14 Haziran 2016 Salı

ZAMAN ÇİZGİLERİNDE SIÇRADIĞINIZ ZAMAN NEYİ BİLMELİSİNİZ


ffllhvhv 
Kim Hutchinson
Zaman çizgisi sıçraması, farkındalığın olasılıkların bir serisinden diğerine değişimine değinir. Eğer bir zaman çizgisi üzerindeyseniz ve şeylerin nasıl ortaya çıktığından hoşnut değilseniz, o zaman hayallerinizin daha elde edilebilir olduğu başka bir zaman çizgisine geçebilirsiniz.
Bunun nedeni yaşamın tüm olasılıklardan faydalanmasıdır. Basitçe söylemek gerekirse, olayların her versiyonu oynanır. Bu zaman çizgisinde seçmediğiniz seçenekler başka zaman çizgilerinde keşfedilir. Ruhunuz olan ebedi, formsuz, sınırsız Varlık dünyasal sınır tanımaz. Ruhsal benliğiniz bir çok yerde olma sanatında son derece beceriklidir. Bu sizin çoklu zaman çizgilerinde eşzamanlı olarak var olduğunuz anlamına gelir.


Lineer, ardışık beyin için bu kavram ezici olabilir. Ama, ruhunuz zaman ve mekanın dışında var olur. Genişlemiş bilinciniz zamanın tüm yönlerindeki tüm olasılıkları görebilir.
Bu hangi amaca hizmet eder?
Ebedi ruhunuz öğrenme ve yaratma fırsatları ile birlikte yeniliğe gereksinim duyar. Lineer zaman çizgilerinin kısıtlayıcı doğası muhteşem bir meydan okuma sunar. Gerçek şu ki zaman yapaydır. Her şey eşzamanlı olarak gerçekleşir. Sadece bunları lineer, sıralı bir tarzda deneyimlemek için 3B’de olmayı seçeriz. Bu, bir labirentte gözü bağlı olarak dolaşmaya benzer.
3B deneyimiz sona ererken, farkındalığımız paralel, koşut zamanlı yaratımların varlığına uyanıyor. Yaşam labirentinde kör bir şekilde dolanan insanlar yakında görebilecekler. Bu bilmeceyi daha çabuk çözmemize ve yaradılışın başka boyutlarına ilerlememize yardımcı olacak. Uyanış sürecinin bir parçası paralel zaman çizgilerine nasıl erişileceğini hatırlamaktır.
Zaman Çizgisi Sıçramasının Örnekleri
Bunun kişiler arası bağlantılarda, ayrıca dünya sahnesinde gerçekleştiğini görebilirsiniz.
Birisiyle hiç üzücü bir anlaşmazlığınız oldu mu? Konuşmanın ortasında, bunun sizin yararınıza gizemli bir şekilde değiştiği? Muhtemelen bir anlaşmaya ulaşmak için zaman çizgilerini değiştirdiniz.
Geçmiş olaylarla ilgili sizin versiyonunuzun arkadaşlarınızın versiyonundan bazen radikal şekilde farklı olduğunu görüyor musunuz? Çoğu zaman bu farklılıkları hatalı hafıza olarak düşünürüz, ama yine, bu sizin olayları farklı bir zaman çizgisinden hatırlamanız olabilir.
Ayrıca kollektif bilinç nedeniyle zaman çizgilerini kitlesel olarak değiştiririz. Sadece tezahür etmemiş olan tahmin edilen dünya olaylarına bakın.
Bir şeyleri değiştirmek hakkında tutkulu olduğumuz zaman, paralel ama farklı bir zaman çizgisine sıçrarız. Arzu ve gereksinim ne kadar büyükse, sıçrama o kadar büyük olur.
Referans elde etmek için yeterince yaşlı olanlarınız için, bu çizilmiş bir plağa benzer. Plak döndüreci çiziğe gelince, onun oyuğundan dışarı sıçrar. Çizik ne kadar büyükse, iğne o kadar atlar.
Basitleştirilmiş Tezahür
Çoğu insan gibiyseniz, muhtemelen tezahür sanatında ustalaşmak için mücadele ettiniz. Şimdi, amacınızı çizikten yaratmak yerine, amacınızın tezahür etmiş olduğu zaman çizgisine uyumlanabilirsiniz. Bu çok daha az zaman, çaba ve enerji gerektirir.
Yardım için yüksek titreşimli varlıklara rica etme gereksinimi bitti. Güç başından beri ellerimizdeydi. İncelen perde sayesinde, unuttuğumuz yeteneklerimizin çoğunu yeniden birleştirmeye başlıyoruz.
Bu Yeni Bir Şey Değil
Zaman çizgilerinde her zaman sıçramakta olduğunuzu biliyor muydunuz? Tek fark, bunun daha fazla bilincinde olmamızdır. Bu, sizin bunu yapabildiğiniz anlamına geliyor. Öğrenmeye gereksiniminiz olan tek şey, zaman çizgilerinde dilediğiniz zaman sıçramaktır.
Zaman Çizgilerinde (Bilinçli olarak) Nasıl Sıçranır
– İlk adım kendi gücünüze sahip çıkmaktır. Bunun mümkün olduğunu kabul ederek, zaman çizgilerinde sıçrama yeteneğini bilinçli olarak sahiplenmelisiniz.
– Sonraki adım, her şeyin enerjiden yapılmış olduğunu fark etmektir. Bu enerjinin bir imza titreşimi vardır. Düşünceleriniz, hisleriniz, sözcükleriniz, eylemleriniz ve yaratımlarınızın hepsi arzunuza frekansta uyuşmalıdır. Her parçanız niyetinize odaklanmalıdır.
– Titreşiminiz değişirken, otomatik olarak zaman çizgilerinde geçiş yaparsınız.
– Yeni zaman çizgisinde deneyimlediğiniz şeyden hoşlanırsanız, arzularınıza uyumlu olan duyguları hissetmeye devam ederek titreşiminizi taşıyın.
– Zaman çizgilerini değiştirmek için düşüncelerinizi, sözcüklerinizi, hislerinizi ve eylemlerinizi yeni amacınıza uyumlanması için değiştirin.
Bunu doğru yapmak muhtemelen bir kaç girişim sürecektir, ama başarıyı deneyimlediğinizde, tekrar denemek için motive olacaksınız. En sonunda bu uygulama ikinci doğanız olacak.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder