6 Ağustos 2015 Perşembe

X DALGASI SİZİ NASIL ETKİLEYECEK

1377562_10201673536533651_376782521_n
Michelle Walling, CHLC
In5D.com
X Dalgası Dr. Simon Atkins tarafından, gezegene bu yılın Eylül sonunda ulaşacağı kehanet edilmiş olan elektromanyetik frekansın büyük dalgasına verilen terimdir. Güneşten gelen elektromanyetik dalgaların gezegendeki her canlı şeyi ve bilincini etkilediğini kanıtlayan bilimsel kanıtlar vardır. X Dalgasının elektromanyetik ve kozmik frekansları sizi nasıl etkileyecek?
Aslında bu soruyu en iyi yanıtlayacak olan sizsiniz. Dünya ve onun sakinleri binlerce yıldır güneş patlamaları ve gamma ışınları şeklinde Kaynak ışık enerjisinin fışkırmalarını almaktadır. Dünya, güneş sistemi ve galaksi 2012′nin sonunda Evrenin merkezi ile hizalanırken, her şey Kozmosun merkezinden veya Kaynaktan gelen hızla artan dönüştürücü enerji dalgalarını almaya başlayabildi; bu dalgalar yolundaki her şeyin titreşim frekansını yükseltir.
 
2012 – 2013 periyodunun bir çok insan için dinlenme ve hazırlanma periyodu olduğu görüldü. Sanki hiç bir şey olmamış ve hiç bitmeyen bir zaman döngüsünde yapışıp kalmışız gibi göründü. 2014′te, kaotik dünya olayları insanlardaki içsel değişimleri yansıtmaya başlarken, parti tekrar başladı. 2014′ün sonu ve 2015′in başlangıcı genel nüfusa gönderilen dönüştürücü enerjilerin dalgalarını getirdi.
2012′ye geri bakın ve o zamandan bu yana nasıl değiştiğinizi gözden geçirin. Farklı bir insan mısınız? İnsanlığın geçmişinde olan şeylerin ve şu sıralarda DNA’mızda gerçekleşmekte olan şeylerin daha iyi bir anlayışına sahip misiniz? Hızlanmanın başlangıcına ve nasıl değişmiş olduğunuza geri bakarak, X Dalgasının enerjileri ile nasıl başa çıkacağınızın iyi bir fikrini elde edebilirsiniz.
Hızlı Yol Ruhları
Hızlı bir yolla uyanmış olanlar son beş yılda 180 derece dönüştüler. Bunlar “uykuda” olan ve aniden muazzam bir şekilde uyanan insanlardır, yaşamlarında bir şey çok yanlıştı ve bunun ne olduğunu bulmak için bir aciliyet vardı. Bu, zamanlarının çoğunu kim olduklarının ve neden burada olduklarının gerçeğini bulmak için araştırmaya adamaya yol açtı.
Hızlı yol bireyleri bu kadar kısa sürede enerjileri bedenlerine bütünleştirmede özellikle zorluklar yaşadılar. Bu insanlar beden toksinleri atarken ve enerjisel olarak temizlenirken o zamandan beri iki veya üç kez gribe benzer yükseliş semptomları yaşamış olabilirler. “Ruhun Karanlık Gecesi” aşamasında egonun ve alt kişiliklerin ölümünde gerçekten çok sıkı çalışmak zorunda oldular.
Çoğu hızlı yol insanı X Dalgası enerjilerini süratle ve zarafetle bütünleştirecek. Onlar değişime alışıklar ve yaşamlarının her saniyesini bütünleştirmeye ve keşfe adamaktan korkmazlar. Hızlı yol insanların bunu nereye kadar alacakları, bu yaşamda yapmış oldukları bütünleştirme miktarına ve toplam ruh bütünleştirmesi ve deneyimine bağlıdır.
Öncüler
1987 Armonik Yakınsamasından bu yana yıllardır uyanmış olan ve enerjileri bütünleştirmekte olanlar Öncü rotasını seçtiler. 2012 den bu yana uyanmaya başlayan çok sayıda insan için zemini oluşturdular. Öncülerin çalışması gelecekteki ışık getiricilerine önlerinde ne olduğunu açıklamak için ızgara çalışmasını, enerji şifasını, psişik okumayı, kanallığı ve yazmayı kapsadı.  Öncüler, bu yaşamda biriktirdikleri bilgelik ve deneyimden dolayı, kendilerini X Dalgasına hazırlayan geçiş ve hazırlanma uzun ve istikrarlı yolunu seçtiler. Öncülerin çoğu başka yaşamlarda bu tür çalışmalar yaptılar ve çocukluklarından bu yana kim olduklarına ve ne yapmaları  gerektiğine uyanmış ve farkında olabilirler.
Bir öncünün bunu tüm yaşamı boyunca yapmakta olması, bu zamanda gezegende gerçekleşmekte olan değişimlerde altın bir bileti garanti etmez. Aslında bazıları bu zamanı son derece zor bulabilir,  çünkü onlar genellikle bir kaç nesil uzaktırlar, bu doğal olarak onarın ani değişime dirençli olabilecekleri anlamına gelir. Bir Öncünün gelen galaktik dalgayı nasıl bütünleştireceği, her şey hızla gelişen ifşaatların yeni birlikte yaratıcı ve interaktif aşamasına değişirken, onların iyi oluşturulmuş uygulamalarını bırakmaya ne kadar istekli olduklarına bağlı olacaktır. Öncüler için dalgayı bütünleştirmenin garanti bir yöntemi, bırakmayı ve kendi gerçek otantik benlikleri olmayı kapsayacak. Öncü enerjisinin İndigo enerjisiyle güzel birleşmesi, bu yeni enerjiyi bütünleştirmek ve bugünün öne çıkan liderleri ve öğretmenleri olmak için Hızlı Yolcuların çoğu için bir köprü oluşturacak.

Yıldız Çocuklar ve İndigolar

Yıldız Çocukları ve İndigolar bir arada gruplandırılabilir, çünkü onlar oyun değiştiricilerdir. Yıldız Çocukları kim olduklarını bilen bugünün çocuklarıdır ve muhtemelen DNA’larının üç veya daha fazla ipliği aktive olmuştur. İndigolar yeni enerjileri demirlemek için ve gezegen ile birlikte bilinçteki bu değişimden geçmek için burada olduklarını her zaman bilen çocukları ve yetişkinleri kapsar. Yıldız Çocukları ve İndigolar, X Dalgası gezegene yaklaşırken ona önceden uyumlanıyorlar ve enerji hep birden özümsenemeyecek kadar saf olduğu için, galaktik frekansı azar azar azaltmaya yardımcı olmak için enerjileri önceden demirliyorlar.
İndigo yetişkinler, kim olduklarına ve neden geldiklerine uyanmaları uzun zaman aldıysa hızlı yolcular olabilirler. Bir kez uyandıklarında, acele etmek, büyük enerji dalgaları geldiği zaman ne yapacaklarını bilmek için kendi kişisel çalışmalarını tamamlamak zorunda kaldılar. Sadece bu zamanda gezegendeki ışıkları ile burada enkarne olarak, Yıldız Çocukları ve İndigolar misyonlarını tamamlamış olacaklar.

On iki iplik DNA on iki boyut ve daha fazlası anlamına gelir

Herkes gezegenin temizleyici X Dalgası enerjilerini alması için hazırlıkta önemli bir rol oynadı. Bu enerjiler ile başarılabilecek olan şeylerin sınırı yoktur. On iki iplikli DNA on iki boyuta erişilmesine izin verir ve binlerce yıldır kapalı olan kapılar açılır. Kapıları bulmak ve onlardan geçmek için istekli olmalısınız. Sevginin ve huzurun boşluğunda yıkanmak için dilediğiniz herhangi bir zamanda Kaynağa geri dönebileceğinizi göreceksiniz. Her zaman içinizdeki yuvaya gitmeyi özlediğiniz boşluğu doldurduktan sonra, Dünya için ve onun sağladığı fiziksel beden deneyimi için bütünüyle yeni bir minnettarlık elde edeceksiniz.
Carla Fox son zamanlarda Kaynağa geri dönme deneyimini ve orada ne ile karşılaştığını paylaştı. Yuvaya yolculuğunu tanımlayan bloğundaki yazıdan alıntı:
“Önce çoğunlukla karanlık bir alanda süzüldüğümü gördüm. Tüm yönlerdeki uzaklıklarda, çeşitli ilahlar, yükselmiş üstatlar tarafından yaratılan 4 ncü boyut sentetik gerçeklikler olduğunu zannettiğim çok büyük baloncuklar vardı. Aldığım rehberlik bunlardan kaçınmak, etraflarından geçmek ve meşgul olmamak idi.
Sonra, bir tünel veya solucan deliği açıldı, beni 4 ncü boyutu 5 nci boyuttan ayıran büyük boşluğa yönlendirdi. Yüksek benliğim bu tünelin diğer tarafında görülebiliyordu, bir amigo gibi beni teşvik ediyordu. Tünelden geçince, Samanyolu Galaksisinin merkezindeki yıldız kapısına götüren boyutları geçmek için ilerledim. 5 – 8 boyutlarda görebildiğim bir çok başka gerçeklikler var, ama yine misyonum bunlardan hiç biri ile meşgul olmamak idi. Ayrıca, bu noktada arkama göz attım ve kalabalık varlıklar grubunun arkamda dizildiğini görmek beni şaşırttı, neredeye  bir kuyruklu yıldızın kuyruğuna benziyordu. Yorumum şöyle: Bir birey bu son yolculuğa çıktığında, hepsi birlikte öteye geçebilmeleri için aynı anda 4 ncü boyut arenasından çıkan, belki de aynı ruh ailesinden olan başkaları olur.
Yıldız Kapısı Samanyolunun 9 ncu boyut merkezinde gerçekleşen bilgi modellerinin normal devşirilmesinin bu kez çok kısa olduğu göründü. Bu bana, insanın bu yolculuğa başlaamdan önce bile 3B’de oldukça net olması gerektiğini anlatıyor.
10 – 12 nci boyutlarda. Daha önce söylediğim gibi, insan Samanyolu Galaksisinin diğer tarafında ortaya çıktığında, herkes oldukça aynı görünür ve hisseder. Burası gerçek grup bilincinin yaratıldığı yerdir. Benimle aynı yolculukta olan diğer bilinçler ile birleşirken, daha büyüdüğümü ve daha genişlediğimi hissedebiliyordum. Belki beni takip eden o varlıklar ile birleşiyordum. Tüm bunlar çok iyi organize edilmişti, kutsal geometri modelinde olduğu gibi.
Şimdi bir parçası olduğum bu bilinç daha yüksek titreşmeyi, daha büyümeyi ve daha genişlemeyi sürdürüyordu ve bu evrenin çıkış portalına yaklaşırken daha hızlı hareket ediyordu. Sanki bu noktada evrenimiz kadar büyük olduğum görünüyordu. Portaldan çıktım ve çoklu evrende var olan bir çok evrenlere kısa bir bakış attım. Onlardan herhangi birini keşfetmek için orada durmadım.
Bir süre sonra, dünyasal bakış açımdan ‘Tüm Var Olan’ veya ‘Kaynak’ olarak tanımlayabileceğim bir enerji alanına birleştim. Bu alan şekli veya enerji akışı olmayan pastel altın renkti. Mükemmel şekilde saf ve üniform idi. Orada hiç bir şey olmuyordu! Herhangi bir bilinçten yoksun olduğunu tanımlayacağım, çünkü bilincin varlığı bir tür düşünce süreçlerinin iş başında olduğunu belirtirdi ve bunlardan hiç biri yoktu. Tamamen nötr olan ve hareket, ses, duygu, düşünceler, ihtiyaçlar veya amaçlardan yoksun olan ve geçmişe veya geleceğe gitme dürtüsü olmadan tamamen şimdide olan bir alanda olduğunuzu hayal edin. O her şeydi ve aynı zamanda hiç bir şeydi. Tanımlaması çok zor.
Burası yuva mıydı? Muhtemelen evet. Bunun ötesi var mıydı? Muhtemelen vardı, çünkü sonsuz yaratılışta var oluyoruz. bu ‘Kaynak’ alanını ziyaret ettiğim için, herhangi bir zamanda buraya geri dönebilirim. Dinlenmek ve sadece olmak için mükemmel bir yer.”

İleri Metafiziksel Yetenekler

“Beşinci boyuta geçme” niyetlerine sahip olan bir çok insan, içinde kapana kısıldığımız zorlayıcı matriks örtüsünün dışındaki uzay ve zamandaki yüksek boyutlara ve yerlere erişime sahip oldukları zaman hoş bir şekilde şaşıracaklar. Daha fazla insan hapishane duvarlarının dışını keşfettikçe, sahte ışık matriksi artık desteklenmeyecek ve çözünecek. Yüksek boyutlara erişimin lineer tarzda ortaya çıkması gerekmez. Çok boyutlu varlıklar olarak, her zaman tüm boyutlara bağlı idik, ama onlara nasıl erişildiğini unuttuk.
İleri metafiziksel yeteneklere sahip olan bir çok insan, mümkün olduğunu hiç hayal etmedikleri yeteneklerin öğretmenleri olmalarını sağlayacak olan bir açılış deneyimleyecek. Astrale erişim sağlayan insanlar daha da ileri gidecekler. Yüksek benliklerinden bilgi alanların Evrensel Akaşik kayıtlara anında erişimleri olacak. Çok yakın gelecekte, bedenlerimiz fiziksel yoğun beden yerine daha çok ışık bedene dönüşürken, fiziksel bedenin demateryalizasyonu ve yeniden materyalizasyonu vasıtasıyla ışınlanma mümkün olacak. Fiziksel bedenin rejenerasyonu ve gençleşmesi tüm hastalıkların ve yaşlanmanın üstesinden gelecek. Arka plan enerjisinden gereksiniminiz olan herhangi bir şeyi tezahür ettirmek yaratıcı sorumluluk ile birlikte sınırsız yaratım sağlayacak.
Kendilerini şifa ve arınma vasıtası ile metafiziksel yeteneklerin tezahürüne hazırlamış olanlar X Dalgasının gelişiyle bunlara erişebilecek. Bu, gezegende hayatta olmak için gerçekten heyecan verici bir zamandır.
İndigolar ve Yıldız Çocukları gezegeni temizlemek için gerekli olan teknolojiyi icat edecek ve üretecekler. Negatif olanlar ve kendine hizmet edenler sevgi ve uyumdan işlev yapanlardan ayrı olacaklar. Dünya sadece binlerce yıl için değil, ebediyen değişmiş olacak. Dünyanın ne kadar değişeceği bize bağlı olacak ve oraya ne kadar hızlı gideceğimiz sınırlamaları ne kadar hızlı çözebileceğimize bağlı olacak. Ne kadar büyük rüya görmeye isteklisiniz? X Dalgası dünyayı anında değiştirecek mi? Dünya gelecekte zaten değişti. Bu mükemmelliğin tezahür etmesinin ne kadar süreceği insanlığa bağlıdır. Eylül ayında enerji dalgası geldiği zaman bazı insanlar hemen değişmiş olacakken, diğerleri onlara neyin çarptığını bilmek için mücadele edecekler. Bu enerji ile ne yapabileceğinizin sınırları olmadığına niyet ederek şimdi kendinizi hazırlayın.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder