7 Eylül 2014 Pazar

Baş Melek Michael’den Ufak Bir Mesaj: Değişim İçinizde Oluşur

 Love is the Key by Christian Schloe
Bu mesajı çeviren Mor Alev Dostuna, Michael’a ve bize ulaştıran Meredith Murphy’e çok teşekkürler.  (http://www.expectwonderful.com)

Selamlar Dostlarım,

Yaşadığınız hayat size, yeni Enerji ve Sevgi akımları sunuyor. Bu deneyim, kendinize daha fazla güvenmenize ve HERŞEY ile daha sıkı bağlantı halinde olduğunuzu hissetmenize yardımcı oluyor. Bunu hissettiğiniz zaman, ölümsüz, sonsuz, ebedi ve enerjik olarak özenle yaratılmış gerçek doğanız olan Özünüzün, daha çok farkındasınız demektir. Bu durum, Özünüze yönelmektir ve yaşam amacınızı yerine getirmenize hizmet eder.

Eylül ayı, sizleri hazırlayan ve sizlere yardımcı olan yeni enerji akımları getiriyor. Sizler, harika değişim zamanlarına doğru ilerliyorsunuz. Ve bu da tabii ki, içsel değişim anlamındadır.  Çünkü tüm dışsal değişimler, içsel değişimden dolayı oluşur. Her nerede bir değişiklik meydana geldiyse, bu muazzam bir içsel değişimin göstergesidir.

Yaşamınızın, arzularınız doğrultusunda nasıl gelişeceğini ve süreceğini, içsel düzeyinizin gösterdiğini biliyorsunuz ve böylece içinize yöneliyorsunuz. Gittikçe de, bu farkındalıkla yaşıyorsunuz. Bu şekilde yaşadığınız için sizi kutluyoruz. Çünkü bu şekilde enerjinizin değiştiğini ve sezgilerinizin geliştiğini görüyoruz. Gerçekte olduğunuz gibi, kendine güvenen güçlü Varlıklar olarak yaşayın ve her şeyin yolunda olduğunu bilin.

Ben Baş Melek Michael (Mikail)

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder