15 Mayıs 2015 Cuma

KRYON: “YAŞLI RUH TANIMI”

11196356_1n

CANLI KRYON MESAJI
“YAŞLI RUH TANIMI”

Bu canlı kanallık Bali, Endonezya’da verildiMart 2015

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Her zaman yerinde olan bir sistem vardır ve yeni enerjinin bu özel durumunda, sistem yaşlı ruhu onurlandırır.
Sevgililer, daha önce bir çok kez zamanda bu yeni noktada gezegeninizde fark yaratanların en deneyimli olanlar olduğunu söyledik. En deneyimli dediğimiz zaman, bu gezegende Dünyanızın enerjisi içinde tekrar tekrar hayatlar yaşamış olanları kastediyoruz. Bu aslında hakkında konuşmakta olduğumuz yaşlı ruhtur ve yaşamlarca deneyimi olan budur.
Önceden bunu bilmiyorsanız size bir şey söylemek istiyorum. Yaşlı ruhlar tam şu anda yeni fikirlere ve algılara uyananlardır. Yaşlı bir ruh 20 yaşın altında veya 80 nin üzerinde olabilir. Bu önemli değildir, çünkü kronolojik yaşınız sadece bu hayatı ölçer. Akaşik yaşınız sahip olduğunuz bir çok yaşamlara ve bundan dolayı bu gün ne kadar bilge olduğunuza değinir.
 
Şimdi bile “Ben yaşlı bir ruh muyum?” diye soranlar olacaktır. Siz buna yanıt verebilmeden önce, bu toplantının bu son anlarında düşünmeniz için size bazı yaşlı ruh paramatreleri vermek istiyorum. Ama bunu yapmadan önce, yine size bir şey söylemek istiyorum. Buradaki varlığınızın tatlığını, güzelliğini ve amacını görüyorum. Zamanın olmadığı ve buradan çok daha farklı olan gerçeklik algısının olduğu perdenin diğer tarafından geliyorum. Bulunduğum bu yerde, eğer buna bir yer demek isterseniz, olduğunuz her şeyin bilgisi vardır. Yaşadığınız tek bir hayatın hayal kırıklıklarını ve aynı zamanda daha önce yaşamış olduğunuz hayatların güzelliğini görüyoruz. Nelerden geçtiğinizi ve ne için burada olduğunuza inandığınızı gördük. Bunun ihtişamında hepsini birden aynı anda görüyoruz ve siz yine de soruyorsunuz, “Ben yaşlı bir ruh muyum?” Dinleyerek burada otururken bu soruyu sormanız bizim için hayret verici.
Sevgililer, burada sözünü edemeyeceğim, hissetmenizi istediğim çok fazla şey var. Kim olduğunuzu bilmeniz için bu mesajın gerçek ile çınlamasını istiyorum. Bazı seviyelerde zaten bildiğiniz şeyi doğrulamaya yardımcı olan bir yolculuğa başlamak istiyorum. Siz yaşlı bir ruhsunuz. Bir bildirimde bulunmama izin verin. Burada kimlerin olduğunu biliyorum ve bu anda bu odada sesimi dinleyen herkes yaşlı ruhtur – hepiniz.  
Her birinizin bu gezegende bulunma süresi ile ilgili geniş çeşitlilik vardır. Deneyimlediğiniz şeyleri, içinde bulunduğunuz çeşitli kültürleri, yaptığınız savaşları ve gelme nedeninizi düşünün. Bu grubun deneyiminin şaşırtıcı olduğunu ve düşündüğünüz şey olmadığını söylemek istiyorum. Siz lineer düşünüyorsunuz ve sadece farklı türde İnsanlar olarak bir sayıda hayatlar yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Bunun yerine, yaşamlarınızı Dünya katalizörleri olarak görüyoruz. 
Bir ömre bir ruhun dünyadaki “deneyimi” veya “ifadesi” adını veriyoruz. Üç aylığına gelip te ayrılan bir ruh hakkında ne düşünürsünüz? Burada yanlış bir şey olduğunu, bunun kaydebilmiş çocuk trajedisi olduğunu düşünebilirsiniz. Ama gerçekte, bu anne babanın ruhları ile önceden yapılan anlaşma ile olur. Bu, öğrenilecek veya aktarılacak bir ders olabilir veya anne babanın üzüntüleri vasıtasıyla spiritüel olmaları için bir fırsat olabilir. Buna ne dersiniz? Bu, sadece üç ay süren kendi potansiyelleri ile çok derin olan bir ömrü temsil eder. Çoğu zaman, bu ömür deneyimi yalnızca yaşlı bir ruh tarafından verilir. Bunun gibi bir şey yapmış olabileceğinizi düşündünüz mü? Bu çok temel, çok derin ve çok anlamlıdır! Yaptığınız şey ve yapmak için anlaştığınız şey nedeniyle belki bir anne ruhsallığa uyandı ve hayatının sorularını sordu ve siz geldiniz ve sadece üç ay sonra gittiniz.
Bu dünyaya yalnızca 19 yaşına kadar yaşamak için gelmeye ve sonra savaş alanında size saplanan bir bıçakla hayatınızın son bulmasına ne dersiniz? “Bunun kime ne faydası olur? Bu bir hayat kaybı!” diyebilirsiniz. Sevgili İnsan Varlığı, bu gezegende yaşlı bir ruh olarak aldığınız her nefesin anlamlı olduğunu, sayılabildiğini ve kaydedildiğini ve güzel olduğunu söylemek isterim. Bazılarınız savaş alanlarında düşenler, bazılarınız savaş alanlarında kazananlar olmak zorunda kaldınız. Bu deneyimdir ve zamanda bu anda yaşlı ruh tarafından gereksinim duyulan şeydir. Bunda ne iyilik var? Belki bunu yeterince hatırlarsınız ve bir gün “Artık savaş alanları olmayacak!” demeye gücünüz olabilir. Bilgeliğiniz, kazanan veya kaybeden olmanızın önemli olmadığını, çünkü her ikisinin de yeni bir dünya için uygun olmayan düşük enerjiyi temsil ettiğini kavrayacaktır. Savaş kabul edilebilir değildir! Sadece yaşlı bir ruh deneyim vasıtasıyla bunu bilir.
Size yaşlı ruhun özelliklerini vermek istiyorum, yavaşça ve size iç gözlemi soracağım. Başka deyişle, bu şeyleri kişisel olarak analiz etmenizi istiyorum. Kendinize yalan söylemeyin.Yadsıma içinde olmayın. Oturup tam şimdi bunun için kendinizi netleştirmenizi istiyorum. Bunlar sizin özellikleriniz mi?
Birinci Özellik
Yaşlı bir ruh olduğunuzu bilmenin ilk nedeni, bunu dinleyerek burada olmanızdır! Önümde sadece meraklı olan İnsan Varlıklar ile dolu olan bir oda yok. Burada temsil edilen öğrenim seviyesinde, bu tür enerjide, bu yalnızca yaşlı ruhları çeker.
Gelmek istediniz mi? Çoğunuz evet der, ama bir kaçınız neler olup bittiğini gözlemenizi isteyen biri tarafından buraya sürüklendiniz. Bunun eşzamanlılık olduğunu, tesadüf olmadığını söyleyeceğim.  Burada olmayı seçmemiş olanlarınız bile, diğerlerinin yaşlı ruhlar olmasından dolayı buradasınız. Bu, belki bunu ilk kez dinleyen dinleyiciler için de uygulanır. Bu bir tesadüf değil!
Yaşlı bir ruh olduğunuzu bilmenizin ilk nedeni, burada olmanızdır. Sevgililer, biz konuştuğumuz zaman ne işitiyor veya düşünüyorsunuz? Kryon’u mu işitiyorsunuz, yoksa sonraki akşam yemeğini mi düşünüyorsunuz? Dürüst olun. Yaşlı ruhlar meraklıdır! Bu enerjiye gelindiğinde, buna pervanelerin aleve çekilmeleri gibi çekilirler. Yaşlı ruh, neden burada olduğunu fark ediyorsun ve bazı seviyelerde daha fazlasını istiyorsun. Bilginin süngerisiniz, merak ile değil, çünkü bilgi çağın gerçeği ile çınlamaya başlıyor. Bu birincisi.
İkinci Özellik
Bazılarınız derin hatırlama deneyimleri adını vereceğim şeye sahip olmaya başlıyorsunuz. Bunlara déjà vu diyorsunuz, enerjiyi daha önce deneyimlediğinizi düşünebileceğiniz anlamına gelen bir cümle. “Hatırlama hissine sahibim, bunun gerçekleşip gerçekleşmediğini hatırlayamama rağmen.” Bazılarınız bunu daha da fazla yaşıyorsunuz. Belki biri ile tanışırsınız, sonra toplantıdan yürüyüp gidersiniz ve bir seviyede o insanı daha önce gördüğünüze ikna olursunuz? Daha sonra, onunla hiç karşılaşmamış olduğunuzu kavrarsınız. Belki bir toplantıya gidebilirsiniz ve dostça ve aile gibi çok tanıdık hissettiren biriyle tanışırsınız, onunla hiç tanışmamışsınızdır. Bir şekilde bununla, bunun eski bir arkadaş olması gerektiğini ve Akaşik aile ile derin bir dostluğu alevlendirdiğinizi kavrarsınız. Belki önceki bir hayattan anne veya kız evlat ile tanıştınız? Erkekler yakınlık hissettikleri eski bir yoldaş ile karşılaşırlar ve onlara “eşler” ve “ahbaplar” veya onlarla birlikte olmak istediklerinin sözlü sinyali olan herhangi bir şey derler.
Bazılarınız diğerleri ile bilinç benzerlikleri bulursunuz, ama bundan daha fazlasıdır. Şeyleri hatırlamaya başlıyorsunuz, Akaşik uyanış adını vereceğim bir enerji. Daha çok sayıda insan aşina görünen durumlara yönlendiriliyor ve tanıdığınızı düşündüğünüz yüzler görüyorsunuz, yine de bu, bu hayatta ilk kez! Partnerim daha önce hiç gitmediği ülkelere ve kültürlere gittiği zaman bu onun başına geliyor, orada kardeşleri ile karşılaşıyor. Onun için oradan ayrılması zor. Çoğu onun dilini konuşmuyor ve sadece tercümanlar vasıtasıyla konuşabiliyorlar, yine de onların gözlerine bakıyor ve onların aile olduklarını biliyor. Ne kadar uzaklara giderse gitsin, tüm gezegende deneyimleri tanıdığı kişilerle. Aile ile buluşuyor. 
Bu, yaşlı bir ruh olmanın işaretidir ve bazılarınız bunu tekrar tekrar yaşıyorsunuz. Ek olarak, kaçınız düzenli olarak saatte 11:11 görüyorsunuz? Bu tesadüf ile görülmüyor. Bu rakam kombinasyonlarını tesadüfen mi görüyorsunuz? Bunun, yaşlı ruhlar olduklarını bilmeleri için, yaşlı ruhlara bir aktarım sistemi olduğunu biliyor muydunuz? O bununla ilgili. Bu “Kim olduğunu biliyoruz, yaşlı ruh!” diyen bir iletişim sistemi, sevgi sistemidir.
Üçüncü Özellik
Belki siz hiç çocuğu olmayan bir kadınsınız, yine de bir seviyede çocuklara sahipsiniz! Bunu biliyorsunuz ve hissedebiliyorsunuz. Belki hiç çocuğunuz olmadı ve olmayacağına karar veriyorsunuz! Buna gereksiniminiz yok, çünkü tekrar tekrar çocuklara sahip olmuş olduğunuzu hissediyorsunuz ve şimdi dinlenme zamanı. Ama bunun neye benzediğini biliyorsunuz, değil mi? Gerçekten biliyorsun, yaşlı ruh. Burada Akaşanızın harika bir anne olmak ile çınladığı yeterli zamanlar geçirdiniz. Akaşa harika bir anne olmak ile çınlar. Bu erkekler için de aynıdır. Nazik yapılı ve başka bir İnsan Varlığını hiç incitmemiş olan bir adam, sezgisel olarak bir savaşçı olmuş olduğunu bilebilir. Başka bir İnsana bir kaç kez kılıç sapladığını hisseder veya hatta rüyada görür ve bir hayat almanın nasıl hissettirdiğini bilir. Şu anda beni dinleyen bir adam iseniz, benimle zihninize gitmeniz için meydan okuyorum. Bunu hissedeceksiniz ve aşağılık eylemlerin parçası olduğunuzu bileceksiniz. Bu Akaşanızda çınlar ve hücresel yapınızın parçasıdır. Bu yaşamda ne kadar nazik veya saygılı olabilirseniz olun, içinizde bir savaşçı olduğunu bilirsiniz.
Gerçekten ezoterik almak istiyorsanız, bunu dinleyin. Dinleyiciler arasındaki kadınlar, sizler de içinizde bir savaşçı olduğunu biliyorsunuz ve bunu hissedebiliyorsunuz. Dünyanın savaşlarına katıldınız ve bunu biliyorsunuz. Bir erkek olmaya tepki vermeyebilseniz de, savaşın dramasında olma enerjisine tepki verebilirsiniz. Hayatta kalmanın veya savaş alanında olmamanın neye benzediğini bilirsiniz. Çok fazla geçmiş kazanılan veya kaybedilen savaşları kapsadı, bu odadaki hepinizin bunların çoğuna katılmış olduğunuz anlamına geliyor. Bazen Tanrınız için öldünüz, bazen hiç bir şey uğruna öldünüz, ama hepiniz gelip çabucak gitme ve dramatik ölüm yaşamanın nasıl hissettirdiğini bilme deneyimine sahip oldunuz. Erkekler ve kadınlar, geçmişin enerjisini taşıyorsunuz ve sonraki zamanda bu sizi etkiler ve bunu tekrar yapmayı veya yapmamayı isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz. Eski enerjide, bir çoğunuz bunu tekrar tekrar yapmaya karar verdiniz ve asker erkek ve kadın aileleri doğuyor. Diğerleri tüm bunların tamamlandığı hissine uyanıyor. Bazı savaş yorgunu erkekler anneler oluyor [Kryon gülümser]
Dördüncü Özellik
Yaşlı ruh olmanın bir çok işaretleri var, belki bunların farkında değilsiniz. Bazıları gizlenir. İşte orada otururken zihninizde incelemenizi istediğim bir tanesi: Tecrübesiz misiniz yoksa bilge mi? Tecrübesiz bir insanın asla tecrübesiz olduklarını düşünmeyeceklerini fark ediyorum. Yaşınızın ötesindeki bilgelikhakkında konuşuyorum. Yaşınızın ötesinde bilgeliğe sahip misiniz? Her durumda yanıt evettir. Bunu biliyorsunuz ve bedeninizle, bilincinizle tüm dürüstlükle orada oturuyorsunuz ve bunu biliyorsunuz. Burada bunu derinden hisseden genç insanlar var – yaşınızın ötesinde bilgelik. Bu nasıl mümkündür? Bunun ne hissettirdiğini nasıl tanımlayabilirsiniz? Sevgililer, size yaşlı bir ruh olduğunuzun bilişinin anahtarlarından birini henüz verdim ve ayrıca bunu hiç kimseyle konuşmadığınızı biliyorum.
Egonuzun kontrolden çıkmış olduğuna inanmadan birilerine böyle bir şeyi nasıl söyleyebilirdiniz? “Etrafımdaki herkesten daha bilgeyim” derseniz, insanlar güdülerinizi sorgular ve belki etrafınızda olmak istemezler. Ama dürüstçe, şu anda aramızda, böyle hissettirmiyor mu? Sevgililer, burada hepinizin taşıdığı bir sır var ve grupla buna ortak sahipsiniz. Onlarla bir araya geliyorsunuz ve bilge bir aile bulduğunuzu kavrıyorsunuz. Bilgeliğiniz deneyim ile gelir. Bunun bedelini ödediniz, sevgililer. Yaşlı bir ruh olduğunuzu bu şekilde bilirsiniz.
Beşinci Özellik
Sonrakine değinmek zordur ve bir çok geçmiş mesajda bundan söz ettik. Akaşanın kişiliğinizde yarattığı tek bir şey vardır. Eski enerjide tekrar tekrar hayatlar yaşamak kendine – saygı sorunları yaratır. Çağlardır, eski enerjiye karşı abandınız ve pek iyi gitmedi. Eski enerji her zaman iş başındaydı ve siz ya ondan saklandınız ya da onunla savaştınız. Birçoğunuz bundan öldünüz. Tarih boyunca gerçekte daha iyiye gitmedi. Yaşamlar ardına yaşamları bu durumda harcadınız, şimdiye kadar her zaman geri püskürtüldünüz.
Şimdi bu gezegende Kadim insanlar tarafından kehanet edilen bir zamanda uyandınız. Bu potansiyel değişim ile harika ve kehanetler gerçekleşiyor. Enerji sonunda sizin tarafınızda ve son bir kaç yıldır konuştuğumuz şey budur. Ama, eski enerjiyle bu savaş nedeniyle, taşıdığınız tavır nedir? Bu tam bir kendine saygı eksikliği. Tam şimdi bunu doğrulamak için elinizi kaldırmanızı istemeyeceğim, çünkü çoğunuz bunu hissediyorsunuz. Tam şu anda ruhunuzu araştırın ve haklı olduğumu bileceksiniz. Dışta kendinize çok güvenebilirsiniz ve başkalarına kuvvetli görünebilirsiniz, ama yalnız olduğunuzda, kim olduğunuzu merak edersiniz. Onu yapıp yapmayacağınızı merak edersiniz; haklı olup olmadığınızı merak edersiniz. Bu yaşlı ruhtur.
Geçmişteki deneyiminiz şimdi bu yeni enerjide burada olmaya değer olup olmadığınızı görmek için zihnizini araştırmanıza neden oldu. Mantığınız tüm bunları tartıyor ve çoğu zaman bu sonuçla geliyor, “Belki burada olmaya değer değilim” veya “Bu yine olacak mı?” ya da” Bundan çok yoruldum!” Düşündüğünüz şey bu, öyle değil mi? Kendine saygı yokluğu yaşlı ruhun özelliğidir. Bu tamamen anlaşılabilirdir. Artık bunun bir parçası olmayı istemeden önce, aynı yarışmayı kaç kez kaybedersiniz? Ama yarışma değişti.
Gezegenin enerjisi tersine dönmeye başlıyor ve bilincin ışık ve karanlık dengesi büyük ölçüde değişiyor. Siz kim olduğunuzu, neden burada olduğunuzu ve neden bu şekilde hissettiğinizi öğrendikçe, bu anlamlı gelmeye başlayacak. Gerçeği keşfetmekten daha iyi hiç bir şey yoktur, çünkü bu geçmişi çözer. Geçmiş ile ilgili gerçeği keşfetmek ayrıca geleceği perspektife yerleştirir ve hak ettiğiniz kendine saygıya sahip olmaya başlarsınız.
Karanlık ve eski enerji savaşları her tarafınızda ve toplum tarafından bunlarla tamamen farklı şekillerde çarpışıldığını izliyorsunuz. İnsan Varlıkların kollektif olarak her yerde eşitliği, rahat hayatları, adaleti, iyi yaşam kalitesini ve hükümet liderlerinin bütünlüğünü arzuladıkları hissi var. Bu bugün asıl savaştır – korumayı, şeyleri aynı yolla yapmaktan, insanlığın daha önce görmediği bir şeye ilerletmeye değiştirmek.
Altıncı Özellik
Amacı keşfetmek. Yaşlı ruhun o kadar çok geçmiş deneyimi vardır kı ve o kadar çok geçmiş vardır ki, çoğu etrafına bakıp “Burada olma amacım nedir?” diye sorar. Çoğunlukla, bunun ne olduğunu söylemeleri için başkalarını araştırırlar. Ne olduğunu bildiklerinden çok emin oldukları toplantılara gidebilirler, ama derinlerde fikirleri yoktur. “Amacım nedir? Burada ne yapıyorum?” diye sorarlar. Bunun nedeni enerjinin farklı olmasıdır. 
Yaşlı bir ruh olarak, bu ezoterik soruları sorarsınız, çünkü hepiniz olmasa bile, bazılarınız bir seviyede yapmakta olduğunuz şey ile tamamlanmamış hissediyorsunuz. Bunun yeterli olmadığını veya başlangıçta düşündüğünüzden farklı bir  yöne gittiğini düşünüyorsunuz. Yaşlı ruh, soruların gerçekten yaşlı bir ruh olduğunu gösteriyor! Bu yeni enerjide, yolunuzu tekrar öğrenmek kafa karıştırıcı ve hayal kırıcı! Çünkü daha önce bir çok kez yaşadınız, bu enerjide hiç yaşamadınız.
Bu sizin için asıl enerjidir ve biraz kayıp hissediyorsunuz veya belkide hayatınızın amacı net değil, çünkü yeni enerji size eski enerjinin yaptığı geri bildirimi vermez. Söyleyemezsiniz, çünkü hissettiğiniz şeye güvenemiyorsunuz. Bu nedenle şu soruyu soruyorsunuz, “Bunu doğru yapıyor muyum? Daha iyi veya daha sık yapmam gereken başka bir şey var mı?” 
Bunu tekrar söyleyeceğim. Yaşlı ruh, kendini eski yollardan değiştirmeye başladıkça, gücün gerçekten görünmeye başlar. Sadece kim olduğunu kavramaya başlamazsın, aynı zamanda burada olmayı hak edersin. O kadar çok deneyim ile geldiniz ki, bunu Akaşik olarak çekmeye başlıyorsunuz. Bunu yaptığınızı kavramıyor bile olabilirsiniz, ama gerçekte yapıyorsunuz. Sezgi yükseliyor ve kendi hayatınızdan tavsiyeler almaya başlıyorsunuz. Nereye gideceğiniz ve ne yapacağınız ile ilgili eşzamanlılık alıyorsunuz, tüm bunlar bugün yaşlı ruh olmanıza dayanıyor.
Sevgililer, gezegene henüz gelmekte olanlar sadece etrafa bakıp işlerin nasıl yürüdüğünü öğreniyorlar. Onlar sadece hayatta kalıyorlar. Sizin gibi deneyim aletlerine henüz sahip değiller. Sahip olacaklar, ama bunu henüz çözüyorlar. Ama, siz bunun neyle ilgili olduğunu biliyorsunuz ve hatırlamanın bilgeliğine sahipsiniz. İnsanlığın problemlerini çözmeye başlıyorsunuz ve bir süre önce yaşamınızın amacının ne olduğunu söylemiştik. Gevşemenizi ve sadece “burada olmanızı” söyledik. Ne yaptığınızın önemli olmadığını ve işinizin varlığınız kadar önemli olmadığını söyledik. Bu, anne babalarınızın size anlattıkları şeyle işe yarayan bir kavram değildir.
Dinleyin: Ne yaptığınız önemli değil! Işığınız bu gezegene yardımcı oluyor, işleriniz değil. Kim olduğunuzu araştırmanız bu gezegene yardımcı oluyor. Bugün sadece sandalyeye oturarak bu gezegene yardımcı oluyorsunuz! Kristal Izgara yaptığınız şeyi hatırlar ve bilinçli aramanızdan yaratılan enerji nesiller boyu sürer. Deneyimli bir ruh olarak burada bulunarak, bilgelik deneyiminizi bu gezegenin ızgaralarına koyarsınız, yaşamlarınızın olgunluğunun enerjisini. Tam şu anda yapmakta olduğunuz şey budur.
Tam şu anda gezegendeki bu özel yeni enerji sonraki nesillerin sizin yaşlı bir ruh olarak öğrenmiş olduğunuz şeye sahip olmaları için, deneyiminizi ve Akaşik gücünüzü emen bir sünger gibidir. Burada olabileceğini düşündüğünüzün çok ötesinde olan bir sistem vardır. Burada olmayı hak edip etmediğinizi ve yaşamınızın amacının ne olduğunu düşünerek çaresizlik içinde otururken, bu gezegen yapmış olduğunuz her şeyi emiyor. Yaşlı ruhun bilmesi gereken sistem budur.
Gevşeyin ve olun. Burada bir amaçla bulunduğunuzu bilin. Gevşeyin ve bırakın eşzamanlılık sizi, sizin için iyiliksever ve güzel olan sonraki bölgeye itsin, eğer buna izin verirseniz. Istırap çektiğiniz bir çok hayatlardan geçtiniz, tekrar ıstırap çekmek için burada olduğunuzu düşünmeniz kolaydır. Istırap çekmek için burada değilsiniz! Anne babalar, çocuklarınızı sizinle birlikte ıstırap çekebilsinler diye mi bu dünyaya getirdiniz? Bunun anlamı yok. Bu spiritüel sağduyu değil! “Sevgi dolu, iyiliksever bir Tanrı olsaydım, ne yapardım?” diye soran Ruhun zekasını kullanmaya başlamalısınız. O zaman, bir seviyede, içinizde, “Öyle! Sen tüm yaradılışın bir parçasısın” diyen bir ses olacaktır. İsterseniz kendi mantıklı sorularınızı yanıtlayabilirsiniz, çünkü bilgeliğiniz size yaratıcının zihninin sağduyulu anlık bakışını verir. 
Yedinci Özellik
Son olarak, yedi numara ve bunu hiç düşünmemiş olabilirsiniz. Sevgililer, derinden hissettiğiniz bir şeye sahipsiniz ve bu apaçık. Ama, herkesin buna sahip olduğunu düşünüyorsunuz. Sahip değiller. Bu enerjide yaşlı ruh Tanrı tarafından derinden sevildiğini hissetme yeteneğine sahiptir, diğerleri sahip değildir. Bu olgunluk gerektirir! Yaratıcının iyilikseverliğini ve bunun içinizde nasıl hissettirdiğini anlamanız yaşamlar süren deneyim gerektirir.
Genç bir ruhu kurban olmaktan alıp Tanrı tarafından sevildiğini hissetmeye götürmenin bu kadar zor olmasının nedeni budur. Bunun nasıl hissettirdiğine dair fikirleri yoktur! Sizin var! Partnerim hakkında daha önce hiç söylemediğim bir şey ve bunu burada ilk kez ifşa ediyorum. O yıllar boyunca sizlere Kryon hikayesini bir çok kez verdi ve sandalyeye ilk kez oturduğunda ve beni çağırdığında ona neler olduğunu size anlattı. Duygu hissetti! Bu onun katalizörü idi ve sandalyede tekrar tekrar oturmasını sağladı. Bunu sadece hissetmedi, sevdi de. Bir seviyede, mühendis bunu tanıdı ve ne olduğunu bildi. O yaşlı bir ruh idi! O yaşlı bir ruhtur ve Tanrı’nın sevgisini hissetmeye hazırdı. Aileyi tanıdı ve sevgililer, yeni ruhlar tanımaz. Yaratıcı tarafından sevilmenin olgunluğu olan sizin sahip olduğunuz hissi anlamazlar. Anlayacaklar, ama bu deneyim gerektirir.
Eğer yaşlı bir ruh iseniz, bunu hissedebilirsiniz. Bunu hissedebiliyorsanız, yaşlı bir ruhsunuz. Kim olduğunuz için hepinize tebrikler. Sizler gezegeni değiştirecek olanlarsınız. Bu odada her yerden geldiniz – bir çok ülkeden ve bir çok dilden – ve hepinizin tam şu anda ortak tek bir şeyiniz var: Bir aradasınız ve Tanrının sevgisini hissedebiliyorsunuz.
Buradaki varlığın ile gezegeni değiştireceksin, Işıkişçisi. Kristal Izgara taşıdığın ışığı emiyor, kazanmış olduğun ve hepimize getirdiğin ışığı. Bu harika bir sistemdir ve gezegenin yeni enerjisi, gelecekte doğacak olanları etkilemek için yaşlı ruhların deneyimine ve yaşlı ruhların bilgeliğine gereksinim duyuyor. Bu sistem ezoteriktir, tanımlanması zordur ve derindir. Bunu düşünün. Bugün burada yaşayarak, ızgaralara gelecek nesiller için bilgi ve bilgelik aşılıyorsunuz.
Bu bilgi olmadan insanlığın olgunlaşacağını ve spiritüel olarak evrimleşeceğini nasıl düşünürsünüz? Yanıt, bir değişim olmadan bunu yapamaz ve bu değişimin katalizörü sizin yaşlı ruh Akaşik deneyiminizdir. Sizler sadece burada bulunarak ve bunu anlayarak gezegenin ızgaralarına bunu yerleştirenlersiniz. Bu ve açılan zaman kapsülleri yavaşça yükselmiş bir gezegen yaratacak. Sadece odada bulunarak ve sizinle konuşmamıza izin vererek geleceğin tohumlarını ekiyorsunuz.
Bitiriyorum. Bu bilgiyle ne yapacaksınız? Yapabilirseniz, isterseniz bu şeyler üzerinde düşünmenizi istiyorum. Bunların hepsini düşünmenizi ve soru sormanızı istiyorum, “Olduğumu düşündüğümden daha fazlası olmam mümkün mü? Tüm dünyevi problemlerim ve hayal kırıklıklarım ile burada otururken, Tanrının beni bilmesi mümkün mü? Tanrı gerçekten yaptığım tüm ayak işlerini veya büyütmek zorunda olduğum çocukları önemsiyor mu? Tanrı memnun etmem gereken yakınlarımı veya işteki patronları umursuyor mu? Tüm bunlarla Tanrının beni sevmesi mümkün mü?”
Yanıt evettir, evet, evet ve evet!
Yaşlı ruh, sen çok önemlisin! Tebrikler. Burada olma amacın budur – sadece yaşamak ve sevildiğini bilmek.
Ve öyledir.

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder