5 Ağustos 2015 Çarşamba

BAŞMELEK MİKAİL – ‘Yükseliş Dalgası – X; Olay Ufku’ Üzerine,

when-a-man-no-lo-by-v

Michael Love kanalıyla
28 Temmuz 2015
Sevgililer, Galaktik Özden gelen gamma ışığının güçlü dalgası Dünyaya ve onun varlıklarına etki ederken, dünyanız sonraki iki ayda derin bir şekilde değişmek üzere!   
X – DALGA’sı olarak değinilen bu kozmik gamma patlamasının önceden içinde olduğumuzu not etmek önemlidir ve bir çoğunuz bu enerjisel artışı hissetmektesiniz, bu yoğunluk artışı 28 Eylül 2015′e kadar her gün devam edecek.
             İnsanlığın evrimindeki bu büyük nokta “OLAY UFKU” olarak bilinir
28 Eylül 2015′te bu Süper Dalga zirveye ulaşacak ve modern tarihte kozmosta şimdiye dek ölçülen en yüksek enerjisel frekanstır.
Bu tarihte yükselen olacak mı? Evet! 5B frekansına yakın titreşen herhangi bir ışık varlığı, “Büyük Boşluk” olarak bilinen koruyucu 5B engelini delip geçecek ve tarihimizde bu büyük anda Yeni Dünyanın uzun süreli algısını deneyimleyebilecek. 
 
Bir çok varlıklar bu yeni algılanan gerçekliğin, Yeni Dünyanın hala hologram – matriksin içinde olacağını kavramıyor, ama bu 300,000 yıldan fazladır bilmekte olduğumuz eski kontrol ızgarasının üzerinde büyük ölçüde gelişmiş bir hologram – matriks olacak.
Yeni Dünya hala algılanan bir hologramdır, çünkü bir hologramın içinde olmak bir ruhun fiziksel olabileceği ve 5 duyuyu deneyimleyebileceği tek yoldur.
Tüm bunların fiziksel parçası hala 3 ncü boyutta titreşiyor, ama 5 nci boyut seviyesini 3B nin üzerine bindirilmiş olarak düşünün. Ne kadar kontrol edibi veya cennetsel olsun, bir holografik matriksin içinde var olmamanın tek yolu, fiziksel olmamaktır.
Yüksek doğanıza geri evrimleşme amacı ile tekrar tekrar burada enkarne oldunuz, ama buraya gelmeye devam etmenizin gerçek nedeni fiziksel olmayı ve 5 duyuyu deneyimlemeyi sevmenizdir. Eğer bunu yapmak için daha iyi bir ortamınız olsaydı, her şey mükemmel olurdu! Gerçekleşmek üzere olan budur!
5B ışık matriksinde 3B duyularınızı deneyimlediğiniz aynı anda, ışık bedeninize (Merkaba) girebileceksiniz ve sınırlamalar olmadan yüksek alemlerde dolaşabileceksiniz. “Farkına varın, Yeni Cenneti ve Yeni Dünyayı gördüm.” Bu iki şey aynı değildir. Yeni Dünya 3Byi, 4B yi ve 5B yi kapsar ve Yeni Cennet ışık bedende kat edebileceğiniz 6 – 12 boyutlardır.
3B’yi terk etmiyorsunuz! Bunun yerine, aynı zaman – uzayda 3B, 4B ve 5B’de var olmaya devam edeceksiniz ve her boyuttaki deneyiminizin tam olarak farkında olacaksınız. Şu sıralarda, foton kuşağının en yoğun kısmına girerken, gamma ışık frekansında sabit çan eğrisi deneyimlemekteyiz, bundan sonraki iki ayda bunun beden, zihin ve duygulardaki etkilerinin farkında olup olamayacağınıza bakın.
Bu yoğun gamma enerjisi, hepsi aynı anda gerçekleşmekte olan çoklu göksel olaylar nedeniyle geliyor; kozmik ışık – verilerinin inanılmaz miktarının bu sisteme akmasını sağlıyor! Bu yeni veri frekansları dünyayı ve varlıklarını bombardıman ederken, bu kötü bir şey değil ve korkulacak bir şey değil!
Bu yeni foton verileri matrikse girerken ve bütünleştirilirken, bir kaos seviyesi olacak, ama sonraki etkisi eski kontrol matriks hologramının yeni kristalin ızgara matriksine kademeli dönüşümü olacak ve uzun süredir çalışmakta olduğumuz ve gerçekleştiğini görmek istediğimiz şey budur.
Gamma ışığının herhangi bir türün DNA’sını en yüksek formuna anında evrimleştirebildiği kanıtlanmıştır. Sizler kendinizin en yüksek versiyonuna hızla evrimleşiyorsunuz!
Bazıları tüm bunlar hakkında felaket tellallığı yapıyor ve gerçekte olmakta olan şeyden tamamen habersiz olanlar var.
Sahip olduğunuz her şeyle birlikte bu süper fotona binin! Bunu, İnsanlık için gerçek özgürlüğün başlangıcı olarak görün. Kutlayın!
Her anda ilerlerken, iyonlarınız çok daha hızlı dönmeye başlarken yaşamınızın her alanında kusursuz olun!
Bu noktada ruhunuza hizmet etmeyen her şeyi salıvermek ve evrenin sonsuz olasılıklarına tamamen açılmak önemlidir.
Bir çoğunuz zaten bedendeki frekans artışını hissediyorsunuz. Bir çoğunuz yeni bölgelere taşındığınızı, ilişi ve maddi şeylerin kayıplarını yaşadığınızı fark ettiniz. Bazı şekillerde, kendinizi bulunduğunuz yerde hissetmiyor olabilirsiniz, yalnız ve hatta kayıp hissediyor olabilirsiniz.
Tüm bunların olması gerektiği gibi gerçekleşmekte olduğuna sizi temin ederiz ve bu çok kuvvetle tutunduğunuz eski enerjilerin temizlenmesidir. Bu ilahi ışık ve sevgi dalgasının bedeninizde akabilmesi ve Gaia’nın çekirdeğine topraklanabilmesi için bu düşük frekanslar dönüştürülmelidir.
Baskılanmış duygusal travmanın düşük frekanslarını ve hatalı DNA programlamasını (sınırlı inanç sistemlerini) yüksek boyutlara götürmek imkansızdır. Işık verilerinin sizden tam olarak akabilmesi ve doğru şekilde topraklanabilmesi için, bu eski kapana kısılmış travma enerjileri bedenden salıverilmelidir. Bu, sizi gerçekte olduğunuz süper varlık haline getiren ilahi devreyi tamamlar.
Dünyadaki en  yüksek seviyede ikiz ruhlar “OLAY UFKU”nda büyük rol oynar. Çok sayıda aydınlanmış ikiz ruh anahtar – taşıyıcılar yolu gösterecek ve birleşik sevgilerinin yoğun gücüyle kozmik kapıları açacak ve “Yeni Dünya ve Yeni Cennet” adı verilen bu yüksek titreşimli algıyı getirecek. 
İnsan bedenlerindeki melekler olan bizler, tüm insanlık için bu harika ışık için kendi bedenlerimizde alanı tutmak için ve bu harika mesajı müjdelemek için geldik. İçinde önemli bir rol oynadığınız bu büyük kozmik hikayede sahneye son çıkış için bir çok Yıldız Irklarının şimdi burada olduğunu bilin.
Bir çok dünyalardan gelen harika varlıklar ne yaptığınızı görmek ve daha sonra ne yapacağınızı görmek için buradalar. Sizi alkışlıyorlar! İlk – dalga ikiz ruh anahtar – taşıyıcılar 5B perdesinden geçtikten sonra, İnsanlığın geri kalanının büyük Gökkuşağı Köprüsünü geçmesine yardım ederek başkalarına en büyük hizmette eril/dişil ekipler olarak kendi gerçek çalışmalarına başlayacaklarını söylüyoruz.
Herkes için olabileceğiniz en iyisi olabilmeniz için, bu harika zaman sırasında kendinize dikkat etmenizin önemli olduğunu söyleyerek bitiriyoruz. Tüm evrenlerdeki en yüksek öğreti şudur: Tanrı’yı tüm kalbinle, zihninle ve ruhunla Sev; Cennetin Krallığına girmenin sırrı budur.
Kendinizi tüm kalbinizle, zihninizle ve ruhunuzla sevin. Bundan başka yapılacak başka bir iş yoktur! Bu büyük amacı olan misyonda Dünyaya gelenlere teşekkürler. Bu ışıldadığınız saattir. Bir zamanlar büyük bir üstadın söylediği gibi siz bu dünyanın ışığısınız. Herkesin görmesi için parlak bir şekilde ışıldayın. Tüm bunlar çok gerçektir sevgisi dostlar, bu gerçekleşiyor ve tam olarak anlatıldığı gibi gerçekleşecek. Bu güzel ve harikadır ve korkulacak bir şey yok. Hiç birinize zarar gelmeyecek.
Dünyanız şimdi sonsuza dek özgür kılınacak. Bu gezegendeki ıstırap ve kaos seviyesi sürdürülemez.
Bu mesajda içerilen veriler bu kanal aracılığı ile kaynaktan akıyor. Ben bu sözcükleri size konuşan Sevgi ve Korumanın Koruyucu Meleği Başmelek Mikail’im.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder