2 Eylül 2014 Salı

BM MİKAİL: KORKU İLLÜZYONU

10307173_243688939150035_6059457805596824506_n
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJ * LM-9-2014
RONNA HERMAN KANALIYLA
 KORKU İLLÜZYONU
Sevgili üstatlar, bir an benimle birlikte duraksayıp son başarılarınızın ve sizin için yenilgi veya başarısızlık olduğu görünebilen şeylerin sayımını yapar mısınız? Daha yakından bakmanızı ve inisiyasyon ve yükseliş süreçlerinin ne ile ilgili olduğunun daha iyi anlayışını elde etmenizi istiyorum. Unutkanlık perdeleri kalkarken ve sizler Yüksek Benliğinizin ve Süper – bilinçli benliğinizin bilgeliğine erişmeye başlarken, kozmik yasanın işleyişlerinin ve Alt – evrenimizin ihtişamının ve karmaşıklığının daha net resmini elde ediyorsunuz. Ancak, hala şüpheleriniz var ve eski korkularınızın ve duygularınızın bazıları ile yüzleştiğiniz zaman kafanız karışıyor.
 
İstisnasız tüm insanlık şaşırtıcı bir hızla ilerliyor – evet, kurban bilincine, neden ve etkinin karmik etkileşimine, iyi ve kötünün dramasına veya dualite/kutupluluk bilincine yapışıp kaldığı veya battığı görünenler bile. Her hissedebilir Varlığın derinliklerinde, bir hoşnutsuzluk, bir özlem, değişikliklerin yapılması gerektiği hissi var – varoluşun aynı eski acı dolu kalıplarında devam edemeyecekleri duygusu. Sizlerin tanık olduğunuz gibi, bazıları fiziksel bedenlerini terk etmeyi, geri dönüp fiziksel ifade yolculuğuna devam etmek için daha kolay, daha nazik bir zamanı beklemek üzere ruh formuna geri dönmeyi seçecekler. Diğerleri, bilinmeye erişirken ve onlara yardım etmek için orada beklediğimizi görürken, cesur oluyorlar – ve, kendi kaderlerinin kontrolünü ele alırken umut etmeye ve hayal etmeye başlıyorlar.
Fiziksel/eterik, zihinsel ve duygusal yapınızdaki tüm olumsuz anıları ve enerjileri tanımanız, temizlemeniz ve salıvermeniz gerektiği gibi, Dünya Ana için de böyledir. Bu, hepinizin çok korktuğunuz “yıkım sürecinin” kaynağıdır, ama kehanet edildiği gibi ve inanmanıza yol açıldığı gibi radikal şekilde sarsıntılı olması gerekmez. Yeni çağın yüksek frekanslı titreşimleri ile uyum içinde olmayan her şey dönüştürülmeli veya yükseltilmelidir; ancak bu geleceğin daha saf yüksek dördüncü  ve beşinci boyut farkındalığı ile rezonansta olmayan çekirdek inançların farkında olarak gerçekleştirilebilir. Farkında olduğunuz gibi, Dünya Ananız da Tanrı bilincinin yüksek seviyesini elde etmek için uğraşıyor. Bunu yapmak için, astral plan/aura alanındaki çekirdek anıların negatif akımını – geçmiş çağlardan gelen insanlığın negatif kitle bilinci inançlarının girdabını temizlemek zorunda. Bu, birçoğunuzun zorluklar yaşadığınız yerdir. Bir çok geçmiş çağlarda bir çok farklı ırklar, kültürler ve dinler tarafından yaratılmış olanlar yerine, hangilerinin kendi çekirdek inançlarınız olduğunu henüz ayırt edemiyorsunuz.
Büyük mucizeleri, neşeyi ve artık yalnız olmama duygusunu yaratan birlik bilincinin farkında olmaya başlarken, bu aynı zamanda başkalarının aura alanlarında taşıdıkları korku, başarısızlık, ihanet ve utancın kadim anılarına erişmeniz için kapı açıyor. Sadece pozitif enerjileri almıyorsunuz, sevgililer; misyonunuzun bir kısmı tüm insanlığa onun kendini – sınırlayıcı inançlarının ve negatif, yıkıcı düşünce formlarının ve eylemlerinin farkında olmalarına yardımcı olmaktır. Çok fazla anlamsız şiddetin olduğunun görülmesinin nedeni, bir çok insanın öfke ve acıyla tepki vermelerinin nedeni budur. Form dünyasının parçalandığı ve kendi yaratımları ile yüzleşemeyen ve aslında korku ve ıstırapla dolu dünyalarını – kendi cehennemlerini yarattıklarını kabullenmeyenleri ezdiği görülüyor. Onlar kendileri dışında herkesi ve her şeyi suçluyorlar. Ruhun veya Yüksek Benliğin iyileşme sürecinde yardımcı olmasına izin vermeden, kendi yaratımları ile yüzleşmek çok acılıdır ve ego – arzu kişiliği daha kuvvetli hale gelir ve düşünce süreçlerinin ve davranış kalıplarının kontrolünü daha fazla ele geçirir. Öncü olanlarınıza, başkalarının izlemeleri için yolu açanlara ve yolu yaratanlara yardımcı olmak için, “var gücümüzle çalışmamızın” nedeni budur. Süreç net olmalı; basit olmalı ve kadim bilgelik öğretilerinin olduğu gibi  karmaşık olmamalı, çünkü geçmişte, yükseliş süreci seçilmiş bir kaç kişi için tasarlanıyordu. Öğretmenler ve Yol Göstericiler olanlarınız insanlığın bütünüyle karşılaşacağı tüm duygulara, korkulara ve yenilgilere sahiptiniz veya bunları deneyimliyorsunuz. Birçoğunuz büyük bir fedakarlık yaptınız ve sizin kendi yaratımınız olmayan (ama engin Varlığınızın diğer parçalarının hafıza/enerji kalıplarının birikimi olan) bir çok sınavlardan geçmeyi veya deneyimlemeyi kabul ettiniz. Başka deyişle, birçoğunuz bir ruh olarak direkt olarak deneyimlemediğiniz, ama bu kusurları dengelemek ve yenmeniz için enerji (aura) alanlarınıza ve DNA’nıza yerleştirilmesini kabul ettiğiniz bir çok farklı fasetlerden veya ifadelerden oluşmuş enerjiler ile geldiniz. Bu nedenle sevgililer, kendi payına düşen zorluklardan çok daha fazlasına sahip olduğu görünen güzel uyanmış bir ruhu yargılamayın. Onları onurlandırın; onlara özenin, çünkü onlar sizin için yolu düzeltiyorlar.
Ortaya çıkan, sizi aydınlanmanın sonraki seviyesine ilerlemekten alıkoyan korku ve şüphe kalıplarını gözlemenizi istiyoruz. Her seviye kendi sınavlarına, sıkıntılarına ve gizli tehlikelerine sahiptir ve bir çoğunuz ilerlemenizi engelliyorsunuz, çünkü eski derin – çekirdek enerji kalıplarını bırakamıyorsunuz. Bir çok insan hala güç mücadelesine yakalanıyor, bir taraftan, büyük iyilik tohumları yaratırken ve sergilerken, hala kontrol etmeye veya kendi gerçeklerini veya düşünme şekillerini başkalarına zorlamaya çalışıyor. Spiritüel olarak büyümek için hala hizmet etmeleri ve fedakarlık yapmaları gerektiğini hisseden birçok insan, başkalarından haksız olarak aldığınız şeyleri en sonunda sadece kendinizden aldığınızı öğrenmemiş olanlar tarafından faydalanıyor. Bir çok insan hala destekleyici ve büyümeye ve genişlemeye izin veren bir ilişki yerine, engelleyici ve incitici ilişkilere hapsoluyor. Onlar mevcut durumdan dışarı çıkmaktan veya kendi spiritüel büyümeleri ve esenliklerinin sorumluluğunu almaktan korkuyorlar. Birçok insan kabusları ve kötü rüyaları ile yüzleşmekten korkuyor, çünkü bunların kendi yaratımları olduğunu ve kendi kişisel dönüşümlerinden sorumlu oldukları kavrayışına gelebilirler. Durağanlık ve faydasızlık duygusu ölüm formülüdür sevgililer: duyguların ölümü, zihinsel uyanıklığın, umutların ve hayallerin ölümü ve en sonunda, fiziksel bedenin ölümü. 
Tam şu anda en büyük korkularınız nedir, sevgililer? Sizi yüksek farkındalığa ve üstatlığa giden sonraki kapıyı açmaktan alıkoyan engeller hangileri? İlahi İradenin Birinci Işınının armağanını kabullenebilmeden ve kullanabilmenizden önce, korkularınızla ve şeytanlarınızla yüzleşmeli ve onları yenmelisiniz. Bunu başarmak için geçmiş yıllarda size aletler ve bilgelik vermeye gayret ettik, ama en sonunda görev sadece sizindir. Bu sonraki yıllar kritiktir ve bunu daha önce bir çok kez söyledik; ancak, insanlığın evrim veya yükseliş sürecinin ne kadar hızlı ilerlediğinin farkında olmanız önemlidir. Eğer yolda kalır ve gezegeninizin frekans hızlanmasına ve yuvaya geri dönüş yollarında yıldızlara erişenlerin frekans hızlanmasına ayak uydurursanız,  kendinizle, korkularınızla ve Yüksek Benliğinizden ve Işık alemlerinden bağlantınızın kopmuş olması duygunuzla hesaplaşmalısınız.
Size korkularınızın ve şüphelerinizin kısıtlayıcı duvarlarını yıkmanıza yardımcı olacak ve artık size hizmet etmeyen o kalıpları salıvermenize yardım edecek bir armağan, bir egzersiz vermeme izin verin. Korku enerjilerinin – üstatlık armağanlarınızı sahiplenmenizi engelleyen enerjiler – ne kadar zararlı olduğunu ve bunlardan geçip ilerlemenin ne kadar basit olduğunu aşılamak istiyoruz.
Bir aynanın önünde durun veya elinizde  bir ayna tutun ve en çok korktuğunuz şeyi zihninize getirirken bu aynaya bakın. Size öğretmiş olduğumuz gibi bedeninizi Işık ile doldurun, şimdi size bu korkuyla ilgili olası en kötü senaryoyu yaratırken ve hayal ederken bu korkunun oluşmasına izin vermenizi istiyorum. Korkunun bedeninize nüfuz etmeye başladığını hissedin, bilincinizi bedeninizde dolaşırken ve kısıtlamayı, stresi, felç edici enerjinin Varlığınıza nüfuz ettiğini hissederken bu korkuyu özellikle kalbinizde ve solar güç merkezinizde hissedin. Şimdi kendi gözlerinize bakın, acıyı görün, yüz ifadeniz değişir ve yaşlanırken yüz ifadenizi inceleyin. Artık tolere edemeyeceğinizi bilene kadar oluşan baskıyı hissedin. Şimdi sevgili üstatlar, Kutsal Kalp Merkezinize daha derin girerken ve Elmas Çekirdek Tanrı Hücrenizden Baba/Anne Tanrımızın Kutsal Sevgisini çekerken, bir kaç derin nefes alıp verin – her sıkıntı ve sınavda size yardım etmek için her zaman mevcut olan değerli armağan. Sizi Mor Alevin iyileştirici frekansları ile doldurması için ÜstRuhunuzu çağırın ve bu muhteşem armağan size ve etrafınıza akarken tüm duyularınızla farkında olun. Korkuya tutunabiliyor musunuz yoksa bu sihirli sevgi dolu enerji iksiri varlığınıza nüfuz ederken korku hiçliğe mi çözündü?
Tekrar, aynaya bakın ve gözlerinizin ne kadar yumuşadığını görün; yüzünüzün ne kadar gençleştiğini görün. Kalbinizdeki genişlemeyi ve bedeninizde ve kas yapınızda stresin ve gerilimin salıverilişini hissedin. Işığın olduğu yerde – sevginin olduğu yerde- korku var olamaz. Yaşam armağanını soluyun – size sunulan Yaradılışın Özünü derin derin soluyun. Korku içinde olduğunuz zaman, yaşamın Pranik madde akışını kısıtlarsınız ve kesersiniz. Bu zorlayıcı bir egzersiz gibi görünebilir, ama gerçekte harika bir armağandır, çünkü birçoğunuz aynada kendinizle yüzleşinceye kadar ve korkularınızın size geri yansımasına izin verene kadar ilerleyemiyorsunuz. Korkunun “orada bir yerden” kaynaklanmadığının, içinizden kaynaklandığının farkına varacaksınız.
Bir çoğunuz hayat misyonunuzun ve bunun ne kadar önemli olduğunun farkına varıyorsunuz. Cesurca dışarı çıkmaktan korkmayın, sevgililer. Çünkü atasal soyağacınızın negatif frekans kalıplarının iyileşmesine ve çözünmesine yardımcı oluyorsunuz. Işık Yolunda yukarı doğru ilerlerken, aynı zamanda ruh yoldaşlarınızın bir çok yaşamlarından gelen pozitif deneyimlerin bilgeliği ve zenginliği sizin için elde edilebilir olacak. Bu, birlik bilincinin muhteşemliğidir. Kaç tane öğretmenin ve habercinin neredeyse özdeş bilgiyi getirdiklerinin farkına vardınız mı, çünkü onlar aynı duygusal iniş çıkışları deneyimliyorlar ve aynı düşünce dürtülerini alıyorlar. Birçoğunuz yuvaya gelmenin derin duygusunu, uzun zamandır kayıp olan aile veya dostlarla yeniden bağlantı kurma derin duygusunu hissettiğiniz toplantılara gittiniz. Birçoğunuz fiziksel aileniz ile artık uyumlu hissetmiyorsunuz, uzun süreli arkadaşlarınızla ortak bir şeye sahip olmadığını görüyorsunuz. Yargılamayın; gözlemci olun – Yüksek Benliğinizin sizi herhangi bir durum veya engelden geçmek veya bunları yenmek için gereksinim duyduğunuz bilgeliği size sağlamasına izin verin.
Yargılamamaya girdiğiniz ve tüm durumlarda en yüksek sonucun gerçekleşmesine izin vermeye istekli olduğunu zaman, korkunun bağlarını koparırsınız ve hayat sürekli bir sihir, neşe ve şükran kaynağı haline gelir. Size sunulan armağanları sahiplenin, değerliler, bunları kazandınız. Korkunun sisinden şafağı söken çağın Işığına ilerleyin. Adımlarınızda baharla, dudaklarınızda gülümsemeyle ve kalbinizde neşeyle cesurca yürüyün – arkanızdakiler sizi izliyor, cesur Işık savaşçılarım, şimdi duraklamayın. Size gösterdiğimiz gibi onlara gösterin; ellerini tutun ve onları destekleyin. Onlara onların görevlerini veya yüklerini alamayacağınızı, ama bilgeliğinizin ve deneyiminizin faydalarını verebileceğinizi anlatın. Hangi seviyeyi elde ettiğinizi iddia etmemeli veya ifade etmemelisiniz. Etkilemeye veya hükmetmeye çalışmamalısınız, çünkü kalbinizde kim olduğunuzu biliyorsunuz ve bu yeterlidir.
SİZE NASIL HER GÜN BİR IŞIK ÜSTADI OLARAK YAŞANACAĞI İLE İLGİLİ BAZI İLERİ YÖNERGELER VERMEMİZE İZİN VERİN:
- Kaynağı tespit etmeyi ve kendi olumsuz düşünce formlarınız ile başa çıkmayı öğrenmelisiniz. Çoğu zaman olumsuz hisleriniz etrafınızdaki insanlardan toplanır, özellikle eğer çok empatik biri iseniz. Kendinizi daha az titreşimde olan hiç bir şeyin giremeyeceği ve dinginliğinizi bozamayacağı Altın/beyaz Işık küresi ile sarmalamayı öğrenin. Dünyadaki herkes kadim anıları ve geçmişin düşünce formlarını temizleme sürecindedir. Bu hisler içinizden çıkageldiği zaman pasif bir gözlemci olun. Onları sahiplenmeyin, sadece gözleyin ve kendinize bildirin: “Bu deneyimlemekte olduğum öfke” veya korku, suçluluk ya da başka güçsüzleştirici bir duygu. Yüksek Benliğinizden alev gibi yanan bir Işık topunun indiğini, bedeninizde dalgalanan milyonlarca minik, kristalin elmaslara patladığını ve içinizdeki tüm uyumsuz enerjileri dönüştürdüğünü ve dengelediğini gözünüzde canlandırın. Bunu gerekli olduğu kadar sık yapın.
- Zihinsel otomatik pilotunuzu kapatın ve yolculuğunuzun ve deneyimlerinizin yöneticisi olun. Yükseltici ve güçlendirici olan düşünceleri, titreşim kalıplarını ve sesleri ararken kendi zihinsel alıcı istasyonunuza ayarlanın. Olumsuz, eleştirici düşünme düşük, yıkıcı frekans kalıplarından oluşur. Eğer dünyanızda olan bitenlerden hoşlanmıyorsanız, “düşünce ve niyetin dengeli, yükseltici frekans kalıplarını” yansıtmanız için düşüncelerinizi yükseltin ve zihninizi değiştirin. 
- Tüm beyninizle düşünmeyi öğrenin – yani, hem lineer, analitik, dışa odaklı sol beyninizi, hem de sezgisel, yaratıcı, içe odaklı sağ beyninizi kullanın.Dahi potansiyelinize veya yüksek boyutlu veya kozmik bilgi deposuna uyumlu olan Kutsal Zihninizde saklanan bilgeliğin Işık Paketlerine erişin.
- Her zaman başkalarına karşı duygularınızı ifade etmeyin veya yansıtmayın. hangi duyguyu deneyimliyorsanız bunu hissetmenize ve ifade etmenize izin verin, ama önce bunları kendi kutsal yerinizde analiz edin ve çözün. Sadece yanlış anlaşılmayı temizlemek veya netleştirmek için konuşun veya paylaşın ve her zaman düşüncelerinizi sevgi ve şefkat filtresinden paylaşın. Bu, üstadın yoludur.
Sevgili Işık Taşıyıcıları, sizler yenilenme plazmasının daha fazlasını bütünleştirirken ve Işığın uyumlu tedarikçileri olurken, şimdi sizlerle daha serbestçe etkileşim kurabiliyoruz ve muhteşem yeni şeyler yaratmak için sizin vasıtanızla çalışabiliyoruz. Bunu yapmayı kabul ederek, en büyük hayallerinizin ötesinde mucizeler bollaşacak. Sizleri Baba/Anne Tanrımızın ve Mutlak Yaratıcının kalp özünden gelen Yaşam Işığında sarmalıyoruz. Rehberlik yapmak ve sizi korumak için her zaman yanınızdayım. Ben Başmelek Mikail’im.
Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır http://www.ronnastar.com/ * Serbestçe kopyalayın ve paylaşın. Ancak, bu makalenin evrensel telif hakkına Başmelek Mikail adına sahip çıkıyorum. BAŞMELEK MİKAİL’İN MESAJLARINI WEBSİTEMİZDE ARMAĞAN OLARAK SUNUYORUZ; ANCAK, TÜM DÜNYAYA GÖNDERDİĞİMİZ ÜCRETSİZ SEVGİ PAKETLERİNİ GÖNDERMEK VE İŞLETME MASRAFLARINI KARŞILAMAYA YARDIMCI OLMAK İÇİN BAĞIŞLARINIZA MİNNETTAR OLURUZ.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder