7 Mart 2016 Pazartesi

2016 – METATRONİK BAKIŞ

10959615_755951891189216_2387737408688729772_n
2016 – Metatronik Bakış
BM Metatron ~ James Tyberonn kanalıyla
Selamlar Üstatlar, Ben Metatron’um ve bu seansta Kristalin Hizmetten Tyberonn’a katılıyorum. Bu toplantıda önünüzdeki yılı, yeni dünyanın dördüncü yılını lineer kronolojide tartışmamız isteniyor.
Sunduğumuz bu mesajda, astronomik yerçekimlerin ve insanlığın kitlesel düşünce alanlarının biçimlendirilmiş etkisi içindeki olası realitelerin akımlarına dayanan olasılıkların & potansiyellerin olduğunu belirtmek istiyoruz. Hiç kimse, hiç bir Melek grubu, kanal veya birey geleceği tam olarak doğru şekilde kehanet edemez. Ve net olmak için, amacımız bu değildir. Aslında, 3B dualite alemi için yerindeki yasaların tanımıyla, gelecek akışkandır, 3B alemi özgür irade ile yönetilir ve gerçekliğin sonuçlanan tezahürü bireysel seviyede herhangi mutlak terimlerde sabit değildir.
Ama yerinde olan, gerçekte sizin yarattığınız belirli olaylar var ve bunlar yalnızca uzay ve zaman tarafından kendi 3B kavrayışlarından ayrılır. Ve bunu anlamanız önemlidir. Kitlesel (ve bireysel) olarak insanlığın hayatlarını dayandırdığı inanç yapıları var oluşunuzu o kadar programlıyor ki, çoğu zaman içsel olarak bildiğinizi dışsal olarak inkar ediyorsunuz.
Daha önce bir çok kez belirttiğimiz gibi, deneyimlediğiniz şeyin kendi yaratımınız olduğunu söylemek istiyoruz. Fiziksel alemin yasaları & fiziği içinde ve dualite alanında göreli olarak sabit olan zamanda, zamansızlıkta & doğada belirli oluşlar vardır. İnsanlığın Yükselişi bunlardan biridir.
 
2016’da Gezegensel Astro – Etki
Net olmak için, aşağıda kodlama yorumunu sıralıyoruz. Aşağıda gösterilenler bizim görüşümüzden, sizin şu andaki astrolojik analiz kategorileriniz & sistemleriniz ile ilgili ne objektiftir, ne de subjektiftir. Sunduğumuz şey geometrik açılara spesifik olan veya bu açılarla sınırlı olan şeye değil, rezonansa dayanıyor, çünkü lineer zaman ve uzaydaki fiziksel yerleşimin aksine görünüşsel etkileri duyumsuyoruz.
Gezegensel Etki & 2016 Astrolojik Lineer Zaman Çizgisi
  • Azalan Uranüs/Pluto Karesi     Ocak – Nisan 2016
  • Uranüs Eris birleşimi                 Haziran 2016
  • Satürn Neptün Karesi             Haziran & Eylül 2016
  • Jüpiter Birleşimi Kuzey Düğümü 30 Temmuz 2016
  • Jüpiter Şirona zıt                       Ağustos 2016
  • Jüpiter Teraziye giriyor             10 Eylül 2016  
  • Jüpiter Saturn’e 60 derece          Kasım & Aralık 2016
  • Jüpiter Pluto’ya kare yapıyor    Kasım & Aralık 2016
  • Jüpiter Uranus’e zıt                    Aralık 2016
  • Satürn Uranus’e 120 derece       Aralık 2016
  • Satürn Şiron’a kare yapıyor      Aralık 2016

Yıldız haritası, kehanetler sunmuyoruz, kodlanmış eklemeler ile birleşik titreşimsel tonları sunuyoruz ve ikincisi bazıları tarafından kavranır, ama henüz şu andaki zamanınızın astrologların çoğunluğu tarafından kavranmaz. Ve bunun gibi bu veçhede odağımız kısa olacak ve sunduğumuz mesaja baskın gelmeyecek, çünkü tüm astrolojik ve astronomik yerçekimleri enerji alanlarını temsil eder, yine de bunlar kural değil, göstergelerdir, çünkü insan iradesi ve bireysel dayanıklılık herhangi astrolojik modellemeden daha kuvvetlidir.
Bu nedenle bunu akılda tutarak, size Jüpiterin etki modelinin 2016’da çok büyük olduğunu ve büyük değişim ve güçlü kavrayışın üretken yılını tanımladığını söylüyoruz. Neptün, Satürn ve Uranüs 2016’da anahtar roller oynuyorlar, pratik zorunlu değişimi etkileyen güçlü yerçekimsel dalgalar ile, derin değerlendirme, tefekkür ve düzeltme yılını etkiliyorlar. Ve Üstatlar size söylüyoruz, bu frekanssal enerjiler aynı zamanda herhangi çözülmemiş sorunlar ile başa çıkmanızı sağlamak için eşsiz şekilde birleşiyor ve bunlarla hem bireysel hem de kitlesel olarak yüzleşilmelidir. Jüpiter gücü temsil eder, Satürn yaşam amacını temsil eder, Neptün & Uranüs birlikte psişik ve sezgisel kuvvetleri temsil eder.
Özellikle Eylül 2016’da Neptün & Satürn dalgaları yaşam amacını anlamakta olağanüstü netlik fırsatı sunuyor. Güneş Tutulması ile başlayan Eylül’ün Merkür retrosunda, eskinin salıverilmesi ve benliğin daha büyük versiyonuna yükselmeyle tam bir geçişsel yeniden düzenleme evrimleşebilir. Haziranda Balıktaki Neptün – Şiron karesi ve güçlü Eylülde ekinokssal tutulma aşamasına giriş. Buna göre, Haziran & özellikle Eylül ayları eski paradigmaların çözülmesi & içsel kavrayış için çok güçlü zamanlamalardır. 1 Eylül’ün güneş tutulmasından Eylül ekinoksunun enerjisine kadar, tam yeniden yapılanma, eski kalıpların salıverilmesi ve daha iyi bir benliğin, daha iyi bir hayatın oluşturulması için fırsatlar var.
2016’nın son çeyreğinde, Jüpiter Terazinin dengeleyici titreşiminde ve Satürn & Pluto’nun altmış dereecesinde çok güçlü fırsatlar sunuyor. Bu zamanlamada, Pluto, Uranüs, Neptün ve Satürn kodlanmış enerjileri taşıyor, özellikle Eylülden Aralığa kadar etkili, gezegenin yeni enerjileri ile uyumlu ve yaşamlarınıza daha fazla kristalin değişim sunuyor. Bu uygun zamanlama sunuyor, Eylülde ve Kasımda tutumsal engeller ve hizmet etmeyen ilişkilerden uzaklaşma, daha büyük bağımsızlık, kendine güven ve yüksek gerçeği kabullenmeyi sağlama, yıkıcı alışkanlıkları ve yanlış bilgileri salıverme. Bunlar ruhsal toplanmaların zamanlarıdır.
Her zaman olduğu gibi tutulmalar, gün dönümleri ve ekinokslar yenilenme ve tefekkür için kodlanmış enerjileri sunar. Ve bu zamanlar gereklidir, çünkü 2016 çözülmemiş enerjinin çözülmesine tam hızla devam ediyor.
2016 İçin Tutulma Tarihleri
  • 8 Mart           18 derece Balıkta Tam Güneş tutulması
  • 23 Mart         3 derece Koç/Terazide Ay tutulması
  • 1 Eylül           9 derece Başakta Güneş tutulması
  • 16 Eylül         23 derece Balık/Başakta Ay tutulması

2016’nın Ekinoksları & Gündönümleri
  • Ekinoks – 20 Mart
  • Gündönümü – 20 Haziran
  • Ekinoks – 22 Eylül
  • Gündönümü – 21 Aralık

Üstatlar tekrar söylüyoruz ve lütfen not alın, pota astrolojisi periyodundasınız ve bu modelleme bir amaçla, kasten getiriliyor, bireysel ve kitlesel olarak insanlık için tüm çözülmemiş enerjiler, yüzleşmek ve çözülmemiş sorunları çözmek için yüzeye çıkarılıyor. Değişimle daha fazla artan yoğun temizlenmenin tarihi aşamasındasınız ve elbette bu gelmekte olan Altın Çağı getirmek için tüm çözülmemiş çatışmaların ve sorunların çözülmesinde büyük çaba gerektirir.
Ama, 2016 – 2020 arasında dengesiz salınım ve yoğunluk seviyesi, frekanssal bar yükselecek, her bir tutulma, gündönümü ve ekinoks ile vites büyütecek. Yine de bunlar yeniden ayarlanma, kristal güncellenme ve yeniden yüklenme fırsatları sunuyor. Bu tür periyotlar kodlama için zorunludur ve yeniden yükleme ve yeniden enerjilenme için sıraladığımız fırsatların zamanlamasını kullanmanızı ve yoğunlukların enerji alanınızı etkilemesine ve kayıtsızlık ve hayal kırıklığına girmenize izin vermemenizi teşvik ediyoruz. Bunlar güçlü zamanlardır ve sizler Dünya Koruyucuları, Izgara çalışanları & Işıkişçileri yiğitçe öncülük yapıyorsunuz ve cesaretle geçişi demirliyorsunuz, Yeni Dünyanın çoğu kez çalkantılı olan akımlarında yol alıyorsunuz.
Sabitlenmiş Değişim
Üstatlar, sabitlenmiş değişimin ortasındasınız. Dünyanız vites büyütüyor ve şu andaki lineer zamanınızda çalkantılı görünse de, doğada ve insan aktivitesinde gerçekleşmekte olan şeylerin amacı var. 2015’in geri kalanında ve 2016’da ve 2038 – 2075 anahtar yıllarının ötesinde gerçekleşmekte olan şeyi insanlık seçti ve bu en yüksek hayır için yazıldı. Ve bu, anlamanız için size hatırlatmak zorunda olduğumuz bir şeydir. Çünkü köklenmeye devam eden korku yıkıcı bir kuvvet haline gelebilir. Bu gereksiz bir bozulmadır, bu geçiş zamanında bunları bilgece salıvermelisiniz. Korkunun sizi yenmesine izin vermeyin, çünkü aranızdaki aydınlanmış olanlar dik durmalı ve ışık yansıtmalı.
Seller & Hızlanma
Son zamanlarda İngiltere, ABD ve dünyanın bir çok bölgesinde gerçekleşen büyük sellerin farkındayız. Ve bu olaylar ne kadar çok üzücü olsa da, bunlar doğal fenomenlerdir ve tartışacağımız amaçları vardır, çünkü Yeni Dünyanın hızlanan enerjisinde bunları anlamanız önemlidir.
Ve, küresel ısınma adı verilen şeyde ikliminiz değişirken, bu tür olayların 2016 ve ötesinde devam edeceğini kavramalısınız. Buzullar erimeye devam edecek, denizler ısınmaya, yükselmeye devam edecek, hava & okyanus akımları değişecek, tektoniklerin dengesi yeniden ayarlanacak ve depremler olacak, bunları tsunamiler izleyecek, yağmur modelleri değişecek, seller, kuraklık, yangınlar, tornadolar ve süper fırtınalar devam edecek.
Gözden Geçirme
Üstatlar, bunlar küresel felaket yerine bölgesel olarak gerçekleşiyor. Bunlar gerçekleşiyor, çünkü insanlık Yükselmeyi seçti. 1987 ölçümünde, Armonik Kavuşum bir geçiş getirdi.
Bu nedenle, aslında insanlığın 1987 ‘Işık Miktarı Ölçümü’ ve Yükselme seçimi, dünya çapında büyük küresel felaket, muazzam yıkım ve bunu takiben çok büyük türlerin neslinin tükenmesi OLMAMASINI belirleyen şeydir. 2012’de gezegen yükseldi, insanlığın yükselişinin 15 – 20 nesilde olmasını sağlayacak olan süregiden bir vites yükselmeyi doğurdu.
Bunu bilmeniz zorunluluktur, çünkü bu bilgi bilinçaltınızdadır ve büyük başarı, sevinç kaynağıdır. Çünkü dünya temizleniyor, vites yükseltiyor ve temizlenme/yeniden formatlanma gerekliliği daha küçül lokalize konumlarda olacak, kademeli olarak gerçekleşecek ve hem insanlık hem de dünya sonraki seviyeye mezun olacak.
Şüphesiz Sevgililer, temizliğe & yeniden formatlamaya izin veren değişimler devam edecek ve devam etmelidir ve eğer kitleler doğru şekilde eğitilirse ve yüksek hayrın bakış açısına ve vizyonuna açık olursa, bu tür uygun değişiklikler çok daha kolaylıkla yapılabilir.
Hatırlatma
Bu 2016 mesajında, canlı dünya ile ilişkinizi ve sizinle birçoğunuzun kavradığından nasıl çok daha fazla uyum içinde olduğunu hatırlatmayı diliyoruz. Doğada farkında olduğunuzdan çok daha fazla şey vardır, ama çoğunu unuttunuz. Yeniden düşünme ve anlayışınızı ayarlama zamanı. Biliminiz geçmiş yüzyıllardakinden çok dala ileri olmasına rağmen, hala büyük yanlış anlama var.
Bilim adamlarınız gelecekteki yıllarda güneşin doğuşunun ve batışının zamanını, ekinoksların, gündönümlerinin ve tutulmaların zamanlamalarını doğru bir şekilde tahmin edebiliyorlar. Meteorologlarınız önünüzdeki haftalardaki iklim modellerini tahmin edebiliyorlar. Bu anlamda bunlar “kehanetler” veya kanallıkla aktarılan öngörüler değildir. Bilimin doğadaki hareketi ve doğal yasaları anlayışıdır.
Ama insanlığın büyük ölçüde anlamadığı şey, iklim olarak belirli doğal fenomenler açısından, ruh halinizin ve duygularınızın ‘iklimi’ etkileyebileceğidir, aynen iklimin sizin ruh halinizi etkilemesi gibi.
Bir örnek olarak, kasırgalarınıza, tayfunlarınıza ve süper fırtınalarınıza değineceğiz. Tekrar tekrar vurguladığımız gibi, bunlar gezegeninizde gerçekleşmekte olan çok önemli frekans yükseltme mekanizmalarından biridir. Buna rağmen bu ‘kasırgalar, süper fırtınalar’ büyük ölçüde yanlış anlaşılmış kalıyor ve çok korkuluyor. Yine korku. Bunların gerçekte okyanusları muhteşem enerjiler ile yüklemesine niyet ediliyor. Bunların karalara çekilmesine niyet edilmiyor.
Kasırgalar su gerektirir ve karalarda sona erer. Ama tüm dünya kasırganın nereye gideceğine, hangi yıkıma neden olacağına odaklanıyor ve uzmanlar nerede kıyıya ulaşacağını tahmin ediyor. Kitleler, milyonlarca insan fırtınayı izliyor, bölgelerine gelme korkusuna odaklanıyor ve bu dikkatle izleyen odak korku fırtınayı tahmin edilen bölgeye çekiyor, insanın duygusal çekiminin gücüyle. Ve bu doğanın enerjisel kuvvetleri, bilinçli enerjiler değilken, aslında geçici ‘farkında’ enerjilerdir ve oldukça yüksek korkuyla bu enerjilerin yoğunlaşmış çekirdeğine bağlanan insanlar tarafından etkilenir.
Bu fırtınaların asıl amacı suların enerjisini yükseltmek ve elektriksel olarak genişlemelerini sağlamaktır. Eğer bu fırtınalar denizde kalırsa, o zaman muazzam elektrik enerjisi göreli olarak güvenli ortamda dönüşür ve gezegenin çok büyük bölümüne akım dalgaları şeklinde iletilir. İnsanlara ve karalara, rüzgar ve dalgalar ile değil, çok daha fazla varlıklara ulaşabilmesi için yerküresel enerji akımı ile iletilir.
Bir mükemmellik var, görüyor musunuz? Bazı şekillerde mükemmel fırtına adı verilen şey var, ama mükemmel fırtına gerekli vites büyütmenin aktarılmasında içerilen & sağlanan elektromanyetik akımların mükemmel harmanı olan şeydir. Bu ‘fırtınalar’ insanlık alanlarında ilerler, gezegenin ve insanlığın frekanssal yükselişi için. Aslında gezegende insanlığın yükselişini mümkün kılan süregiden değişimler var. Solar radyasyon ve ‘fırtınalar’ geçişin parçasıdır.
Akımlar & Kasıtlı Hareket
Aslında, fırtınalar, seller, depremler, sarsıntılar, tsunamiler ve tornadolar doğanın parçasıdır. Yerkürenin bir parçasıdır ve dünyayı dengelemekte mutlak amaçları vardır. Bunlar bölgesel bir seviyede gerçekleşmeseydi, o zaman bunların elektromanyetik olarak çözdükleri dengesizlikler çözülmezdi ve daha büyük bir olay, hatta çok büyük felaket gerçekleşirdi. 2016 ve ötesinde bunlar devam edecek. Ama yoğun korku tepkilerinin azaltılması iyi olur.
İyi niyetli olan pek çoğunuzla zorluk, bunların ahenkli olmamaları, vites yükseltmenin gerçek paradigmasını, ne de canlı gezegenin doğasını kabullenmek için yeterince ışık miktarında olmamalarıdır. Ve bu tür çok fazla insan, yardımcı olmayı dilerken, gerçekten nasıl yardım edeceklerini bilmiyorlar. Fırtınayı veya depremi önlemenin veya başka bir yere taşınmanın uygun olduğuna inanıyorlar; korku hüküm sürüyor, orada olmak burada olmaktan daha iyi, görüyor musunuz? Gerçekten yardım etmek isteyenlerin hepsi süper kasırgalar, yanardağlar, depremler ve tsunamiler dediğiniz o olayların daha yüksek hayrını, daha yüksek amacını anlamıyor.
Bu nedenle çoğu bu olaylara yalnızca korkuyla tepki veriyor ve endişeden özgür olmayı diliyor. Ama korkuyu sona erdirmek, korkuyu anlayarak daha büyük gerçeklik ile yüzleşmek ile aynı değildir. Bundan dolayı insanlık kitlelleri korkuyla doluyor ve korkuyu kuvvetlendiriyor, büyütüyor, yeniden yaratıyor. Yeniden – dengelemenin ve değişimin doğal olaylarını sona erdirmek veya çözmek, ne dünya ne de insanlık için, vites büyütmede yararlı değildir.
Yardım etmeyi ve ‘gezegeni kurtarmayı’ dileyenler ile zorluk, anlayışlarında daha fazla akademik olduklarına ve daha iyisini bildiklerine inanmalarıdır. İlahi olanı farkında olmayarak yok sayıyorlar, doğa ile bilinçli bağlaşık ruh denilen şeyin bütünlüğünü görmüyorlar.
Gerçekleşmekte olan şeylerdeki mükemmelliği anlamıyorlar veya görmüyorlar, çünkü korkudan kapalı zihinler veya dar vizyonu olanlar için her şeyin mükemmellik içinde olduğunu, her şeyin iyi düzende olduğunu kavramalarında büyük zorluk var. Bu nedenle gıcırdayan dişliye yağ koymuyorlar, bunun yerine dişli çarkı bloke ediyorlar, hareketsiz kalmasına ve sıkışmasına neden oluyorlar. Böylece geçişin dişlilerinin dönmesi çok daha zorlaşıyor, görüyor musunuz? Korku & bilgi eksikliği kapalı zihinlerin büyük failidir.
Bilge Hizmetkarlık
Birçokları ‘gezegeni kurtarmayı’ dileyenlerdir. Ama üstatlar, gezegenin kurtarılmaya ihtiyacı yok. İnsanlık dünyayı, ne de Omni dünyayı yok edemez. Yanlış anlamayın, yükselişinizin bir parçası doğal kaynakların ve dünyanın canlı krallıklarının bilge hizmetkarı olmaktır. Ama bir çok şekillerde, dünya bu zamanda insanlıktan çok daha bilinçli, çok daha ileridir.
İnsanın canlı gezegen ile ilişkisinin doğası nedir? Eğer ilişki eşlemeli (senkronize) olursa en iyi olurdu, şimdi dünya ve insanlık arasında gerçekten ahenkli bir diyaloğun gerçekleşebileceğinin farkında olun. Yaşamlarını Dünya Koruyucuları, yerliler, Druid’ler, Atla-Ra olarak geçirenleriniz bu tür ileşitimde önayak olacaklar. Aslında birçoğunuz bu diyalogların enerjisini taşımak için spesifik olarak buradasınız ve bunlar gerçekleşiyor.
2016 ve ötesinde, bir ilahi planın olduğunun ve ister doğal fenomen ya da insan etkileşimi olsun gezegende gerçekleşen hiç bir şeyin gelişigüzel bir tesadüf olmadığının farkında olmanız zorunludur. İnsanlık ‘küresel ısınmanın’ suçluluğunu üstlenmeyi ne kadar istese de, sanayileşmiş olmayan, kırlarda yaşayan bir toplum olsaydınız bile, bu geçiş zamanında dünyanın yine de bu süreçten geçeceğini söylüyoruz.
Elbette havayı kirletmeyi durdurmak, ormanları kesmeyi durdurmak ve sularınıza & kaynaklarınıza zarar vermeyi durdurmak için adımlar atmalısınız… ama dünyanın geçiş yapması insanlığın yanlış eylemlerinden dolayı değildir. Geçişin nedeni insanlığın yükselmeye karar vermesidir.
Kasırgalarınızın artan gücünün suların ısınmasından dolayı olması mutlak gerçektir. Ve siz insanlar Küresel Isınmanın sorumluluğunu üstlenmeyi ne kadar isteseniz de, esasen sanayileşmeniz nedeniyle değildir. Dediğimiz gibi, kırlarda yaşayan bir toplum olsaydınız bile, Küresel Isınma gerçekleşecekti.
Tekrar söylüyoruz, yanlış anlamayın, sanayi atıklarından ve emisyonlarından gelen çevre kirliliği insanlığın ve gezegeninizin canlı krallıklarının sağlığı için kontrol altına alınmalıdır. Ama küresel ısınmanın asıl nedeni, yerkürenin içteki eriyik çekirdeğinin dönüşündeki artıştır.
Hızlanan çekirdek dönüşü, çekirdeğin eriyik demir – nikelinin kütlesini & sıcaklığını artırıyor. Üretilen ısı kabuğu ısıtıyor. Yüksek dönüş gezegenin iç merkezinde, iç ve dış çekirdek arasındaki dönme momenti oranını etkiliyor. Bunlar zıt yönde ve farklı hızlarda dönüyorlar.
Dönme Momenti & Oran
Gezegeninizde zaman dizinizin hızla akmasını artıran, bu dönme momentinin mekanizması & dönme momenti oranının değişimidir. Ayrıca bu, Schumann Rezonansı adını verdiğiniz iyonik yük boşaltmayı artıran iç çekirdeğin hacmini & kütlesini çoğaltır.
Bu değişimlerin etkisi derindir ve gezegeninizin evrimine ve gezegensel matriksin dönüşümüne dahildir. Ayarlamalar devam ediyor ve “ince ayar” gerektiriyor.
Şu anda ‘ayarlama’ tamam değil ve bu nedenle gezegenin merkezinde, en çekirdeğinde bir dengesizlik var, bu dengesizlik çekirdeğin hem saat yönünde hem de saatin tersi yönde nasıl döndüğündedir ve bu nedenle dünya üzerinde de bir dengeleme olmalıdır. Aksi taktirde, bu tür denge olmadan, 2038’e götüren yüksek boyutların alınmasına gerekli hazırlıkta, dünya kendi daha yüksek oktavlarına giremez.
İronik olarak, insanlık kitlelerinin fark etmediği daha büyük gerçek, elektromanyetiklerin bu tür dengelenmesi olmadan, daha da fazla yerküre değişiklikleri olacağıdır. Önce bir deprem olurdu, sonra dengelemek için kasırga ve tornado olurdu, görüyor musunuz? Sonra başka bir deprem, sonra kendi modelini yaratan kasırga ve tornado, ki bunun ne dünyaya ne de insanlığa yardımı olmazdı. Bu şekilde, elektromanyetiklerin enerjisinin gezegende nasıl hareket ettiği, yeni kristal ızgara sisteminde nasıl dolaştığı ve sonra yerküreye nüfuz ettiği ve sonra içeride dengelendiğinde bir öngörme olurdu.
Bu yerküre değişikliklerini önlemek için değil, dengenin uygun olduğu yere denge getirmek için yapılır. Ayarlanmamış kalan dengesizlik küresel makro ölçekte felakete yol açardı. Denge getirmek için mikro olayların gerçekleşmesi ve makro olayları önlemesi daha iyidir.
Pota enerjisi & Engel Salıverme
2016 pota astrolojik enerjilerde devam edecek, yani lineer akışta 2016 temizliğin, engelleri uzaklaştırmanın titreşim dalga aşamasını taşımaya devam edecek. Çözülmemiş enerjilerin, yüzleşilmek için yüzeye çıkmaya devam edeceği bir zaman. Elbette bu makro ve mikroda, kitlesel gezegensel olaylarda ve bireysel olarak gerçekleşiyor. Herbiriniz çözülmemiş çatışmaların kalıntıları ile yüzleşeceksiniz. Bunlarla yüzleşilmeli ve korkulmamalı.
2016 Salıverme Modelleri
Üstatlar, doğru uygulamasında astroloji, insan fiziksel bedenini ve zihinsel ve duygusal matriksin eterik bedenlerini etkileyen yerçekimsel ve elektromanyetik dalgalardan biridir. Astroloji gerçektir. Doğum haritalarından söz etmiyoruz, indüksiyon ve birleşik modeller ile sizi etkileyen frekanslar, ışık ve renklerle dolu olan gerçek enerji dalgalarından söz ediyoruz. Bu modeller bunların gerçek olduğunu kabul etseniz de etmeseniz de sizi etkileyen titreşimlerdir. Ancak hiç bir etki irade gücünden daha büyük değildir. Ama modellerin farkında olarak modeller ile daha etkili çalışabilirsiniz, onlara karşı çalışmazsınız. Bundan dolayı fırsatlar anlaşılabilir ve ele geçirilebilir ve gizli tehlikelerden bilgece kaçınılabilir. Anlıyor musunuz?
Yeni Dünyada, Kristal Izgara manyetik ızgara üzerinde hakimiyeti aldı ve bu hem gezegenlerin & yıldızların yerçekimlerini hem de Işığın yorumlanmasını etkiler. Ve bu enerjisel kolajı etkileyen bir kuvvet İlahi Düşüncedir. İnsanlığın kollektif İlahi Veçhesinden ve Evrensel Zihin adı verilen şeyden gelen etki modelleri vardır, bunlar tutulmalar, gündönümleri ve ekinokslar aşamalarında oluşan pencerelerde Kristal Izgara vasıtasıyla Dünya planına enjekte edilen spesifik modellerdir.
2016 Görünür Kaos Modeli
Buna göre 2016’da, Yeni Dünyanın paradigmasında eşsiz ve özlü bir şekilde yoğun arınma yaratmak için normal olarak astrolojik yerçekimleri ile ilişkili olan kozmik kuvvetler ile birleşen gezegensel etkilerin olduğu eşsiz bir zamanlamadasınız. Gölge, karanlık taraf olarak adlandırılan şey, yüzleşmek, görmek ve başa çıkmak üzere baskılamaları ve hayal kırıklıklarını yüzeye çıkarmak için frekanssal zamanın özel periyodunun geçici serbest akışındadır. Saklı veya baskılanmış olan şey üste çıkarılıyor. Saklı olabilecek geçmiş ihlaller ve çözülmemiş çatışmalar, yüzleşmek ve temizlemek üzere bu zamanda yüzeye çıkıyor.
Bu, yanlış anlama, aşırı tepki gösterme ve illüzyon zamanıdır. Bu, baskılama ifadesinde, hayal kırıklıklarının geri tepmesinde aşırı uçlar tarafından vurgulanan bir enerjidir.
Bir kez daha, şu anda etrafınızda gerçekleşmekte olan hiç bir şeyin amaçsız olmadığını söyleyelim. Dualitede zıtlar (ve karanlık enerjiler) olsa da, sizin terimlerinizde iyi ve kötü kasıtlı illüzyonlardır. Kutupluluğun üzerindeki yüksek görüş açısından zıtlar var olmaz ve her şey en yüksek iyiliğin parçasıdır ve en yüksek iyiliğe götürür.
Dünya bir sınav alanıdır ve dualitede sahip olduğunuz deneyimler sizin için çok gerçek olsa da, bu tür önemli dersler birlikte yaratıcılıkta gelişiminiz için tasarlanmıştır. Öğreniyor, büyüyorsunuz ve kendinize enerjinizi en iyi şekilde yönetmeyi, ‘Tüm Var Olan’ ile, sizin terimlerinizde Yaratıcı Tanrı ile bilinçli birlikte – yaratıcılar olmayı öğretiyorsunuz. Ve Dualite Üniversitesindeki “gelişim aşamalarından” veya öğrenme süreçlerinden biri, iyi ve kötüyle, gerçeklikler olarak zıtlar ile başa çıkmayı kapsıyor. Ve bu zıtlar dualitede var olduğu için, sevgi yolunda “iyiyi” seçmeniz gerekliliktir.
Işık ve karanlık, iyi ve kötü arasındaki mücadele hepinizin içindedir. Bazılarınız ışığı yayıyorsunuz; insanlık ailesinin diğer üyeleri henüz ışığı yaymıyor. Birliği bulmayı öğrenmek öğrenim programınızın parçasıdır. Bu dualite alanında henüz gerçekten yakalayamayacağınız bir birleşmeyi ve integral bütünü temsil eder, çünkü 3B dualitesinde sizler bütünü değil, sadece gerçekliğin bölümlerini algılıyorsunuz. Zıtlıklar kutuplulukta gerçektir ve bunlarla başa çıkmayı öğrenmelisiniz.
Yanlış anlamayın, karanlık ile yüzleşilmelidir ve ışık hüküm sürmelidir ve dualitenin üzerinde iyi ve kötü gerçekte var olmasa da, bunlar sizin gerçeklik sisteminizde var oluşun koşulları olarak gerçekliklerdir. Daha basit terimlerle, iyi ve kötü kavramları size var oluşun kutsallığını ve bilincin sorumluluklarını öğretmek için hizmet eder ve yol boyunca rehberlik sağlar.
Ekonomi
Üstatlar, bu geçiş zamanında, 2016 yılında, bir başka korku alanı ekonomik sistemdir. Ekonomi medyanızda bazıları ekonominin iniş çıkışının büyük korku ve kaygı alanlarına dalgalanmaya & düşmeye devam ettiğini görüyor. Bunların bazılarının ya siyasi amaçlarla ya da bazı ‘istikrarlı’ mallar ya da altın ve gümüş gibi değerli metallar satmak için korkuyu tahrik etmek üzere alternatif güdüleri var.
Ve yüksek planda, ekonomik çöküşün gezegene hizmet etmediğini söylüyoruz. 2016 ve ötesinin Yeni Dünya Gezegenindeki yolunuza uyumlanmaz. Korku, yüksek ışığa bilinçli yaratımın yolu değil.
Sevgililer, ekonomik sistem değişmek zorunda iken ve değişecek iken, küresel kaosa tam bir çöküş Yeni Dünyaya hizmet etmez. Sistemli iniş çıkışlar olacaktır, ama küresel ekonomik çöküş olası sonuç değildir.
Zamanla daha adil bir sistem yeni enerjide ortaya çıkacak, yeni bir sistem oluşacak, evrimleşecek, nüfus bunu talep ettiği zaman, siz bunu birlikte yarattığınız zaman. Yeni sisteme değişim zamanla gerçekleşecek, ama onlarca yıl alacak. Bu kademeli bir süreç olacak. Ama, lütfen not alın, bireysel bazda ekonomik felaketin derin korkusuna uyumlananlar bunu kendi kişisel deneyimlerinde tezahür ettirebilirler, çünkü siz kendinize korktuğunuz şeyi çekiyorsunuz.
Bitirme
Yükselişin yeni bir başlangıç olduğunu söylüyoruz. Ve 2016’da Dünya, insanlığın açık bir şekilde yükselme yeteneğine, yüksek boyutlara bilinçli yükselişe izin veren yeni formaya daha fazla girmeye devam ediyor. Yeni Dünya şimdi yeni bir matriks taşıyor, bu matrikste Kristal Izgara insanlığın çokboyutluluk içindeki kendi gerçek doğasının daha fazla farkında olmasını sağlıyor.
Vurgulamak için, korku salıverilmelidir. Korku kayıtsızlığa yol açar. Her şeyin yolunda olduğunu, gökyüzünün vites büyüttüğünü söylüyoruz… çökmüyor! Tam tersine, cennetler açılıyor. Yeni bir güneş doğdu ve bu aslında değişimin güneşi. Muhteşem Yeni Dünyanın ışığını getiriyor. Ve Sevgililer, muhteşem diyoruz. Bu yeni çağda, arayıcılar neşe yaymakla, ışık yaymakla yükümlüdür, çünkü Kristalin Armoniklere genişlemede, zihin ışığının her fotonu üssel olarak büyütülür. Ve bu, 2016’nın Yeni Enerjisinde hızla gerçekleşiyor. Rolleriniz yeni bir önem kazanıyor, yaratım gücünüz Kova Geçişinde artıyor.
Yerküre hareketleri, temizlik, görünürdeki kaos ve yoğunluklar amaçsız değil, ama Işıktan olanlarınız sevgi dünyasını, İnsanlığın Yükselişini birlikte yaratmak için gezegende değişen enerjileri kullanabileceksiniz. Ve Yükselişin bir seferde bir kalp ile gerçekleştiğini hatırlayın… bireysel olarak yaptığınız şey ve nasıl tepki verdiğiniz kollektife eklenir.
Ben Metatron’um ve sizlerle bu Gerçekleri paylaşıyorum. Gerçekten seviliyorsunuz.
Ve Öyledir…
Yukarıdaki mesajın telif hakkı vardır © Tüm Hakları Saklıdır   www.Earth-Keeper.com
James Tyberonn kalanıyla bu Metatron mesajının 3B telif hakları Earth – Keeper yayıncılığa aittir. Bu mesajı sevgiyle sunuyoruz. Karşılığında para almadığınız, değiştirmediğiniz veya herhangi bir şekilde düzeltmediğiniz, websitesinin & yazarın ismini ve bu telfi hakkı uyarısını eklediğiniz sürece EK Admin’den belirtilmiş izinle online paylaşılabilir. Earth – Keeper Admin’in yazılı izni olmadan U – Tube veya basılı dergilerde ve kitaplarda yayınlanamaz.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder