14 Mayıs 2015 Perşembe

KRYON: “BU BABANIZIN YENİ ÇAĞI DEĞİL”

10959615_755951891189216_2387737408688729772_n

KRYON MESAJI

“BU BABANIZIN YENİ ÇAĞI DEĞİL”

 Bu canlı kanallık Atlanta, Georgia’da verildi14 Şubat 2015
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Yirmi beş yıl önce, sizlerle şu sıralarda gerçekleşmekte olan şeyi tartıştım. O zamanlar, bu yalnızca bir potansiyel idi, ama şimdi bu sizin gerçekliğiniz. Armageddon veya Üçüncü Dünya Savaşı olmayacağını söylediğim zaman, bu kehanet değildi. Kehanet değildi, ama güçlü bir potansiyeldi. Varlığımın ve partnerimin uyanışının tüm nedeni, sizin yaptığınız şey nedeniyle idi. Bunun içerdiği zafer tüm bunların zamanlamasının bilincini kontrol eden yaşlı ruhun ayağına geliyor.
Bu yıllar boyunca meydana gelen her şey gerçekleşen potansiyel oldu. Yani, yapabileceğiniz şeyin potansiyellerini görüyoruz ve bunu bildiriyoruz, sadece bunu. Şu anda gördüğümüz şeyin çoğu hızla gerçekleşiyor. 2012′de yeni bir papa olacağını söylediğimiz zaman, 13 ay sonra bu gerçekleşti. Bu kehanet değildi, bunun yerine bir potansiyel idi. Bunun geldiğini gördük, çünkü genel bakışa sahibiz ve mevcut papanın endişesini, sağlık durumunu biliyorduk ve ayrıca Güney Amerikalı bir papanın gelme potansiyellerini biliyorduk. Tüm bu şeyler sizin için “noktaları birleştirmek” olmalı. Yine geliyorum, kehanet ile değil, potansiyelin kutlama niteliğinde tutumu olan bilgi ile.
 
Gerçek “yeni enerji” burada
Yirmi beş yıl önce, size bu mesajı vermiş olmak hoşuma giderdi, ama hazır değildiniz. Şimdi o zamanlar kehanet ettiğimiz enerjide oturuyorsunuz ve olan biten şeylerin bilgeliğine sahipsiniz. Tam şu anda, İnsan duygusunu yaratıcı kaynak üstüne koyabilseydiniz, keyif ve aşırı övgü nitelikleri olurdu – belkigururlu sözcüğü. Sevgili İnsan Varlığı, bu babanın yeni çağı değil. Bu yere zamanında geldiğin için seni kutluyoruz!
Şu anda verdiğimiz kritik bilgidir, çünkü bunun gibi bir toplulukta, dinleyenler ve okuyanlar ışık savaşçıları olanlar ve yaşlı ruhlardır. Bu terimler tarih boyunca burada bulunmuş ve düzinelerce yaşamda ezoterik inancı kucaklamış olan İnsan Varlığını tanımlar. Birçoğunuz bu yaşamda ruhsallığın içsel bilgeliğine uyandınız. Işıkişçisi olarak bir çok kez eski enerjiyle savaşlar yaptınız ve eski enerjide şeylerin işleme şekline alıştınız. Binlerce yıldır gezegen çok fazla değişmedi, tekrar tekrar aynı türde karanlık – ışık savaşlarına dahil olmuş olabilirsiniz ve bundan dolayı Akaşanıza bizim var oluşun ruhsal kurallarıadını verdiğimiz şey kazındı. Ancak, şimdi bunlar değişiyor. Bu nedenle bu mesaj Işıkişçileri ve yaşlı ruhlar içindir ve geçmişte sözünü ettiğimiz bazı nitelikleri ve ayrıca bazı yeni nitelikleri kapsıyor. Bu akşam size bu enerjide bilmeniz gereken bazı pozitif şeyleri ve bazılarının yeni enerjide nasıl çalışıldığının tavsiyeleri adını verdiği bazı nitelikleri getiriyoruz.
Bu konuşmaya geçen hafta Austin adını verdiğiniz şehirde başladık, oradan başlayalım. Sevgililer, bu yeni enerji yıllardır duyduğunuz bir cümledir. Size “Yeni çağ önünüzde ve yeni enerji geliyor” dendi. Sevgililer, o geldi! Şimdi tohumlarını ekmeye başlıyor ve nitelikler, siz bunu beklemekteyken deneyimlediğiniz şeyden çok farklı. Dinleyen ve okuyan yaşlı ruhlardaki şamanik enerjilerin bu şeylerin bazılarını zor, hatta tartışmalı bulacaklarını bilmelisiniz. Bunun nedeni, bunların geçmişte deneyimlenen, bir çokları için işe yaramış olan ve doğru ve düzgün olmuş olan spiritüel alışkanlıklara ters düşmesidir. Bıraktığımız yerden başlayalım.
Sevgililer, lütfen bir enerji seviyesinden diğerine mezun olduğunuz zaman, derslerin öğrenildiği ve süreçlerin değiştiği ve yeni bir seviyeye ilerlediği fikrini kabul edin. Tamamladığınız aynı eski dersleri geçmişten geleceğe taşımanız aptalca olurdu. Yine de bir çoğunuz tam şu anda tamamen aynı şeyi yapmaya çalışıyor.
Austin’den Tekrarlama
Birincisi tekrarlama. Farkındalığınız ve bilge bilinciniz için bir metafor olan ışık miktarınızın daha önce olmuş olduğundan daha yüksek ve daha hafif enerjide olduğunu söyledik. Gelmekte olduğunu söylemiş olduğumuz kehanet edilen ve pozitif değişimler nedeniyle [tüm Kryon kitaplarındaki] bu mümkündür, buna manyetik ızgaranın yeniden hizalanması (2002) ve gezegendeki diğer ezoterik ızgaralar dahildir. Bir çok yeni alet önünüzde ve bu bilmece ile çalışmanın yeni yolları keşfedilmeyi bekliyor.
Sevgililer, bu yeni enerjilere eski prosedür ile girerseniz, hayal kırıklığına uğrarsınız. Geçen hafta Austin’de, bu vaade başladık: Şimdi çok fazla ışık taşıyorsunuz, negatiflik ile eski şekilde baş etmeyi bırakabilirsiniz. Odadaki veya etrafınızdaki karanlık enerjileri temizleme diyebileceğiniz şeyi artık düşünmeniz gerekmiyor. Bunu düşünmeniz zor, çünkü birçoğunuz bunu otomatik olarak yapıyorsunuz! Eski enerjide gerekli olan şeyi size hatırlatayım. Bir toplantı veya meditasyondan önce, negatiflik enerjisini temizlemeye gereksiniminiz olabiliyordu. O alanda tütsü, ot yakıyordunuz, dua ediyordunuz ve oraya ışık getiriyordunuz. Sevginin saflığının akışını keseceğini düşündüğünüz negatif bir insan veya herhangi bir şey görürseniz, durup sonuçlar alıncaya kadar sessizce onun üzerinde çalıştığınız bile oluyordu. Gereksinim duyduğunuz ışığı kendi yaratma şekliniz ve orada olduğunu bildiğiniz karanlığı temizleme şekliniz vardı. Şimdi bunun değiştiğini söylüyoruz. Neden? Neden olduğunu hissedemiyor musunuz? Bu gerçek sorudur. Şeylerin farklı olduğunun farkında değil misiniz? Güneş çıktığı zaman şemsiyenizi kullanmaya devam etmeyin! Etrafınızdaki her şeyin enerjisini değiştirdiğinizi anlayın.
Bu yeni sağlanan enerjide, o kadar çok ışık taşıyorsunuz ki, odadaki varlığınız karanlığa izin vermez. Nokta! Bu, sonunda kim olduğunuzu bilen enerjidir! Yalnızca varlığınız onu temizlemeye yeter. Bunu düşünün. Işığınız o kadar harika ki, her şeye nüfuz eder. Bunu hissetmiyor musunuz? Şimdi, bu yenidir, bu nedenle yeni – çağ, ezoterik insanın eylemleri bağlamında bunu işitmelisiniz. Karanlık sizden kaçacak!
Bazılarınız temizliğe benzeyen seremoni yapmayı seviyorsunuz. Devam edin, ama bilin ki temizlik yapmak gerekli değil, çünkü siz oradasınız ve yalnızca varlığınız bunu yaptı. Bunun yerine, bunu “biçimlendirme” olarak düşünün. Negatifi temizlemek yerine, odaya yaratmayı dilediğiniz enerjinin yeni kalıbını koyun. Şimdi, yine bu tartışmalıdır, çünkü şöyle diyebilirsiniz, “Bunun gibi bir yerde negatif olabilecek tüm o insanlara bak. Bunun gibi bir yerde geçmişte yapılmış olan tüm toplantıları düşün. Kendisini bu alana bağlamış olan bu geçmiş enerjiyi temizlemeliyiz.” Ve “Hayır, temizlemek zorunda değilsiniz. Artık değil” diyoruz. Eğer bu odaya bir üstat girseydi, onu durdurup temizler miydiniz? Yanıt hayırdır. Onu üstat temizler! Anlıyor musunuz? Bu sizin olan soyağacıdır ve bunun için çalıştığınız şeydir. Buna sahip çıkın. Bunu arayın. Onu temizlemek zorunda değilsiniz. Bir hafta önce Austin’de [Teksas] söylediğimiz şey budur. 
Şifacı İçin – Yeni Enerjiler
İki numara: Bu akşam şifacı için olacak. Şu anda sesimi dinleyen ve daha sonra okuyacak olan bir çok insan var. Şifacı, alışık olduğun proses nedir? Daha önce temizlik yapıyorsan, şimdi yapmak zorunda değilsin. Buna alışın. Masadaki veya sandalyedeki kişinin yanındaki varlığınız tüm negatifliği kovmaya yeterlidir. Şimdi, sandalyedeki kişinin korkusu olabilir, ama artık sizi etkilemez. Hastalarınızdan sizi koruyacak herhangi türde ezoterik zırh giymek zorunda değilsiniz. Bu yenidir. O kadar harika, güzel ve saf bir çehre taşıyorsunuz ki, hiç bir şey bundan geçemez. Hiç bir şey! Sadece bunu bilmenizi istedim. Yine, üstatlar mucizeler gerçekleştirmeden önce temizlik seremonileri yapıyorlar mıydı? Hayır!
Normal olarak, hastalarınız gerçekte kendi negatifliklerini, kendi inançsızlıklarını ve korkularını yaratabilirler. Bu değişmeyecek. Ama bunların sizi nasıl etkilediği değişti. Şimdi, daha önce söylemediğimiz bir şey. İnsan bilincinde, bir çok İnsan Varlığını, farkında olmadıkları şekillerde etkileyen, devam eden bir evrim süreci var. Daha önce Özden Gelenden konuştuk. Bu, spiritüel zeki bedendir, iletişim kurmak için kas testi yaptığınız beden parçasıdır. Ama, özden gelen değişmeye başlıyor.
Dinleyin, eğer İnsan Varlığı özgür seçim ile, özden gelene bilinçli bir köprü inşa etmeye karar vermezse ve onunla ilgili  hiç bir şey bilmezse, bu onun kendi sorunudur. Ama özden gelen sadece Işıkişçilerinde değil, tüm İnsanlarda değişiyor. Yani, ruhsal farkındalık anında yüksek bir titreşim olacak, eğer insan bunu isterse. İnsanlar tüm hayatlarını kendi özden gelenlerini bilmeden yaşayabilirler ve bu onların özgür seçimidir. Ama ona bakarlarsa veya özden gelene köprü oluşturmaya çalışırlarsa, enerji bunu yaptığınız zamandan daha yüksek olacaktır! Yine, bu tam özgür seçimdir. Ama daha fazla sayıda insan doğal olarak varoluşlarını sorgulamaya yönleniyor.
Şimdi bunun ne anlama geldiğini ve ne arayacağınızı söyleyeyim. Sevgili İnsan şifacı, hastanın yanında veya önünde duruyorsun ve o var olan en kuvvetli inanmaz olabilir, ama onun özden geleni hala aktiftir – özden geleni bilmese bile. Şifacı olarak armağanın “kendini iyileştirme enerjisini” kolaylaştırmaktır. Bu bile değişmeye başlıyor, çünkü siz şimdi onları kendi içsel beden zekaları ile temasa getirmek için duruyorsunuz. Kendilerini iyileştirmelerine yardımcı olan şey budur. Daha önce hiç görmediğiniz bazı şeylerin neredeyse anında gerçekleştiğini görmeye başlayacaksınız. Bunlardan biri hayatın ezoteriklerine doğal ilgidir, “Ben Kimim” sorusunu sormaya başlamaktır.  
Bu süreci hızlandırmak için, bir çoğunuzun zaten sezgisel olarak yaptığınız bir prosedürü vermek istiyorum. Hastayı masaya veya sandalyeye yerleştirmenizi, bir an gözlerini kapatmanızı ve tek bir soruya yanıt almanızı istiyorum. Hasta yüksek sesle yanıtlasın. Bazılarınız soruyu önceden biliyorsunuz. Şunu soracaksınız: “Şifa için izin veriyor musun?” Sözlü olarak yanıt vermeliler ve başını sallama yeterince iyi değildir. Eğer saf niyetle yanıtlarlarsa ve sadece “akışa uy” ile yanıtlamazlarsa, özden gelenlerinin sizinle konuşmak için izinleri olur. Bu, mükemmel şifanın gerçekleşmeye başlayacağı yerdir. Bu yeni enerjide bunun nasıl iyi işlediğine ve şifacı olarak yeteneğinizin nasıl arttığına şaşıracaksınız! Sevgili İnsan Varlığı, ışığınız seansınızda negatifliğin gerçekleşmesine izin vermeyecek. Kendinizi korumak zorunda olduğunuz fikrinden kurtulun. Artık değil. Işığınız o derece dışarı itiyor ki, bu gerekli olmayacak. Bu şifacılar içindir, hepiniz için, herhangi bir şifa çalışması yapan herkes bunu yapabilir. Seanslarınızda bu soruyu hatırlayın.
Yeni “Dinleyen” Beden
Üç numara: Bedenin sizin söylediğiniz şeyi nasıl dinlediği söz konusu olduğunda İnsan tarihinde bundan daha harika olan bir zaman asla olmayacak. Bedenin hücrelerinin patronun – sizin – istediği şeye tetikte olduğu bir süreç vardır ve her zaman vardı. Yıllardır, bedeninize konuşmanızı, hücresel yapınızakonuşmanızı istemekteyiz. Şimdi onun dinlediğini söyleyeceğiz, otomatik olarak söylediğiniz şeyi kavramadığınız zaman bile! O şimdi 7/24 dinliyor. Ona ne söylüyorsunuz?
Bu şimdi, olumsuz diyalogların üzerinizde daha önce olduğundan daha fazla kişisel etkiye sahip olacağı zamandır. Etrafta sosyal olarak dolaşırken hayatta söylediğiniz şeyi düşünün. Onu söylediğiniz zaman tutumunuz nedir ve onu ne kadar sıklıkla söylüyorsunuz? Bedeniniz dinliyor. Sevgili Işıkişçisi, ruhsal evriminin bir parçası, beden, özden gelen şimdi her şeyin farkında. Şimdi, “Pekala, çok iyi” diyebilirsiniz. İyiden çok daha fazlasıdır; harikadır! Bunu dinlemezseniz ve anlamazsanız, sahip olduğunuz aynı eski şekilde yaşlanmaya devam edersiniz. Onaylamalardan daha önce olduğundan daha fazla söz etmemizin nedeni budur. Bu yalnızca pozitif düşünmekten çok daha fazlasıdır. Ağzınızı her açtığınızda, bedeninize talimatlar verme potansiyeline sahipsiniz ve bedeniniz onunla konuştuğunuz zaman sizi dinliyor. Maalesef, alışkanlıklarınız bedeninize değersiz olduğunuzu söylüyor!
Ne söylediğinizi düşünmenizi istiyorum. Birisi size sağlığınızı, ruhsallığınızı, niyetinizi veya yaşlanmanızla ilgili sorduğu zaman, “Üzerinde çalışıyorum. Uğraşıyorum?” mu diyorsunuz? Sonuç olarak bedeninizin hücreleri şöyle der, “Pekala, o bunun üzerinde çalışıyor – uğraşıyor” ama (ima edilen) “Henüz buna sahip değil.” Konuştuğunuz zaman kendinizi dinlemenizi istiyorum. Kendi bedeninize “daha az” mesajlar mı veriyorsunuz?
Belki yeterince söyledim, ama neredeyse her biriniz bir şekilde kendisini alçaltmaktan gurur duyan bir kültürden geliyorsunuz. Bu kibar görünüşü temsil etmesi varsayılan eski yollardan gelen eski bir alışkanlıktır. Birisi size bir armağan vermek ister veya doğum günüzünü kutlamak ister. Kaçınız otomatik olarak “Yapmamalısın” diyorsunuz. Eylemlerinizin ve sözlerinizin kendi özden geleninize “Bunu hak etmiyorum” dediğini kavrıyor musunuz? Eylemleriniz, “Değersizim” diyor. Bedeninizin bunu duyduğunu veya gördüğünü düşünmüyor musunuz? Duyar. Işıkişçisi! Sen içindeki Tanrı ile canlısın! “Ben sağlıklıyım, Ben iyileştim, Ben gencim, Durum benim gözetimimde“yi duyurmaktan korkma veya utanma. “Üzerinde çalışıyorum” veya “Uğraşıyorum” değil. Bu bedeninize bunun bir gün olabileceğini, ama bugün olmadığını söyler. Fark budur. “Mutluluğu hak ediyorum. Hayatımda huzurlu bir durumu hak ediyorum. Hayatımda bir çözümü hak ediyorum.”
Birisi size bir armağan vermek veya doğum günüzünü kutlamak istediği zaman, otomatik olarak şöyle deyin, “Bu harika armağan için teşekkür ederim!” Özden geleniniz işitir, “Başkalarından gelen bu takdir armağanını hak ediyorum.” Sonra bunun için onları sevin.
Meditasyonun ve Diğer Spiritüel Özelliklerin Değişimi
Dört numara: Meditasyon. O değişiyor. Öncelikle, toplumun şamanik olmak için yeterince yaşlı olmadıklarını hissettiği daha genç uzmanlar ortaya çıkmaya başlayacak. Ama, onların Akaşası yaşlı, çünkü onlar hatırlıyorlar. Bunu her zaman yaptıkları zamanlara uyanıyorlar. Bu nedenle, bu hayatta Dünya üzerinde bulunduğunuz yılların sayısı Dünyada sahip olduğunuz hayatların sayısından sonra gelir. Bunu görebilmeli ve ayırt edebilmelisiniz. Bu nedenle ilk şey şudur: Artık yaşlılara kıdemlilik nitelikleri vermeyin. Onlara bilge sıfatı verin.
Ama ana değişiklik meditasyonu ve onun “kurallarını” nasıl gördüğünüzdür. Meditasyon kim, nasıl ve ne kadar eski kurallarından ayrılmaya başlayacak. Sevgililer, taşıdığınız bu yeni ışık miktarı ve yoğun programlarınızla, her gün sadece Ruhta olmak bir meditasyondur. Bunu ölçmeniz sizin için zor, çünkü bu artık lineer 3B saat konusu değil. Bu çokboyutlu iletişim konusudur.
Hepinizin meditasyon ile aynı şeyi yapmanız beklenmiyor. Bu bir şok mu? Sahip olduğunuz ezoterik inanç sistemi herkes için tek bir şey değildir. O genel değildir. Bireyin yaşam yolunu onurlandırır. Ruhsallıkta uzmanlar oluyorsunuz, çünkü Akaşanız canlanmaya başlıyor. Dünya üzerinde kaç yaşındasınız, nereden geldiniz ve bu hayatta yaptığınız şeye öncesinden daha büyük derecede rehberlik edecek ne yaptınız. Meditasyon ile canlanacak olan bir çok genç insan olacak. Bunu gözleyin. Bunu saatlerce yapacaklar ve bu sizin yolunuz olmayabilir. Onların sizin için meditasyon yükünü taşıdıklarını söyleyebilirsiniz.
Bu gezegende yenidir ve bir çok genç insan bunu ilk kez hissedeceği için özellikle yenidir. Onların kendi aralarında bile nasıl meditasyon yapılacağında anlaşmamalarını bekleyin. Bu onlar için yeni bir enerjidir. Biri diğerinden farklı yapacak. Ama birçoğu meditasyon savaşçıları olacak, göğüslerinde kocaman bir M ile [gülümseme]. Bazılarınız bunu göreceksiniz ve kafanızı sallayıp “Bu benim için değil” diyeceksiniz ve Ruh “Bunu gördüğün için teşekkür ederim, yaşlı bilge insan” diyerek omuzunuzda olacak. Bu onlar içindir. Bunun yerine sizin için sahip olduğumuz şey şefkatli yaşamaktır, zor durumlarda gün be gün yürümek ve öfke yokluğuyla şefkat ile tutkulu bir çehre yaratmaktır. Bu pratiktir ve çok yaşlı, ileri bir ruh için hakkında konuştuğumuz her şeyi temsil eder. Sizin yapacak olduğunuz iş onlarınkinden farklı olacak. Onlar “başlangıçtaki yaşlı ruhlar” ve şimdi uzmanlaşmaya giriyoruz. Temel spiritüel çalışma herkes için aynı olmadığı zaman şaşırmayın. Hayat yolunuzda engin bir şekilde farklı olmanız anlamlı değil mi? “Herkes için ortak doktrin” yok terimini onurlandırın. Meditasyon için “doğru ve yanlış” yoktur. Hayatınız ve hayatınızın işi için doğru hissettiren şeydir.
Sevgililer, bazılarınız kafanızı sallayıp “Pekala, bu meditasyon yapmamızın beklenmediği anlamına mı geliyor” diyorsunuz. Ne kadar lineer alabiliyorsunuz? Rahat olmanızı istiyorum. Bunu anlamanızı istiyorum. İnsan Varlıklar yüksek otoritenin onlara ne yapacaklarını ve nasıl yapacaklarını söylemelerini ister. Bu değişmeye başlıyor. Bunu hissedebiliyor musunuz? Yüksek bir otoriteden onaylama arama kalıbından çıkın. En büyük otorite İÇİNİZDEKİ yaratıcı tohumdur. Sezginiz size hayatın en talepkar sorularına yanıtı verecek.
Sezginiz size ne kadar meditasyon yapacağınızı söyleyecek ve meditasyon yaptığınız zaman ne yapacağınızı söyleyecek. Birine dönüp, “Bu tamam mıdır?” veya “Bir kitap var mı?” demek zorunda değilsiniz. O günler bitti. Sevgililer, evet ezoterik toplumda liderler olacak, ama onlar bilgelik içindeki akıl hocalarıdır, spiritüel diktatörler değil. Bırakın onlar sevgileri ve şefkatleri ile yönlendirsinler, hayatınızı nasıl yaşamanızın beklendiği ile ilgili bilgi ve kurallar ile değil. Ne kadar güçlendirildiğinizin örnekleri ile yönlendirsinler, kurallar ile değil veya ne yapılacağı, nasıl yapılacağı ile değil ya da herkes için aynı olan bir doktrin ile değil. “Ne, neden, ne kadar ve ne zaman”ın içinizdeki yaratıcı kaynaktan gelmesine izin verin. Bunu yapabilirseniz, kitleler için değil, yalnızca sizin için olan hayattaki nitelikler için haklı, doğru olursunuz. Bu bizi beş numaraya götürüyor.
Değişim – Rahat Değil
Beş Numara: Temel nümerolojide, beş rakamı değişimi temsil eder. Bedeninizdeki kimyasal olan değişimi kabullenmenizi, bunu farketmenizi, bununla rahat olmanızı istiyorum. Bedeninizdeki psikolojik olan değişimi onurlandırmanızı, kabullenmenizi ve fark etmenizi istiyorum. Titreşiminiz artmaya başlarken, Akaşanız size bazı çok farklı ve bilge bilgiler aktarmaya başlayacak. Kim olduğunuzu düşünmenizin değişebileceğini göreceksiniz. Alışkanlıklar, iyi ve kötü, azalabilir. İyi ve kötü. Süreçte, İnsan Varlığı korkuya kapılabilir. Bu ilginç değil mi? Yeni enerjide değişim neden yaşlı ruhlar için korkuya neden olur?
İnsanların alışık olduğu şeyde her değişim olduğunda, İnsanlar korkar. Algıda değişim ve İnsan doğasında bilge yeniden yazma istiyoruz. Hayatınızdaki değişimi karşılamaya ve onu pozitif bir şekilde görmeye başlamanızı istiyorum. Ne olursa olsun. Hayatta kalabilmeniz ve canlı kalabilmeniz için bu sizi yeni dünyanın enerjisine yeniden uyumlar! Bu çok önemlidir.
Yeni alışkanlıklar edineceksiniz, iyi ve kötü olarak algılanan ve bunlar tam sizin gittikçe artan aktif Akaşanızdan gelecek. Birçok insan buna üzülecek ve “Şimdi bu nerden geldi?” diyecek. İyi olanları sevecek ve diğerlerini sorgulayacaksınız. İyi olanlar eski, kötü alışkanlıkları ve ihtirasları bırakacak şekillerde gelebilir ve ayrıca yemek istediğiniz şeyleri çok etkileyebilir. Diyetteki büyük bir değişim sizi şok edebilir ve şaşırtabilir ve istediğiniz gibi kilo verebilirsiniz ya da kilo alabilirsiniz. Bedeniniz için en sağlıklı olan istediğiniz şeyler hücrelerinizi “ele geçiriyor” göbi görünebilir.
Akaşa kendisini “çoklu kültürel ömür olayları” ile yeniden uyumlamaya başlıyor. Bu terim belirli bir şekilde yaşadığınız veya yediğiniz bir kültürde kaç hayat yaşadığınızı temsil eder. Bu, bedeninizin şu anda istediği kimya oluyor. Buna ne dersiniz? Bu, fast food veya normal yiyecek satın almanın yerine olacak. Buna ne dersiniz? Kaçınız buna uyum sağlayacaksınız veya korkuya kapılacaksınız? Yapmanızı istediğim şey gevşemek ve Ruhun içinizde yeni İnsanıoluşturmaya başlamasına izin vermektir. Buna ne ad verdiğimizi biliyor musunuz? Bu hiç kimsenin beklemediği bir süreçtir: Hayatta iken Yükseliş. Bu, hayatta iken sonraki enerjye geçen sizsiniz. Söylediğim şeyi işitiyor musunuz? Geçmişte ölmek ve geri gelmek zorundaydınız ve orada otururken yapabileceğinizi söylediğimiz şeyi yapmak için yeniden uyumlanmak zorunda idiniz. Yani, ondan korkmazsanız.
Özden geleniniz yeniden programlanmalıdır. Bunu size daha önce söyledik ve şimdi bunu onaylamalar, pozitif düşünceler vasıtasıyla ve şimdi değiştirmekte olduğunuz eylemler ile [şefkatli eylem] yapacaksınız. Özden gelen, reenkarnasyonun aydınlanmanın motoru olduğu eski fikri olarak kullanılıyor. Ölmek ve öğrenmiş olduğunuz şeyden yararlanmak için geri gelmek zorundaydınız, ama şimdi zorunda değilsiniz. Bu yenidir.
Bunu bu şekilde düşünmenizi istiyorum. Kaçınız son yıllarda sıkıntı içindeymişsiniz gibi hissettiniz? Bu hayatı tehdit etmekten, rahatsız spiritüel değişimlere, farklı hissetmeye kadar değişir. Şimdi problemleri kutlamak için tahammüle sahip olmanızı istiyorum! Henüz yeniden ayarlandın, Sevgili İnsan Varlığı. Belki yeniden ayarlandınız ve sizi daha sağlıklı kılacak ve daha uzun yaşamanızı sağlayacak geçmişten gelen şeyleri topluyorsunuz. Ya bir kültürde yüzlerce yıl geçirdiyseniz ve bu şimdiki kültürde sadece bir kaç yıl geçirdiyseniz? Hücresel yapınızın en rahat özellikleri – daha fazla eski yiyecekleri – istediğini düşünmez misiniz? Eğer evet derseniz, yeni İnsanı barındırmak için bedeninizdeki kimyasal değişimleri göreceksiniz. Bu, Akaşası hissedilmeye başlanan İnsandır. Ruhsal evrim başladı.
Bunlar, hiç bir ilacın gerçekleştiremeyeceği değişimlerdir. Temel sağlık ile ilgilidir. Kanınızda ne var? Son zamanlarda kan testi yaptırdınız mı? Bunun bile değişmiş olabileceğini göreceksiniz. Oh, kan türünüz değişmedi, ama yediğiniz şeylerden dolayı diğer özelliklerin dengesi değişti.
Bu şeylerle ilgili önemli olanları size söylemek istiyorum. Eğer bu şeyler çok büyük ise, bazılarınız bunları derin bir şekilde hissedersiniz ve bunlar hakkında kaygılanırsınız. Korku hakkında ne söylemiştim? Korku ışığı durdurur. Bu değişim sürecini gerçekten durdurmak istiyor musunuz? Bu, onun için yaşamış olduğunuz her şeydir ve bu yeni zamanlarda hayatta olduğunuz için bu gerçekleşiyor. Devam etmeyi diliyorsanız sevgililer, yanıt siz olan ışıktan korkmayı bırakmaktır. Beklemediğiniz bir enerjinin burada olduğunu anlayın. Bu beş numara idi.
Zaman Kapsülleri ve Gezegensel Evrim
Altı numara: Altı ilahi bir rakamdır. Yüksek Benliğe ve uygunluk ve şefkati olan spiritüel bir sistemden söz eden bir çok diğer niteliklere değinir. Bu gezegenin zaman kapsülleri açılıyor ve size henüz açıklanamayan ruhsal evrimin hızlı – yol enerjisinin büyük miktarını aktarmaya başlıyor. “Bunlar nedir?”diye sorarsanız, bunlardan daha önce söz ettik.
Sevgililer, kadim insanların bilgeliği size nümerolojide 44 üstat rakamını ve bunun ötesindeki üstat rakamları henüz tanımlayamayacağınızı anlattı. Bunun nedeni, bunların ne olduğunu anlayacak bilince henüz sahip olmamanızdır. Bilmediğiniz şeyi bilmiyorsunuz. Bunu kabullenebilirseniz ve henüz bilinemezolan şeyler olduğunu anlayabilirseniz, o zaman altı rakamı ile iyi olursunuz.
Sizi tohumlayan kadim olanlardan gelen zaman kapsülleri açılıyor, çünkü siz 2012 işaretleyicisini geçtiniz. Onlar gezegenin ızgaralarına kendi çokboyutlu özelliklerini aktarıyorlar [Manyetik Izgara - Kristal Izgara - Gaia Izgarası]. Hızlı – yol evrimi vasıtasıyla yeni yaşam enerjisi aktarıyorlar. Tüm bunlar önce yaşlı ruh tarafından toplanıyor ve birinciden beşinciye kadar anlattığım şeyler bunun vasıtasıyla kolaylaştırılıyor. Bunlar henüz bilmediğiniz, en sonunda evrimleşmiş düşünce ve artan bilgelikten sorumlu olacak olan katalizör enerjilerdir. Bundan yıllar sonra psikolojide bunlar için isimler bile olacak.
Bu şeylerin hepsi sağduyu ve bilgelik ile ilgilidir. Ancak, bundan fazlası, en sonunda insanlığın bir tür biliş “olduğu gibi” kabulleneceği bir tür biliş gerçekleşmeye başlayacak ve buna yeni İnsan doğası adını verecekler. Şefkat artacak ve halkın filmlerde, televizyonda ve İnternette izlemek istediği değişim artacak. Artan bilgelik yavaşça kendisini gösterecek. Dünyada olgunluk ve barış için eğilim başladı. Daha önce tanımlandığı gibi, gezegenin eski enerjisi sonuna kadar savaşacak, eski yolları hayatta tutmaya çalışacak. Eski şeyler kaybedecek ve eski enerji eski olarak reenkarne olmayacak. Yavaşça, elimine edilecek, aynen siz ilerledikçe ilkokulun hayatınızdan çıkması gibi. 
Sağlık ve uzun ömür için arzu çiçeklenecek ve buna izin veren çok şey ortaya çıkacak ve değişecek. İnsan ırkının sağduyusu “noktaları birleştirmeye” başladıkça kitleler için ruhsal farkındalık çok sonra gelecek. Bunun zor olacağını söylemiştim, çünkü bir çoğunuz geleceği bir tür spiritüel patlama olarak gördünüz. Olmayacak. Başka farkındalığa yol açacak olan yavaş farkındalık değişimi olacak. İşler böyle yürüyor.
Gezegenin etrafında dolanan enerji en sonunda nasıl düşündüğünüz olacak ve insanlığı daha hafif, daha yüksek titreşen ruh grubuna değiştirecek. Süreçte, yoksulluk ve hastalık azalacak, sosyal sorunlar daha dengeli olacak, hoşgörü yeni yüksek seviyede olacak ve yeni icatlar hayatta kalmayı çok daha kolaylaştıracak. Bunların hiç birinin algılanan spiritüellik ile ilgisi yoktur. Henüz değil.
Burada daha uzun ömrü, Dünyada barışı ve şefkati bilecek olan ateist ve agnostik oturacak. Yine de bunu “dışardan” gelen herhangi bir şey ile ilişkilendirmeyecekler. Bunun nedeni onlar için, bu entellektüel, sezgisel olacak. Buna yeni ileri İnsan doğası adını verecekler ve bunun nereden geldiğini bilmeyecekler. Henüz değil. Entellektüeller geçmişe geri bakacaklar ve 2012′ye kadar barbarizm çağı olduğunu söyleyecekler, 2012 de İnsanlar daha bilge olmaya başladı. 100 yılda, geriye bakacak ve çok daha farklı ve çok daha şiddetli olan bir insanlık göreceksiniz. Sosyologlar kartlarına yeni bir büyüme seviyesi ekleyecekler, çünkü bu düşüncede daha önce hiç görülmemiş bir değişimi işaret edecek. Bu, İnsan gelişmemişliğinin sonu ve daha bilge insanlığın başlangıcı olarak görülecek. Ama uzun bir süre, “İçerideki Tanrı” üzerine fikir birliği olmayacak. Bunun yerine, inanç sistemleri arasında daha fazla hoşgörü olacak.
Ama sizler ve ben değişimlerin nedenini bileceğiz. Zaman kapsülleri açılıyor ve size bilincin katalizör yeniden ayarlanma enerjisini döküyor. Bu sizin tohum ebeveyniniz, sizi ölçünün ötesinde seven Pleiadeslilerden geliyor. İşaretleyici geçmenizden gurur duyuyorlar, karanlık ve ışığın devirlerinden geçmenizi izliyorlar. Gezegeninizde hala karanlık olan şeyle nasıl başettiğinizi ve gördüğünüz şeylere ve oradaki ölüme kalbinizin ne kadar acıdığını izlediler. Onlar sessizler, çünkü gezegeni ne kadar hızlı değiştireceğiniz sizin özgür seçiminiz ve bulmacayı çalışıyorsunuz, onların yaptıkları gibi.
Her şeyin geri dönüştüğünün bilişi ve öğrenilen derslerin uygunluğu size daha büyük bilgelik verecek. Tüm bunlar tam şu anda ızgaralara akıyor. Bundan söz etmek zor, çünkü bilmediğiniz şeyi bilmiyorsunuz. Tohum ebeveyniniz bunu gördü ve bunun nereye gittiğini biliyorlar ve kendilerinin de deneyimlemiş oldukları kapıyı açmanızı izlerken nefesleri kesiliyor.
Bu bir süre alacak, ama siz kapıyı açtınız ve zaman geçtikçe, tüm bunların ne ile ilgili olduğunun ifşaatına sahip olacaksınız. Benim neden insanlığı sevdiğimi merak ediyorsunuz. Size henüz söyledim, çünkü bunu daha önce gördüm. Diğerleri de gördü – Orion, Arkturuslular ve daha önce işittiğiniz diğer isimler. Onların hepsi bundan geçtiler; hepsi şimdi sizi izliyorlar; hepsi tam şu anda yaşamınızı kutluyor. Bazılarınız anlayacak ve haklı olduğumu bileceksiniz ve diğerleri bu akşam dışarı çıkacak veya sandalyelerinden kalkacak ve bu bilgiyi zar zor algılayacak veya hiç algılamayacak. Bu özgür seçimdir ve onurlandırılır; Çok fazla onurlandırılır; hepiniz için. Ruhtan yargılama olmaz. Eğer yürüyüp giderseniz ve bunun güzel bir toplantı olduğunu, bundan fazlası olmadığını düşünürseniz, şifacı ile veya şaman ile birlikte çıkıp giden aynı sayıda melek varlığı sizinle birlikte gelir. Her İnsan eşit yaratılmıştır. Bu, hepinizin aynı ruhsal potansiyele sahip olduğunuz anlamına gelir – İçinizdeki Yaratıcının kavrayışı. Bugünün mesajı budur. İnsan Varlığı, bu babanızın yeni çağı değil.Sizin yeni çağınız.

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder