6 Ağustos 2015 Perşembe

BM CEBRAİL: 8-8-8 ASLAN KAPISI PORTALI

untitled888

Sevginin Yeni Temelini Yaratmak İçin Gerçek Üstatlık İle Hizalanmak

Shanta Gabriel30 Temmuz 2015
Sevgililer,
Her yıl 8 Ağustos’ta içinizdeki yükseliş enerjilerini hızlandırmak üzere son derece yararlı bir portal yaratmak için, Dünya Evrenin Galaktik Merkezi ile hizalanır. Bu Aslan Kapısı, Büyük Merkezi Güneşten gelen yoğun Işık dalgalarının Güneşimize akmasını ve gezegene Üstatlığın yeni solar kodlarının ve Sevginin yüksek veçhelerinin demirlenmesini sağlar. Bu yıl nadir bir üçlü 8 Aslan Kapısı Aktivasyonu sunuyor, çünkü 2015 teki sayıları toplarsanız (2+0+1+5=8) denkleme başka ir 8′i getiriyor, Kutsallığın yüksek alemlerine daha da güçlü bir portal yaratıyor.
Yeni gerçekliğiniz olacak olan bir bağlantı yaratarak, kalbinizin zekası ve düşünen zihniniz arasında yeni bir dengeyi ilham etmek için 8-8-8 Aslan Kapısı Portalı 26 Temmuz’da açıldı; ruhunuz ile o kadar derin hizalanan bir gerçeklik, Sevginin mükemmel içsel temeli için bir platform sağlıyor. Galaktik Merkez ile bu hizalanma içinizdeki Mesihleşmiş Kalbe en derin bağlantıyı ilham ediyor. Bu yeni gerçekliğin tadına bakarken kapı açılıyor, siz korkuyu bıraktığınız ve İlahi Sevgi ile yeni bir uyumlanmaya açıldığınız zaman mümkün olan Armoniyi size nazikçe ifşa ediyor.

Bu portal periyodu sırasında hüküm süren Huzur size kalbinizde yaratmakta olduğunuz şeyin net bir göstergesini veriyor. Tüm kalbiniz ve zihniniz ile sevme kapsamlı yeteneği, 8-8-8 Hizalanmasında sunulmakta olan enerjinin yeni seviyesidir. Sevgiyi tek gerçekliğiniz olarak seçebilmeniz ve kalbinizde gerçek Huzur halinde yaşamak için enerji alanınızı genişletebilmeniz için, bu size özgürlük ve ilham veriyor.
Ne kadar davetkar görünürse görünsün, bu bazıları için rahatsız edici olabilir. Çoğu insan Huzur halinin gerektirdiği genişleme seviyesine alışık değildir, çoğu sinir sistemini elektriklendiren yeni frekanslarda daha güvende hissetmek için, büzülmüş bir halde işlev yapan kendi enerji alanlarına aşinadır.
Ama, Aslan Kapısı Portalı sırasında günlük olarak sağlanmakta olan aktivasyonlar enerji sisteminize Işık Frekansında yükselme sunuyor., böylece varlığınızda saf hizalanmanın gerçek deneyimine sahip olabilirsiniz. Yüksek Kalbinize saf Işık ile bağlı olan Hipofiz/Epifiz Merkeziniz bu çok önemli zamanda sizin için aktivasyonun odağıdır.
Yeni bilincin Işık Taşıyıcısı olarak işiniz, bu tanıdık olmayan gerçekliğin algısına tamamen açılmaktır. Aslan Kapısı, Ruhunuza bu bağlantının hayatınıza ilham veren bilinç olmasına izin verebildiğiniz portaldır.
“Onu söyleyin ve sahiplenin”, yeni gerçekliğinizin yaratımı için faydalı bir proses oluyor. Dengeli zihin/kalp bağlantınızın tanınması ve odağı, yeni bir şekilde çalışması için enerji sisteminizi eğitiyor; kalbinizde Uyum ve Huzur duygusu için ruhunuzun gereksinimini gerçekleştirecek olan şekilde. Sevgiyi yaşamak için yeni temeliniz olarak yerleştirirken, yaşamınızın her alanında özgürlük seviyelerinden ve geniş kapsamlılığın ortaya çıkmasından önce geliyor.
Aslan Kapısında gerçekleşen bilinçteki değişimde, farkındalığınızın ön saflarında Hizalanmanın odağını sürdürmek için işbaşındaki Üstatların ve Başmeleklerin farkında olun. Deneyimlediğiniz portal zihinsel bir yapı değildir, şimdiye kadar deneyimlediğiniz en güçlü hizalanmalardan birinin gösterisidir. Tüm insanlık için yolu hazırlamakta olanları uyandırmakta olan daha saf enerjiler bu yıl bu portalın saflığına olanak sağladı. Bireysel Ruhunuza direkt olarak bağlantılı olan yeni berrak hizalanmalar, bu zamanda gezegendeki tüm varlıkların yükselişine adanmış olan birçokları tarafından yapılan çalışma ile şimdi mümkündür.
8 Ağustos sonrasına kadar gerçekleşmekte olan enerjisel kapı periyodunda, Üçüncü Göz Çakranıza odaklanma ile içsel farkındalık portalınızı açmak için zaman ayırın. Büyük Merkezi Güneşten gelen Mesihleşmiş ışığın frekanslarına uyumlanmayı isteyin ve Epifiz/Hipofiz Merkezinizin aktivasyonunu hissetmenize izin verin. Tek gerçekliğiniz olarak Sevgi ve Huzuru sahiplenin ve Bunlar Yüksek Kalbinizde demirlensin. Bu yeni Mesihleşmiş Işık enerjisi fiziksel varlığınızda akarken, en İlahi Kaynağınız ile saf hizalanmada enerji merkezlerinizi Aslan Kapısı Portalının yeni armonize edici frekanslarına yükseltiyor.
Bu saf Hizalanmanın parlaklığının alt çakralarınızdaki frekansları aktive etmesine izin verin ve bu enerjiyi Dünyaya bağlama yeteneğinizin çok farkında olun. Dünya ile derin bağlantınızı imgelemek, engin kalp – merkezli enerjinin bu yeni frekansının genişlemesini ve yaşamınız için yeni bir temel yaratmasını sağlar.
Tüm insanlığın uyanması için frekansları tutan aydınlanmış varlıklar tarafından bu süreçte rehberlik alıyorsunuz. 8-8-8 portalı, Kalp ve Zihin bağlantınızda üstat olmanın yeni galaktik yılı için tahsis edilen zamandır. Bu zamanı, Ruhunuzun armağanlarını Sevginin yeni gerçekliğine getirebilmeniz için, içinizde özgürlüğü ve yeni yaşamı aktive etmek için kullanın. Başmeleklerin desteğini hissedin ve sevildiğinizi derinden bilin.
Ve öyledir.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder