20 Eylül 2014 Cumartesi

Hilarion: Evrenin bolluğu her bir hayata akıyor

 Edivaldo Barbara de Souza Brazil
Sevgili Dostlar, bazen günde 10-15 mesaj ve makale yayınlamak istiyorum, bu mesaj da yayınlanacaklar listesinde Pazar akşamından beri bekliyor. Ama zaman ve işgücü düşünülünce bunu şu anda yapmak imkansız. Ya bütün diğer sorumlulukları bırakacaksınız ve kendinizi bu amatör bloga adayacaksınız, ya da hepsini sıraya koyup tek tek, ince ince yazıp, temiz ve akıcı bir şekilde sizlere ulaşması için blogla anlaşmaya varacaksınız. Ben ikinci yolu seçtim ve bu blog ne zaman ne isterse o yayınlanıyor. Evet, blogun kendi ruhu olduğuna derinden inanmaya başladım.
Bunları yazarken düşündüğüm ikinci olgu ise aslında adına “zaman” dediğimiz şeyin olmaması. Çizgisel zaman sadece bizim uydurduğumuz, böylece beyin fonksiyonlarımızı aksatmadan sürdürebileceğimiz bir kavram. Yani geçen Pazar günü yayınlanmış olan bu mesajı ancak beş gün sonra çevirip yayınlamanın hiçbir önemi yok. Çünkü her şey aslında ŞİMDİ oluyor. Bugün bu yazıyı okumak sizin için bir şey ifade etmeyebilir, ama belki iki ay sonra okuduğunuzda bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. O sizin ŞİMDİnizdir. Aynı yeni yayınlamaya başladığım Gabriel (Cebrail) yazı dizisi gibi. 2011 de başlamış olan o mesajlar serisi bizim algı alanımıza şimdi girdi, çünkü ŞİMDİ hazırız.
O yüzden sizi (bu hafta ikinci kez) tekrar arşivlere girmeye ve eski yazılara bir göz atmaya davet ediyorum. Belki geçen sene bu zaman yayınlamış olduğum bir bilgi ŞİMDİki sizi mükemmel tarif ediyordur. Hilarion ŞİMDİ diyor ki;
 
Sevgililer,
Hiç sonu gelmeyecekmiş gibi duran dış etkenler sizi iç bilgeliğinizin çekirdeğinden alıkoymak için pes etmeden kendilerini yaşamınıza sokmaya çalışırken, artık onlardan boşanmanızın vakti geldi. (Mor Alev: Hilarion bilerek ve isteyerek “boşanma” kelimesini kullanıyor. Ayrılmak, dikkat vermemek gibi kelimelerden çok daha güçlü ve kesin bir son getiren bir kelimeyi seçiyor.)
Onun yerine gökyüzüne ve Evrende oluşan yıldız düzenlemelerine bakın.
Bu gerçekten de büyük haber, gezegeninizdeki günlük sorumluluk ve aktivitelerinize devam ederken bir kenara not almanız gereken bir bilgi. (Mor Alev: Bütün bu büyük gökyüzü hareketleri için vermiş olduğum kısa listeye bakınve önümüzdeki günlerde yayınlayacağım Mor Alev Gökyüzü İle Yükseliş Raporlarını kaçırmayın! Müthiş bir enerji girişine hazırlanmaktayız.)
Şu anda farkına varılacak, sezilecek, ayırt edilecek ve yeniden keşfedilecek çok şey var. Dünya küresel zaman kuşağına doğru daha da yaklaşırken, pek çok kadim hatıra ve bilgiyi hatırlanmak üzere odak noktasına getiriyor. (Mor Alev: Kısa ön yazıda belirttiğim “çizgisel zaman” sona ermek üzere, evrimleşmemiz tamamlandığında küresel zaman üzerinden çalışmaya başlayacağız. Küresel zaman dilimlerini odaklanma açınıza göre birbiri üzerine geçmiş çok ince portakal dilimleri gibi düşünebilirsiniz. Her bir dilimden diğerine atlayıp, ileri geri gidebilirsiniz, ki ileri-geri kavramı bile yanlış kelimeler olsa da, şu anda bunu açıklayabilecek sözcüklere henüz tam olarak sahip değiliz. O zaman ŞİMDİ çok daha derin bir anlam kazanacak. Bu konuda ileride çok daha fazla konuşacağımızdan eminim.) Bu bilgiler yeniden parçası olduğunuz evrimleşen medeniyetinize sunulmak üzere hazır bekliyorlar. Kendinizi merkezinizde dengeleyin ve bu bilgileri getirmeye hazır olup olmadığınıza bakın.
Dünyanın atmosferine yeni bilgilerin de tohumları atıldı, bu bilgiler de sizin gibi kişiler tarafından dikkat edilmeyi ve böylece dünyaya sunulmayı bekliyor. Bu ŞİMDİ zamanında, antik geçmişinizden kalma bilgileri çekip almanız ve onları sadece güncelleştirmeniz büyük faydalar sağlayacaktır.
Dünya, Kaynak’la (Evren’le) uyumlu, arkasında kirli etkiler bırakmayan ve gezegeninizde kimseye ve hiçbir varlığa zararı dokunmayan bilgileri ve yeni yöntemleri kucaklamaya hazır. Bu yeni gerçekliğinizde gerçekleşmeye hazır bekleyen bir potansiyeldir.
Bu zamanda yardımcı olmak üzere bu bilgileri gerçekliğinize getirmek üzere gönüllü olmuş kişileri göreve çağırıyoruz. İçinizin derinliğinde, bu bilme hissine sahipsiniz ve yüksek boyutlardan gelen bu çağrı o bilme hissini harekete geçirecektir.
Bu çağrıya pek çoklarınızın cevap vereceğini ve gezegenin ve üzerinde yaşayan tüm varlıkların düzelmesini listenizin en tepesine koyacağınızı bekliyoruz. Çünkü sonu gelmeyen kişisel fayda ve güç peşinde koşma kavramı şimdi yanıp kül olmaktadır.
Siz bu evrenin çeşitli yerlerinden geldiniz. Geldiğiniz yerlerde kolektif ve müşterek bilinçte bütünün hayrı en yüksek önceliği taşır ve herkes ihtiyacı olan her şeye, ihtiyaçları olduğu zaman sahiptirler. Siz bu yerlerin şablonlarını içinizde taşıyorsunuz ve şimdi bu şablonları halihazırdaki gerçekliğinize demirlemeye hazırsınız.
Bazılarınız, içinizden hızla akan bilgiler karşısında şaşırabilirsiniz, çünkü bu bilgilerin bazılarına daha önce ciddiyetle bakmamış olabilirsiniz. Ama eğer geçmişinizi inceleyecek olursanız, aslında potansiyelin orada hep olduğunu ve yaşamınızın arka planında yavaş yavaş piştiğini göreceksiniz. Bırakın içinizden hangi şekilde gelirse, o şekilde dışarıya aksın ve sürece güvenin.
Şunu bilin ki, her biriniz bu zamanda yükselmeye başlayan yeni toplumunuza kendinize has ve değerli becerilerinizle katkıda bulunmaya geldiniz, şekli nasıl olursa olsun. İhtiyaç duyulan tek şey kendinize inanmanız ve güvenmeniz.
Evrenin bolluğu her bir hayata akıyor ve daha önce kapalı olan kapılar açılıyor. Bu bolluğu kabul etmek için, kendinizi almaya açmalısınız. Bu da, günlük sakinlik ve iç sessizlikle yapılır. (Meditasyon)
Bahsettiğimiz bolluk, sevginin kanatları üzerinde yaratıcı fikirler şeklinde gelir ve onlarla harekete geçilmelidir; çünkü hareket herhangi bir fikrin hayata geçirilmesi için gereklidir.
Bunu söyledikten sonra, her birinizin ciddi bir şekilde günlük tutarak her gün size gelen düşünce ve fikirleri yazmanız üzerinize düşen önemli bir sorumluluktur. Tarih ve zamanları dikkatle kayda almak da önemli; çünkü bunlar daha sonra size yardımcı olacak bilgilerdir.
Tanrı tarafından görevlendirilen rehberleriniz şu anda otantik varlığınızın çeşitli yönlerini uyandırmak için sizlerle çalışıyorlar. Bunu zihninize çeşitli kelimeler, düşünceler ve görüntüler vererek yapıyorlar. Bunların amacı size yardımcı olmak ve sizi yolunuzda yönlendirmek için ipuçları ve işaretler vermektir.
Aldığınız bazı telkin/ilhamlar size halihazırdaki durumunuzda uygulaması imkansız gibi gelebilir; ancak bunları dikkatle günlüğünüze yazarsanız, bunları gerçekleştirme vaktiniz geldiğinde, size sonradan hatırlatacak kayda sahip olursunuz.
Biz, sizlerin rehberleri, ruhani gelişiminizde sizinle çalışmak için çok uğraşıyoruz. Bizler aynı zamanda, şu anda başa çıkmaya çalıştığınız durumlarda size alternatif çözümleri görmenizde , ya da yeni fikir ve bakış açılarının tohumlarını ekerek yardımcı olmaya çalışıyoruz ki yaşamınız sizin için yolunda gitsin.
Ruhani, zihinsel, duygusal ya da fiziksel işinizi ve görevlerinizi sizin için bizler yapamayız, bunlar tamamen sizin kendi sorumluluğunuzdur ve kendi ruhunuz tarafından yönlendirilmelidir. Ama yapabileceğimiz ve yaptığımız şey, bu gezegende doğarak üzerinize düşen zorlukların arasında kendi yolunuzu bulabilmeniz için sıklıkla moralinizi ve enerjinizi yükseltmek, size ilham vermek ve gücünüzü hatırlatmak, size güç vermektir.
Durgunluk ve sessizliğe ayırdığınız zamanlarda, bizimle konuşun ve günlük yaşamınız için yardım isteyin. Bilinçli yardım isteği olmadan, biz size yardım edemeyiz çünkü size Tanrı’nın verdiği özgür iradenizi kısıtlamamak üzere Evrensel Müdahil Olmama yasasına uymak zorundayız. Biz buradayız ve biz hazırız.
BEN Hilarion.
Arkadaşlar, Hilarion bu mesajında gelmekte olan pek çok yeni bilgiden bahsediyor. Bunu ben birebir Pazartesi günü bir seansımda yaşadım. Ziyaretçim hiç beklenmedik yeni bir hayat yoluna doğru yönlendirildi. Bu yol son teknoloji ve çevreci ilkelerle dünyamızı yaşanılır bir yer kılma amacının özel bir dalına doğru gidiyordu. Kendisi, daha önce belki zihninin sadece gerilerine ittiği bu yeni hayat yolunu fark ettiğinde hemen harekete geçti. Özgüveninden ve kendine olan inancından dolayı onu tebrik ediyorum. Araştırmalarına hafta boyu devam ederken, kendine uygun bir eğitim bulduğunu ve ona katılacağını bana yazdı. Onun için kalbimde büyük bir mutluluk var, çünkü olağandışı bir yola büyük bir coşku ve arzuyla giriş yaptı. Her şeyin onun için en iyi şekilde devam edeceğinden eminim. Bir gün gazetede onunla yapılan bir röportajı ve dünyamıza olan hizmetlerini okursam hiç şaşırmam. O zaman sizinle paylaşmama da izin çıkar belki!
Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.
Mor Alev tarafından çevrilmiştir. İngilizce telif hakkı Marlene Swetlishoff’a aittir.http://www.therainbowscribe.com
Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder