23 Temmuz 2014 Çarşamba

PLEIADES YÜKSEK KONSEYİ – DÜZENDE KAOS, KAOSTA DÜZEN, İKİ YENİ DÜNYA VE MESHEDİLMİŞ ENERJİLER

Anna Merkaba
 22 Temmuz 2014
ancient-wisdom
Kozmik ışık kapılarının, hayatın ve düzende kaosun ve kaosta düzenin yeniden yapılan yapılandırılması ve yeniden hayat bulması, şu anda kendinizi bulduğunuz evrende hızla ortaya çıkmaya başladı. Yeni ulaşan meshedilmiş enerjiler, ışık enerjileri, kaynağın enerjileri ve yaratıcının enerjileri bu evrene salıverilmektedir, insanlığın evrimsel ilerlemesinin sonraki aşamasını başlatmak için GAİA’ya erişiyor. GAİA’da yaşayanların yüksek benliklerinin içsel derinliklerinde bir süredir üretilmekte olan enerji sonunda doruk noktasına ulaştı ve gezegeninizde oturan herkese dağıtıldı.
Dolunayı takiben Alcyone merkezi güneşi vasıtasıyla yeni bir ışık sevgi, bolluk ve bereket, sağlık ve sıhhat, anlayış ve denge enerjisi geliyor. Çünkü esas itibarıyla kendi yüksek benlikleriniz tarafından insanlığa bahşedilmekte olan bilgilendirici irade GAİA’nın çekirdek dengeleyicilerine aktarılmaktadır.
 
Bu noktadan itibaren, dünyasal zamanınızın son bir kaç ayındaki durumda olduğu gibi, gerçekliğinizin tüm arenalarında önünüzde açılmakta olan olaylar daha da hızlanacak. Yine insanlığa çok fazla şey ifşa edilecek, insanlığın başa çıkması için çok fazla şey yüzeye getirilecek. Çünkü zaten sizin tarafınızdan çok fazla şeye ulaşıldı, çok fazla şey oluşturuldu, enerjilerin yükselmesiyle GAİA’nızda yaşayan toplumlar, dünya gezegeninden tamamıyla ve geri dönülmez şekilde uzaklaştırılmadan önce son dansını oynayan karanlıktan, tamamıyla yeni türde bir gerçekliğe, yeni türde bir yönetime ve yeni bir toplum için adil yasaların ve adil kuralların yeniden oluşturulmasına çalkalandı.
Birçoğunuz bu tür değişimleri coşku ve öngörü ile bekliyorsunuz, bununla birlikte bazen bu ürkütücü görünse de, misyonunuzun her adımının keyfini çıkarmayı sürdürmek için buraya geldiğiniz yolculuğun keyfini çıkarmanın sizin taahhütünüz olduğunu söylemek yeterlidir. Çünkü neşeyle, anlayışla aramakta olduğunuz dengeyi bulabilirsiniz. GAİA’da gerçekleşmekte olan hızlı ve hareketli değişimlerin ortasında iç huzuru ve uyum dengesi için, uyumlu evrimin bereketli anlayışının son kutsamasını aktarabileceksiniz ve insanlığı son duygusal salıverişe başlayacağı ve sonunda kim olduklarının gerçeğine açılan kapıları açacağı, seçimlerinin yeni cömert gerçekliğine tam olarak adım atacakları sıfır noktasına sevk edebileceksiniz.
Zamanda bu anda gezegeninizde neyin gerçekleşmekte olduğunu size hatırlatalım, aslında gezegeniniz iki gezegene ayrılıyor ve bu şimdi birçoğunuza çok daha görünür hale geliyor, görünürde farklı dünyalar gerçekten kendilerini sizin önünüzde canlı bir şekilde materyalize etmeye başlıyor. Vizyonlarınızda ve GAİA’da sürdürdüğünüz deneyimler ile size muhteşem yeni dünya gösteriliyor ve yine de siz varlığınızın fiziksel gerçekliğinde ortaya çıkmakta olan ikili durumda kalıyorsunuz. Bu iki dünyayı ayıran köprü bilincinizde yatar ve hepinizin yeni dünyayı oluşturacağınız bu köprüye yürümek ya da eski düşünme paradigmasında kalıp hayatın hiç bitmeyen karmik çarkına kilitli kalmak size bağlıdır. Yerkürenin özünden gelen ışığı ve kendi yüksek benliklerinizin özünden gelen ışığı tamamen bütünleştirmenin ve iki dünya arasındaki yolu kuvvetlendirmek ve yeni bir paradigmaya yükselmeyi dileyenlerin uçmasını ve sonunda kendi gerçek benliklerine tam uyanışa ulaşmak için oluşturdukları varış yerine ulaşmalarını sağlamak için bu enerjileri birleştirmenin anı geldi.
Ve böylece, GAİA’ya girmiş olan yeni enerjilerle, dünyasal enkarnasyonunuzun bundan sonraki üç ayında destekleyici bir ışık dalgasının sizi takip edeceği bilgisini vermeyi diliyoruz. Yapmak için yola çıktığınız her şey sizin için sihirli bir şekilde yerine oturmaya başlayacak. Sözlerimizi dikkatle dinleyin, çünkü görünürdeki engeller ile yeni fırsatlar sizin için yükselecek, yeni enerjilerin hayatınızın DOĞRU yoluna kanal olması için yeni fırsatlar.
Bir çoğunuz ve sizler kim olduğunuzu biliyorsunuz, tam potansiyelinizde yaşamıyorsunuz, kendi  yüksek benlikleriniz tarafından sizin için ortaya konan evrensel yasalar ile uyum içinde yaşamıyorsunuz, bu yasaları kendi yararınıza tam olarak kullanmıyorsunuz. Kendi şimdiki anınız ve geleceğiniz hakkında kuşkulu olanlar için, yanıtı keşfetmek için bir kez daha içinizin derinlerine bakmanızı söylüyoruz.
Her zaman sizinle olduğumuzu hatırlayın. Işık kardeşleriniziz. Sizi gözeten, olduğunuz her şeyde size yardımcı olmaya hazır koruyucularınız ve ruh aileleriniziz. Çünkü aslında bu böyle. Kalbimizin ve ruhumuzun derinlerinden, bu çok önemli olayda burada olduğunuz için, ışığınızın GAİA’yı ve orada yaşayan her şeyi yıkamasına izin verdiğiniz için, kalbinizin anahtarının tüm insanlıkta yeni gerçekliğin tutkularını ve verimli başlangıçlarını tutuşturmasına izin verdiğiniz için size teşekkür ediyoruz. Sizin ışığınızla ve herkese olan koşulsuz sevginizle, bu dünya önünüzde olmasını dilediğiniz şeye çiçeklenecek.
Şimdilik sizin için sahip olduğumuz bunlar. Sizi seviyoruz. Sizinleyiz. Şimdilik hoşçakalın.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder