9 Eylül 2014 Salı

Hilarion: “Şu anda bir bekleme oyunu oynuyorsunuz”

 waterfall back
Arkadaşlar, Yükselmiş Usta Hilarion’un bu mesajı bugünün enerjilerine çok uyuyor. Hilarion salıverme ve arınma sürecinin ilk aşamaları bittiğinde nasıl yaşayacağımıza dair bir resim çizerken, şu anda yapmamız gerekenleri de açıklıyor.

Burada özellikle “kendimize iyi bakmak ve kendimizi şımartmak” konusuna değinmek istiyorum. Bu mesaj son iki-üç haftadır seanslarım sırasında da, Linda Dillon aracılığıyla Kutsal Anne ve Baş Melek Gabriel (Cebrail) tarafından da veriliyor. Onun için tekrarlanan bu öneriyi ciddiye alsak iyi olur kanısındayım. Burada anlamsız şımartmaktan bahsedilmiyor, gerçekten vücudunuza iyi bakmak, ona iyi davranmak, ruhunuza iyi davranmak ve kalbinizden geçirip de zaman ayırmadığınız aktivitelerden bahsediliyor. Bu aktiviteler çok istediğiniz bir konsere gitmekten, detoksa, çok sevdiğiniz ama çoktandır görüşemediğiniz arkadaşlarınızla buluşmaktan, en sevdiğiniz yazarın son romanında kendinizi kaybetmekten, çok istediğiniz ama zaman ayırmadığınız bir kursa yazılmaktan, sadece kendinizi dinleyeceğiniz sakin bir-iki güne kadar farklı şeyler olabilir. Önemli olan ruhunuza ve vücudunuza değer verdiğinizi kendinize göstermek ve kendinizi gerçekten iyi hissetmek.


Hillarion da diğer bütün Yükselen Ustalar ve Melekler gibi her mesajında meditasyonun önemi üzerinde durmayı da unutmuyor.

Hilarion ve Marlene Swetlishoff’a çok teşekkürler.

Sevgililer,

Şu anda bir bekleme oyunu oynuyorsunuz – ancak, sadece bekleyişin amacını anlayamıyorsunuz.

Yolculuğunuzda bir sonraki aşamaya yükselmenin zamanı geldi. Beklediğiniz şey ise ne kadar muhteşem olduğunuzun tarafınızdan hatırlanmasıdır.

Bu hatırlama içinize kodlandı ve bu kod hayatınızda çoktan olmuş ya da olacak bir olaya bağlı.

Kendi kodunuzun aktive olduğunu eski dünya ile ilgili şeylerin artık ilginizi çekmemesinden anlarsınız.

Tüm eski programlamaları ve inanışları arkanızda bırakmaya çoktan hazırsınız, ki onlar zaten en başından beri size ait değillerdi.

Böylesi hazır olmak bazen depresyon, uyuşukluk, ilgisizlik, günlük hayatınızda hiçbir şeyin asla daha iyi olamayacağı duygusu ve sizi sadece kaos ve dağılıp bozulmanın çevrelediği duygusu olarak deneyimlenebilir. Bilin ki, bunları deneyimlediğinizde çok yakında daha yüksek bir oktav ve frekansa çıkacaksınız.

Şu zamanda ihtiyacınız olan şey, günlük yaşamınızın her anında şükran ve takdir duygularını besleyip büyütmenizdir. Her negatif düşünceniz için hayatınızda şükredecek on şey bulun ve her biri için kendinizi övün, kendinizi kutlayın.

Kendi kendinizi baltalayan düşünceler derinlerden yüzeye çıktığında, hayatınızda iyi ve istediğiniz gibi olan on şeyin listesini yapmak için zaman ayırın, bunlar sizin algılarınızla son derece olağan şeyler olsa dahi.

Buradaki amaç, zihninizi sadece sizi güçlendirecek ve besleyecek şeyleri düşünmeye eğitmektir. Böylece günlük hayatınızda deneyimlemeyi arzuladığınız herşeyi kendinize çekersiniz.

Şu anda yapılması gereken iş, kendinizi sevmeniz ve kendinize iyi bakıp, şımartmanızdır. Her biriniz başkalarının ihtiyacı olan şeyleri vermekte çok iyisiniz ve hatta mükemmelsiniz. Ama şimdi kendinize şaşmadan her gün iyi davranmanın zamanı.

Bu size en başta bir angarya gibi gelebilir ve aptalca vakit kaybediyormuşsunuz gibi hissettirebilir; ama sizi temin ederim, Sevgililer, bunu yapmaya devam etmeniz en üst düzeyde önem taşıyor.

Sihirli güzellikte bir yaşam sürmek için, siz sihir olmalısınız; ve eğer kendinizi sevip onurlandırmıyorsanız, sihir olamazsınız. Hayallerinizdeki yaşamı yaratmak için kendinizi sağlıklı bir şekilde sevmeniz şart.

Yaşanabilecek en iyi hayata layık olduğunuzu bilmeli ve hissetmelisiniz. Aynı zamanda o amaca giden yola başlamalı ve bekleme modundan çıkmalısınız, çünkü asıl beklediğiniz kendinizdir. İçinizdeki ilahi varlık yaşamı SİZ olarak deneyimliyor!

İhtiyacınız olan bütün kaynaklar içinizde ve ona bağlanılması gerekiyor. Bu yüzden, çekirdek özünüze bağlanmak için her gün sessizlik ve sakinlik içinde geçireceğiniz zamanlara ihtiyacınız var.

Sakinlik ve meditasyon ile geçirilen beş dakika bile size pek çok fayda sağlayacaktır. Bunu yapmak, frekans seviyenizi yükseltecek, ki bu seviyeyi korumalı ve beslemelisiniz, bu da sonrasında daha da yüksek seviyelere çıkmanızı sağlayacaktır.

Her gün devam ettirilen odaklanma ve kararlılığı evren her zaman ödüllendirir. Hayatınızın her yönünde başarılı olup gelişirken, sebep ve sonuç arasındaki fark gitgide azalır ve hayatınızdaki mutlu olaylar akışı sizde vücut bulan sihir yoluyla gerçekleşmeye başlar.

Eski kısıtlamaların sizden ayrılmasına izin verirken, bir başka alanı daha serbest kılarsınız ki, bu içinizi daha da büyük bir yaşam gücünün doldurmasına ve sizi besleyip bakmasına yol açar.

Devam eden salıverme ve arınma sürecinde, Yüksek Benliğinizin, Ruhunuzun içinizde daha büyük bir etki olmasına izin verirsiniz; ve günlük hayatınız gerçek ışıltınızı tüm yönleriyle yansıtmaya başlar.

Olayların bu şekilde gelişmesi daha çok şükran ve takdir getirir. İçinizde kalpten gelen gayret, coşku ve tutku yaşarsınız ve fazla geçmeden kendinizi sürekli huzur ve neşe hali içinde bulursunuz.

Deneyimlediğiniz yüksek ruh hali sizi bu yolda kalmaya cesaretlendirir ve düşük enerjili ortamlara dönmek düşüncesi bile sizin için son derece itici olur. Bu hal aynı zamanda içinizi güçlü ve coşku dolu enerjinin doldurmasını ve bu enerjinin sizin aracılığınızla çalışmasını sağlar.

DNAnızda taşıdığınız yetenekler aktive olur, çalışmaya başlar ve siz de bu yeteneklerinizi etrafınızdakilerle paylaşmaya başlarsınız.

Kalbinizin içinde yer alan ilham ve mesajlarla ahenk içinde olan berrak bir zihin kazanırsınız ve her zaman yapmanız gereken en doğru şeyi bilirsiniz. Bütün bunlar şu anda gerçekleşen ilk açılımlardır ve kullanıldıkça daha da büyük yeteneklere yolu açacaklardır.

Yaptığınız her şeyde en yüksek sonucu bekleyin ve her şeyden önemlisi kendinize inanın.

BEN Hilarion

Mor Alev tarafından çevrilmiştir. İngilizce telif hakkı Marlene Swetlishoff’a aittir. http://www.therainbowscribe.com

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://moralev.com/


0 comments:

Yorum Gönder