15 Eylül 2014 Pazartesi

Sizin Kaderiniz, Tamamen Işığa Dönmektir…- Mike Quinsey aracılığıyla SaLuSa

 invite everyone
 Sevgili Okuyucularım, farkındaysanız bir süredir SaLuSa mesajlarını yayınlamıyorduk. Mor Alev Dostu ve ben içerikte biraz fazla tekrar olduğunu konuşmuştuk. Ben de insanların özellikle onun mesajlarını kalp gözüyle değil de sanki Uzay Yolu dizisinden Kaptan Kirk’in mesajlarını okur gibi algıladığını ve bu çok yüksek boyutlardan gelen mesajların belki de tam olarak anlaşılamadığını düşünüyordum. Böylece bir ara vermiş olduk. Ancak geçen hafta bir seans sırasında SaLuSa bizi ziyarete geldi, seansla ilgili sorular bittiğinde, bu durumu ona danıştım. SaLuSa bu mesajların bazen tekrar içerdiğini biliyor, ancak bizden yayınlanmalarını rica etti. Önemli olanın barışsever ve dost Galaktik Ailemizin varlığının artık kolektif bilincimize yerleşmesi olduğunu ve mesajların içerdiği bilgiler ve frekansının da genel olarak yükseliş sürecinde bize yardım edeceğini söyledi. Öyle olunca da, SaLuSa’nın ricasını kırmıyoruz ve onun mesajlarına geri dönüyoruz. 
Bu mesaj sevgili Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Mike Quinsey tarafından iletilen mesajın orijinali için buraya tıklayın. Mor Alev Dostu, Mike ve SaLuSa’ya çok teşekkürler.
 
Sevgililer, öyle büyük bir potansiyele sahipsiniz ki, dikkatlice planlayıp onu ortaya çıkardığınızda, bilincinizin de yavaş yavaş genişlediğini göreceksiniz. Bunların hepsi, sizin evrim planınızın bir parçasıdır ve sizleri “tam bilinç” durumuna erişmeniz için hazırlamaktadır.
Gerçi böyle bir Yükseliş durumuna ulaşabilmeniz, ancak gelecekte ve en uygun zamanda mümkün olacaktır. Ama yine de bilinçlerinizin geliştiğinin farkındasınız. Ve siz de bu göreve kendiniz talip olduğunuza göre, böyle bir gelişmeden dolayı kendinizle gurur duyabilirsiniz.
Şu anda Dünya üzerinde farklı bilinç düzeyinde olan Ruhlar var. Ve bu durum, çeşitli gruplar arasında sürtüşmelere neden oluyor. Etrafınızda olup bitenlerden dolayı, dikkatinizin dağılmasına izin vermemeniz ve kendi ilerleme sürecinize konsantre olmanız gerekiyor. Başkalarına yardım etmek uğruna, kendi gelişiminizi feda ettiğiniz günler artık geride kaldı. Artık bunu yapmanıza gerek yok. Çünkü artık bütün Ruhlar, nereye gittiklerini ve onlardan ne beklendiğini biliyorlar. Her Ruhun, kendi yaşam planını uygulamaya yönelmesi ve hedefine ulaşması için, elinden geleni yapması gereken zaman geldi. Tüm bunların ne olduğuna dair farkındalık eksikliği olanlara da, mümkün olduğunca fazla ilerlemeleri için, yardımcı olunacağından emin olun.
İnsan ırkı o kadar hızla gelişti ki, meydana gelen tüm bu gelişmelere inanmak oldukça zor. Önünüzdeki görev ne kadar ağır ise, başarıya ulaşmak için sanki o kadar da fazla çaba gösteriyorsunuz. Sık sık işaret ettiğimiz gibi, hiçbir Ruh’tan yapabileceklerinden daha fazlasını yapması istenmedi. Zaten, kendi sınırlarını (yapabileceklerini) bilen Ruhların da, bu Güneş Döngüsünde yükselmeye yeterli olmadıklarını kabul etmeleri, bu yüzdendir.
Ancak bu döngüyü tamamlamaya hevesli olan Ruhlar, yaşadıkları deneyimler sayesinde kendi evrimlerinde büyük atılımlar yapmak için, iyi bir platform hazırladılar. Henüz hazır olmayan diğer Ruhların nasıl ilerledikleri ise, kendi seçimleridir. Ama yine de, kendi titreşimlerini yükseltecek her türlü fırsattan yararlanmaları için, onları teşvik ediyoruz.
Gittikçe size daha fazla yaklaştığımızı fark etmiş olabilirsiniz. Bunun nedeni, birbirimizle buluşacağımız zamanın yaklaşmasından dolayıdır. Gemimiz artık göklerinizde daha sık görülüyor. İnsanlarınız biraz korkmuş olsalar da, aslında bizlerin de var olabileceği, sizlere uzunca bir süreden beri gösteriliyor.
Biz sizi asla ürkütmedik. Yine de gemimizle karşılaşan bazı pilotlarınız, biraz korku ve endişe yaşadılar. Gemilerimizin kontrolü tamamen bizim elimizde. Ve emin olun bizim teknolojimiz, sizin güvenliğinizi ya da aslında bizim güvenliğimizi tehdit edebilecek herhangi bir durumla rahatlıkla başa çıkabilir. Sizleri tehdit eden bazı tehlikeli durumlardan sıyrılmanız için, bizim müdahale ettiğimizden nadiren haberiniz olacak şekilde, sizlere defalarca yardım ettik. Sizlerin bazen, “bu bir mucize” dediğiniz durumları, bizim varlığımızla bağdaştırabilirsiniz. Ama önceliğimiz, sizin Karma’nıza kesinlikle karışmamaktır.
Yeryüzünde pek çok farklı türler yaşamaktadır. İç Dünya’nın sakinleri, çağlar boyunca sizinle birlikte yaşamalarına rağmen, ancak yakın bir gelecekte sizinle buluşabilecekler. Onlar sizden daha ileri safhada evrimleştiler ve size sunacakları çok şey var. Diğer türlerin de, Dünya’nın içinde üsleri var. Onlardan bazıları, sizin ulaşamayacağınız kadar derin olan denizlerin tabanına yerleştirildiler.
Belki de insanlar için en şaşırtıcı olay, uzaydaki ailelerinin varlığını kabullenmeleri olacaktır. Çünkü Yeryüzüne enkarne olmuş birçok Ruh, diğer gezegenlerden gelmişlerdir. Bunların hepsi, insan ırkının geleceğe taşınması adına gerçekleşmiştir. İnsanlar bireysel olarak, herhangi bir zaman diliminde yükselebilirler. Ancak insan ırkı toplu olarak yükselme fırsatını, sadece şu an deneyimlediğiniz Güneş Döngüsü sonunda yakalayacaktır.
Yani, geleceğinizin buna bağlı olduğu çok önemli bir zaman dilimine adım attığınızı anlamışsınızdır. Hedefinize kesin olarak ulaşmanız için birçok Ruh, sizinle birlikte çalışıyor. Ve biz sizin başarılı olacağınızdan eminiz. Geriye dönüp baktığınızda, daha üst seviyelere yükselmek için gösterdiğiniz azim ve niyetinize hayret edeceksiniz. Kaderinizin sadece, şu an aşina olduğunuz Dünya ile sınırlı olmadığını, kesinlikle bilmelisiniz.
Yükselmeye hazır olduğunu kanıtlayan kişiler, alt Boyutu terk edecek ve eski Dünya’yı arkalarında bırakacaklar. Şu anki Boyutta kalmaya mahkûm olmadığınızdan dolayı, geçmişin üzerine sünger çekip yepyeni bir başlangıç yapmanın vakti, bu kişiler için gelmiştir. Çünkü artık yeni gelen titreşimlere karşı koymanın, epey zor olduğunu anlayacaksınız. (Bu enerjiler sizi isteseniz de, istemeseniz de yükseltecektir) Aslında neden karşı koyasınız ki? Zaten sizin kaderiniz, tamamen Işığa dönmektir.
Bu enerjilere direnmiş olsanız bile, şunu bilin; Sizi adamakıllı test etmiş olan o kadar fazla olay deneyimlediniz ki, eninde sonunda Işık Varlığı haline dönüşeceksiniz. Zira fiziksel âlemler, sizin yuvanız değildir. Ama deneyimleriniz için, size gayet iyi hizmet etmişlerdir.
Korku, evrimleşmenizde en büyük engeldir. Çünkü böyle bir durumda, ilerlemeniz durur ve alt titreşimlere karşı savunmasız kalırsınız. Korkuyu ortaya çıkarabilecek durumlarla karşılaştığınızda, buna neden olan enerjiye, Sevgi ve anlayışla yaklaşın. Alt titreşimler korkuyu beslerler ve bu da sizin, olmasını istemediğiniz bir şeydir. O enerjileri güçlendirmek yerine, görmezden gelin ve böylece güçlerini ellerinden alın.
Aslında hiçbir tepki vermeyerek, sizin için olabilecek en doğru yolu seçmiş olduğunuz düşüncesi, ilginç değil mi? Çatışma ve intikam dürtüsü, Karma’yı anlamayan kişilerin eylemleridir ve her Ruhun da kendi davranışlarından sorumlu olduğunun farkında olmamaktır.
Eylemleriniz veya sözlerinizin sorumluluğundan kaçamazsınız. Bu Dünya’dan göçtüğünüzde ve yaşamınızı gözden geçirdiğinizde, geriye sadece gerçeklerin kalabildiğini göreceksiniz. Ve birilerini kandırmanın hiç iyi bir şey olmadığını anlayacaksınız. Yaşam sonrası gidilen yer, hayal ettiğiniz kadar ürkütücü değildir. Çünkü bu işlere bakan Yüksek Varlıkların hepsi, sizi seviyor ve sizleri cezalandırmak için orada bulunmuyorlar.
Yeryüzündeki yaşam, genelde iniş ve çıkışlarla doludur. Bu yüzden, hangi derslerin size sunulduğunu lütfen anlamaya çalışın. Şayet bu derslerden bir şey öğrenmediyseniz, öğreninceye kadar önünüze gelmeye devam edeceklerdir. Yaşam bundan ibarettir. Dolayısıyla “kısmetinize” razı olun. Çünkü siz kendiniz, bu yaşam planını kabul etmiştiniz. Sizin göreviniz, size sunulan dersleri bir kere daha görmenize gerek kalmayacak şekilde, iyice öğrenmektir. Ancak bu şekilde, çok daha hızlı evrimleşecek ve kendinizi alt titreşimlerden yukarıya çıkaracaksınız.
Ben Sirius Takımyıldızından SaLuSa’yım. Sizlere yardım etmek ve enerjinizi, sizin için en yararlı olan şeylere vermenizi sağlamak için buradayım. Ne kadar çok çabalarsanız, o kadar hızlı ilerleyeceksiniz ve bundan asla pişman olmayacaksınız. Gelişmenizi engellediğini düşündüğünüz şeyleri, yolunuzun üzerinden kaldırmaya çalışın. Sizlerden Sevgi ve Işıkla ayrılıyorum ve Işığa doğru ilerleme arzunuzdan dolayı, size teşekkür ediyorum.
Teşekküler SaLuSa
Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (http://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.http://moralev.com/

0 comments:

Yorum Gönder