2 Eylül 2015 Çarşamba

“YÜKSELİŞ VİZYONU”

ascension33
Michelle Walling, CHLC
Başka bir boyutta uyanmak neye benzerdi? Bu, bir çok insanın meditasyonlarında gördükleri gerçekliktir, yükselişin anında gerçekleşebileceği fikrine güven veriyor. Adının bilinmesini istemeyen bir kadın karanlık varlıklar tarafından planlanmış olabilen “sahte yükseliş” uyarısıyla birlikte yükselişin neye benzeyebileceğinin vizyonunu paylaştı.
Onun hikayesi (bundan sonra ona Pam diyeceğiz) 8 yaşında ölüme yakın deneyimi ile başlıyor. “Diğer tarafta”, bir altıncı boyut varlığı ile karşılaştı, ona “baba” demeye başladı, bedenine geri döndükten bu yana varlık onunLa konuşuyor. Baba Pam ile çok sevgi dolu, öğretici şekilde konuşuyor.
Babanın Pam’e verdiği en derin bildirimlerden biri, 9/11 sırasında ikinci uçak ikiz kulelere çarparken idi. “Ülken biraz önce sana ihanet etti” dedi. Sonra Pam’e “izle ve öğren” dedi. Pam o zaman onun sözleriyle şok oldu. O noktadan itibaren şimdiye kadar olan şeylerin algısını tamamen değiştirdi.
Kasım 2012’de Pam’e Dünyanın gerçek yükselişi ve 5 nci boyuta geri dönüşü olduğuna inandığı bir vizyon verildi. Pam’e Yerkürenin ve bedenlerimizin yüksek boyuta dönüşümü ağır çekimde gösterildi. Başka bir çok insan gibi Pam yükselişin Aralık 2012’de gerçekleşeceğini bekliyordu.
 
Daha sonra Pam’e Dünyanın bir zaman döngüsü çarpıklığına konulmuş olduğu gösterildi. Dahası, Dünya henüz serbest kalmıştı ve gelmiş olduğu zaman boyutuna açılan yıldız kapısına doğru ilerliyor. Pam, Atlantis’in çöküşünden sonra, Dünyanın esir tutulduğunu ve onu 3 ncü boyut hapishanesine getiren portala gitmeye zorlandığını söylüyor. 5 nci boyuttan 3 ncü boyuta gelmek ayrıca o yerküre değişimlerinin hepsine neden oldu.
Pam, Dünya kendi geri dönüşünün portalına yakınlaşırken, bu portaldan gelen yüksek boyutun dalgalarını deneyimleyeceğini ve bunun Yerküre değişimlerine neden olacağını söylüyor. Karanlık varlıklar dünyanın 3 ncü boyuttan çıkmasını istemiyorlar, ama onun kendisini yuvasına doğurmasını durduramazlar.
Kasım 2012’de Pam’e ayrıca “doğum işlemi” de gösterildi. Ayrıntıları görebilmesi için, bu vizyon iki farklı açıdan gösterildi, ama bu gerçekleşeceği zaman, bunun çok hızlı olacağını söylüyor… flaş dalgası gibi. Ona doğurulan bir bebeği hatırlattı.
Pam’in ilk görüşü uzaydan idi. “Dünya uzayda ilerlerken onu gördüm. Dünyanın bir tür enerji ışın demeti tarafından çekilmekte olduğu izlenimini aldım. Kendi kendine hareket etmiyordu. Onu durdurulamaz kılan bir tür çekici ışın demetine kilitlenmiş gibiydi. Dünyayı izlerken, bir yıldız kapısı olarak görünen muazzam kobalt mavisi ve gümüş plazma açıklığına yaklaşmaya başladı ~ halkanın merkezindeki mavi plazma muhteşem mavi ateşe benziyordu. Büyüleyici idi. Dünya yıldız kapısının girişinde iken, bir an durdu ve sonra GÖZ adı verilen kapıdan yükselişine başladı.”
Eğer Texas bloglarında Yellow Rose’u okuduysanız, o dünyanın direğinden çekildiğinden ve “GÖZ”den geçmeye hazırlandığından söz ediyor. Bağımsız bir vizyonun Rose’un Dünyanın GÖZden geçmek için konumlandığı yorumu ile ilişkili olmasını işitmeyi büyüleyici buluyorum.
Rose’un materyalini bulduğum zaman, geçen yıl yazdığım bir makale hatırlatıldı, yüksek titreşimimize nasıl geri döneceğimizi merak ediyordum. Kafamın içinde “geldiğimiz yerden geriye döneceğiz” diyen düşünce paketini net bir şekilde duydum. Pam’e, yaklaşık 13,000 yıl önce Dünyanın ele geçirilmeden ve düşük boyutlara girmeye zorlanmadan önce, GÖZün diğer tarafında yüksek boyutta bulunduğu gösterilmişti.
Pam devam ediyor, “Şimdi, aniden sahne değişti, gezegenin yüzeyinde duruyordum. Kendimi eşim ile birlikte oturma odamda buldum. Normal olmayan bir şeyin gerçekleşmek üzere olduğunun hemen farkına vardık. Hava elektrik ile doluydu ve bunun derinizin her yerindeki tüyleri ürperttiğini hissedebiliyordunuz. Dışarıya arka tarafa çıkmaya çekildiğimizi hissettik. El ele tutuşup araziye ve gökyüzüne bakarken, bize doğru gelen muazzam kobalt mavisi ve gümüş dalgayı görebiliyorduk. Dev bir dalgaya benzer görünüyordu, ama su yerine parlak mavi ateş görünümü vardı. Kendisiyle birlikte yoğun ve güçlü bir enerji vardı. Bize doğru gelirken kesinlikle dehşete düşmeliydik, ama bize dokunan enerji huzur ve sevgi doluydu. İlerlerken, dokunduğu her şeyi saf MUTLULUK ile doygunluğa ulaştırıyordu. Dalganın araziye gelişini izlerken, onun dokunduğu her şeyin anında değiştiğini ve kristalin dokuya zenginleştiğini gördük. Şu anda deneyimlediğimizden çok daha fazla renk vardı. Dalganın ilerlediği ve her şeyi yüksek titreşime geri değiştirdiği görülüyordu. Renkler muhteşem ve parlak hale geldi. Her şey daha güzel ve daha canlıydı.”
Sonra Pam bedenlerimizin değiştiğini nasıl gördüğünü tanımladı: “Dalga sonunda bizi sararken, ruh özümüz fiziksel bedenimizden aktarıldı ve ayrıldı ve astral bedenimize yeniden eklendi. Sonra astral bedenlerimiz solar pleksusumuzdan bağlı olan bir tür göbek bağı ile fiziksel bedenlerimizin özünü emmeye ve dönüştürmeye başladı. Bir pipet ile koyu bir milkshake içtiğiniz zaman olduğu gibi, emme hissi vardı. Aktarım gerçekleşirken, fiziksel beden küçülüyordu ve astral beden kuvvet ile doluyordu. Acı yoktu. Aslında, hissettiğiniz şey SEVGİ ve huzur ile dolu olan tam bir iyileşme ve dönüşüm idi. Bu bizim gerçek bir esenlik ve bütünlük duygusuyla ışıltılı ve kuvvetli, anında sağlıklı ve bütün hissetmemizi sağladı. Yeni bedenimin kuvvetini hissedebiliyordum ve onun en azından 2 metre olduğunu biliyordum. İşlem sona ererken, astral bedenim kristallenmeye ve sonra katı olmaya başladı. Fiziksel bedenimden geriye kalan tek şey, kollarımın her yerinde fark ettiğim toz gibi pudra kalıntısı idi. Hemen onu süpürüp attım.”
Pam daha sonra Mısır’da üstatlar yükseldiği zaman, Kralların mezarındaki lahitte geriye kalan tozun hatırlatıldığını söylüyor.
Pam Dünyanın görünüşü ile devam ediyor: “Bizi çevreleyen inanılmaz güzelliğe baktım. YUVADA olduğumuzu biliyordum, değerli Dünyamızın ebediyen değiştiğini ve orijinal güzelliğine tamamen düzeldiğini biliyordum. O anda, sanki eşim ve ben yepyeni gezegendeki yeni Adem ve Havva imişiz gibi hissettim. Sonra vizyon sona erdi.”
Geçen hafta, Pam’in baba dediği varlık 3 ncü boyutumuzda gerçekleşmek üzere olan şeyler ile ilgili bazı bilgileri paylaştı. Pam’e göklerimizi dolduran chemtrails ile ilgili sorular sorarak başladı. Pam’in bize yaptıkları şeyin amacını bilip bilmediğini sordu, özellikle 1990’ların sonlarından bu yana zeki toz nanoparçacıklar ile Dünyayı neden spreylediklerini bilip bilmediğini sordu. “Baba” bu parçacıkların topraklarımızda, bedenlerimizde, hayvanlarımızda ve gezegendeki tüm bitkilerde olduğunu söyledi. Sonra Pam’in herhangi bir bağlantı görebilip göremediğini anlamak için karışıma CERN’i ve X Dalgasını ekledi. Pam tüm bu şeylerin planının ne olduğunu merak ederken, “onların” SAHTE bir Yükseliş planladıklarını ve bunun planlanmakta olan Büyük Aldatmaca olduğunu bildirerek benim için noktaları birleştirmeye başladı.
Pam belirtiyor, “Onun sözlerinin gerçekliği ve sonuçları bilincime gömülürken, ruhumda hasta hissettim. İnsanlık 9/11 gibi, çok daha büyük ölçekte aldatılacak. Bu paylaşmak istediğim bir şey değil, ama bunu kendime saklasaydım ne tür bir insan olurdum. Lütfen bundan almak istediğinizi alın ve geri kalanı göz ardı edin. Kendimizi korumak için yapabileceğimiz en iyi şey Kalplerimizde kalmaktır, çünkü nanoparçacıklar kalbimizin beynini aldatamaz, kafalarımızdaki beyinleri aldatabilir.”
Bazı insanlar Pam’in gördüğü aynı türde vizyonu görmüş olabilirler. Bazı insanlar bunun gerçek aldatmacanın, yükselmek için bunu seçen insanlar için beşinci boyut astral alem mekanı yaratma planının bir parçası olduğunu ve buradaki hilenin bunun yine sahte ışık matriksi içinde olduğunu söyleyecektir. Hatırlanacak şey, bir çok insanın burada oynayacak farklı rollere sahip oldukları ve bu insanların bu zamanı bir çok şekillerde deneyimleyecek olmalarıdır.
Gerçekleşmekte olan şeyin bir çok farklı fikirleri ile, gerçekten herhangi biri bunun nasıl ortaya çıkacağını biliyor mu? Emin olan tek şey, bir çok senaryolar bazıları için gerçeği içerebilir, ama hepsi kafamızın karışık kalması ve merkezden çıkmamız için bir yol ve bir çeldirici olarak paylaşıldı.
Gerçeği nasıl ayırt ederiz? Benim fikrime göre, gerçekleşen şeyler kendi düşüncelerimize ve bireysel ruh özümüze ve deneyimimize dayanıyor. Astral varlıklar güçlü yaratıcılar olduğumuzu biliyorlar ve daha fazla manipülasyon senaryoları yaratmak için düşüncelerimizi manipüle etmeye çalışıyorlar. Pam’in veya başka birinin vizyonunun Dünyanın yükselişinin gerçeğinin bir parçası olup olmadığını çözmeye çalışırken, içinize gidip size nasıl hissettirdiğine bakmak zorunda olacaksınız. Kim olduğunuzu ve yükselişin sizin için ne anlama geldiğini bilme yerine ulaştığınız zaman – bunu onurlandırın. Başka insanların ne düşündüğünden kaygılanmayın, düşüncelerinizi ve hislerinizi başka insanlar ile paylaşmaktan çekinmeyin, çünkü sizinki ile aynı düşüncelere sahip olan insanlar olabilir ve bazı onayları kullanabilirler.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder