türlerinizin sonsuz enkarnasyonunda, kendi benliklerinizin kaynağına bağlantı kayboldu, zaman ve uzayın derinliklerinde saklandı, dünyasal yaşam anlayışınızın karmik çarkında gizlendi. Varoluşun karmik çarkında saklandı. İnsan bedenlerinin DNA yapısına aşılanan karma çarkı.
Bedenleriniz insan DNA’sından oluşur ve siz ışıkişçilerinin çoğu kendinizle birlikte uzak gezegenlerden ve varoluş planlarından getirmiş olduğunuz farklı oranlardaki DNA yapısı ile de aşılanmış olsa da, dünyasal bedenlerinizin geçmiş çağlar boyunca aşılanmış olduğu bilgisel hükümler aslında kaynaktan farklı derecelerde değişen ayrılığın meydana gelmesine neden oluyor. Mevcut gerçekliğinizin yanlış anlayışı ve değişen derecede ayrılık. Kendi dünyasal varoluşunuzda ve sizden önce gelenlerin varoluşunda hepinizin alışmış olduğunuz mevcut gerçeklik. Edindiğiniz DNA geçmiş çağlardan yüzlerce nesilleri kapsar. Her biri atalarınızın koşullarının, kurallarının, deneyimlerinin damgasını içerir. Hem atalarınız tarafından deneyimlerin çeşitliliği ile gönüllü olarak edinilmiş hem de onların liderlerinin ve büyüklerinin zorlamasıyla onlara damgalanmış olan koşullar.
Bu tür bilgisel hükümlerden söz ettiğimiz zaman, geçmişin savaş ve barış, din, gelenekler, teoloji anlayışını kapsıyoruz. Davranış modelleri ve atalarınızın insan bedenlerine bulaşan hastalıkların listesi. Tüm bu enerjiler aslında sizden önce gelenlerin DNA yapısına damgalandı ve bilinçaltına ve varlığınızın atom altı yapısına girme yolu buldular. Kendi deneyimlerinizle edindiğiniz bilgiyle ve sosyal yetiştirilme anlayışınızla, hepinizin geçmiş çağlardan etkilendiğiniz muazzam miktarda “ÇÖP”ü anlayabilirsiniz.
Ve, dünyasal portallarınızın her birinin açılışıyla, insanlığın oldukları şeyin anlayışına yükselmeleri için girmek zorunda oldukları yeni dünyaya ait olmayan her şeyi temizlemenize yardımcı olmak için, bedenlerinize yeni bir enerji dalgası aktarılıyor.
Bu portal direkt olarak kalplerinize veya daha doğrusu kalbinizin AMİGDALAsına direkt olarak gönderilmekte olan enerjileri radikal bir şekilde artırıyor. Amigdalanızdaki uykudaki katmanlar reset edilirken, yeniden şekillendirilirken ve yeniden yapılandırılırken, uykudaki duyguların, hislerin ve eğilimlerin çoğu yüzeye çıkacak. Bilinçli seviyede fark etmemiş olduğunuz şeylerin çoğu, çünkü Amigdala çoğunuz için bilincinizle erişilmezdir ve sadece Hipnoterapi olarak bilinen bilinçaltı manipülasyonu ile erişilebilir.
Kalplerinizin Amigdalası reset ediliyor ve bir çoğunuz, kalbiniz yeniden aktive edilirken ve aralıksız çalışırken, kalp ağrıları ve değişen derecelerde rahatsızlık deneyimleyeceksiniz. Modası geçmiş davranış modellerini daha fazla salıvermenizi sağlamak için, uykudaki bilgisel hükümlerin çoğu Amigdalanızdan bilincinize itiliyor. 
Ve bu nedenle, sakin kalmanızı ve bedeninizin kendisini restore etmesine izin verin, çünkü aslında bedeniniz muhteşem bir araçtır; bedeninizin yukarı doğru spiralde evrimleşmesini sağlayan yeni frekanslara ayarlanması için o yeniden yapılandırılıyor.
Sizler eski enerjilerin çoğunun temizlenmesi ve salıverilmesi gerektiğini anlarken, geçmişin bir çok duyguları arınmak için varlığınızın ön planına çıkmalıdır, basitçe duygularınızın salıverilmesine izin verin ve bunların bedeninizin dışına çıkmasına izin verin.
Her birinize bir kez daha, güncellendiğiniz, bedenlerinizin gezegeninize girmekte olan ışık ve sevgi miktarını taşıyabilmesi için gerekli rutinlerden geçtiğini hatırlatmalıyız. Çünkü gezegeninize girmekte olan saf koşulsuz sevgi ve hakikatin anlayışı enerji alanlarınızı arıtmalı ve yeniden ayarlamalıdır; enerjileri bütünleştirmek için ve bilincinizin bu frekansların gücünü tamamen ve bütünüyle kavramasını sağlamak için. Eski enerji ızgaralarını temizlemek. Ve eski paradigmaların ve düşünce kalıplarının arınması ve yeniden ayarlanması yürürlükte olmaya devam edecek.
3 Eylül’de hepinize kapılarını açan portal sadece arınma getirmiyor, aynı zamanda bereket ve bolluk getiriyor. Frekanslarını bolluk, bereket ve sevgi frekanslarına eşleştirmek için ayarlamayı dileyen herkesi mükemmel fırsatlara uyumluyor. 7 gün boyunca bu portal bir çok fırsatlar getirecek, sadece kalbinizin içsel çalışmaları için değil, aynı zamanda zihninizin içsel çalışmaları için de; böylece sizleri bolluğa erişmek için çeşitli fırsatlara hizalayacak.
Sözcüklerimizi dikkatle dinleyin ve ayarlamaların gerçekleşmesine, sizi temizlemesine ve sizi bereket, bolluk, sevgi, ışık, huzur, uyum zamanlarına hazırlamasına izin verin. Sizler yukarı doğru spirale yolunuzu yaparken, sevgi, ışık, denge, anlayış ve huzur ile dolu bir dünyaya ait olmayan her şeyi dışarı iterek bilincinizi genişletirken, karmaşa devam edecek. Varlığınızın yeni mavikopyası için ve seçtiğiniz yeni gerçeklik matriksi için yer yaratmak.
Şimdilik hepsi bu. Sizi seviyoruz. Sizinleyiz. Şimdilik hoşçakalın.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder