14 Haziran 2016 Salı

İFŞAAT İLE İLGİLİ,

 kozmik ile ilgili görsel sonucu
COBRA, KIRMIZI DRAGON ELÇİSİ, ROB POTTER VE RANDY CRAMER ile yapılmış olan sohbet raporundan en önemli özet:
COBRA: İfşaat sırasında pek çok insanın gerçekleri kaldıramayacağı, ciddi psikolojik sorunlar yaşayacağı hatta bunların bir kısmının kendini öldüreceğinden bahsediliyor. Bu, tam ifşaatın engellenmesi için kabal tarafından yapılmış olan bir manipülasyondur. 
Bugünkü dünyaya bir bakın: her gün 200 bin insan açlık nedeniyle hayatını kaybediyor. 
İfşaat sadece tv'lerde garip ET'lerin görünmesi ile ilgili bir proje değildir.
İfşaat ile birlikte her gün 200 bin insan açlıktan ölmek zorunda kalmayacaktır. 
İfşaat, finansal, politik ve tüm toplumsal yapının yeniden modellenmesi ile ilgilidir. 
Tüm sistem yeni bir faz geçişine girecektir. 
Ve bu geçişin toplum üzerine pozitif etkileri olacaktır. 
Tam ifşaat sırasında gezegen yüzeyindeki enerjetik çevre de değişmiş olacağı için ifşaat ile ilgili yapılan negatif yorumlar anlamsız olacaktır. 
Işık güçlerinin bu geçiş sırasında daha fazla yardımı olacaktır.
Kendi realitemizi kendimiz yarattığımız gerçeğinden yola çıkarak olayın korku yönüne değil pozitif yönüne odaklanmamız önemlidir.
İfşaat toplumun çoğunluğu için nasıl daha güvenli ve dengeli bir şekilde olabilir konusuna odaklanmalıyız. 
Event/hadise (baskı yolu ile özgürleşme, compression breakthrough) sırasında galaksinin merkezinden bu gezegenin ihtiyacı olan yoğun bir dişi enerji gönderilecek ve bu dişi enerji gezegenin uzun süredir ihtiyacı olan şifayı ve dengeyi sağlayacaktır. 
İfşaat projesi gezegen üzerindeki hiç bir fraksiyon tarafından yönlendirilmemektedir. İfşaat projesi daha yüksek bir akıl ve anlayış tarafından yönlendirilmektedir.
OPERATION DREAMLAND: RÜYALAR ÜLKESİ OPERASYONU NEDİR?
COBRA: Işık güçlerinin yeni toplumu gezegen yüzeyine çapalamak için yaptıkları bir operasyondur. Işık güçleri, ışık savaşçıları ve ışık işçilerini hadise sırasında ve sonrasında mümkün olduğunca desteklemeye çalışacaktır. Işık savaşçıları ve ışık işçileri sadece bu özgürleşme anı için binlerce yıl öncesinden enkarne olmaya başladılar.
Gücü ellerinde bulunduranlar gelen enerjilerle artık bu plazma skalar alanının eskisi gibi etkili olamayacağını görmeye başladılar. Bu nedenle şimdi eski güçlerini devam ettirmek için daha fazla anten ve radar koymaya başladılar. Ama artık hiç bir zaman eskisi gibi güçlü olamayacaklar.
RANDY: Gelen galaktik dalgalarla beynimizde yeni nöronlar ve nöronal ağlar oluşmaya başlıyor. Yüksek bilinç seviyelerini eski beyin biyolojisi ile kaldıramayız. Elektromanyetik alanlara daha duyarlı hale geliyoruz. 
Bir gün önce kör ve sağır olarak çöplüğün içinde yaşarken bir gün geliyor bu çöplüğün içinde uyanıyorsunuz ve artık bunun size hizmet etmediğini anlıyorsunuz. 
Nörobiyolojiniz gelişiyor, daha duyarlı hale geliyorsunuz ve bu da başağrılarına sebep olabiliyor.

3 comments:

Unknown dedi ki...

Birşey olmaz

Unknown dedi ki...

Birşey olmaz

Adsız dedi ki...

Proje sonuç alırsa emperyalizm kaybedecek.

Yorum Gönder