20 Haziran 2016 Pazartesi

BM MİKAİL: ZÜMRÜT KODLAR VE YARATICILIK BAHÇESİNE GERİ DÖNÜŞ

10414476-786002811436048-2142379622802111138-n
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
17 Haziran 2016
HAZİRAN/TEMMUZ 2016: GÜNDÖNÜMÜ, GEZEGENSEL YENİ YIL VE ASLAN KAPISI
Sevgili Işık Ailesi, bir kez daha güçlü Kozmik Enerji dalgalarıyla yılın ortasına yaklaşıyorsunuz. Önce 20 Haziran’da yaratım spirallerinizdeki “dönüm noktası”nı işaret eden Gündönümü var. Dünya “dışarı doğru” en uzak noktasına ulaşır ve bu noktada sanki hareket etmiyormuş gibi duraklar, sonra Güneşin etrafında başka bir yaratıcı spiral için geri döner. Kuzey Yarıkürede bu Yaz Gündönümüdür, yılın en uzun gününü ve en kısa gecesini belirtir; Güney Yarıkürede bu Kış Gündönümüdür, yılın en kısa gününü ve en uzun gecesini belirtir.
Enerjilerin bu geçişi, kişisel ve gezegensel evriminizin sonraki aşamasını belirleyecek olan güçlü olaylar serisini başlatır. 26 Temmuz’da 8 Ağustos Aslan Kapısı Portalının (8/8/1) Büyük Kozmik Dalgasından önce, Dönüştürücü Enerji dalgaları geldiği zaman Gezegensel Yeni Yıla gireceksiniz. Bu zamanda, gelecek yılın yeni Işık Kodu kalıpları Dünyanın kristalin Yeni Dünya ızgaralarına bütünleştirilir.
Sevgililer bu zamanda, Galaktik Merkezden gelen Elmas Işığın güçlü dalgaları olacak. Ayrıca, İlahi Dişil ve Eril enerjileri dengelemek için Macenta ve Turkuaz Işık Kodlarının güçlü aktarımlarını alıyor olacaksınız. Ve son olarak, Kozmik Kalpten maddi alemlerde yarattığınız ve birlikte yarattığınız biyolojik dünyada yaşamın kutsanmış armağanını tam olarak bütünleştirmenizi ve deneyimlemenizi sağlayacak parlak Zümrüt Kodlar aktarılacak.
 
Zümrüt Kodlar ve Ruh ve Doğaya Yeniden Bağlanmak: Sihrin ve Duyusallığın Dansı
Sevgililer, Elmas Işığın ve Elmas Kodların amacı Galaktik Benliğinize yeniden bağlanmanıza ve Galaksideki orijinlerinizi ve Yıldız Uluslarına bağlantılarınızı anlamanıza yardımcı olmaktır. Zümrüt Kodların amacı Dünyaya, fiziksel varlığınıza ve Fiziksel Formadaki bir Işık Varlığı olarak mirasınıza ve gücünüze yeniden bağlanmanıza yardımcı olmaktır.
Sevgi, Uyum ve Yaratıcılığın Cennet Bahçesinde yaşamanın derin hücresel anılarını yeniden uyandırmak için Işık Bedeninize ve Fiziksel Bedeninize giren ışıltılı Zümrüt Yeşili Işık Kodlarını hissetmenizi istiyoruz. Duyusal Neşe ve Keyfin Gezegen Bahçesinde Doğa ile uyum içinde yaşamak, her zaman insan yaşamı için plan idi.
Peki beden bugün bu böyle değil diye sorabilirsiniz. Bu fikirden neden bu kadar uzağız? Etrafınızda bakarken orijinal plandan çok uzak olan kaosu, şiddeti ve mutsuzluğu görüyorsunuz. Sevgililer, İnsanlık olarak Kollektif Evriminizi daha düşük yoğunluğun ve dualitenin keşfine odaklamaya karar verdiğiniz bir zaman geldi. Bu, maddi formda “iyi ve kötünün” doğasının deneyimini kapsadı. İncil hikayelerinde “Düşüş” olarak tanımlanan kollektif bilinçteki bu “deney” tamamlanmak üzere ve Işık Ailesi olarak dualitenin sınırlamalarının ötesindeki Bahçeye ve Yüksek Bilince, “yuvaya” geri dönmeye hazırsınız.
Buna, Yükseliş adı verilen süreç vasıtasıyla erişilir. Bu sürecin ilk aşaması “düşüş” zamanında bağlantısı kopan Elmas Işık Bedenini aktive etmekti. Bu yeniden bağlantı, Elmas Işık Kodlarının çalışmasıdır. İlk aşama Fiziksel Bedenin ve Işık Bedenin hatlarının yeniden döşenmesi ve düşük frekanslara ve dualiteye düşüşün sonucu olarak İçsel Kutsallığınızdan ve Doğadan ayrılığın iyileştirilmesidir.
Bilinciniz yükseldikçe, Beşinci Boyut Yeni Dünyasında olmanıza izin veren Birlik Bilinci haline ve “Birliğe” geri dönüyorsunuz. Ama, süreci tamamlamak için, ayrıca Zümrüt Işık Kodlarının Kalbinizi ve Ruhunuzu Yeni Dünyada Sihir ve Bolluk yaratan İlahi Işık akışına açılması işini yapmasına izin vermelisiniz.
Üçüncü Boyutun daha yoğun boyutlarında yaşamaya ve dualiteyi keşfetmeye başladığını zaman, zihin ve ego ile ve lineer düşünme ve mantığı sol beyni ile çalışmanın daha yararlı olduğunu gördünüz. Zamanla, sezgisel bilgeliğiyle sağ beynin ve kadim bilgeliğiyle kalbin bu bypass edilmesi sizin için bir var olma şekli haline geldi. Gerçekten “bağlantınız koptu” ve bu yeni deneyimleri ve yeni enerji akışlarına eşlik etmek için zamanla fiziksel bedeninizin hatları yeniden döşendi. Sonuç olarak, Ruh yukarıya doğru geçiş yaptı ve fiziksel bedenin üzerine, “Ruh Yıldızı Çakrası” olarak bilinen enerji merkezinde demirlendi. Ruh hala bedene rehberlik edebiliyordu, ama “uzaktan”, ona sadece meditasyon ve dua ile köprü kurulabiliyordu. Çakralar, Sol Beyin ve Solar Pleksusun baskın olduğu ve Sağ Beyin ve kalbin büyük ölçüde bypass edildiği enerjinin yeni yollarını yarattı. Bedenin ve Ruhun bu “hat döşemesi” bugün gördüğünüz yıkıcı ve korku dolu toplum türünü üretti. Problemlerini çözemeyen veya çıkış yolu görmeyen bir kültüre sahipsiniz, çünkü Kalp, Ruh ve Yaratıcı öz ile birlikte işlev yapamıyor.
Sevgililer önce Mesih Bilinci ile rehberlik edilen Yükseliş süreci, Sevgi ve Birliğin enerjisini deneyimlemeye başlamak ve Sağ Beyin ve İlahi Dişil sezgisel bilgeliğe yeniden bağlanmak için hazır olanların Kalplerini açtı. Bunu Işık Bedeni aktive eden ve Ruhun inip Kalbe demirlenmesini sağlayan Elmas Kodlar izledi, kalp Yeni Dünya varlığının merkezi oldu.
Şimdi Sevgililer, Zümrüt Kodlar bu süreci tamamlamanızı sağlıyor. Dünya ile Kalbe ve ruha yeniden bağlanmak ve sol ve sağ beyin vasıtasıyla eşit olarak Taç Çakrasından İlahi Yaratıcı enerji akışının “hatlarını yeniden döşemek” Yaratıcılığınız vasıtasıyla Dünyada ifade edilebilen Sihirli Yaratıcı Enerjinin yeni ve dengeli Akışını yaratıyor. “Hatların yeniden döşenmesi” sürecine izin verirken, Ruhunuzun Yaratıcı Dansına yeniden bağlanacaksınız ve ayrıca Ruhunuz Dünyada İlahi Işık ile ve Doğa ile yaratır ve dans ederken gerçekleşen Sihir ve Eşzamanlılığın akışına yeniden bağlanacaksınız.
Bir kez daha, Ruhunuz Dünya varoluşunu Beşinci Boyut bilinci ve “Birlik” halinde ve dengeli Akış ve Yaratıcılık halinden deneyimlerken, duyusal ve yaratıcı neşeyi hissedeceksiniz.
Elmas/Zümrüt Kalbiniz ve Yaratıcı Özünüz
Sevgililer, Yükseliş ve Dönüşüm sürecinin bu son aşamasında, Elmas/Zümrüt Kalp Işığınızı tam olarak aktive etmeye ve Kim Olduğunuzun Özüne geri dönmeye davet ediliyorsunuz – Benlik ve Ruh ile İçsel Uyum içinde yaşayan Yaratıcı ve Dengeli bir Varlık.
Şimdi, Sağ Beyin/Sol Beyin dengesini gerçekten aktive etmeye başlama zamanı. Yaratıcı yeteneklerinize yeniden bağlanarak ve kendinizi Armonik Yaradılışın Güzelliği ve Yüksek Frekansları ile çevreleyerek “ayrılığı” iyileştirin.
Kutsal Kalbinizi aktive ettiğiniz ve Elmas, Zümrüt, Macenta ve Turkuazın Dört Aşama enerjilerinde İlahi Işığın akışının parçası olmasına izin verdiğiniz zaman, Sağ Beyin aktive olur ve Ruh kendisini Duyusallık, Oyunculuk ve Sihirli Yaratım ile ifade etmeye başlar.
Sevgililer, Varlığınızda İlahi Enerjilerin bu dengeli akışına izin verdiğiniz zaman, farklı frekanslara uyumlandığınızı ve farklı bir hızda ve ritimde yaşadığınızı hissedeceksiniz! Sükunet, Huzur ve hayatta Yüksek Amaca odaklanmış ve doğmakta olan Yeni Dünyada Ruhunuzun İşine ulaştığınızı hissedeceksiniz.
Bu güçlü enerji dalgalarından keyif almanızı ve Kalp enerjileriniz ile birlikte Yaratıcılığınızı ve Sezgisel Benliğinizi aktive etmelerine izin vermenizi istiyoruz. Yaratıcılık Bahçesine geri dönme zamanı!
(Çeviri: Saffet Güler)

3 comments:

Adsız dedi ki...

Peki bunu nasıl başaracağız,sağ beynimizi nasıl aktive edeceğiz keşke bir çalışama da önerilseymiş.

Unknown dedi ki...

Okuduģunu anlamakta önemli

Unknown dedi ki...

Okuduģunu anlamakta önemli

Yorum Gönder