11 Ağustos 2015 Salı

BM MİKAİL: ÖLÜMÜN GİZEMİNİ AÇIKLIĞA KAVUŞTURMA

Images_Articles__3034_Heaven
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-08-2015
RONNA HERMAN KANALIYLA
ÖLÜMÜN GİZEMİNİ AÇIKLIĞA KAVUŞTURMA
Sevgili üstatlar, dünyasal planda insanlar bir bebeğin doğumunu kutlarlar, çünkü bu aslında bir yaratım mucizesidir ve sevdikleri birinin ölümü için yas tutarlar, çünkü o insanın aralarından kişisel kaybını hissederler. Ama, ölüm de bir mucizedir ve ruhsal bakış açısından büyük sevinç zamanıdır, çünkü gerçekVAR OLUŞ HALİNE geri dönme zamanıdır.
Sık sık azalan bilinçten konuştuk ve birçoğunuz şimdi yükseliş sürecinin bilinçli ifadenin tüm Fasetlerini bütünleştirmek için farkındalığınızı genişletmeyi gerektirdiğinin farkındasınız. Sık sık işittiğiniz gibi, sizler yalnızca Ruhu olan bir insan varlığı değilsiniz; bilincin fiziksel ifadelerinin muazzam çeşitliliğini deneyimlemiş olan muhteşem bir Varlıksınız.
 
Kadim zamanlarda, maddi alemleri değişen derecelerde yarı – katı veya katı formda deneyimlediğiniz zaman (Yüksek Dördüncü ve Alt Beşinci Boyutlarda iken, ya Dünyada ya da güneş sisteminizdeki veya galaksideki diğer gezegenlerde), aynı formu şu anda taşıdığınızdan çok daha uzun zaman taşıyordunuz. Aslında, kendi zaman tutmanızla binlerce yıl aynı fiziksel bedeni sürdürüyordunuz. Bir ömrün sonunda geçiş işlemi ve fiziksel bedenin terk edilmesi eski giysileri çıkartmak kadar doğaldı. Bildiğiniz şekliyle ölüm, insanlık Alt Dördüncü ve Üçüncü Boyutlara batıncaya kadar var olmadı ve Dünyadaki konukluğunuzun kozmostaki muhteşem yolculuğunuzda iken engin deneyimler dizilişi arasında yalnızca çok küçük bir ara dönem olduğunu unuttunuz.
Özel bir vedalaşma töreninden sonra, ayrılan Ruh Dönüşümün Mor Alevinin parlak bir şekilde yandığı özel bir Geçiş Pınarına adım atardı (Mor Alev hayal edebileceğiniz kadar sıcak değildir, serin ve yatıştırıcıdır). Sonra anında uygun Yüksek Boyut ortamına aktarılırdı.
Fiziksel alemde arkada bırakılanlar öte tarafa geçen sevdikleri ile telepatik olarak iletişim kurabiliyorlardı ve gelecekte bir zamanda tekrar bir araya geleceklerini biliyorlardı. Ayrıca gece yolculuklarında kendi Eterik Bedenlerinde iken sevdikleri ile etkileşebileceklerini biliyorlardı, çünkü gece yolculukları gündüz deneyimleri kadar gerçek ve hatırlanabilirdi.
Gelecekte bir zamanda, insanlık ölüm korkusuna son verecek ve bunun şaşırtıcı, sürekli – evrimleşen yaratıcı sürecin doğal bir parçası olduğunu anlayacak.Bir birlikte yaratıcı olarak sizin için elde edilebilir olan şekillerin, büyüklüklerin, formların ve gerçekliklerin muhteşem çeşitliliğini deneyimlemek için, doğum, ölüm/geçiş, dinlenme ve özümseme ve yeniden doğumun doğal bir akışı vardır. Bu arada, ölüm ve sonrası ile ilgili eski sabit fikirlerinizi ve tabularınızı bırakmalı ve şu anda deneyimlediğiniz yaşamın evrensel zamanda sadece bir an olduğunu bilmelisiniz.
Anlamanız için en önemli şeylerden biri, deneyimlediğiniz her şeyin içinizde başladığıdır. Siz Omniversal deneyimin bütünlüğünü içeren makrokozmostaki mikrokozmos veya minyatür bir Evrensiniz. En Yüce Yaratıcının Kalbindeki/Zihnindeki bir hücre olarak tanımlanmaktasınız ve bu geçerli bir tanımdır. Yaradılıştaki her şey Yaradılışın Özünü, Sevgi/Işık Enerjisini veya İlahi Olanın Kıvılcımını içerir. Tekrar, hiç bir şeyin bu yaşam verici öz olmadan var olamayacağını vurguluyoruz. Bu muhteşem Işık Spektrumu En Yüce Yaratıcıdan Parlaklığın azalan seviyelerinin çeşitliliğinde Baba/Anne Tanrımıza ve sonra büyük Başmeleklerin yayması ile Evrenimize gönderildi. O olmadan tezahür etmiş Evrenlerin hiç bir var olamazdı, ne de siz var olamazdınız.
Sık sık ölüme yakın deneyim yaşamış birini ve nasıl Işığa doğru çekilme duyumsamasını hissettiklerini okumuş/duymuşsunuzdur. Çoğu zaman, deneyim sadece bir kaç değişken ile aynıdır. Genellikle, ciddi şekilde hasta veya travmatik bir durumda, insan Işığa çekilir ve tam bir mutluluk ve inanılmaz, ezici bir sevgi duygusuyla doldurulur. Çoğu zaman, iyi tanıdıkları bir Işık Varlığını veya bazen vefat etmiş bir sevdiklerini görürler. Genellikle sadece Işığa doğru gidebilecekleri hissine sahiptirler ve sonra bir kez daha fiziksel bedenlerine geri çekilirler. Bazen, Işık Varlığı onlarla konuşur, ama her zaman değil. Bazen, kendi fiziksel varoluşlarına geri dönme veya Işığa doğru devam etme seçimi verilir ve diğer zamanlar, geri dönmek zorunda oldukları, çünkü misyonlarının tamamlanmadığı söylenir.
Perdenin orada dışarıda bir yerde olmadığını, kendi beyin yapınızın içinde olduğunu açıkladığımız gibi, ölüme yakın deneyim ile de aynıdır. Bunların hepsi Yüksek Benliğiniz tarafından yönetilen kendi Yüksek Boyutlu Kutsal Zihninizde gerçekleşir. Ölüme yakın deneyim genellikle hayatta bir dönüm noktası, karar zamanı ve aydınlanma yoluna adım atma fırsatıdır. Ve oldukça sık, ama her zaman değil, Ruh Yıldızı Çakranızda (başınızın yaklaşık 15 – 20 santim üzerinde) oturan Ruhsal Benliğinizin Yüksek Frekanslı parçasının Kutsal Kalp merkezinize ilerlediği ve ego-arzu kişilik yerine yaşamınızın deneyimlerinin yöneticisi olma sürecine başladığı bir Ruh Birleşmesi gerçekleşir.
Ölüme yakın deneyim sırasında, Kutsal Zihin adı verilen beynin bölümüne giriş iznini kolaylaştıran, gerçekleşmekte olan kimyasal bir reaksiyon vardır. Bu, orada saklanan Bilgeliğin Işık Paketlerinin bir kısmını içeren spesifik alanlara erişim sağlar. Bu Işık Paketleri Işığın yüksek frekanslarından oluşur ve insanın normal olarak erişemeyeceği bilgileri içerir. Bu yalnızca insanın bilinçli zihnine farklı görünmez ve hissettirmez, aynı zamanda çoğu zaman geçmişlerinin bir kısmına ve bazen kendi soyağaçlarına ve diğer önemli bilgilere erişmelerini sağlar.
Bunu hatırlayın, İlahi Olanın bir Kıvılcımı olarak bireyselleşmiş bilincinize ilk kez geldiğinizden bu yana ve “BEN O’yum, BEN’İM – BEN Yaratıcının bir Fasediyim” gerçeğinin bilincine vardığınızdan bu yana deneyimlediğiniz her şey ve olduğunuz her şey, beynin Yüksek Boyutlu seviyelerinde saklanan Bilgeliğin Işık Paketlerinde saklanır. Kutsal Zihninizde, DNA’nızda ve Çakra sisteminizde En Yüce Yaratıcının tüm erdemleri, nitelikleri, vasıfları ve veçheleri saklanır. Bunlar, İlahi Mirasınızın tüm ihtişamına erişmenizi sağlayacak olan Işığın yüksek frekanslarını bütünleştirerek, krallığın anahtarlarınısahiplenmenizi bekliyorlar.
Fiziksel, zihinsel ve duygusal bedenlerinizin tam, otantik bir kopyasını içeren Eterik bir Bedene sahipsiniz. Öldüğünüz veya bedeninizi tamamen terk ettiğiniz zaman, Gümüş Kordon kopar ve fiziksel bedeni tamamen boşaltırsınız, anında çözülmeye başlar. Ruhunuz yavaşça Eterik Bedeniniz ile birleşir ve sonra Yüksek Boyutların alemlerine doğru gidersiniz.
Birçoğunuz Yüksek Boyutların neye benzediğinin yanlış kavramına sahipsiniz. Yüksek boyutlar belli belirsiz, hayalı bir ortam değildir ve size dünyasal fiziksel ortamlarınızdan farklı görünmezler. Ancak, zamanla gözlemleyeceğiniz gibi, bir çok farklılıklar vardır. Öte tarafa geçtiğiniz zaman, forma ve maddeye sahip olursunuz. Evet, formunuz daha ince olur ve Üçüncü/Dördüncü Boyut ortamında olduğu gibi katı değildir, ama katı hissedersiniz ve etrafınızdaki her şeyin de formu ve düzeni vardır. Uyumlandığınız veya bağdaştığınız seviye ne kadar bilinçli farkında olduğunuzu belirler ve sahip olduğunuz yetenekleri, etrafınızdaki ortamın nasıl görüneceğini belirler. Tekrar, yansıttığınız veya rezonansa girdiğiniz frekanslar hangi Boyuta veya Alt – Plan Boyut seviyesine gideceğinizi belirler ve ayrıca kozmik bilginin hangi seviyesine erişebileceğinizi belirler. Aura alanınız Eterik veya Astral bedenlerinizi çevreleyen bir pelerine benzer ve o ya bir Işık pelerinidir ya da bir çok geçmiş yaşam deneyimlerinizde biriktirmiş olduğunuz negatif, uyumsuz enerjinin örtüsüdür.
Bunu geçmişte açıkladık, ama, geçiş sürecinin net bir anlayışına sahip olmanız önemlidir ve bu nedenle Ruh fiziksel bedeni terk ettikten sonra neyin gerçekleştiğinin kısa bir özetini size tekrar vereceğiz. “Aydınlanmış” ve Kendinin farkında olanlar geçmiş hayatlarını gözden geçirmek için hemen Koruyucu Konseylerinin önüne götürülür, bu bir yargılama değildir, sadece pozitif bir şekilde, sevgi ve şefkat ile hangi zorluklar ve fırsatlarla karşılaşıldığını ve hangi görevlerin tamamlanmadığını ve bu nedenle yeniden deneyimlenmesi gerektiğini görmek için bir gözden geçirmedir. Yüksek alemlerde hiç kimseden hiç bir şeyi saklayamazsınız, çünkü Auranız tüm hikayenizi anlatır ve herkes Ruhsal Benliğinizin ışıltısını ve Hafifliğini veya bunların yokluğunu görebilir. Formunuz güzel ve mükemmel olacaktır ve arzu ettiğiniz herhangi bir yaşta veya formda görünebilirsiniz.
Gözden geçirme işleminden sonra yapılacak bir çok seçime sahipsiniz. Çeşitli  yıldız sistemlerindeki öğrenim üniversitelerine gidebilirsiniz, çoklu kapasitelerde hizmet edebilirsiniz, Yaradılışın güzelliğinin keyfini çıkarabilir ve birlikte yaratım yeteneklerinizi uygulayabilirsiniz veya burada anlatılamayacak kadar çok geniş olan diğer deneyimlerin çeşitliliğini uygulayabilirsiniz. Ruhsal ilerleme yüksek alemlerde fiziksel bedende olduğu kadar hızlı değildir, çünkü Evrensel Yasaların farkındasınız ve düşüncelerinizin ve eylemlerinizin anlık sonuçları olur. Herkesin dünyasal planda enkarne olmak için bu kadar telaşlı olmasının nedeni budur, zorluklar, sınırlama ve çoğu zaman acı ve ıstırap ile dolu olsa bile.
İnanması zor olabilse de, bu harika dönüşüm zamanında Dünya gezegeninde bedenlenmek muhteşem bir fırsat ve harika bir önceliktir. Dünyaya dönme ve bu muhteşem evrim sürecinin parçası olma fırsatına sahip olmayı umarak tetikte bekleyen bir çok güzel Ruh vardır.
İnsanlığa ve gezegene yardımcı olmak için Dünyaya gelme ve Işığınızı paylaşma istekliliğiniz ile birlikte, size kapsayabileceğiniz ve kullanabileceğiniz kadar İlahi Benliğinizi bedenleme fırsatı verildi; bu, bu yaşam deneyimi için Dünyaya geri dönmenizden önce size verilmiş olan Altın Vaattir. Bu Tanrı Bilincinizin maksimum miktarını bütünleştirme ve bir Işık Varlığı olarak gerçek mevkinize geri  dönme eşi görülmemiş fırsatı idi/fırsatıdır.
Zor bir ölüm ile öte tarafa geçenler için hikaye farklıdır – nefret, korku ve başkalarına karşı saldırganlık ile dolu bir hayat yaşayanlar veya yenmek üzere büyük miktarda negatif karmik borç biriktirenler. Bu Ruhlar, Merhamet Meleklerinin ev sahipliği ile sevgiyle bakıldıkları “yoğun bakım ünitesi” denilebilecek yere götürülür. Bu Ruhlar kendi oluşturdukları (bozulmuş Aura/Astral Alanları) bir hapishanede kapalıdırlar ve inançlarından, negatif eylemlerinden ve gerçekçi olmayan kavramlardan oluşan bir rüya halinde yaşarlar. Bu, “cehennem” veya “araf” denilebilecek şeye en yakın şeydir, çünkü Dünyada bir çok yaşam deneyimleri sırasında yaratmış oldukları düşük frekanslı düşünce formlarının dünyasında yaşarlar.
Merhamet melekleri sürekli olarak onlara Yaratıcının Sevgisini/Işığını yayarlar ve yavaşça, zamanla ve negatif alanın ne kadar yoğun olduğuna bağlı olarak, sevginin iksiri giderek eterik bedenin ve ruhun etrafındaki kabuğa nüfuz eder ve çözer. Kapsanan negatifliğin ciddiliğine ve büyüklüğüne bağlı olarak, bunu yapmak çağlar sürebilse de, her zaman eski duruma geri dönme fırsatı vardır.
Bir diğer yanlış inancı temizlememize izin verin: bir insanın misyonu tamamlanmadan önce intihar etmesi veya yaşamından vazgeçmesi “günah” değildir. İnsanların yaşamlarına son vermeye veya yaşamlarını bir başkası için feda etmeye karar vermelerinin bir çok nedenleri vardır. Bazen, bu ezici utanç, suçluluk veya korku yükü ile başlatılır, bazen hatalı fedakar nedenler için (genellikle şehit olma kompleksinden kaynaklanır) veya bir insan ölümcül hastalığa sahip olduğu ve ağrı dayanılmaz olduğu zaman. Bu Ruhlara ıstıraplarına, ağrılarına veya hastalıklarına neden olan durumları nasıl düzeltecekleri gösterilir ve bunu doğru yapmak için başka bir fırsat verilir.
Eğer bir insan kendisi için yarattığı acı verici durumlar nedeniyle yaşamına son vermeye karar verirse, gelecek bir zamanda bu aynı durumlardan kaçınamayacaktır ve bu nedenle bu sadece kendi yaşam derslerini öğrenme zorluklarını ve fırsatlarını erteler. Hatırlayın, siz her zaman kendi yargıcınızsınız ve Koruyucu Konseyinizin yardımıyla bir çok seçimlerle ve mevcut fırsatlarla bir sonraki yaşam deneyiminin ne olacağına karar verirsiniz. Yüksek Boyutların ortamında iken, aura alanının uyumsuz titreşim kalıplarından temizlenebilmesi ve Aydınlanma yolculuğunun devam edebilmesi için Ruh geçmiş hataları düzeltmeye her zaman isteklidir.
Ayrıca evrim süreci sonraki seviyeye spirallenirken kuralların değiştiğini anlamanız önemlidir. Geçmiş yüz yılda Ruhların her nesli kozmik hafızalarının daha fazlası ile enkarne oldu. Başka deyişle, unutkanlık perdesi inceliyor ve yavaşça tamamen elimine ediliyor. DNA’nın çoklu ipliklerinin etrafındaki Işık zarları da inceliyor ve şimdi doğan gençlerin anne babaları ve büyükanne-büyükbabaları için elde edilebilir olmayan yeteneklere erişimleri olacak. Onlara dilediğiniz ismi verin: İndigo Çocuklar, Kristal Çocuklar veya Altın Çocuklar, onlar sizden dizginleri almak  ve insanlığı Yeni Çağın Işığına götürmek için Dünyada enkarne olmayı kabul eden bilge YAŞLI RUHLARDIR.
İnsanların size aktardıklarımızdaki gerçeği inkar edip etmemesi önemli değildir; bu Yaşayan gerçektir ve Evrensel Yasadır ve Ruh ister inansın ister inanmasın İlahi Planın prensipleri ile yönetilir ve bundan etkilenir. Tekrar, içsel perde uygulanır ve KAYNAĞA bu muhteşem bağlantıya erişim kazanmak için negatif Üçüncü/Dördüncü Boyut ortamının sınırlamalarını yarıp geçmelisiniz. TÜM VAR OLANA her zaman bağlı idiniz ve her zaman bağlı olacaksınız. Bağlantısızlık duygusu zihninizdedir ve Yaşam Nehrinin kapısını açmanın yolu KUTSAL KALBİN içindedir.
Sevgili Işık taşıyıcılarım, her sınavı ve zorluğu modası geçmiş düşünceleri ve artık en yüksek hayrınıza hizmet etmeyen titreşim kalıplarını salıverme fırsatı olarak görmenizi istiyoruz. Yaşamın/Işığın Yaratıcı Parçacıklarını çekerken ve bunları dünyaya ve insanlığa yaymadan önce sevginizle aşılarken, Kutsal Kalbinizin/Zihninizin filtreleri ile yaşam deneyimlerinizi görmenizi rica ediyoruz. Hepimiz evrimin bu kozmik dansındayız, birlikte hüküm süreceğiz. Ben Başmelek Mikail’im.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder