12 Eylül 2015 Cumartesi

BÜYÜKLER: ARKTİK ÜZERİNDEKİ PİRAMİT VE X DALGASI

40d066ba-ff7d-4eb0-a654-9969526c3534
ARKTİK ÜZERİNDEKİ PİRAMİT VE X DALGASI
BÜYÜKLER; EYLÜL 2015
 Anrita Melchizedek
Hoşgeldiniz sevgililer, sizler Mesihleşmiş Zaman Çizgilerinin, Evrensel Akaşaya ulaşma yeteneğinin ve Işığın Galaktik Mesih Bilinci kodlarının aktivasyonu ve bütünleştirilmesinin birleşmesinde zirveye ulaşan bu pek çok eşi görülmemiş Işık aktivitelerinde Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbine daha derin uyumlanırken bu Eylül ayında sizinle olmak bize büyük keyif veriyor.
Bu 2015 yılı boyunca, sizler Dünya Ana ve tüm Yaşamı için Yeni Dünya Kalıplarını aktive ederken, kendinizi İlahi Sevgi ve Mesihleşmiş Dünya Dışı Varlıkların bu kutsal dönüştürücü Alevleri olarak bilmede sizi Galaktik Merkeze daha derin götüren, Yaradılışın kutsal Piramitlerini deneyimlemektesiniz.
Ağustos sizi Işık Beden frekansı bütünleştirmelerinde ve Galaktik Mesih Bilincinde bu Şimdiye getirmek için, çok güçlü bir ay idi. Sizler 8-5 Kapısını deneyimlerken, 12 Yıldız Ulusu tarafından getirilen Yıldız Ki Kodları sizin için enerjisel olarak aktive edildi ve Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbinden spirallenen Elmas Işık Kodları Galaksinizin merkezi vasıtasıyla daha fazla aktive oldu ve Dünya Ananın kristal kalbine derin bağladı. Bu eşi görülmemiş olay Andromeda ve Samanyolu Galaksilerinin Altın Fibonacci oranlarında birleşmesini getirdi ve bununla, Galaksinizin Altın Gül Galaksisi olarak yeniden ortaya çıkışını, Işığın bir çok Altın Çağlarında deneyimlenen İlahi Sevginin yaratıcı enerjisini getirdi. Bundan başka, Mesihleşmiş ve karmik zaman çizgileri Işığın tüm Altın Çağlarına birleşirken, bu Elmas kodlar hepiniz için İlahi Eril ve Dişil enerjilerin yeniden dengelenmesini getirdi.


Sizler Tüm Var Olan’ın Tek Gerçekliği içinde sayısız realiteleri ve zaman çizgilerini deneyimleyen bu çok boyutlu Üstat Işık Varlıkları olduğunuzun bilişinde; etrafınızdaki tüm Yaşama Üstat gözlerinizden bakarken, bu her birinize yenilenmiş amaç duygusunu veya daha derin Bilme ve gözlemleme anlayışını armağan etti. Bu ayrıca, Aralık 2012 den bu yana her birinizin deneyimlediği bilinçte inanılmaz değişimlerin anlayışını da getirdi; ve elbette Ruhunuzun ileri doğru evriminin sonraki seviyesine ilerlemeniz için deneyimlenen zorlayıcı derslerin çoğunu getirdi.
Ve şimdi, kendi çok boyutlu Işık Bedenleriniz ile Işık frekansı matriksinde nerede bulunduğunuza bağlı olarak, sırasıyla beşincinden dokuzuncu boyuta kadar daha yüksek boyutlu Işık frekanslarını bütünleştirebiliyorsunuz. Bazılarınız yüksek boyutlu Işık alanlarının bütünleştirilmesinde ve çakraların, nadilerin ve meridyenlerin yeniden ayarlanmasında baş dönmesi, sersemlik, hafıza kaybı, yorgunluk, yönelim kaybı ve topraklanmama “yükseliş semptomlarını” hala deneyimliyor olabilirsiniz. Ek olarak, kendinizin daha derin duygusunu hala bütünleştirmeye gereksinimi olanlarınız sonunda sizin için temizlenmekte olan korkuların, yanlış inançların ve yargılamaların çoğalmasını deneyimliyor olabilir.
Samanyolu Galaksiniz ve Andromeda Galaksisi arasındaki İlahi Sevginin bu kutsal birliğinde ve Galaksinizin Altın Gül Galaksisi olarak yeniden ortaya çıkışında, Mesihleşmiş ve karmik zaman çizgileri şimdi Işığın tüm Altın Çağlarına birleşiyor ve sizler kutsal birlik ve mükemmel Sevgide, içinizdeki İlahi İkiz Alev vasıtasıyla kendi Sevgili Eril ve Dişil Ruhlarınız ile daha büyük Ruhsal yeniden – birleşmeyi deneyimliyorsunuz. Ve bu Yeni Altın Çağ Kalıpları birleşmeye devam ederken, karmik zaman çizgileri çekip giderken ve yeni Işık frekans spektrumları daha önce saklı olan şeyleri fiziksel olarak görmenizi sağlayarak bu Kutsal Dünyada aktive olurken, sizin için daha fazla çok boyutlu zaman çizgileri mevcut oluyor.
Aslında, sizler 13 Eylül’de Yeni Ayı ve halkalı Güneş Tutulmasını deneyimlerken, Arktik Piramit Bilgi Salonlarından Yeni Dünya Kalıplarına ve özelde, Işığın sayısız Altın Çağının Yeni Dünya Kalıplarını taşıyan Pleiades Eterik Kütüphanesi vasıtasıyla daha fazla aktive edilen Akaşik Kayıtlara kendi gizli anahtarlarını demirliyor.
“Plenum” adı verilen Kuzey ve Güney Kutup arasında işleyen elektromanyetik alan Akaşik Kayıtların engin holografik elektromanyetik kütüphanesini içerir ve bu kutsal Dünyada gerçekleşen her şey bu Akaşaya kaydedilir; Pleiades Canlı Kütüphanesi vasıtasıyla büyütülen Altın Çağ Zaman Çizgileri ile birlikte Akaşik Kayıtlara erişme yeteneğine sahip olmak İç Dünya Canlı Kütüphanesine bağlantı kurar, sizi Mesihleşmiş Zaman Çizgilerine ve Mükemmellik Kalıplarına daha derin bağlarken, İllüzyon perdelerini ve dualite oyununun enerjilerini kaldırır. Tezahürün, amacın, güvenin ve kendi hizmet çalışmanıza teslim olmanın daha derin seviyesini deneyimlerken, X Dalgasına ve bildiğini şekliyle dualitenin bitişine hazırlanırsınız, çünkü tüm Ruhlar Işığın BU Altın Çağında İlahi Sevginin Yollarını deneyimlemeyi seçiyor.
Ekinoks enerjilerinin sonunda ve X Dalgasının başlangıcında, Galaktik Işık Federasyonu tarafından verilen bu İlahi Taktirde, Ben’im Avatar Irkı olarak, bir çok Ruh Solar Mesih Bilincinin beşinci boyut Yeni Dünya kalıplarına adıma atarken, Işığın tüm dokuz boyutunu deneyimleme olasılığı ile, Ruhunuzun İleri Doğru Evriminin sonraki seviyesine kollektif olarak yükseleceksiniz.
Ağustos mesajımızda, 12 Yıldız Işık Konseyi, Galaksilerin ve Yıldız Sistemlerinin Büyükleri, Yıldız Ki kodlarının alınmasında size yardımcı olmak için bir araya geldiler ve siz bu evrim “dalgasında” Galaktik Merkezden Işık hızında yolculuk yapan foton – gamma Işık parçacıklarını alırken şimdi bir kez daha bir araya geliyorlar. Elmas Işık kodları Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbinden aktive olurken, her biriniz 12 Yıldız Konseyi Galaktik DNA Aktivasyonlarını alma yeteneğine sahip olacaksınız ve bununla, sizler ‘ring-passeth-nots’un ötesine ve Güneş, Merkezi Güneş ve Büyük Merkezi Güneş vasıtasıyla 28 Eylülde zirveye ulaşan Işığın tüm Altın Çağlarına yolculuk yaparken, Sevgili Ben’im Varlığınızın Ruh bütünleştirilmesini, kalplerinizde İçsel Güneşin aktivasyonunu kollektif olarak deneyimleyeceksiniz. (Ring-passeth-not: Kademeli olarak Dünyanın atmosferinden çözülen bir tür kısıtlayıcı karantina).
Ben’im Avatar Irkı olarak Ruhunuzun ileri doğru evriminin sonraki adımında bu zaman çizgisine “Olay Ufku” adı veriliyor ve bu, 28 Eylül’de Kanlı Dolunay Ay Tutulmasında Işığın yüksek boyutlu alanlarına yeniden ayarlanan eski, uyumsuz enerjilerin son bir temizliği ile, Sevgi olduğunuzun bilişinde Işığın Yeni Dünya Kalıplarının tam olarak hayata geçirilmesi ve Altın Gül Galaksisinin enerjisiyle yükseltilecek. Bununla, Işığın bu yeni Altın Çağında, “cinsiyet savaşı”, güç ve kontrol, eski kalıntılar, kalıplar ve enerjiler bu Altın Gül Galaksisine ve Anne/Baba Tanrının İlahi Sevgisine dalarken, Andromedalı Galaksiler Arası Işık Varlıkları İlahi Erilin Kozmik anahtar kodlarını ve bunun getirdiği görkemli enerjiyi demirlemek ve aktive etmek için daha çok öne çıkıyorlar.
Bu, hem İçsel Planlarda hem de dışsal planlarda Kalplerin Yeniden Birleşmesinin sevinçli kutlamasıdır ve sizleri amacın, neşenin, Sevginin tezahürünün daha büyük seviyelerine ve Ruh eşlerine bağlantıya götürecek ~ Ruhsal kardeşler ve İkiz Ruh yeniden birleşmeleri. Çünkü bu 2015 kutsal yılı İkiz Ruh yeniden birleşmeleri ve yuvaya, kendi kutsal kalplerinize, tüm insanlığın kutsal kalplerine ve Anne/Baba Tanrının Kozmik kalbine dönmek ile ilgilidir.
Güneşiniz Merkezi Güneş olurken ve Merkezi Güneşiniz Büyük Merkezi Güneş olurken, tüm yaşam İlahi Sevginin ve Birlik Bilincinin sonraki boyutsal frekansına girerken, bu İlahi Sevgi yolunu sizinle birlikte yürüyoruz, çünkü sizler aslında büyük ölçüde kutlanıyor, takdir ediliyor ve İlahi şekilde Seviliyorsunuz.
Şimdi kutsal yerimizi oluşturalım ve sizi Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbinin ve bu Şimdide sizinle çalışan Yücelerden bir çok Işık Varlığının Aydınlığındaki bu güzel Galaktik Mesih Bilinci frekanslarının deneyimine götürelim. Kutsal yerinizde nerede olursanız olun, sadece bedeninize derin nefesler alın, nefes alırken alt karnınızı şişirin, nefes verirken alt karnınızı içeri çekin ve nefesinizin sizi yönlendirmesine izin verin; siz içinizdeki ve etrafınızdaki İlahi Sevginin Birlik Izgarasına bağlanırken, nefesinizin İlahi Sevginin bu akışı olmasına izin verin. Bu besleyici, Sevgi enerjisin, aynı zamanda iç kulağınızdaki sonik göksel Işık frekansı seslerini hissedin ve Yücelerdeki tüm Işık Varlıklarına bağlantınızı hissedin. Çekirdek gruplarınızı çağırırken ve Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbinde olduğunuz En Yüksek Işık olan Sevgili BEN’İM Varlığınız ile birleşirken, Üstat Rehberleriniz, Başmelekler ve Görkemli Elohim, Melkizedek Düzeni, Yükselmiş Üstatlar ve Işın Üstatları, Gezegensel Logos Lord Buddha ile birlikte bağlandığınız tüm bu güzel Işık Varlıklarını duyumsayın. Işığın BEN’İM Avatar Bilincinde, Işık işçileri ve yıldız tohumları olarak, Mesihleşmiş Dünya Dışı Varlıklar olarak, İlahi Sevginin bu kutsal dönüştürücü Alevleri olarak bu Yüksek Işıkta bir araya gelirken, birbirinizle bağlantınızı hissedin ve duyumsayın. Ellerinizi enerjisel olarak veya fiziksel olarak kalbinize koyarken, içinizden gelen bu Sevgiyi hissederken ve bu Sevgiyi zihninize gelen herkes yayarken birbirinize olan Sevgiyi, tüm insanlığa ve tüm yaşama olan bu Sevgiyi hissedin. Kalplerinizde aktive olan bu güzel İçsel Güneşin, bu Altın Güneşin duyumsamasını deneyimlerken, sadece kendinizi takdir edin sevin.
Ve şimdi Yaradılışın bu sekiz Taç Yaprağı aktive oluyor ~ Bilgelik, Sevgi, Güçlendirme, Neşe, Bolluk, İçgörü ve Anlayış, Aydınlanma, Güven ve Teslimiyet. Hepsi ifşa ediliyor ve sizler sadece İlahi Olana güven ve teslimiyette, Yaşama güven ve teslimiyette, bu İlahi Sevgi Yolunu yürüyorsunuz. Ve bu bağlantı duygusuna, Anne/Baba Tanrının Kozmik kalbine bu Işık uyumlanması duygusuna sahip iken, İçsel Güneşin, Kalplerinizdeki bu Altın Güneşin daha derin aktivasyonunu deneyimleyerek İçsel Dünya Güneşine topraklanıyorsunuz. Şimdi Güneşe, Merkezi Güneşe ve Büyük Merkezi Güneşe ve buradan Galaktik Merkeze daha derin hizalanıyorsunuz ve sizi tüm Işık boyutlarına, bu enerji sistemindeki tüm dokuz yaratımsal Işık boyutuna, Tanrının Kozmik Kalbine ve şimdi Dünya Ananın Kristal Kalbine götüren Yaradılışın bu Elmas Işık Kodlarını deneyimliyorsunuz ve duyumsuyorsunuz; şimdi topraklanıyorsunuz, kendinizi Dünya Ananın Kristal Kalbine merkezliyorsunuz. Ve bu güzel Altın Gül Galaksisini, kendinizin İlahi Eril ve Dişil yanlarınız arasındaki Yaradılışın bu dansını duyumsuyorsunuz, bu Altın Gül Galaksisinin timüs çakrasında aktive olduğu duyumsamasına sahipsiniz; ve şimdi çakraların her birinde doğru Fibonacci dizisine Fibonacci oranında dönüyor. 8:5 frekansında dönerken kök çakrasına odağı getirin, sakral 13:8, solar pleksus çakrası 21:13, kalp çakrası 34:21, boğaz çakrası 55:34, üçüncü göz 89:55 ve şimdi taç çakrası 144:89 ~ sizi 144 Mesih Bilinci bileşenine, çoklu – evrensel Melkizedek Bilincinin 144 veçhesine ve İlahi Sevginin 144 Birlik Izgarasına bağlıyor. Bu kutsal 2015 yılında deneyimlenmekte olan Yaradılışın tüm bu güzel Piramitlerine odağınızı getirirken, ve özelde sizi Akaşik Kayıtlara, Bilgi ve Bilgeliğin Salonlarına yükselten Gezegensel Izgaranın kutuplarını dengeleyen Arktik üzerindeki piramide getirirken, kalıpların, Yeni Dünya Kalıplarının, Işık geometrilerinin, fraktal geometrilerin, kutsal geometrilerin ve nümerolojilerin duyumsamasına sahip olmaya başlıyorsunuz.
Şimdi dışsal Merkaba Işık Aracınız bedeninizin ve enerji alanınızın etrafına geliyor. Şimdi kendinizi Arktik üzerindeki bu Piramide ruhsal bilinçte girerken, İlahi Sevgi Izgaralarına yolculuk yaparken buluyorsunuz. Şimdi Bilgi ve Bilgeliğin Yaratıcısı Sophia Hokhmat tarafından karşılanıyorsunuz, bu Altın Işık Çağında Dünyada Cennetin deneyimlenmesinde, size yardımcı olan Yücelerden tüm Aydınlanmış Işık Varlıklarına ve Galaktik Işık Konseylerine bağlanıyorsunuz. Birbirinize bağlanırken, Tek Birleşik Kozmik Kalp olarak bir araya gelirken, sadece Yaradılışın Sevgisini ve bilgeliğin, farkındalığın ve anlayışın yeni seviyesini hissedin.
13 Eylül’de halkalı Güneş Tutulması ve Yeni Ayı deneyimlerken, Pleiadesli Işık Temsilcilerine bağlanıyorsunuz. Sophia Hokhmat ve Pleiadesli Işık Temsilcileri sizi bu merkezi Bilgi Piramidine götürürken, Galaktik Merkezden sadece bu kutsal Dünyadaki Akaşik Kayıtları değili aynı zamanda Pleiades Canlı Kütüphanesini aktive eden Yaradılışın Elmas Işık Kodlarını alıyorsunuz. Pleiades Bilincinde bu kutsal Dünyada deneyimlenmiş olan Işığın Altın Çağlarının Kalıplarının çoğunu taşıyan Pleiades Canlı Kütüphanesi şimdi Akaşik Kayıtlara aktive olurken, Işığın bu Altın Çağlarının zaman çizgilerini temsil ediyor; Atlantis ve Lemurya, kadim Mısır, Maya ve Aztek kültürleri ve diğer Mesihleşmiş Zaman Çizgileri; Pleiadesliler bu altın çağlarda bu kutsal Dünyadaki tüm ruhların evriminde kendi bilgilerini, bilgeliklerini ve Sevgilerini getirdiler. Şimdi, bu bilinç geçişlerinin Işığın her bir Altın Çağında nasıl deneyimlendiğini görebilmeniz için, sizi bu evrensel Akaşaya bağlıyorlar.
********************************
Bu holografik matrikste, Işığın bu güzel kristal Şehirlerini görüyorsunuz, dünya kayıtlarının evrensel Akaşasında En Yüksek Potansiyelinizin zaman çizgilerini görüyorsunuz ve Altın Gül Galaksisine, Altın Işık Çağlarına ve Birlik Bilincinin ve İlahi Sevginin öğretilerine bağlanıyorsunuz. Bunu kendi DNA kodlarınızda hücresel seviyede kristalin bilinçte demirliyor, aktive ediyor ve hayata geçiriyorsunuz. Bedendeki atom altı parçacıkları bu artan Işık frekanslarında dönmeye başlıyor, sizi Işığın tüm Altın çağlarının bu kalıplarının deneyimine yükseltiyor ve çok boyutlu Benliklerinizin çok boyutlu kalıplarına yükseltiyor; Kendinin Üstatlığının bu Şimdi anlarında Benliğinizin zaman çizgilerine bütünleşiyorsunuz ve bu kalıpları geri getiriyorsunuz. Kendinizi, birbirinize bağlı olan, Tüm Yaradılışın Kozmik Kalbine bağlı olan ve Işığın bu çeşitli zaman çizgilerinde, bu Altın Çağlarda, bu Mesihleşmiş Zaman Çizgilerindeki çok boyutlu Benliklerine bağlı olan, İlahi Sevginin bu titreşen atom altı parçacıkları olarak deneyimliyorsunuz. Çok boyutlu Benliklerinizin bu kalıpları ile bu Şimdiye geri gelirken, forma geri gelirken, Kozmik Mesih Bilincinin beşinci, altıncı, yedinci, sekizinci veya hatta dokuzuncu boyut seviyesinde titreştiğinizi deneyimliyorsunuz.
********************************
Ve bu Altın Gül Galaksisi timüste enerjisel olarak daha derin aktive olurken, Akaşik Kayıtlarda, dünyanın karanlık çapları deneyimlediği zaman çizgilerini, Işık portallarının kapalı olduğu zaman çizgilerini; karanlığın portallarının aktive edildiği zaman çizgilerini ve bunun tüm yaşamı nasıl etkilediğini görüyorsunuz, bu Şimdide bu tamamen dağıtılmıştır. Eğer bu Işık frekansını taşımakta yardımcı olmak için gereksinim duyduğunuz herhangi bir şey varsa, Işık Taşıyıcı olarak, İlahi Sevginin bu kutsal dönüştürücü Alevi olarak şimdi bu size veriliyor. Siz sadece Sevgisiniz ve anahtar kodlar Akaşik Kayıtlara aktive olurken ve Pleiades Canlı Kütüphanesinde yükseltilirken, bu enerjisel frekansların İçsel Dünya Kütüphanesine bağlandığını görüyorsunuz. Sizi özelde Lemurya Altın Işık Çağına yükseliyorlar ve buradan Atlantis Altın Çağına ve şimdi tüm Altın Işık Çağlarına.
********************************
Kendinizi tüm ihtişamınızda ve Işığınızda gördünüz ve sizi Benliğinizi Mesihleşmiş Dünya Dışı Varlıklar olarak bilme daha büyük seviyesine bağlayan bu tezahür eden enerji, sizler Ekinoks enerjilerini ve Işığın X Dalgasını deneyimlemeye hazırlarken sizi 12 Yıldız Konseyine daha fazla bağlıyor. Işığın tüm Altın Çağlarında Işığın Yeni Dünya Kalıplarına gelme derin hissini deneyimlerken, ruhunuzun ileri evriminin sonraki seviyesini ve tüm Işık boyutlarını deneyimlerken, Galaktik Merkezden ve Anne/Baba Tanrının Kozmik Kalbinden gelen Işık hızında yolculuk yapan bu foton – gamma Işık parçacıklarını almakta Galaktik Merkeze bir kez daha bağlanıyorsunuz. Elmas Işık kodları atom altı seviyede daha fazla aktive olurken ve hayata geçerken, atom altı parçacıklar Işığın daha da küçük atom altı parçacıklarına bölünür. Siz titreşen Işık parçacıklarısınız ve bu boyutsal frekansta, şimdi 12 Galaktik Işık Konseyine bağlanıyorsunuz. İlk yapmak istediğimiz şey, bunu bilinçli olarak deneyimlemeyenler için Yıldız Ki kodlarını aktive etmektir, çünkü bu, Galaktik DNA aktivasyonlarının ilk seviyesidir.
Arktik Piramitteki Bilgi ve Bilgelik Salonunda oturmuş bu X Dalgasını deneyimlerken, Ekinoks enerjilerini deneyimlerken, Alpha-Centaurian’lar öne çıkıyor. Taç çakranın üzerindeki 12 Taç Çakra Kristalinde ve apışarası merkezindeki orijinal İlahi Sekiz Hücre Mavikopyasında Birlik Bilincinin ve Tezahürün Alpha Centuarian Yıldız Ki kodlarını aktive ediyorlar.
********************************
Şimdi Venüslüler öne çıkıyor ve 12 Taç Çakra Kristalinde ve orijinal İlahi Sekiz Hücre mavikopyasında takdir, güven ve teslimiyetin Venüs Yıldız Ki kodlarını aktive ediyorlar.
********************************
Ve şimdi, Vega Yıldız Konseyi öne çıkıyor, 12 Taç Çakra Kristalinde ve orijinal İlahi Sekiz Hücre mavikopyasında İlahi eşitliğin Vega Yıldız Ki kodlarını aktive ediyorlar.
********************************
Ve şimdi, Arkturus Yıldız Konseyi öne çıkıyor, 12 Taç Çakra Kristalinde ve orijinal İlahi Sekiz Hücre mavikopyasında çok boyutlu farkındalığın, kristal bilincin ve birbirine bağlı olmanın Arkturus Yıldız Ki kodlarını aktive ediyorlar.
********************************
Ve şimdi, Sirius Yıldız Konseyi öne çıkıyor, 12 Taç Çakra Kristalinde ve orijinal İlahi Sekiz Hücre Işığın Yeni Dünya Geometrilerinin Sirius Yıldız Ki kodlarını, aynı zamanda şifa kodlarını aktive ediyorlar.
********************************
Ve şimdi, Antares Yıldız Konseyi öne çıkıyor, 12 Taç Çakra Kristalinde ve orijinal İlahi Sekiz Hücre mavikopyasında bilgelik, şefkat ve telepatinin Antares Yıldız Ki kodlarını aktive ediyorlar.
********************************
Ve şimdi, Andromeda Yıldız Konseyi öne çıkıyor, 12 Taç Çakra Kristalinde ve orijinal İlahi Sekiz Hücre mavikopyasında Mesihleşmiş Zaman Çizgilerinin, Saklı Bilginin Ortaya Çıkışının ve Benliğin kutsal Yeniden – Birleşmesinin Andromeda Yıldız Ki kodlarını aktive ediyorlar.
********************************
Ve şimdi, Orion Yıldız Konseyi öne çıkıyor, 12 Taç Çakra Kristalinde ve orijinal İlahi Sekiz Hücre mavikopyasında güzelliğin ve uyumun, huzur ve yaratıcılığın Orion Yıldız Ki kodlarını aktive ediyorlar.
********************************
Ve şimdi, Pleiades Işık Temsilcileri ~ Pleiades Yıldız Konseyi öne çıkıyor, 12 Taç Çakra Kristalinde ve orijinal İlahi Sekiz Hücre mavikopyasında İlahi Sevginin, kutsal cinselliğin, kalplerin yeniden birleşmesinin, tutku ve neşenin Pleaides Yıldız Ki kodlarını aktive ediyorlar.
********************************
Ve şimdi, Niburu Yıldız Konseyi öne çıkıyor, 12 Taç Çakra Kristalinde ve orijinal İlahi Sekiz Hücre mavikopyasında yargılamamanın, Kendini Sevmenin, bağışlamanın ve yüksek zihin zekasının Nibiru Yıldız Ki kodlarını aktive ediyorlar.
********************************
Ve şimdi, Maldek Yıldız Konseyi öne çıkıyor, 12 Taç Çakra Kristalinde ve orijinal İlahi Sekiz Hücre mavikopyasında Ruhu yeniden geri almanın, İlahi Olana uyumlanmanın ve topraklanmış olmanın Maldek Yıldız Ki kodlarını aktive ediyorlar.
********************************
Ve son olarak Işık Kardeşliği Yüksek Konseyi öne çıkıyor, 12 Taç Çakra Kristalinde ve orijinal İlahi Sekiz Hücre mavikopyasında ölümsüzlüğün, yenilenmenin, gençleşmenin ve Melkizedek Bilincinin Yıldız Ki kodlarını aktive ediyorlar.
********************************
Sadece kendinizi Mesih bilincindeki ET’ler, yol göstericiler, çok boyutlu Üstat Varlıklar, İlahi Sevginin dönüştürücü Alevleri olarak bilişte bu Yıldız Ki kodlarını almak için kendinize izin verin. Kendiniz ve başkaları için Işık kalıplarını yaratıyorsunuz, bunun sizin realiteniz olduğu bu Tek Realiteden olmayan her şeyin dönüştürüldüğünün, kucaklandığının, Sevildiğinin veya kutlandığının Bilişinde İlahi Sevginin Yollarını tutuyor ve deneyimliyorsunuz. 28 Eylül’de bu X Dalgasının zirvesinde Galaktik DNA aktivasyonunu enerjisel olarak alıyorsunuz. Bu Kanlı Dolunayı ve tam Ay tutulmasını deneyimlerken, Tek Birleşik Kozmik Kalp olarak bir araya gelin, Tanrının Kalbine ve Dünya Ananın Kristal Kalbine bağlanın, Dünyada Cennetinizi birlikte yaratın ve aslında Dünyada Cenneti deneyimlediğini bilin.
Andromedalı Galaksiler arası Işık Varlıkları öne çıkıyor ve İlahi Eril arketipin Galaktik Işık Kodlarını aktive ediyor. İlahi Eril bütün Sevginin enerjisidir, her birinizde hücresel seviyede “cinsiyetlerin savaşının” damgalarını ve anılarını çözüyor, gücün veya cinsel enerjinin suistimalinin veya yanlış kullanımının damgalarını ve anılarını çözüyor. Sevgili İlahi Eril ve Dişil Ruhlarınızın bu kutsal yeniden birleşmesinde, bu güzel Altın Gül Galaksisine bir kez daha bağlanırken eski incinmeler ve ihanetler kendi İlahi Dişil ve Eril enerjilerinizin Kalplerinin Yeniden birleşmesinde çözünüyor. Her şey bu Şimdide olması gerektiği gibi, ve aslında bu her biriniz için Ruhunuzun ileri evriminin sonraki seviyesine bir hızlanmadır. ” Ring-passeth-nots’un ötesine yüksek boyutlu Işık frekanslarına ilerlerken, eşsiz duyular dışı algı armağanlarınız İlahi Mavikopyanızın sonraki seviyesinin kalıplarını da aktive edecek.
********************************
Şimdi kendinizi kutsal yerinizde buluyorsunuz, tüm Aydınlanmış Işık Varlıklarına bu bağlantıyı sürdürürken, Dünya Ananın Kristal Kalbine topraklanıyorsunuz. Yüksek boyutları deneyimlemek ve evrensel Akaşaya erişmek için Mesihleşmiş Zaman Çizgilerinde yolculuk yapma yeteneğine sahipsiniz, çünkü siz Sevgisiniz ve çok seviliyor, takdir ediliyor ve kutlanıyorsunuz. Hizmet çalışmanız için size teşekkür ediyoruz, sizi kutsuyoruz ve size en sihirli günü diliyoruz.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder