16 Mart 2016 Çarşamba

KRYON: KUANTUM MODELLEME


bigstock-Diversity-Of-The-Mind-57374144 
KRYON MESAJI
“Kuantum Modelleme”
Bu canlı kanallık San Antonio, Colorado’da verildi.
Lee Carroll kanalıyla
23 Ocak 2016

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu, partnerimin bir kenara çekildiği zamandır. Onun mesajın bilincinin bir parçası olmadığını bilmeniz için bunu tekrar söylüyoruz. Kanallık size gizemli ve garip görünebilir, çünkü İnsan entellektinin eğitimini, sesini, olgunluğunu ve bilgeliğini kullanır, ama mesaj başka bir yerden gelir. Partnerim buna sezgisel düşünce gruplarının sabit akışı adını verir. Partnerim burada, ama burada değil. “Kenara çekilir” dediğim zaman, bu bedeni açar ve epifiz ve onun Yüksek Benliği vasıtasıyla, işittiğiniz mesajlar gelir. Konuşanın o olmadığını bilmeniz için size bunu söylüyorum.
Her tarafınızda enerji var ve etrafınızda görünmeyen şeyler var. Bu sabah “Kryon Ekibinden” bahsettik ve o hala burada. Bu sayılabilir değildir, çünkü saf enerjidir. Etrafınızda gördüğünüz, duyumsadığınız ve hissettiğiniz çok fazla şey enerjidir. Enerji bir çok formlarda gelir ve bunun hepsi enerji olarak bile dökümante edilmez. Bu mesajın enerji hakkında olduğuna inanmanız için, çoğu zaman İnsanların bunun miktarını ölçmeye ve nitelendirmeye gereksinimi olur. Onun titreşim özelliklerini ölçmek istersiniz ve bazen ölçemezsiniz. Ölçememenizin nedeni, biliminizin henüz orada olmamasıdır. Bu bilimi eleştirmek değildir, öğrenecek daha fazla şey olduğunun basit bir gerçeğidir. Ses onu işitecek kulaklar olmadan gerçekleşir ve ışık onu görecek gözler olmadan oradadır.
 
Bilimin Önyargısı
Daha önce bana sorulan bir soru vardı: “Ezoterik dünya bilim vasıtası ile bir gün bileceğimiz bir şey midir?” Ve yanıt evettir. Şu anda, henüz hakkını kazanmamış olan dünya nedeniyle, eğer ayrı tutulmasaydı ve lineerleştirilmeseydi çok daha fazla anlaşılacak olan, ayrı tutulan ve lineerleştirilen çok şey var. Bundan daha önce söz ettik – gezegendeki en yüksek eğitimi veren üniversiteler ve kolejler tüm araştırmaları kategorilere ayırmaya karar verdiler. Bu uzmanlaşma ve verimlilik için yapıldı, ama bir bedeli var.
Fizik, kimya, biyoloji ve tıbbın hepsine sanki bunlar bağımsız bilimlermiş gibi yaklaşılıyor. Elbette, bunlar birbirleri ile ilişkili, ama eğitim kampüslerinde bunların hepsini bir araya koymak için bir “bütünleştirme binası”nın olduğu yer yok. Bazıları şöyle diyecektir, “Pekala, elbette, bunu bu şekilde yapmak zorundayız, çünkü her birinin kendi araştırma müfredatı olmalı. Bunları biraraya getirebileceğimiz yol yok, çünkü bağımsız olarak araştırılmalılar. Her biri ile ilgili bilinecek çok şey var.” Size bir şey söyleyeyim, sevgili İnsan: Aslında bu şeyleri biraraya koymanın bir yolu var. Henüz bunu düşünmediniz ve bu bulmacanın “bütünleştirme” aşamasını göz önüne almadınız. Her şeyin her şey ile ilişkisinin derinliğini bilseydiniz, değişikliğin gerekli olduğunu hemen anlardınız. “Bütünleştirme adımlarınız” veya gözden geçirmeleriniz var. Ama bu bile kayıp.
Bir şey başka bir şeye yol açar ve keşifler yapılır. Ama bilimin tek bir alanının izole edilmiş özelliklerini araştırdığınız için, çoğu zaman keşifler yalnızca tek bir bilimi zenginleştiriyor. Kimya daha fazla kimyaya götürüyor, vs ve sadece kimyacılar dahiller. Yalnızca diğerlerine bütünleştirilerek çözülebilen bağımsız araştırmaların her birinde asıl bulmacalar var. Ama çoğunlukla bunlar bulmaca olarak kalıyor, çünkü hiç kimse araştırmanın diğer alanlarına, “etrafına bakmıyor”. Bilimin, gezegenin manyetik alanının yaşam için gerekli olduğu fikrini öne sürmesinin sadece son zamanlarda olduğunu biliyor muydunuz? Size bunu 1993’de söyledim, yine de tüm araçlarınız ile bile bilimin bunu göstermesi zor. Bilimleri ayırmanın önyargısı bir çok şeyi sizden uzak tuttu. Fiziği biyoloji ile birleştirmek istemediniz.
Tüm bunları bütünleştirmenin yolları var, özellikle kimya ve fiziği. Sevgililer, bunu yapmaya başladığınız zaman, büyük keşife yol açacak, ama o ayrı olduğu sürece bu gerçekleşmeyecek. Bir alanda uzmanlarınız ve başka bir alanda uzmanlarınız var. Bazen bunlar bir araya gelip parti yapıyorlar, hepsi bu kadar. Uzman oldukları şeyi tartışmak için bir araya gelmiyorlar. Bu şeyleri nasıl ayırabilir ve tam bir bilim adamı olabilirsiniz?
DNA’nın yüzde 90 dan fazlasının kod – içeren kimya değil, veri olduğunu keşfetmeniz 20 yıldan fazla sürdü. Tüm bu zaman boyunca, buna “çöp” denildi, çünkü ona yanlış tanı koydunuz. Onu dilbilimciler keşfetti. Kimya modellerini değil, dil modelini gördüler. Sadece kimyacılar ve biyologların karmaşık ve bilinmeyen kimya bulmacalarına bakması yanlıştır. Varsayımlarınız ve önyargılarınız bu güzel bilgiyi onlarca yıl sizden uzak tuttu.
Bilimin Gelmekte Olan Bütünleşmesi
Size verdiğimiz ilk tahmin akademik bir tahmindir. Gelmekte olan yeni bir bilinç var ve o yeni bilgelik ile geliyor. Ayrı tutulan araştırmanın birleştirilmesinin inanılmaz değerini görecek olan “bilimsel sağduyu” olacak. Size verebileceğim en iyi şey bu, ayrıntılar değil.
Ama, bu şekilde olması gerektiği çok açıktır, geriye dönüp ” Ne düşünüyorduk?” diyeceğiniz bir gün gelecek. Bir yemek için hiç bir yiyeceğin karıştırılmadığı, sonra aniden uzman şeflerin bir araya geldiği ve büyük yemek keşifleri yaptığı bir dünyayı hayal edebiliyor musunuz? Geniş kapsamlı bileşenler bir araya geliyor ve daha iyi yemekler yapılıyor. Ne kavram ama!
Bir dili öğrenmeye çalışsaydınız ve fiil binasına, sonra sıfat departmanına ve en son isim pavyonuna rapor vermek zorunda kalsaydınız, iletişimlerin nasıl olacağını hayal edebiliyor musunuz? Him kimse dili konuşamazdı, sadece “bulmaca parçalarının” neyi içerdiği tartışılırdı. Fiziğin dili görülecek ve size biyoloji, kimya ve bilinç ile ilgili bazı ifşaatlar getirecek.
Bugün mesaj gelmekte olan yeni bilinç ve bunun şeyleri nasıl değiştireceği ile ilgilidir. Size anlatmak istediğimiz bazı yeni şeyler var ve sizinle tartışmak istediğimiz bazı şeyler var. İnsanlığın geleceği ve önünüzdeki potansiyeller hakkında konuşmayı seviyoruz.
Önünüzdeki Engin Görünmez Dünya
Görünmeyen şeyler hakkında ne biliyorsunuz? Önce, ezoterik olmayan görünmez şeyleri tartışalım. Sizin için gerçek ve ayrıca görünmez olan şeye gidelim. Sizin görünmezliğin asıl konusu dediğiniz şeye gidelim. Bunlar, her gün sizinle arayüzey oluşturan, ama İnsan Varlıklar olarak size tamamen ve bütünüyle görünmez olan etrafınızdaki çoklu, fiziksel, derin ve güçlü enerjilerdir. Ama, siz bunları kabul ediyorsunuz ve bunlarla çalışıyorsunuz ve “Pekala, bunlar görünmez, ama işler bu şekilde. Bu beni rahatsız etmiyor” diyorsunuz.
Yerçekimi. Dünyadaki herkes yerçekiminden etkilenir! Ama o görünmezdir! Yerçekiminin fiziği üzerine size bir çok mesaj verdik ve onun değişken ve kontrol edilebilir olduğunu ve en sonunda nedenini bileceğinizi anlattık. Düşündüğünüz şekilde, deneysel şekilde kütle ile bağlantılı olması gerekmediğini söyledik. Gerçekte, nesnelerin kütlesini nasıl değiştireceğiniz hakkında biraz daha fazla bilmek isteseydiniz, onu istediğiniz miktara ayarlayabilirdiniz. Bu sadece zaman ve keşif sorunudur ve bunu izleyecek olan şey bilimsel olarak çok makul ve çok mantıklı olacak. Bir şey başka bir şeye yol açacak ve o da başka bir şeye yol açacak, sonunda, geçmişte bilimsel olarak saçma görünen şeyleri yapmanızı sağlayacak keşifler olacak. Bir gün yerçekimi henüz keşfetmediğiniz enstrumanlar ile görülebilecek ve ölçülebilecek. Yerçekiminin fiziği hakkında daha fazla bilgiye sahip olduğunuz zaman, onu tüm ihtişamıyla nasıl göreceğinizi bileceksiniz. O geliyor.
Onun fiziksel modellerini görebildiğiniz zaman, herşeyin bilimi sizin için daha gerçek hale gelir. Bu arada, sonunda yerçekiminin modellerini görebildiğiniz zaman, onu nasıl değiştireceğinizi biraz daha fazla anlayacaksınız. Bu anda göremediğiniz modellerin içinde ifşa edilen sırlar olacak. Kuantum şeyler, 3B’de alışık olduğunuz gibi görebildiğiniz bir şekilde var olmazlar. Bu, bilimsel olacak olan ve yeni bir anlayış ve bilinç ile gelişecek olan, gelmekte olan keşifleri gerektirecek. Bu sadece bir tanesidir. [Bu mesaj, 11 Şubat’ta LIGO Bilimsel İşbirliği tarafından verilen yerçekimi dalgalarının keşfinden günler önce verildi. Fizikteki en büyük keşiflerden biri olarak takdir edildi, neredeyse 100 yıl önce, 1916’da verilmiş olan Einstein’ın orijinal fikirlerini kanıtlamaya yardımcı oluyor.]
Gelmekte Olan Modeller
Partnerim sürekli olarak manyetik alandan söz ediyor. Onun orada olduğunu biliyorsunuz, çünkü pusulalarınız onun tepesini işaret ediyor. Orada fiziksel olan bir şey var ve görünmez. Gezegendeki yaşam gücüne bağlı olan, içinde oturduğunuz bu bilinç kanepesi tamamen ve bütünüyle görünmezdir. Görünmez olmadığı bir zaman gelecek. Gözleriniz onu görmeyecek, sevgililer, ama gelecek olan enstrumanlar görecek. Yerçekimini görmeyi hayal edin? Manyetik alanı görmeyi hayal edin? O neye benzeyecek? Enstrumanların size anlatacağı şey renkler ve titreşimler mi olacak? Modeller mi olacak, yoksa sadece girdap gibi dönen enerji kütlesi mi olacak?
Size herhangi bir fizikçi veya biyolog için sır olmayan bir sır vereyim. Her şeyin modelleri vardır – her şeyin. Fraktallar her zaman oradadır. Büyükten küçüğe, küçükten büyüğe gördüğünüz her şeyin modellerinin ve tasarımlarının şekilleri, onları yaratan şeyin ifşaatlarıdır. Bu sizi sonraki adıma götürür. Manyetik ızgaranın neden yaptığı şeyi yaptığını anlarsınız ve onun biyoloji ve İnsan düşüncesi ile nasıl ittifak yaptığını anlarsınız. Hatta sağlık için hafifçe ona uyumlanabilirsiniz! Bu şeylerin hepsi geliyor. Bu bilim olacak, ezoterikler olmayacak, ama güzel ezoterik keşfe yol açacak.
Bu enstrumanların İnsan Varlıklarına doğru döndürüleceği ve bilimde ifşaatın gerçekleşeceği bir zamanın geleceğini tekrar tekrar söyledik. İnsan Varlıklarının etraflarında bir tür kuantumluluk olduğu açık bir şekilde ifşa edilecek. Enstrumanlar daha ince ayarlı oldukça, İnsan Varlığı etrafındaki modelleri görme ve ölçmenin yolları olacak. Sevgililer, bu İnsanın kutsal fiziğidir – Merkabah.
Yakında bu şeyleri biraraya getirmeniz iyi olur, çünkü kutularda ve kompartmanlarda kalırsanız, yanıtları almazsınız. Korelasyonları ve birleşmeleri ve bunların birbirleriyle nasıl çalıştıklarını anlamazsınız. Bilim insanları, uzmanlaşma kutusunun dışında düşünmenin zamanıdır. Bu, dairesel olan problemleri çözmeye lineer yaklaşımdır.
Geleceğin Öngörüleri
Yukarıdaki tüm bu şeyleri, öngörüyorum. Bu şeyleri öngörebiliyorum, çünkü potansiyeller burada. Bu özdeş potansiyeller, sahip olduğunuz benzer bilim ile daha önce başka toplumlarda görüldü. Bunu tahmin edebiliyorum, çünkü bu daha önce gerçekleşti ve bu odadaki bazıları bunun devam ettiğini anlayacaklar. Bu kaçınılmazdır. Tam şu anda bu gezegende gelecekte bu keşiflere yol açacak olan içgörüyü almakta olan bilim insanları var. Tüm bunlar yolunuza çıkıyor. Düşünmeye ve bilgeliğe mantıklı bir ilerleme var. Koşmadan önce yürürsünüz ve bu nedenle, size bu şeylerin gelmekte olduğunu söyleyebilirim.
Şimdi içinde bulunduğunuz bu oda ile ilgili size bir şey söyleyeyim – korkmayın. Bu odada tehlikeli olan görünmez şeyler olduğunu biliyor muydunuz? Tam şu anda bu odada eğer dikkatli olmazsanız hastalığa yol açabilecek, gizlenen şeyler olduğunu biliyor muydunuz? Bunu biliyor muydunuz? Onlar burada sizinle birlikteler! Korkmayın, korkmayın çünkü onlar mikroplar!
Eğer bunu 100 yıl önce söyleseydim, inançsızlık olurdu. “Ah, bu yalnızca ezoterik bir konuşma ve böyle bir şey gerçek olamaz.” Bir çok insan bu fikire kahkahalarla gülerdi. Ama biliminiz sizin için bunu gerçek kıldı. Yaşamın minik mikroskobik niteliklerini görebildiğiniz enstrumanlar geliştirdiğiniz zaman, bütünüyle yeni bir dünya açıldı. Bu başından beri saklıydı, ama aniden bilim bunu gerçek kıldı. Bununla nereye gittiğimi görüyor musunuz? Sevgililer, biliminizin, fiziğinizin ve bilginizin yeni, bilge bir bilincin birlikte akışıyla ittifak yapmaya başladığı yere gelmeniz sizin mirasınızdır. Yeni icatlara sahip olacaksınız ve bu sizin için bir çok muazzam alanı açacak.
Bu icatlar neredeyse Dünyada her yerde size şeyleri yetiştirmek için ve içmek için gerekli olacak suyu verecek. Okyanuslarınızdaki tuz manyetikleri kullanan gerçek zamanlı, etkili icatlar ile kolayca uzaklaştırılacak. Enerjiyi elde etmek çok daha kolay olacak ve bol bol üretilecek. Nüfus artışı sorun olmayacak, çünkü yüksek bilinç çocuklara sahip olup olmayacağınızı ve ne zaman sahip olacağınızı bilmenin bilgeliğini yaratacak (yerliler bunu binlerce yıldır yapıyorlar). Bir gün geriye bakıp “Aptallardık. Hiç bir şey hakkında hiç bir şey bilmiyorduk ve hayatta kalmamız şaşırtıcı” diyeceksiniz. Gelmekte olan şey nedeniyle size bunu söylüyorum. Bu beni İnsan bilinci hakkında konuşmaya götürüyor.
İnsan Bilinci
Bilincin ne olduğunu düşünüyorsunuz? “Pekala Kryon, o düşünmedir. İnsanların düşünme şeklidir. Bilincin düşünme paradigmasının tanımı olduğunu söyleyebilirsin.” Aslında, öyledir! Ama yüksek ve düşük düşünmenin değerlendirilmesi kısmını dışarıda bıraktınız. Gerçekten bilinci görebilen fizik enstrumanları geliştirseydiniz ne olabilirdi? “Kryon, bilincin görülebilir olduğunu mu kastediyorsun?” Elbette, o fiziktir! Hayal kırıklığına uğradığınız ve bilgisayarınızı parçaladığınız veya pil bittiği zaman ne olur? Bu, fiziksel şeyler ile arayüzey değil midir? İklim uydularını kullanan büyük bir keşif, manyetik alanın kuvvetindeki varyasyonlar ile İnsan şefkatinin kitlesel bilinci arasındaki sürekli korelasyonu gösterdi. Başka deyişle, tüm yaygın bilgiye karşı, manyetik alan uluslarası felaketlere ve kutlamalara tepki gösteriyor! [https://www.heartmath.org/research/global-coherence/] Bilinç fizik ile ilişkilidir. Doğru ekipman ile, bir gün modelleri göreceksiniz. Bu geliyor.
İnsanlığın Gelmekte Olan Modelleri
Yapmak istediğim şey daha önce hiç ifşa etmediğim bir şeyi ifşa etmek ve bu İnsan bilinç modellerinin neye benzeyeceğidir. Çokboyutlu fiziğin şimdiye dek görünmez olan şeylerin bir çok modellerini ifşa etme potansiyeli olduğu vaadini yaptık. Kuantum enerjisini kapsayan neredeyse her şeyin görülecek modelleri var. Bu sürpriz değil. Bir insanın bilincini görebilseydiniz, modellerin neye benzeceğini düşünürsünüz? Bu, kitlesel bilincin aksine bireysel bilinçtir. Bu model fiziksel, bireysel olur ve bir alana sahip olur. En sonunda, bundan dolayı, ölçülebilir olur ve modellemeye sahip olur – “sizin modellemeniz”.
Bunun çok abartılı mı olduğunu düşünüyorsunuz? Eğer basit keşifler ve deneyler zaten önceden kitle bilinci değişiminin fiziğini elde ettiyse, o zaman neden gelecekte bunun elde edileceğinden şüpheniz olsun? Bu neye benzeyecek? Size iki örnek vereceğim. İki büyük İnsan bilinç enerjisi üreticileri çiftler halindedir: Korku ve nefret, şefkat ve sevgi. Bunlar spektrumun her iki ucundalar ve her ikisi de güçlüdür, son derece güçlü. Alarm zillerini çaldırabilirler; bilgisayarınızı parçalayabilirler; kalbinizi yumuşatabilirler; kimyanızı etkileyebilirler; ve bunu odadan veya gezegen boyunca yapabilirler: Birisinin kızgın olduğu bir oda da hiç oturdunuz mu ve bunu bildiniz mi? Bu somuttur; onu hissedebilirsiniz. Bu olduğu zaman, orada oturmak istemezsiniz. Terk etmek istersiniz. Birileri öfkeli veya nefret dolu olduğu zaman, “Burada karanlık bir bulut var” dersiniz. Enerjiyi ve onun spesifik modelini hissedersiniz. Eğer o insan bir üstat olsaydı ve sevgi göndermekte olsaydı, bu farklı bir enerji olur muydu?  Evet! O zaman şöyle derdiniz, “Bu yeri seviyorum! Burada kalmak ve bu hissi içime çekmek istiyorum“. Bilincin modelini tanımlamış oldunuz!
Evrendeki herhangi bir yerdeki tüm enerjinin ölçülme ve görülme şekilleri vardır. Her şeydeki modellemeyi görmenin yolları vardır. Bu basit dalgalar şeklinde başlayabilir, ama en sonunda daha iyi enstrumanlar ile görülebilen zarif modellerdir. Bu gezegenin büyük üstatları ile bir odada oturmuş olanlar yaratıcı kaynağın çok yoğun sevgisini ve şefkatini hissettiler ve bu coşku dalgaları halinde gelir. Sizi sevinçten ağlatır, çünkü herşey ile bağlantıdasınız. Bu enerjidir! Ne söylediğimi görüyor musunuz? Sevgiyi ölçebilir misiniz? Evet! Bunun modeli vardır ve onugörebilirsiniz. En sonunda tümüyle yeni bir dünya açılacak. Modellerin ne olduğunu size göstereyim.
Modeller – DÜŞÜK
Bunlar tahminlerdir. Ama gelmekte olan potansiyeller nedeniyle tahminlerdir. Bu, kesinlik olan çok kuvvetli bir potansiyeldir. Bu modellerin görülebildiği bir gün gelecek. İnsan bilinci modelleri olduğu zaman, çok ilginç bir şeyi göreceksiniz. Bu gerçekleştiği zaman, tam şimdi size vereceğim modeller doğrulanacak. Bu mesaj binlerce insan tarafından işitilecek, bu nedenle referans bulmak kolay olacak.
Önce, en düşük bilinç olan, ama çok güçlü olan şey hakkında konuşalım. Düşük bilincin inanılmaz güç taşıdığını, yüksek bilincin de inanılmaz güç taşıdığını anlayın. Ama, düşük veya yüksek onun etki gücünün ölçüsü değildir, daha çok sadece titreşimin ölçüsüdür. Bunu frekans ile karıştırmayın, çünkü bunun teknolojisi lineer değildir. Modellemede görülen şey düşüncenin titreşimidir ve nereye gidebileceği veya nereye gidemeyeceğidir ya da nasıl kısıtladığı veya genişlettiğidir. Güç veya kuvvet çok derindir. Bunu zaten biliyorsunuz. Nefretin gücü kötülüğü ve korkuyu yaratır ve çok kuvvetlidir. Korkunun gücü, eğer dikkatli olmazlarsa ulusları köleleştirebilir. Geçmişten bunun gücünü biliyorsunuz. Bunun gelecek olan enstrumanda yaratacağı spesifik modeli, o özelliğe sahip olan bir bireyle onu ölçmeyi konuşalım.
Düşük bilinç son derece basit ve temel modeller yaratır. Bu modeller kuvvetli bir çember yaratır veya yayar – diğer yüksek titreşimlere bir engel oluşturmak için bir araya gelen enerji akışı. Bu, bireyin veya bireyin yarattığı bilincin enerjisinin etrafında bir çember olarak görünür. Çember desenli bir hapishaneye veya tekrarlanmayan temel bir fraktala benzer. Kendi içinde kendini taşır ve model kendi çemberinin dışındaki hiçbirşeyinfarkında olmaz. Kuvvet, onun o kadar çok güçlü olmasından gelir ki, diğerleri onun tarafından etkilenebilir ve daha kuvvetli bir çember için kolaylıkla ona katılabilir. O zaman çember daha da genişler, etrafındaki bilinç tuzağında daha da büyür, daha da büyük bir çember yaratır, ama sadece tek bir çember.
Belki de anlamadığınız bir dilde konuştuğumu düşünüyorsunuz? Belki, ama işte konu: O basittir. O bir çember olan bir kaptır ve kendisinin dışını göremez. Sadece kendisini görür ve sadece kendi kötülüğünü tanır. Sadece kendi içinde bildiği şeylere dayanan yargılamalar yapar ve kararlar verir. O düşük bilinçtir. Gündemi kendisidir ve başka hiç bir şeyi görmez. Çember aynı şeyleri düşünenleri köleleştirebilir. Daha büyük bir çember haline gelebilir, ama asla kendisinin dışına çıkamaz.  Bildiği şeyin ötesini göremez. Çembere ait olan çemberin dışında modelleme yoktur. O kısıtlayıcıdır. Derin bir şekilde aşikardır: Basit, düşük titreşim, temel hayatta kalma.
Modeller – YÜKSEK
Şimdi diğerinden konuşalım. Bu sevginin, şefkatin, yüksek zihinli düşünmenin, bütünlüğün ve özen göstermenin yüksek bilincidir. Bu neye benzer? Bekleyin, çünkü hepsini size veremem. Bu çoklu fraktallar yaratır. Enerjinin birlikte akışını yaratır, bu da sonra kendisinin armonikleri yoluyla kendisinin daha fazlasını yaratır [orijinal olanın spesifik çokluları olan yüksek frekansların daha fazla fraktalları]. Bu fraktal dalgaları dışarı doğru yayınır, etrafındaki şeyi hiç bitmeyen bir döngüde güçlendirir. O genişleyicidir; çekicidir [ekleyici]; karmaşık bir tarzda yapılandırılmıştır; ve armonikler kendi etki alanlarının ötesinde diğer fraktalları yaratır. Her yerdeki diğer maddede etkisi vardır.
Bu nedenle, en basitinden en karmaşığına, modellerde gördüğünüz gerçek farklılık nedir? Biri kendi tekilliği ile kısıtlayıcı ve güçlüdür. Diğeri genişleyici ve kendi çoklu genişlemesinde güçlüdür. Bu noktaya kadar, sevgililer, bu gezegende İnsan bilinci kendisini olası en düşük titreşimde çember haline getirmeye eğilim gösterdi. Nefret, savaş, tartışmacı özellikler, kabalık, nezaketsizlik – çünkü hepsi hayatta kalma. Kazanmak çemberdeki tek şeydi. Bu, İnsanların hayatta kalma yoludur! Bu sonra gruba karşı grup, ülkeye karşı ülke, çembere karşı çember haline geldi ve bu modelden aldığınız budur. Bu kitlesel ölüm ve inanılmaz üzüntü yarattı. İnsandan İnsana ayrıca aldığınız şeydir ve çember modeli, bilincin ondan genişleyemediği bir modeldi. Bu nedenle her şey kendisini tekrarladı, kendisini tekrarladı, kendisini tekrarladı. Gezegenin tarihine hoşgeldiniz.
Gönderilecek armonikler yoktu ve genişleyicilik yoktu. Büyüme yoktu, sadece durağanlık vardı ve bu kendisini tekrarladı. Gidecek hiç bir yer yoktu, çünkü kendisinden daha yüksek hiç bir şeyi “göremiyordu”.
Sevgililer, bu gezegendeki enerji eski modelleri değiştirecek. Bilincin modelleri, güneşin heliosferi ile değiştirilen, gezegenin manyetik ızgarasının niteliklerinde yatar. Uzayda [güneş sisteminizin gitmekte olduğu] içinde bulunduğunuz yeni yer ile birleşik olarak bu ızgara bu bilinç örneklerinin her ikisinin modellerini modifiye edecek ve fraktalları çok daha karmaşık olan modeli, temel hayatta kalma modelinden çok daha güçlü kılacak. Bunu anladınız mı? Yeni enerji insanlığın diğer İnsan fraktallarına nasıl tepki verdiğini değiştiriyor! Büyümenin zamanıdır ve İnsan bilinci evrimleşecek ve artık adalet terazileri gibi ışık ve karanlık terazisi olmayacak, çünkü kötülüğün şefkatli ve karmaşık armonik titreşimlere karşı çok daha az güçlü etkisi ölçülecek. Işık çok büyük oranda gezegende kötülüğün basit modellerine ağır basacak.
Karanlık Kendisinin Ötesini Göremez
Size düşük titreşimin nasıl işlediğinin olağandışı ve etkileyici şeklinin kanıtını vermek istiyorum. Bu yılın [2016] ilk mesajında, genç Kuzey Koreli liderden bahsettim. Bunu tekrar yapacağım. Düşük bilincin kendisinin ötesini nasıl göremediğinin mükemmel bir örneği olarak bunu tekrar yapacağım. Bu, onun sadece gördüğü ve bildiği şey ile çalışabildiği anlamına geliyor. Güçlü, zeki, entellektüel olduğunu düşünse de, kendi çemberinin dışına çıkamıyor.
Kuzey Kore’nin eski lideri klasik bir egoistti. Öldüğü zaman, yerine oğlu geçti ve istediği her şeyi yapabildi. Bu oğlan onlarca yıl babasını izledi ve bir gün yerine geçeceğini biliyordu. Doğal olarak babasının özelliklerini miras aldı, babası ona kendini önemli görmeyi öğretmişti ve ayrıca en üst derecede egoistik olarak güdülenir hale geldi. Gücü eline aldığı zaman, kendi babasından daha da büyük olmasını sağlayacak değişiklikler yapma seçimine sahipti. İsmini ve konumunu hayal edilebilecek en yüksek egoistik yere yükseltecek bir şeyler istedi. Babası modeldi ve şimdi daha fazla ünlü olmak için istediği her şeyi yapabilirdi. Olan şey klasiktir. Dünyadaki en ünlü ve sevilen insan olmak için herhangi bir insanın sahip olduğu en büyük fırsatı tamamen kaçırdı. Bu fikir hiç ona gelmedi. Batı dünyasında eğitim görmesine rağmen, onu kaçırdı.
Eğer yüksek yolu düşünseydi ve kendi ülkesinin sınırlı nüfusu yerine dünyayı dahil etseydi, tüm yaşamı boyunca Dünyadaki en ünlü ve en sevilen lider olabilirdi. Gücü eline geçirdiği anda, tek yapması gereken şey çemberinin ötesini düşünmek idi. “Joker” olma ve şaşırtıcı bir şey yapma eşsiz konumundaydı – Kuzey ve Güney Kore’yi birleştirme, bu iki ülke arasındaki ölü bölgeyi bırakma, nesiller sonra aileleri bir araya getirme, sadece önemli görünmekten başka bir ihtiyaç duymadığı nükleer programları durdurma, böylece, kendi bölgesinde insanlarına bolluk, herkes için yiyecek ve huzur verme. Tüm Kore ona tapardı ve dünya bilgeliği ve cesareti için minnettarlıkla rahatlardı.
Birleşmiş Milletlerin büyük salonuna girdiğinde coşkulu şekilde alkışlanırdı ve önünde eğilip selamlarlardı ve ona en yüksek barış ödüllerini verirlerdi. Egosu okşanırdı, okşanırdı, okşanırdı ve okşanırdı ve babasının olduğundan çok daha büyük olurdu. Ama bu hiç onun başına gelmedi. Bunun yerine, miras aldığı karanlık kutuyu sürdürdü ve şimdi gezegendeki en tehlikeli hain enerjiyi temsil ederek olası en düşük enerjiyi yönetiyor. İnsanları fakir ve yoksullaşmış tutma ve bölgesinde istikrarsızlık yaratma pahasına, küçük bir nüfustan zamanda bir anlığına güçlü ve ünlü bir insan olmayı elde ediyor. O uzun sürmeyecek. Yapmakta olduğu şeyin gezegenin nüfusunun çoğunluğunda desteğe sahip olmadığını göremiyor ve her şeyi kaybedecek. Düşük titreşimi düşük tutan çemberin ne kadar kuvvetli olduğu ilginç değil mi? Tüm bunlar değişmeye başlıyor, sevgililer. Eğer bireysel insanı ve davranma şeklini incelerseniz, bunun gelmekte olduğunu göreceksiniz. Bunu tanıyacaksınız.
Bireyler
Bir birey size gelir ve öfkelidir. Kaba ve nezaketsizdir. Ağzından çıkan her şey kaba ve nefret doludur ve “Bu insanda yanlış olan şey nedir?” diye düşünerek o deneyimden yürüyüp uzaklaşırsınız. Size şunu söylemek istiyorum: Onda hiç bir şey yanlış değil. O sadece hayatta kalmaya bağlanmış. Nezaketsizlik ve kabalık dikkat çeker ve farkedilme sahnesini oluşturur. Dikkati buyuran ve hatta korkuyla otoriteyi buyuran hoşlanmayabileceğiniz bir enerji taşır. Yine, bundan hoşlanmayabilirsiniz, ama bu birisinin bu hayatta kalmayı sevdiği şeydir ve birçokları bu şekildedir. Eski enerjide, onlar için işe yarıyor ve bunun yerini alacak görebildikleri başka hiç bir şey yok. Onlar için, bu herkesin onların sahip olduğu şeyi istediği bir dünyada hayatta kalacakları anlamına geliyor. Aslında, bugün bile, kabalığa yatırım yapan kültürler var, çünkü onlar şefkatin ve nezaketin güçsüzlüğe eşit olduığunu söylüyorlar. “Şefkat ve nezaket ile hiç kimseyi elde etmezsin. Bu, gezegenin zayıf insanları içindir” diye düşünürler. Onların perspektifinden, hayatta kalma çemberinin dışını göremezler, bu nedenle bugüne kadar size düşük enerji kuvveti, kabalık ve nezaketsizlik ile geliyorlar. Daha iyi bir şey olduğu fikrine sahip değiller.
Bugün bunu gördüğünüz zaman, istemediğiniz bir şeyi tokatlamaya başlıyor. Dünyanın çoğu bu yaklaşımdan yorgun ve var olmanın çok daha zarif bir yolunu arıyor. Şefkatli bir insan hiç de zayıf bir insan değildir. Şefkatli bir insanın etrafındaki enerji sizi içeri davet eder. Kaba bir insanın etrafındaki enerji sizi iter. Konuşmakta olduğumuz farklılıkları görüyor musunuz? Hangisine sahip olmayı tercih ederdiniz?
Biraz önce size modeller verdim. İşte size söylediğim şey: İnsan bilinci olduğu şeyin üzerine yükselmeye başlıyor, çünkü gezegenin ışık ve karanlık oranı değişti ve ışık kazanmaya başlıyor. Bu şefkat, bütünlük ve nezaketin çok parlak bir ışık yaydığını, insanların bunu nezaketsizlik ve kuvvetten çok daha kolay ve çok daha uzaktan gördüğü anlamına geliyor. Kabalık ve nezaketsizlik en sonunda işlevsiz bir davranış olarak görülecek ve uzaklaşıp gideceksiniz. Bu size kişinin enerjisi ve nerede oldukları ve ne düşündükleri ile ilgili çok şey anlatır. Bu eskidir, bir çok insan için hayatta kalmadır, ama yeni hayatta kalma ışık ve yüksek bilinç olacak ve bir çok insan bunu görmeye başlayacak.
Yüksek niteliklere sahip olanlar daha uzun yaşayacaklar. En sonunda sizin liderleriniz olacaklar ve istediğiniz şey budur. Bundan dolayı seçimler değişecek, iş dünyası değişecek ve dalgacık etkisi nedeniyle, fraktalların armoniklerinin gittiği her yerde daha fazla ışık, daha fazla şefkat ve daha gerçek çözümler göreceksiniz. Şefkarli olduğunuz zaman, herkes bunu hisseder. Şefkatli bir insanın güvenli olarak görüldüğünü biliyor muydunuz? Güvenli! “Bu kişiye birlikte olalım, çünkü o dinliyor ve çünkü onun yanında oturmak keyifli. Etrafındaki enerjiyi hissettin mi? Harika değil miydi?”
Bu dengeli bireylerin etrafta olması güvenli. Sizi incitmeyecekler. Sizinle rekabete girmeyecekler veya size kaba ya da düşüncesi şeyler söylemeyecekler. Sizi dinleyecekler ve sizi sevecekler. İş dünyasında bunu isteyeceksiniz, değil mi? Bu sizin için çok mu garip? Gelecekte buna bir normallik olacak sahip olacak olmanız çok mu garip? Bunu görebilecek ve ölçebileceksiniz ve hatta neden işlediğini bileceksiniz. Bu gezegeni değiştirecek.
Bu tüm bilim değil, sevgililer. İnsan bilinci en sonunda hayatta kalmadan çıkacak. Karanlıktan çıkıp hayatta kalmanın daha zarif türüne girecek – hayatta kalanların fethetme ve parçalama yerine şeyleri zarifçe biraraya getirebilecekleri bir sistem. Bunlar yargılamanın ötesine bakan ve inanç sistemlerindeki farklılıkların ötesine bakan düzgün insanlar olacaklar. Bunlar her yerde, tüm sistemlerde Tanrıyı gören ve önce iyi şeyler bekleyen bireylerdir. İnanç sistemlerindeki farklılıkları, besin seçimlerindeki farklılıklar ile aynı şekilde görecekler. Bu dengeli olan bilge İnsandır.
Bu geliyor ve bunun bir kısmı zaten burada. Bu mesajda size söylemek istediğim her şey bu. Neredesiniz? Sizin modeliniz nedir? Bunun gerçekliğini hissetmeye başlıyor musunuz? Bu güvenli olmaya başlıyor, sevgililer. Gevşemek ve savunmanızı biraz bırakmak, etrafa bakmak ve daha şefkatli ve daha nazik olmak güvenlidir. Bazılarınız hala terkedilmiş alandan kötü şeyler bekliyorsunuz. Bu sizin mağaradan çıkmanıza ve Bengal kaplanının gerçekten gittiğine emin olmamanıza benziyor. Kaplanlar eski enerjidir ve tüm yönlerde kaçıyorlar. Bu eski enerjinin, kötülüğün ve karanlığın kalıntıları her yerde zemin kaybediyor. Bu azalan karanlığın gerçekliği her yerdedir ve kendisini göstermeye, kendisine odaklanmaya başlıyor ve günlerinin sayılı olduğunu biliyor. Bu mücadeleyi gördüğünüz zaman, bilin ki bu iyi haberdir. Bu, bu eski dünya bilincinin sonunun geldiği anlamına geliyor.
Gezegendeki uluslarda erkekler ve kadınlarla anket yapsaydınız, barış istiyorlar! Birbirlerini fethetmek istemiyorlar ve bunu yapacak liderler istemiyorlar. Sınırlı kaynaklar için ya da sadece güçlü olmak için birbirlerini yok etmek istemiyorlar. Med cezir değişti ve gezegenin bilinci, her anne ve babanın çocukları için istediği şeyi istiyor. Bu yüzlerce ülkenin bir araya gelip dengeli bir barış ve birlik yaratmanın yollarını planlamalarının başlangıcıdır – iyi geçinmek için. Kültürel farklılıklar her zaman orada olacak. Ama şefkat ve denge ortak İnsan vasıflarıdır. Yeni bilgeliğin size göstereceği oldukça çok ortak noktanız var.
100 yıl önce bu dengeye sahip değildiniz. Bugün farklı olan şey budur ve geleceğiniz için farklı olan şey budur. Geçmişi tekrarlamayı bırakacaksınız ve bunun yerine güzel fraktalların ve şefkatin armoniklerinin olgunluğunda ve bilgeliğinde büyüyeceksiniz.
Yeni Dünyaya hoşgeldiniz. O geliyor.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder