7 Eylül 2015 Pazartesi

BM MİKAİL: Parlak Işık Tsunamisi ve İlahi Eril Frekansın Geri Dönüşü: Eylül 2015

11924584-10154104820243906-1184903875-o-2
Başmelek Mikail
Celia Fenn kanalıyla
5 Eylül 2015
Sevgili Işık Ailesi, Eylül ayına girdiniz ve 8/8/8’de veya Aslan Kapısında dünyanız tarafından alınan Parlak Işığın dalgasına biniyorsunuz. Işık Kodlarının bu yeni dalgası kendi kişisel frekansınızı değiştirmenize ve bu Parlak Renkler ve Tonlar tarafından temsil edilen Yüksek Frekanslara ayarlanmanıza yardımcı olurken, bu dalganın yoğunluğunu hissettiniz. Eylül’de, size bu yeni frekansları bedenleme ve kucaklama ve Ruhunuzun bu yeni tonlarda ve seslerde dans etmesine izin verme daha fazla fırsatları verilecek.
Parlak Işık Tsunamisinin amacı, sizler sonunda Dünya Gezegeninde tam Çok – Boyutlu veya Dokuzuncu Boyut bedenlemesinin varış yerine ulaşırken sizi desteklemektir. Dünya kendi 9 ncu Boyut Matriksine tam olarak geçiş yaptı ve bu nedenle hazır olanlarınız Işığın Tsunamisi ile 9 ncu Boyut Bilincine biniyorsunuz.
Aslında, Sevgililer, tam şu anda Dünyanızda çok fazla kaosun ve karışıklığın olmasının nedeni budur. Bu Işık Tsunamisi, bir Tsunaminin her zaman yaptığı gibi işlev yapıyor, stabil ve güvenli olmayan her şeyi yıkayıp uzaklaştırıyor ve yeni yaratım için yer yaratıyor.
 
Bu nedenle, bu zamanda Dünya Beşinci Boyutta demirlenmiştir, ama bir çok insan hala Üçüncü Boyut Bilinci ile çalışıyor. Bilincini yükseltmeye başlayan ve altıncı, hatta yedinci seviyelere ve daha yukarısına yükselten bir çok insan var. Ve bu nedenle, her insan kendi kişisel evrim yolculuğunda ulaşmış olduğu yere uygun olarak Işık Kodlarını ve frekanslarını alıyor. Eğer hala düşük bilinçte iseler, bu zaman kaotik ve korku dolu görünecek.
Sevgililer, Üçüncü Boyut Bilincinin dualite ve korkuda köklendiğini bilin, bu nedenle her olay korkulacak bir şey ve “bitişin” ya da “çöküşün” kanıtı olarak görülür. Kıyametsel Atlantis bilinci bu seviyede kollektifte en kuvvetli olandır ve bu nedenle hala bu korku frekansında olanlar tarafından yayılan ve deneyimlenen çok fazla korku var.
Ancak, Işık Ailesi olarak Birbirine – Bağlı Olmada Beşinci Boyuta eriştiğinizi bileceksiniz ve Dünyanın 2012’de “Bitiş Zamanı” Yıldız Kapısından geçtiğini ve şimdi sağlam şekilde Yeni ve Mucizevi bir geleceğe giden Zaman Çizgisinde ve Yolculukta olduğunu bileceksiniz.
Bilincin Altıncı ve Yedinci Boyutlarını kucaklamış ve bedenlemiş olanlarınız, Yaratıcılığın yoğun dalgalarını ve olası her şekilde kendinizi ve Ruhunuzu ifade etme arzusunu hissediyor olacaksınız. “İkiz Ruh Birleşme”niz Kalbinizde ve Ruhunuzda demirlenirken, kendi içinizde Ruhun ve Maddenin kutsal evliliğinde Beden ve Ruhun çok sevinçli bir araya gelişini hissedeceksiniz. Bu, Melek Alemlerinde büyük Kutlama zamanıdır ve Sevincinizi ve Kutlamalarınızı paylaşmak için burada yanınızdayız.
Bu Eylül ayında, ilk yoğun tarihiniz 9 Eylül olacak, 9/9/8 Yıldız Kapısından geçtiğiniz zaman. Bu noktada, 8/8/8’in Enerji Dalgası yoğunlaştırılacak ve gelen enerjilere uyuşan Yüksek Frekansa veya Tona yükseltilecek. Bu, Üstat Işığınızı ve Kodlarınızı kucaklamış olanlarınızın bedeninizde ve ruhunuzda çok güçlü bir itki hissedeceği zamandır. Bunu bedeninizde enerjinin elektrik titreşimleri olarak deneyimleyebilirsiniz ve fiziksel bedeniniz bu yeni frekansa alışırken çok yorgun hissedebilirsiniz. 9 Eylül’de, kendi içsel gücünüze ve içsel Işık Kodları üstatlığınıza bağlanabilmeniz için, kendinize çok nazik ve çok “içe doğru” meditasyona izin vermenizi öneriyoruz.
Bir kaç gün sonra, Başak burcunda Yeni Ayı ve ayrıca halkalı Güneş Tutulmasını deneyimleyeceksiniz ve bu, Dünyaya, yeni Işık frekanslarındaki Yeni Dünyaya bağlanmanız ve Dünyada ortaya çıkan zamanın bu yeni döngüsünde neyi tezahür ettirmek istediğinize karar vermeniz için bir fırsat olacak. Hayatınızda hangi fiziksel değişiklikleri yapmayı dilediğinize bakmanın ve aynı zamanda kendinizi daha iyi desteklemek ve sağlığınıza ve esenliğinize daha iyi dikkat etmek için hayatınızda hangi değişimleri yapabileceğinize bakmanın zamanıdır. Işık Bedeninizdeki ve Fiziksel Bedeninizdeki frekanslar yükselirken, “daha hafif” bir şekilde yaşama gereksiniminiz olduğunu görebilirsiniz ve bu yaşam tarzınızı ve diyetinizi kapsar. Bu zamanda Kalbinizin ve Ruhunuzun Rehberiniz olmasına izin verin. Güneş Tutulması da İlahi Dişilin Yeni Solar Frekanslarında demirlenecek ve Tanrıçanın ve Magdalene’in varlığı bu zamanda çok güçlü hissedilecek. Onun varlığınızın bir parçası olmasına izin verin ve olduğunuz İçsel Tanrıçayı kucaklayın!
23 Eylül’de Ekinoks enerjilerine gireceksiniz ve burada Temmuz ve Ağustostan bu yana gelmekte olan bu güçlü enerjileri dengeleme fırsatına sahip olacaksınız. Ekinoks, gündüz ve gecenin eşit uzunlukta olduğu zamanı ve Dünyanın Güneş etrafındaki Yolculuğunda mevsimleri değiştirmeye hazırlandığı zamanı temsil eder. Kuzeyde ilerleme Sonbahar ve Kışa, Güneyde Bahar ve Yazadır. Değişimin bu güçlü Dünya enerjileri ayrıca Dünyanın jeomanyetik alanında, ve kendi Işık Bedenlerinizde güçlü kuvvetlerdir. Bu, Seremoni ve Meditasyon için iyi bir zamandır ve Ekinoks geçişini kutlarken, Dünyayı onurlandırmak ve Dünyanın Kollektif Enerjisinin “sesi” olmak için buraya geldiğinizi hatırlamak için iyi bir zamandır.
Sonra 28 Eylülde, siz Koç/Terazide Dolunayı ve Kanlı Ay olacak olan Tam Ay Tutulmasını kutlarken enerjiler zirveye ulaşacak, yoğun değişim dalgalarının taşıyıcıları olan dört yoğun Kanlı Ay serisinin sonuncusu. Ateş Ayı her zaman güçlü bir Dolunaydır ve Kanlı Ay olarak Koç’taki Ay Anka Kuşunun Dolunayıdır! Bu, eskinin küllerinden Yeninin doğduğu andır ve yeninin gücünün Kalplerinizde ve Ruhunuzda yükseldiği andır. Bu zamanda, “yeni” enerjilerin güçlü dalgasını hissetmeyi ve yaşamınızda ve kollektifin yaşamında yeni fırsatlar ve yeni yönler ile bağlantı bekleyebilirsiniz. Saklı olan şey şimdi ifşa edilecek ve netleşecek!
Bu, bireyler ve Kollektif olarak İnsanlık için ayağa kalkma ve Işık, Sevgi ve Şefkat Varlıkları olarak ilerleme fırsatı olacak. Sevgiyi veya Korkuyu seçmek ve 2015 ve 2016 için zaman çizgilerinizde yaratmak için seçeceğiniz Frekans ve gerçeklik türüne karar vermek için fırsatlar olacak.
Sevgililer, bu Kutlama ve Sevinç zamanı! Tsunami dalgalarının sizi karışıklık ve kaosa sürüklemesine izin vermeyin, Cennet ve Dünyaya bağlanarak ve Yeni Gerçekliğin yolunu ışıklandıran Parlaklığın yeni frekansları ve İlahi Işık için bir İletken veya Aktarıcı olarak, kendi Kalbinizde ve Ruhunuzda sağlam şekilde topraklanmış kalın!
Parlaklığın İlahi Eril Frekanslarının Geri Dönüşü
2015’te Elmas ışık kodlar Dünyaya bütünleşirken ve şimdi Parlak Işığın bu yeni frekansları Dünya matriksine topraklanırken, gerçekleşmekte olan bir başka heyecan verici enerji ve olay var. Hepiniz Tanrıça frekanslarının geri dönüşünü ve İlahi Dişili karşıladınız ve şimdi İlahi Erilin Parlak Frekanslarını yeniden karşılamanın zamanıdır.
Sizler bir kez daha İlahi Erilin Yüksek Frekanslarını bedenlerken ve bütünleştirirken size yardımcı olmak için Sirius’tan dostlarınız harekete geçmeye hazırlar. Sirius hikayelerinde, İlahi Eril enerji Rüzgardaki Kuştüyü veya Kuş Adam olarak tarif edilen Shu’da enkarne oldu. Bir çok güçlü Siriuslu öğretmen sizlere kendilerini bilinir kılmakta “Kuş Adam” formunu üstlendi, örneğin Thoth, Horus ve Ra.
Kuş, bu enerjinin İlahi Yaratıcı Zekanın rüzgarları ile akma ve enerjiyi tezahüre akıtma yeteneği temsil etti. Ayrıca ışığın rüzgarlarında, bir çok boyutlarda yolculuk yapma ve Kozmos’ta uçma yeteneğini temsil eder. Sizler çok boyutlu olurken, İnsan Melekler olarak ışık kanatlarınızda Kozmosa yolculuk yapma yeteneğinizde güvenli hissedebilmeniz için, bu enerjiyi kucaklamaya gereksiniminiz olacak.
İlahi Eril enerji ayrıca Yeshua, Buddha, Shiva tarafından ve Vizyoner Rüyacının gücünü üstlenen ve İnsanlığın yaşamında ve yolculuğunda Büyük Resmi görebilen diğerleri tarafından bedenlenmiştir. Onlar düşük boyutları aşmak için “ışık kanatlarını” kullandılar ve Elmas Işığın Melek Kanatlarında Işığa yükselebildiler.
Bu yüksek seviyelerde İlahi Erile yeniden bağlandıkça, İlahi Dişil ve İlahi Eril arasında geriye dönen dengeyi hissedeceksiniz. Bu 10 Ekim’de 10/10/8’de yoğunlaşacak ve 11 Kasım’da 11/11/8’de zirveye ulaşacak. Bu zamanda, bu iki enerji İnsanlığın Bilincini ve Gezegeni farkındalık ve sevginin yeni seviyesine yükseltmek için birleşirken, “Kutsal Evlilik” olacak. Bu, Gezegen için güçlü bir an olacak ve sizi 2015 “Dalgasının” son aşamalarına hazırlayacak; Dünya Galaktik Merkez veya Büyük Merkezi Güneş ile hizalandığı ve Büyük Kozmik Kalpten alınan ve Büyük Merkezi Güneş aracılığı ile Güneşe, Dünyaya ve Kalplerinize aktarılan ışığın güçlü taşkınlarını kutladığı 12 Aralık’taki 12/12/8 ve 21 Aralık’taki Gündönümüdür.
Sevgililer, bu zamanda Işık Bedeniniz ve Enerji Alanınız ile çalışmanızı ve size vermiş olduğumuz Kutsal Elmas Kalp Aktivasyonu ile günlük olarak çalışma uygulaması yapmanızı istiyoruz. İlahi Eril ve İlahi Dişilin Elmas Işıklarını birleştirirken, kendi Kalbinizde, Ruhunuzda ve Varlığınızda İlahi Işığın İçsel Dengesini hissedeceksiniz.
4 ncü Boyutta Üstat Olmak ve Zaman Spirallerini Başlatmak
Sevgili Işık Ailesi, daha önce sizinle Zamanın Dördüncü Boyutunun üstadı olmanıza izin vermenin önemi hakkında konuştuk. Birçoğunuz zamanın nasıl hızlanmaya devam ettiğini ve daha da hızlandığını fark ettiniz. Bunun nedeni, sizin çoğunlukla hala 3 ncü Boyut Zaman takvimlerinde işlev yapan Kollektif Bilince bağlı olmanızdır. İlahi Işık Akışı hızlanırken, sanki her şey daha hızlı ilerliyor gibi görünüyor, ki elbette öyle.
Bu algılanan hızlanma ile çalışmanın tek yolu, bilincinizi yaşamak ve gereksiniminiz olan zamanı yaratmaktır. Zaman bir illüzyondur, biraz gerçekliği olan üretilmiş bir enerjidir. Üçüncü Boyutta zaman ekonomik gereksinime göre üretilmiştir ve çalışma programı yaşamlarınıza hükmeder. Şimdi, yüksek boyutlarda, kendi zaman çerçevelerinize, gereksinimlerinize ve arzularınıza uygun olarak yaratmakta özgürsünüz. Bu, kendi zaman çizgilerinizi veya zaman spirallerinizi başlatmanın ve yaratıcı enerjiyi dünyada ortaya çıkmasını istediğiniz Hayallere ve Arzulara akıtmanın zamanıdır.
Siz Işık Üstadısınız ve Ruhunuz ve Yüksek Benliğiniz ile son gerçek uyumlanmaya geliyorsunuz. Yüksek Seviyelerden Ruhunuzda ortaya çıkan hayalleri ve vizyonları hissetmenize ve bunları kendi Hayalleriniz, Vizyonlarınız ve Yaratımlarınız olarak dünyada ifade etmenize izin verin.
Bu şekilde Sevgililer, Elmas Işığın ve Parlaklığın Frekanslarının yaşamınızda ve Gerçeklik yaratımınızda tezahüre topraklandığı şekli belirleyeceksiniz!
Şimdi, Ruhun hangi maceralarını yaratmayı dilediğinize karar vermenizin zamanı ve Kollektif Bilincin düşük seviyelerinin korkularının ve endişelerinin sizi engellemesine izin vermemenin zamanı. Büyüme ve kendi kaderinizi tayin etme yolunda deneyimlenecek çok fazla şey varken, yaratıcı enerjinizi ve gücünüzü felaketsel kabusun yaratımına neden veresiniz? Bunun yerine Işık, Neşe, Sevgi ve Macera ile dolu bir yolu neden yaratmayasınız, çünkü zaman çizgilerinizi Göksel Bir Çiçeğin taç yapraklarını Kozmik Güneşe çevirmesi gibi ortaya çıkarırken, bu yapabileceğiniz şeydir!
Bu Eylül ayında Parlaklığın Dalgalarında Yeni Gerçekliğe binmeye devam ederken, Bilinç maceranızda sizlere çok fazla Neşe ve Işık diliyoruz.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder