20 Eylül 2014 Cumartesi

Meditasyon: Taşıdığınız Sevginin Yüzlerini Onurlandırmak – Natalie Glasson aracılığıyla Göksel Beyaz Varlıklar

 Ernesto Arrisueno - Flower Fall
Sevgili Okuyucularım, bugün günün melek kartıyla bize kendimizi sevmemiz, takdir etmemiz ve onurlandırmamız hatırlatıldı. Göksel Beyaz Varlıklar bu konuda çok faydalı olacak bir meditasyon veriyorlar. Denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
Bunun dışında ayrıca bir not düşmek istiyorum. Bu blog toplam 1000 civarında sayfayla bilgi toplanan bir kitaba dönüştü. İçinde 50den fazla meditasyon; bolluk, bereket, sevgi, mutluluğa ulaşmak için sayısız yöntem; ve aynı zamanda astrolojik bilgi içeriyor. Bu bilgiler siz kullanın diye yayınlanıyor. Lütfen, artık dışarıdan bir mucize beklemeyin, asıl mucize sizin içinizde. Sadece kendinizi severek ve kabul ederek enerjinizi yükseltirsiniz. Enerjiniz yükselince de istediğiniz anlamlı, hedefe odaklanmış, sevgi ve bolluk içindeki hayata ulaşırsınız. Arşivlere girin, “Konular” başlığı altındaki kategorilere bakın, sol sütundaki anahtar kelimelere tıklayın ya da sağ üst köşedeki arama kutusunu kullanın ve aradığınız cevapları bulacaksınız. Kullanın bu bilgileri Dostlar. Bu zamanın harika enerjileri yanınızda. Artık sıkıldığınız yeter! 
Bu mesajı çeviren Mor Alev Dostuna, ileten Natalie Glasson’a ve Göksel Beyaz Varlıklara çok teşekkürler. (www.omna.org)
 

Kendinizin O Kadar Çok Versiyonu Var Ki…

Bu dönemde, birçok ruhun içsel mekânlarına ve Yeryüzüne en fazla yayılan enerji, Onur ve Saygı titreşimleridir. Bunun sebebi, birçok kişi tarafından kabul edilmesi ve deneyimlenmesi için, bilince gönderilen Sevgi Çağı’nın büyük Sevgi dalgalarıdır.
Sevgi Çağı, Yeryüzünün bilincine ve Yeryüzünde barınan tüm Ruhlara, sayısız Sevgi dalgaları getiriyor. Ve bundan dolay da Sevgi enerjisi, Dünya’daki birçok kişi tarafından sergileniyor ve ifade ediliyor.
Bunun farkına varmış olun ya da olmayın, bunun kanıtlarını kabul edin ya da etmeyin, Sevgi Çağı artık Dünya üzerinde oluşuyor. Her Ruh, derin bir arınma sürecinden geçiyor. Sevgi’yi yoğun bir şekilde etkinleştiriyor ve yaşamını Sevgi ile sürdürme alışkanlığını ediniyor.
Bu tür geçişler, muazzamdır ve bundan dolayı da, arınma ve gerçek Sevgi’nin Yeryüzünde sabitlenmesi gerçekleşinceye kadar, biraz kargaşa yaşanabilir. İnsanlık ve Yeryüzü, bu arınma döngüsünden geçerken, insanların içindeki Sevgi ve dalgalar halinde gelen Yaratan’ın Sevgi’si sayesinde, yeni bir niyet ortaya çıkmaya başlıyor. Bu niyet, Sevgi’yi onurlandırma niyetidir.
Yaratan, kendisinin tüm suretleri olan sizleri, Sevgi’nin tüm yönlerini, tüm seviyelerini, tüm oluşumlarını ve yüzlerini onurlandırmaya davet ediyor. Sevgi’ye karşı (şu anki) bakış açınızı, ondan beklentilerinizi ve onun üçüncü Boyut varlığınız ve gerçekliğinizde oluşmuş halini bırakmanız için, size çağrı yapıyor.
Sevgi ile ilgili eski bakış açınızı ve beklentinizi bırakarak, gerçek Sevgi’yi onurlandırmış, Yaratan’ın Sevgi akışını kabullenmiş ve onun, tüm güzelliği ile Yeryüzünde sabitlenmesine özgürlük tanımış olacaksınız.
Birçok kişi, Sevgi titreşimlerini memnuniyetle kabul ediyor, bu titreşimleri dışa yansıtıyor ve böylece Sevgi’nin en büyük kaynağı olan Yaratan’a hizmet ediyor. Yaratan’ın Sevgisini onurlandırmak için, zaman ayırmak gerekir.
Yaratan’ın daimi Sevgisi olmadan, Yeryüzü, sizin Varlığınız, Evren ve yaşamın tüm suretleri ne olurdu, düşünebiliyor musunuz? Şimdi artık Varlığınızın içinde, gerçekliğinizde ve deneyimlerinizde, Yaratan’ın Sevgisinin tüm suretlerini onurlandırmanın zamanı gelmiştir.
Yaratan’ın Sevgisini onurlandırmak için, minnettar olmak, saygı duymak, bu Sevgi’yi kutsal saymak, ya da sadece varlığını kabul etmek yeterlidir ve bu kadar basittir. Bu eylemlerin hepsi, gerçekten bolluk ve bereketinizi arttıracaktır. Varlığınızın içindeki Sevgi akışı ve titreşimi sayesinde, kendinizin de Yaratan’ın Sevgisi olduğunuzu, daha fazla algılamanızı sağlayacaktır.
Sevgi’den beklentilerinizi serbest bıraktığınızda, Yaratan’ın Sevgisinin gerçekliğinizin tüm yönlerinde bulunmasını engelleyen blokajları ve sınırları da, çözmüş olacaksınız. Böylece, hem Yeryüzünde hem de kendi deneyimlerinizde Sevgi Çağı’nı tam anlamıyla oluşturmak için, kendi kendinizi cesaretlendireceksiniz.
İlerideki günlerde, Sevgiyle ilgili tüm beklentilerinizi ve eski inançlarınızı bırakmak ve Sevgi Çağı’nı oluşturmak için, zaman ayırmanızı rica ediyoruz. Bu işlemi, “özgürlüğü hissetme ve deneyimleme” duygusu yaratan, içsel bir arınma olarak görün.
Bu yeni Sevgi titreşimleri sayesinde Yaratan’ın kutsal iradesine, hayal edebileceğinizden çok daha fazla güzellikler ve lütuflar yaratması için izin vereceksiniz. Aynı zamanda, zaten içinizde ve gerçekliğinizde mevcut olan Yaratan’ın Sevgisini, sizin için en uygun ve en kolay olabilecek bir şekilde onurlandırmanız için, sizi teşvik ediyoruz.
Neşeli olduğunuzda, gülümsediğinizde ve Yaratan’ın Sevgisinden doğan Varlığınızın içindeki gerçek Benliğinize saygı duyduğunuzda, Sevgi’yi yaratmış olursunuz. Şu an Yeryüzünde oluşturulan Sevgi’yi onurlandırmanız, çok kutsal ve ödülle layık bir davranıştır. Bu sayede Yeryüzündeki Yaratan Sevgisi,  bin kat daha artacak ve böylece daha fazla Sevgi bolluğu yaratılacaktır.
Dünya’daki herkesin, Sevgiyi onurlandırdığını hayal edin. Böyle bir durumda, şu an mevcut olan Sevgi titreşimleri katlanır ve herkes kendi gerçekliğine bolca akan bu Sevgi’yi deneyimler ve kendi Varlığından da dışarı yansıtırdı. Herkes Sevgi’yi kendisine çeker ve büyük bir Sevgi dalgası, gerçekliğin tüm suretlerini kaplardı.
Dolayısıyla sizin davranışlarınızın, Dünya’nın, kendinizin, başkalarının ve Yükseliş sürecinin üzerinde güçlü bir etkisi olduğunu unutmamanız, çok önemlidir.
Varlığınız ve gerçekliğinizdeki Sevgi titreşimini onurlandırırken, içinizdeki çok çeşitli Sevgi yüzlerini de onurlandırmalısınız. Hepinizin birçok yaşamları vardı. Bu yaşamlarda Ruhunuzun ve enerjinizin birçok sureti, kendinizin ifadesi (Siz) olarak Dünya’ya bedenlendi. Dolayısıyla içinizde bulunan her suret, sizin enerjinizin ve Varlığınızın bir parçasıdır.
Bahsettiğimiz bu suretler, belki geçmiş yaşamlardaki yüzleriniz, ya da bir Yıldız veya Işık Varlığı vs. olan suretleriniz olabilir. Kendinizin o kadar çok versiyonu var ki! Hepsi de, gerçek Benliğinizin bütününü oluşturuyorlar. Kendi suretlerinizin ve yüzlerinizin hepsini kabullenmek, Koşulsuz Sevgi ile onları, Varlığınızın içinde bütünlemek ve şifalandırmak, özellikle ruh-enerji seviyesinde, çok önemlidir.

Meditasyon:

Meditasyon ya da sessizliğe çekildiğiniz zamanlarda, kalp çakranız ile bağlantı kurun. Kalp çakranızın bulunduğu alana doğru nefes almanız, sizin ruhsal alanınıza ulaşmanızı sağlayacaktır.
Bu alanda kendinizi rahat hissettikten sonra, ruhunuzun tüm suretlerini ve yüzlerini, ortaya çıkmaları için çağırabilirsiniz. Hatta belki de hepsinin, tek tek karşınızda oturduğu hayal edebilirsiniz.
Karşınızda oturan her yüzünüzü, benimseyin, onurlandırın ve saygı gösterin. Her yüzü ya da enerjiyi, kendi suretiniz ve sizin bütününüz olarak bilin ve kabul edin. Bu sahne, ister görüntü şeklinde olsun, ister duygu ya da sadece bir algı, bu hiç fark etmez. Karşınızda oturan her suretinize, şunları söyleyin;
“Şu an tanıdığım ve farkına vardığım kendimin sureti; Seni onurlandırıyorum. İçinde barındırdığın ve yansıttığın Sevgi’yi onurlandırıyorum ve saygı duyuyorum. Senin Sevgi’ne yönelik tüm beklentilerini çözüyorum. Senden de, kendi Sevgine yönelik tüm beklentilerini çözmeni rica ediyorum. Ve Yaratan’ın Sevgisi olan ifademeyönelik, olabilecek beklentilerini de çözmeni istiyorum.
(Senin içinde barındırdığın ve yansıttığın eski Sevgi kalıbına saygı duyuyorum. Ama o Sevgi kalıbını istemiyorum. Senin de içinde barındırdığın o Sevgi kalıbını bırakmanı rica ediyorum. Ve Yaratan’ın Sevgisi olan Öz’ümden de bir beklentinin olmamasını istiyorum.)    
“Şimdi seni koşulsuz olarak sevmeyi seçiyorum. Ebedi varlığına, kalbimden sevgi gönderiyorum. Seni koşulsuz olarak sevmekle, kendimi de koşulsuz sevdiğimi biliyorum. Derinden seven ve sevilen suretimi Varlığımın içinde kabul etmekle, Yaratan’ın Sevgisini bütünlemiş ve onurlandırmış oluyorum.”  
“Sana teşekkür ederim. Seni seviyorum ve onurlandırıyorum. Sevginin özgürlüğünü, Varlığımın derinliklerine ebediyen yerleştirdiğin için, teşekkür ederim”.  
Bütün suretlerinizi ve yüzlerinizi çağırıp, onları kabul etme ve Sevgi ile onurlandırma işlemi, çok güçlü bir yöntemdir. Bu uygulamayı, istediğiniz sıklıkta yapabilirsiniz.
Aynı suretlerinizin veya yüzlerinizin sürekli ortaya çıktığını fark ettiğinizde, ya da her seferinde farklı bir suretiniz ortaya çıktığında, bu işlemi defalarca tekrarlayabilirsiniz. Bu sizin şifalanma sürecinizi hızlandıracaktır.
Ayrıca, eril ve dişil suretlerinizi de, Sevgiyle onurlandırmak için çağırabilirsiniz. Farklı suretlerinizi ve yüzlerinizi tanımakla, her birinin niteliğini, enerjisini ve bilgeliğini de keşfedebilirsiniz. Bu sizin kendinizi, daha fazla anlamanızı sağlar.
Tüm suretlerinizin, Ruhunuzun yüzleri olduğunu unutmayın! Bu nedenle bu uygulama, Ruhunuz ile daha derin bir bağlantı kurmanızı ve onu anlamanızı teşvik eden, harika bir egzersizdir.
Bazen, Varlığınızın içindeki veya bedeninizdeki bazı acıların, yaraların veya inançların şifalanması ya da çözülmesi zor olabilir. Bunun sebebi, iyileşmeyi ve Sevgi’yi reddeden başka bir suretinizden kaynaklanan “ıstırap” enerjisidir.
Yine bu uygulamayı yaparak, kendinizi ve diğer suretlerinizi ıstırap enerjisinden kurtarabilirsiniz. Sadece şifalandırmak istediğiniz acının, enerjinin ya da duygunun farkına varın ve şifalanması gereken alanla bağlantılı suretinize ya da yüzünüze, ortaya çıkması için çağrı yapın.
Bu uygulamayı, bir suretinizi tanımak, hatta sizinle konuşmasını sağlamak için de kullanabilirsiniz. Sonra da onu şifalandırır, bağışlar ve Sevgi gönderirsiniz. Bu işlemi her yaptığınızda, sanki tüm Varlığınıza Sevgi’nin yeni dalgaları akıyormuş gibi hissedeceksiniz. Ve böylece, yeni enerji kanalları açılmış olacaktır.
Fiziksel gerçekliğinizde karşılaştığınız tüm yüzleri de (başkaları), nasıl olurlarsa olsunlar, Yaratan’ın Sevgisi, yani sizin kendi Sevginiz ve gerçekliğiniz ile onurlandırmanız, yerinde olur.
Sonsuz sevgi ve Hayırlarla…
Göksel Beyaz Varlıklar
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder