18 Mart 2016 Cuma

"Yükselmek" 17.03.2016

 

by Yosef:

Aloha Havai dilinde merhaba ve hoşcakal demektir, aynı zamanda koşulsuz sevgi ve hayatın ilahi nefesinin varlığı demektir.
Kanaka Maoli ( yerli Havai halkı) için kutsal bir sözcüktür ve şu anda bizim gezegenimizde neler olduğu bağlamında anlamlıdır.
Görüyorsunuz, biz, yani tüm insanlık şu anda eşi görülmemiş bir "Aloha" durumu yaşıyoruz. Birer birer her birimiz Gaia'nın içsel ve karşılıksız sevgisinin ruhlarımızla an be an yükseldiğini hissediyoruz.

Bu Dişil ilahi ya da Anne karşılıksız sevgisi, bu Aloha, şu anda cennetsel yaradılış tarafından inkar edilemez şekilde hücresel seviyede. İçimizdeki kötünün en kötüsü bile bu saf sevgi titreşimini deneyimlemeye zorlanıyor. Ve ne kadar düşmanlarımıza nefret duymaya kalksak da yapamıyoruz çünkü böyle bir sevginin varlığında kalplerde karanlığa yer yoktur. 
 
Uzun zamandır kehanet edilen insanlığın bir olma süreci içindeyiz. Bu yüzden hep birlikte Tanrı'nın İlahi Yaratıcı Kaynağına veya Akua (Havaice Tanrı) ya sonsuz övgülerimizi sunalım. Havaililere göre bu yüzden Aloha ke Akua Tanrı demektir, Tanrı yaşamın nefesidir ve sadece sevgidir.
Hristiyanlığın anlamı Kutsal Ruh'un tüm varlığınıza akan koşulsuz ve saf sevgi hissidir; ki Budistler bu ilahi teslimiyeti tam farkındalığa giden kişisel yol olarak algılarlar-aynı zamanda hiçliğe ulaşmak veya tam ruhsal boşluk. Din veya ruhsallığın tanımı fark etmez, duygu aynıdır ve er veya geç hepimiz Bir'le bütünleştikçe gerçeği hissedeceğiz. Ve öyledir.


Şimdi bu geç saatte parasal bilgi anlamında, bilin ki Elder'lar (Çin Yaşlıları/Ataları) Amerika'da Revalüasyonu (paranın yeniden değerlendirilmesi) serbest bıraktılar/başlattılar fakat Amerika yalnızca Irak'ın işgalini sonlandırdı. (bugün erken saatlerde Pazar 13 Mart 2016) Ve evet adı Obama olmayan bir Amerikan Başkanı oradaydı ve Egemen Irak ulusunun Amerikan kontrolünde/güvencesinde olduğunu halka duyurmadan imzaladı. Nasıl olur..politikacılar ve generaller ne yaptıklarını halka anlatmıyorlar..

Fakat neden Obama'nın yerine bilgimiz olmadan ve Amerikalı olmayan güçler tarafından böyle bir pozisyona "yerleştirilmiş" birisini tasvip etmeliyiz? Bir anlamı yok değil mi? Pekala..tüm kırmızı/mavi/çay parti politikalarını ve duyguları bir kenara koyalım ve böyle bir tarihi olayın gerçekte vuku bulduğunu düşünelim. Ve tartışmanın selameti açısından şu kemikleşmiş kavramı ki -değersiz kabal kağıtlarının-yerine ABD vatandaşlarının "yeni altına dayalı kura göre" dijital kredi miktarları alacaklarını düşünelim. Şimdi eğer paranın dağılımı doğru ise Amerika (ve dünyayı) geri dönülmez ekonomik çöküşe sürükleyerek yok etmeye kalkışan eski kanunsuz/ahlaksız sistem (liderler) yerine neden yeni bir hükümet olmasın..Mantık evet diyor. Fakat bu süreçte yapılacaklar çok...

Kişisel olarak Çinin böyle düşündüğünü biliyorum. Gerçekten hakim bir cumhuriyet kurulana kadar kendi ekonomilerinin kötüye gitmesine ve isimlerinin kötü anılmasına izin verdiler. Çünkü herhangi bir ulus kendileri toksik haldeyken başka bir ulusun iyi ve refah bir şekilde yönetileceğine dayanamayacaklarını biliyorlardı. 
 
(Yani ağacın kökü ve dalları çürümüşken iyi meyva verebileceğine kimse inanmaz)
Bu yüzden Çin Elder'lar (Yaşlılar) işi ağırdan aldı ve yeni bir ABD cumhuriyeti kurmada sabırlı davrandılar (hatırlayın burada tarafsız bir tartışmamız olmuştu). Amaç Kongre ve Pentagon'daki vatansever Beyaz Şapkalılar ve sessizce beklemekte olan erdemli bireylerin -sır olarak- revalüasyonun açıklanmasından önce güvenliklerini sağlamak içindi. Şimdi muhtemelen yeni Cumhuriyet revalüasyona öncelik veriyor ki paramızı alacak kadar şanslıysak bu yepyeni yönetim biçimini ve liderleri de alabiliriz.

Yıllardır global seviyede gerek medya gerekse hükümetler anlamında yoğun bir suskunluk olmasının nedeni de bunların hiçbirinin kendi - hepsi de rüşvetçi, yozlaşmış ve yeteneksiz - "seçilmiş liderlerinin" herkesten habersiz teker teker Çinli Elder'lar (yaşlılar) konseyinin eliyle değiştirildiğini bilmek istemezlerdi. (Buna kötünün kötüsü olan, politik hanedanlık kurmuş olan Bush (Scherf)ve Clintonlar (Rockefeller) da dahil olmak üzere)

Söylendiği gibi Papa Francis Kolombiya Bölgesini (Amerika'da Kutsal Roma egemen diplomatik bölgesi) ziyaret ettiğinde ve AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ A.Ş. olarak bilinen ABD şirketleri üzerindeki papalık kontrolünden feragat ettiğini imzaladığı zaman ABD yılanının başı ezilmişti. Gerçekten bu tarihi olaya şahit olduk. John Boehner'e (Meclis başkanı) bu hareketi nasıl beğendiğini sorun, ironik olarak Çinlilerin yeni bir atanmış Beyaz Saray sözcüsünü seçmeleri gibi...ve sonuçta O, görünen o ki bir 9 yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde Cumhurbaşkanı olacak.

Bu yüzden Kolombiya Bölgesi ülkenin kalanından farklı kurallara sahiptir - orası hiç bir zaman ABD'nin gerçek bir parçası olmadı-daha ziyade Beyaz Papa (Francis)& Jesuit Siyah Papa (o da tarihte ilk Francis idi), tam idaresi altındaydı, aynı Vatikan (İtalya) ve Londra (İngiltere) olduğu gibi resmi olarak kendi egemen milletlerinin bir parçası değildi.

Bu yüzden hükümetimizde çalışan herkes, Kolombiya Bölgesi hariç, ki dolayısıyla ABD anayasasına tabi değildir, onun yerine doğrudan Vatikan'dan yönetilir (Bilginize: Kolombiya, Pagan Babilon Tanrıça ISIS adına bir kod ismidir, ironik olarak IS-ra-el'in ilk iki mektubunu temsil etmektedir ve fiziksel olarak New York limanında bulunan Özgürlük Heykeli ile ABD A.Ş.'de temsil edilir ve heykel gururla yanan alevi "illüminat" kaldırmaktadır, ironik olarak uzun zamandır insanlığın titreşimsel ve ruhsal kaderini kontrol eden "insan olmayan kan soyuna" saygısını gösterir.

Bakın buna inanıp inanmamak size bağlı..Düşüncelerinize saygı duyarım lakin umarım ki kendi realitelerinizin anlayışı ile bizi yargılamazsınız. Sadece şunu bilin ki kardeşleriniz sizi çok sevmektedir, niyetimiz bütünün hayrınadır, eterik olarak ruhta, titreşim olarak bedende-ve derin sevgide (Kipona Aloha) kalplerimizde-sizin ilk şok ve öfkenizi absorbe etmeye istekliyiz ve bunu almaya istekli olduğunuzda biz vermeye hazırız.

Evrensel olarak konuşursak, kalbimden ve Gaia'nın uyanış çalışmalarından bildiğim üzere, bir çok gerçek ilk dinleyişte "ne denli rahatsız edici" olabileceğine bakılmaksızın kollektif anlayışa açılacaktır. Ve bazıları gerçek dozdadır. O yüzden en koşulsuz sevgi ve yüksek bilinç durumları için kalp çakramızı ve üçüncü göz çakramızı saf gerçeği algılamak açısından açık tutmak akıllıcadır.

Daha önce söylediğim gibi, önce finansal sonra duygusal en son da ruhsal olarak bunalmaya hazırlanın. Çünkü bu lütuf ve gerçeğin akışı başladığında bağlı olduğunuz yanlış hükümlere bakılmaksızın hiç kimse için durmak söz konusu değildir. Ve kardeşlerim bu güvenebileceğiniz bir bilgidir. Ve tekrar, bunu okuyan herkesten bunların hiçbirinin dedikodu olmadığını bilmesini rica ediyorum. 
 
Daha önceki Paul Ryan'ın Komutan ve Başkan olduğu ve dünya çapında operasyonlara imza attığı yazılar da doğrudur.
Fakat lütfen, lütfen, lütfen, lütfen, lütfen Revalüasyon öncesi uyanık olun, paranızın olması gerçeğin önemsiz görünmesine neden olabilir. Aileniz için yıllar süren uyku sürecini siz tersine çevirebilirsiniz, yeni nesillerin zihinsel değişimine herkesin doğaüstü bilince veya Mesih bilincine yükselmesine ve yeni/eski ilahi gerçekleri deneyimlemelerine siz önayak olabilirsiniz.

Ruhlarınız benim için çok önemli. Ve tüm açık kalpler arkama geçene kadar tam teslimiyetle bir köprü olacağım. Emin olun karanlık ve korkunun hiç bir miktarı gerçeğin ilahi ışığında insanlığın göksel görevinin bilinmesine engel olamayacak. Gerçek yadsınamaz ve gerçek olmayan da var olamaz..burada Tanrı'nın gerçeği yatıyor.

Tanrı bizimle.
Mesih sevgidir.
Her şey yolundadır.
Kipuno Aloha ke Akua (Tanrı Derin Sevgidir).
Yosef

Bu yazı Mother Father God, Sananda/Jesus, Komutan Asthar ve Başmelek Mikail'e kanallık eden Dr. Kathryn E. May'in bülteninden alınmıştır. Bültenin tamamı yorum kısmında linktedir. 
Bilgiyi alıp kalbimizin değerlendirmesine bırakmak en doğrusudur. heart ifade simgesi
Çeviri: Kıvılcım Türkay, Lora Ateş





 https://www.facebook.com/groups/801008980009301/permalink/859764194133779/

0 comments:

Yorum Gönder