17 Eylül 2015 Perşembe

PLEİADES’LİLERDEN MESAJ

12352_524242394288520_310806603_n
Christine Day kanalı ile
15 Eylül 2015
Sevgililer sizi selamlıyoruz,
Bu zamanda gezegeninize demirlenen eylemdeki Mesih enerjisinin kutsal hizalanmaları vasıtası ile size ifşa edilen çok şey var. Bu saf enerji kuvveti, alıcılığın yeni seviyelerine açılmaya başlamak için her birinize yardımcı olmak için kendi kendine yeniden dirilişin dönüştürücü enerjilerini taşır. Bu, bu zamanda kendi insan yanınızı görme şeklinizi, kendinizle ilişkinizi dönüştürmeyi nasıl seçtiğinizi değiştirme zamanınızdır.
“Mesih enerjisi” kendi yeniden dirilişinizi destekler, öğrenmek için kendiniz için yarattığınız geçmiş deneyimlerden gelen tutunduğunuz her şeyi çok daha kolayca salıvermenizi sağlar.
Kendini yargılamanın ötesine ilerlemenin ve dünya planınızda yaşamak ve deneyimlemek için cesarete sahip olduğunuz her şey için kendini kabullenmenin yeni yoluna başlamanın zamanıdır. Istırabın ötesine ilerlemenin ve zamanda her anda yapabileceğiniz en iyisini yapmış olmanızın bilişinin basit gerçeğine açılmanızın zamanıdır. Bu, geçmişten gelen benliğinizin içindeki ayrılığı sonlandırmaya başlar ve deneyimlemiş olduğunuz her şey için sevgi ve şefkat ile insan yanınızı taşımaya başlayabilirsiniz. Bu kendi kendinize yeniden diriliş sürecinizdir. Bu kendini sevme eylemidir.
Benliğinizin içindeki ayrılığı sona erdirmek aydınlanma sürecinizin gerekli adımıdır. Sizler dönüşürken ve kalp merkeziniz vasıtasıyla Benliğinizin yüksek alem saf kaynak enerjisine geri uyumlanmaya başlarken, her birinize tanık oluyoruz.
Şu anda dünya planında açılmakta olan yeni enerji ızgara sistemlerini yönetmek için buradayız. Sonraki geçiş adımlarınızı desteklemek için dünya planınıza giren enerjisel akış hatlarının yeni kalıpları var. Eylül ayının son haftasında gezegene yeni bir boyutsal enerji demirlemesi olacak, bu her birinizi enerjisel yapınızın yeni aşamasına açılmanız için destekleyecek.
Bu enerji sizler 3 ncü boyut realitesinin ötesinde zamansız uzaya erişim sağlayacak. Bu enerji 3 ncü boyut zaman kısıtlamaları olmadan deneyimlerden ilerleyebilmenizi destekleyecek, çünkü gerçekte zaman diye bir şey yok. Bu boyutsal açılışlar, bu zaman çizgilerine erişim noktalarını açacak olan kalp alanınızda yeni enerjisel değişimlere bağlanacak.
Bildiğinizi düşündüğünüz her şeyi, Gerçek olarak taşıdığınız tüm inanç sistemlerini bırakmanız zorunludur. Siz salıverirken, sistemlerinizin yeniden tasarlanması gerçekleşiyor olacak. Enerji alanınıza ve bedeninizin hücrelerine uyumlanmak için yüksek alem enerjilerinizin enerjisel transferinin gerçekleşmesi için sistemlerinizin yeniden ayarlanmasına gereksiniminiz var. Bu yeniden ayarlanma gerçekleşirken, eğer doğası otantik ise, salıverdiğiniz o Gerçekler geri dönecektir.
Sürecinize ve kalbinizde var olan bütünlüğün derinliğine güvenebilirsiniz.
Kutsamalar,
Pleiadesliler,
(Çeviri: Saffet Güler)

1 comments:

Adsız dedi ki...

Ben derim ki siz şu linke bir bakın:

http://www.angelfire.com/ri2/ruhiselman/rs83.html

Yorum Gönder